RUSIA: interzicerea TOTALA a propagandei homosexuale PROTEJEAZA DREPTURILE MAJORITATII

27-02-2013 1 minut Sublinieri

No_Gays

Ministrul de Externe al Rusiei a spus ca proiectul de lege care interzice propaganda homosexuala protejeaza drepturile majoritatii de un grup care vrea sa-si promoveze propriul sau sistem de valori.

“Nu vrem sa se intample o discriminare inversa: atunci cand un grup de cetateni are dreptul de a-si impune agresiv valorile, care difera de cele ale majoritatii populatiei, si mai ales de a si le impune copiilor”, a spus Lavrov. 

Proiectul de lege al Rusiei, care a trecut deja de camera inferioara a parlamentului, este special destinat sa previna orice fel de discriminare, a spus Lavrov, atentionand ca “nu avem nicio obligatie sa permitem propaganda, care este agresiva ca atare”.

Homosexualii isi pot vedea de ale lor liber si fara a fi penalizati, si acest lucru este adecvat cadrului obligatiilor tuturor tarilor de a interzice discriminarea din cauza oricarui atribut dat, a adaugat el.

Comentariile ministrului de externe rus au venit ca o reactie la plangerile ministrului de externe olandez Franciscus Timmermans, care a facut apel la Duma sa nu impuna o interdictie asupra propagandei homosexuale pentru ca “ar incalca drepturi si liberati fundamentale declarate de acorduri internationale.”

Conform min. Timmermans, Moscova a spus ca va urma obligatiile internatioanale si va astepta sa vada ce va urma, dar el, alaturi de seful externelor europene, Catherine Ashton si de alti ministri de externe, a cerut Dumei de Stat sa nu aprobe legea.

Lavrov a raspuns ca Rusia nu are vreo lege care sa interzica comportamentul homosexual de bunavoie intre adulti, dar are dreptul sa interzica proliferarea propagandei homosexuale.

Ministrul rus si-a bazat comentariile pe faptul ca nu exista “o obligatie unica sau comuna europeana pentru a permite propaganda homosexuala”. Singurul criteriu sunt obligatiile luate de tari pe baza institutiilor internationale sau europene comune, a spus el.

Serghiei Lavrov a spus ca Rusia are dreptul suveran sa isi sprijineasca traditiile sale nationale.

Nu putem sustine aceste obligatii nici macar teoretic pentru ca noi trebuie sa respectam valorile morale si istorice, traditiile culturale si religioase ale societatii noastre, a adaugat el.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Rusia, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “RUSIA: interzicerea TOTALA a propagandei homosexuale PROTEJEAZA DREPTURILE MAJORITATII

  1. Exemplu demn de urmat .

  2. Pe cand si la noi ? Macar sub forma de initiativa legislativa !

  3. Doamne da-ne si noua un Lavrov!

  4. Iată unde există coloană vertebrală. Numai de aici, şi putem vedea superioritatea Rusiei faţă de România. Nu vorbim de mărime.

  5. Sa speram ca acest exemplu va fi urmat de cit mai multi!

  6. Cred ca ma mut in Rusia!

  7. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare