Polonia: catolicii protesteaza impotriva CONCERTULUI MADONNEI

25-07-2012 52 secunde Sublinieri

Cântăreaţa de muzică pop Madonna a stârnit recent un alt scandal în Polonia, unde urmează să susţină un spectacol la Varşovia, chiar în ziua de 1 august, ziua comemorării celor morţi în cel de-al doilea război mondial.

O organizaţie creştină numită Cruciada Tinerilor a iniţiat o petiţie împotriva acestui concert. „1 august este o zi de pomenire în Polonia. Respectăm pe cei care au supravieţuit şi pe cei ce au pierit în război. Nu vom permite blasfemierea simbolurilor noastre sfinte” a spus reprezentantul Cruciadei.

Concertul divei pop este programat pe Stadionul Naţional din Varşovia, care are o capacitate de 70000 de oameni.

Până acum 31 000 de oameni au semnat petiţia.

200000 de polonezi au murit în rebeliunea împotriva Germaniei naziste în război şi în fiecare an pe 1 august, sirenele vestesc la ora 5.00 p.m. o perioadă de tăcere şi de reculegere pentru eroii naţiunii.

Concertul Madonnei este un atac la simbolurile creştine pe care le profanează, arzând Cruci pe scenă, dar şi împletind simboluri creştine cu lascivitatea şi libido-ul erotic de prost gust, care promovează desfrânarea, homosexualitatea şi perversiunea.  

În acelaşi timp, concertele Madonnei conţin şi simboluri naziste, svastici şi alte imagini care amintesc de criminalii de război care au ucis milioane de oameni în ultima conflagraţie mondială.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: www.christianpost.com

Nota noastra:

Pe 16 august, in Romania, va avea loc concertul Lady Gaga. Adica in ziua praznuirii Sfintilor Martiri Brancoveni. Se va gandi, totusi, Patriarhia, sa scoata capul din nisip?


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Polonia: catolicii protesteaza impotriva CONCERTULUI MADONNEI

 1. Si sunt catolici!
  La noi – ncio reactie!
  La noi primeaza ori indiferentismul, ori curiozitatea, la unii chiar asteptarea unei astfel de ‘dive’ – cert este ca satanista aia ‘lady’ infiorator de GAGA vine sa-si arate talentele diavolesti spre incantarea marii majoritati de ortodocsi!
  Tare, nu?!

  Ma uit la poza asta – suficient de graitoare – a madonei (alta satanista, cabalista); cat de nerusinat isi arata apartenenta (inca de-aici) la Iad imbracandu-se in rosu, ca o preoteasa veritabila a satanei de care este mandra nevoie mare alaturi de papitoii aia cu insemnele de pe trupurilor lor!

  Fac si eu ca aia batranii: se le fie maica, de colo pana colo…DAR la ei in tara, nu la noi!

 2. Păi și aici nu a fost episcopia Poloniei care să organizeze protestele ci o organizație creștină.

 3. Daca Patriarhia nu vorbeste, degeaba. E prea multa lume care vrea aceste evenimente in societate; numai patriarhia ar putea pune intr-adevar o problema de constiinta la nivel de popor. Aceasta este misiunea unei ierarhii, sa mobileze si sa curete intreg teritoriul pe care il pastoreste, d.p.d.v DUHOVNICESC.

 4. Lady Caca mai lipsea sa vina in tara noastra. Nu-i destul k ii avem pe basescu and company…!

 5. @Magda & George

  Trist, cat de usor uitam sa ne identificam cu aproapele, si ajungem chiar si la insulte (care demasca de fapt ura din noi). Era vorba de fenomen ca problema, nu de Lady sau Madonna.

 6. Patriarhia nu are cum sa se pronunte impotriva unui eveniment privat dintr-o tara libera, ar fi mai degraba nevoie de o hotarare a Sfantului Sinod (un canon?) si nu de un comunicat de presa de la Basilica. Evident, Preafericitul Daniel, ca si orice alt ierarh sau simplu preot, poate avea un punct de vedere public, dar acesta cel mai bine ar fi exprimat la predica sau intr-o pastorala, unde cuvantul este tot public. Iar mesajul ar trebui sa fie simplu si clar: nu va duceti acolo. Mi-as dori sa aud astfel de predici unde sa fie exemplificate nume si fapte actuale.

 7. intrebarea pe care o puneti este mai degraba o dorinta, caci raspunsul cred ca il stiti. A avut nenumarate alte ocazii in care putea sa o faca insa nu s-a intamplat. “Capul in nisip” – la modul propriu ca si la figurat, o pozitie foarte rusinoasa – n-a parut sa-i deranjeze pe mai marii nostri prelati. Sediul stiintei si-al invataturii sade la racoare, se conserva, dar in acelasi timp si la intuneric, nesuferind lumina si miasmele lumii. In acel intuneric nu se intampla nimic, totul e calm si linistit si ni se transmit de acolo periodic, pastorale de lemn si indemuri la rabdare, conformare, rugaciuni ptr conducatori si…iubire de vrasmasi. Asa ne vom mantui intr-adevar. Insa aceste valori sunt vehiculate cu alt scop. Si mare mirarea cand nimeni nu va mai crede in ele ptr ca – asemenea altora – au fost uzate de lasi in situatii nepotrivite cand se impunea un alt…discurs si o alta atitudine. Cans sufera fratele tau pe nedrept ce trebuie sa faca un crestin? Sa se faca scut ptr el, sa-l apere. Face asta patriarhia? O sa mi se spuna ca face, ca are azile de batrani, case de ajutorare ptr copii si sarmani etc. Foarte bine ca le face pe acestea dar nici pe celelalte sa nu le lase.

 8. @IoanC:

  Doar ca in cazurile astea, din pacate, persoana s-a pervertit atat de mult ca se confunda cu fenomenul… 🙁 Si de aceea si reactiile pot fi mai dure, fara sa fie vorba de ura la mijloc.

 9. @ gherasim
  Bine spus .
  Acum , eu nefiind teolog , nu stiu un lucru si de aceea poate ma face cineva sa inteleg : daca Sf. Ioan Botezatorul a avut acea pozitie fata Irod , care luase de sotie pe femeia fratelui , daca Sf. Ioan Gura de Aur a avut multe pozitii critice publice fata de cele ale vremii care trebuiau criticate (si exemplele pot continua) ca sa spun asa , atunci pe ierarhia noastra , si ma refer indeosebi la Patriarhie , ce anume dpv teologic o impidica / limiteaza in actiunile sale NORMALE de a critica , daca tot ne raportam , ca si crestini , la poruncile Evangheliei dar si ale legii vechi ?
  Exista cumva canoane sau o alta argumentatie teologica in sensul de a fi cat mai putin critici la adresa mai-marilor zilei sau a legilor strambe pentru mantuirea credinciosilor ?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare