Reuniunea Bilderberg 2012: tehnocratii se afla in POZITIILE CHEIE. Principalele teme: alegerile din SUA, ZONA EURO si situatia GRECIEI.

1-06-2012 1 minut Sublinieri

Influentul grup Bilderberg a publicat pe site-ul oficial lista finala a participantilor la cea de-a 60 a reuniune ce are loc anul acesta intre 31 mai – 2 iunie in Chantilly, Virginia, Statele Unite, informeaza InfoWars.com. Este prima data cand grupul, ale carui intalniri si discutii sunt secrete, publica oficial aceasta lista, in trecut aceasta fiind transmisa “pe surse” unor jurnalisti din apropierea membrilor, cel mai des fiind vorba de Jim Tucker de la American Free Press.

Lista poate fi consultata pe http://www.bilderbergmeetings.org/participants2012.html.

Cu cateva zile inainte de debutul intalnirii, care a avut loc joi 31 mai, The Guardian relata din Chantilly ca, la fel ca in 2008 cand reuniunea a fost organizata in acelasi loc, tema principala de discutie va fi alegerile in SUA, urmata de situatia Greciei.

The Guardian aminteste ca in 2008 Barack Obama si Hillary Clinton au participat la intalnire, anuntata ca “un eveniment din Virginia”, dupa ce au “scapat” de membrii presei pe care i-au trimis in alta parte.

Zona Euro este principalul proiect al grupului, insa in ultima vreme este “in mod deosebit de nesigura”. Potrivit purtatorului de cuvant al grupului, parlamentarul britanic Kenneth Clarke, parasirea zonei euro ar fi “dezastruoasa” pentru greci.

The Guardian scrie de asemenea ca tehnocratii grupului par a avea situatia “elitei Europei” sub control, sub conducerea unor oameni precum Mario Monti, premierul Italiei.

Nu se poate vorbi insa de reuniunea anuala Bilderberg fara a discuta despre proteste, care anul acesta s-au reuniun sub umbrela miscarii Occupy – “Occupy Bilderberg”. Cotidianul britanic noteaza ca CIA se afla “peste drum” de locul de intalnire al grupului, hotelul Westfields Marriott.

The Washington Times relateaza ca joi membrii grupului care au venit la Chantilly, cu “limuzine negre si SUV-uri”, au fost intampinati de circa 200 de protestatari cu megafoane, cu mesaje precum “Veti merge la inchisoare, nenorocitilor!” Demonstrantii i-au vizat si pe angajatii hotelului: “Nu ii serviti pe acesti hoti!

Politia a avertizat ca oricine va incerca sa intre in hotelul unde se aduna elita mediilor guvernamentale si financiare a lumii va fi arestat, inclusiv membrii presei.


Categorii

1. DIVERSE, Criza mondiala, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Reuniunea Bilderberg 2012: tehnocratii se afla in POZITIILE CHEIE. Principalele teme: alegerile din SUA, ZONA EURO si situatia GRECIEI.

 1. “Politia a avertizat ca oricine va incerca sa intre in hotelul unde se aduna elita mediilor guvernamentale si financiare a lumii va fi arestat, inclusiv membrii presei”.

  De ce? De democrati si transparenti ce sunt, cu siguranta. Si de bine ce ne doresc ei noua, cu forta, impotriva noastra.

 2. Se pare ca mare parte a participantilor din lista atat de generos pusa la dispozitia publicului sunt cel mult sefi de cabinete (sau asa ceva) ai altor personaje, cu adevarat importante, care nu se mai afiseaza, ca pana acum 5-10 ani.
  Am facut, asa, din simpla curiozitate, o mica statistica a participantilor din punct de vedere al reprezentarii, pe tari (desi criteriul nu este prea relevant): Statele Unite-48; Franta, Marea Britanie si Germania-cate 8;Canada -7; Olanda -6; Italia si Turcia – cate 5; Austria si Finlanda-cate 4; Rusia, Suedia, Portugalia, Irlanda, Grecia, Spania-cate 3; China, Norvegia, Danemarca,Israel-cate 2; Belgia si Polonia-cate 1. Urmatoarele prescurtari (denumiri de organizatii)nu le-am descifrat: INT-8 repr, DEN (a nu se confunda cu Danemarca)-1 repr. si CHE-2 repr.

 3. Cerebralii si ateii ar zice ca suferim de teoria conspiratiei si suntem un pic tra la la …cand de fapt, este vorba de razboiul DE TOTDEAUNA dinte lumina si intuneric, dintre cei care-L iubesc pe Dumnezeu si ceilalti – adeptii lui Satan!

  E greu de crezut pentru ‘modernismul’ zilelor noastre!
  E greu de crezut ca se practica satanismul…
  E greu de crezut ca astia l-au scos definitv din ecuatie pe Dumnezeu ca stapanitor absolut a tot ce misca vazut si nevazut… nu-i nimic!

  Vor vedea cum “Domnul risipeste sfaturile neamurilor, leapada gandurile popoarelor, si defaima sfaturile capeteniilor” (Ps.32.10) daca VREA!

 4. @ Magda

  Lupta crestinilor nu este impotriva raului. Raul a fost deja biruit, de Hristos, pentru noi.

  Lupta crestinilor este de a se uni cu Hristos, pentru a se face si ei partasi acestei biruinte …

  Altfel, un crestin sau, in general, orice om, oricat de bine-intentionat si determinat/puternic ar fi, nu se poate lupta cu raul, ca manifestare, si cu atat mai putin cu diavolul, ca “generator” al acestei manifestari.

  Aici cred ca gresesc, de fapt, cei care se considera a fi luptatori anti-sistem. Sigur, o atitudine trebuie sa existe, dar multi dintre ei vor sa se ia in piept, la propriu, cu acest rau sau cu acesti oameni care sunt reprezentanti, cu voie sau fara voie, a raului.

  De aici si imaginea usor ridicola pe care ajung sa o aiba multi dintre acesti “luptatori” …

 5. @Lucian

  Corect!
  Asa este!

 6. Nu cred ca lista este completă. Astia sunt doar cei ce pot fi cunoscuti. Multe nume de evrei!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare