Rusia inarmeaza POLITIA DIN SUA cu arme “ideale pentru mentinerea ordinii” in orase

31-01-2012 36 secunde Sublinieri

politie SUA

Rusia a început să livreze poliţiei americane arme semiautomate de tip Saiga-12, un model derivat din celebra puşcă de asalt Kalaşnikov, în cadrul unui acord fără precedent, a anunţat marţi fabricantul, uzina mecanică Ijmaş din Ijevsk, în Ural, relatează Mediafax.

“O primă tranşă de puşti Saiga-12 a plecat spre Statele Unite, în cadrul unui acord fără precedent semnat la salonul Shot Show”, care s-a desfăşurat în ianuarie la Las Vegas, a declarat purtătoarea de cuvânt a uzinei Ijmaş, Elena Filatova.

Puşca Saiga-12, care trage cu muniţie neletală, cu proprietăţi incapacitante, “este arma ideală pentru menţinerea ordinii în mediul urban”, afirmă site-ul fabricantului. Această armă nu a mai “fost până în prezent vândută unei poliţii străine“, a precizat purtătoarea de cuvânt, refuzând să dezvăluie detaliile contractului.


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Stat politienesc

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Rusia inarmeaza POLITIA DIN SUA cu arme “ideale pentru mentinerea ordinii” in orase

  1. Nu ne dau şi nouă o rachetă sol-boc şi un tun anti-aere?

  2. Ce colaborare interesanta!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare