“PERVERSII”. Alte reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ “Parteneriatul strategic” cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL

27-02-2013 18 minute Sublinieri

honest-gay-history

646x404

Asaltul antireligios la care asistăm – de la chestiunea banilor pentru culte la cea recentă privind minorităţile sexuale – are un mare defect pe care nu îl poate ascunde. Este nefiresc, anapoda, în răspăr, artificial. Pe scurt: pervers. Cum aşa?

Ei bine, perversitatea rezidă în caracterul provocator. Locul în care se impune o astfel de agendă falsă este cât se poate de impropriu. Muzeul Ţăranului Român nu celebrează bucolismul, perfecţiunea ipotetică a satului, ci aspiraţia concretă a ţăranului la sfinţenie printr-o adecvare simbolică la cele ale pământului şi ale cerului deopotrivă. A face dintr-un astfel de spaţiu gazdă a mesajului imoral este de aceea pur şi simplu o enormă neruşinare. Ca şi cum ne-am pălmui bunicii.

Că reacţiile celor care se autoproclamă apărători ai valorilor tradiţionale suferă de lipsă de stil, este evident [nu atat de evident, daca suntem mai atenti, iar excesele au fost in stricta minoritate – n.n.]. Nu vreau să îi apăr sau să le justific excesele. Dar nici să trec cu vederea că la o provocare grosolană se răspunde, instinctiv, cu un plus de violenţă verbală. Acesteia îi urmează parada ostentativă a „victimelor“ care îşi arată cu satisfacţie „rănile“. Am reuşit să fim bătuţi! Victorie! Autovictimizarea pe post de martiraj. Încă o dovadă irefutabilă de perversitate.

Modul pervers de a gândi se vede mai ales în invocarea drepturilor omului. Or, acestea sunt interpretate abuziv, blasfemiator. Nu au murit generaţii întregi, convinse de necesitatea instaurării unei etici a spaţiului comun, pentru a promova deviaţiile. Înrădăcinate în solul antropologiei biblice, drepturile omului nu pot servi drept paravan excesului. Altminteri, genul proxim dispare sub povara diferenţelor specifice. Iată de ce, activismul agresiv al grupurilor „îndreptăţite“ reprezintă un atentat la substanţa celei mai importante construcţii a lumii moderne şi a statului de drept.

Să ne înţelegem. Din perspectiva neutră a autorităţii publice, atracţia pentru acelaşi sex nu trebuie incriminată. Vezi articolul 200 din fostul Cod Penal. Depenalizarea nu reprezintă însă acordarea unui cec în alb. Cuplurile de acelaşi sex nu sunt asimilabile, cultural şi religios, familiei. Punkt. De aceea, este profund discutabilă adopţia sau chiar naşterea, prin mame-surogat, a copiilor în asemenea condiţii. Am să fiu acuzat de obscurantism. Şi totuşi: credinţa mea îmi spune că ceea ce este lăsat de Dumnezeu nu poate fi greşit. Nu înseamnă că îi resping pe cei de altă orientare. Dimpotrivă. Îmi dau seama că nu le-am acordat până acum destulă atenţie, că i-am exclus, fără voie, din rugăciune.

Biroul de presă al Patriarhiei, de regulă foarte prompt să dea replici, majoritatea nefericite, culminând în oferta unei înmormântări la jumătate de preţ, tace suspect. Asta după ce, doar câteva zile în urmă, anunţa că „s-au înmulţit acţiunile social-filantropice“ sau, răspunzând unui articol, împărţea epitete pastorale oscilând între „ignoranţă“ şi „frustrare“. Acum, după cele întâmplate la MŢR şi valul de comentarii care pun semnul egalităţii între Ortodoxie şi fundamentalism, Colina Bucuriei se învăluie în ceaţă. Nu îi place tema. Iată o altă formă de perversitate.

Mie unuia îmi este clar că povestea cu întreruperea filmului pro- căsătorii homosexuale de la Muzeul Ţăranului Român a fost gândită de la bun început ca o provocare. Au mai fost evenimente de genul acesta care s-au desfăşurat în linişte şi pace. Însă locul ales anul acesta pentru o proiecţie de film a fost o provocare în sine: dacă evenimentul se desfăşura netulburat următorul pas logic ar fi fost organizarea unei discoteci gay în biserica de la Muzeul Ţăranului. Organizatorii ar fi avut nevoie totuşi de nişte violenţe: o încăierare generală cu arestări şi certificate de la Institutul de Medicină Legală i-ar fi dat lui Mircea Toma o pâine de mâncat şi pe timpul pensiei. Manifestarea asociaţiilor creştine a fost însă una paşnică: au cântat şi au scandat până a fost întreruptă proiecţia filmului.

Apoi a urmat valul de articole cu temă liber impusă: credincioşi ortodocşi români egal extremişti egal fascişti egal legionari egal nazişti. Însă două articole ies în evidenţă. Primul, găzduit de blogul Active Watch sub semnătura lui Cornel Vîlcu (ceva profesor universitar prin Cluj) este îndreptat împotriva paginii Război întru cuvânt şi a directorului ICR Andrei Marga şi se încheie aşa:

Aici am vrut doar să vă arăt cu degetul două tipuri, foarte pregnante printre numeroasele posibile, de duşmani. Adăugând că, oricât de adormitor-demobilizatoare (pentru noi) ar fi multe dintre prostiile pe care le debitează, în relaţie cu ei şi, mai ales, cu puterea lor nu trebuie să avem nici scrupule, nici milă.

Chiar aşa Mircea Toma? Nici scrupule, nici milă? Pe banii Ambasadei SUA la Bucureşti, fără scrupule şi fără milă? Poate intră în raportul Active Watch pe 2013 minunea asta, apărută în Kamikaze:

Gheilor, voi glumiţi?! Ăştia nu înţeleg nimic nici din ideea de divinitate, nici din aia de paternitate, nu v-aţi uitat cum arată sau cum scriu? Faptul că voi le expuneţi chestii pe care orice om normal le-ar considera evidente vă descalifică, zău. Ştiţi ce trebuia să faceţi când s-a întâmplat golănia de la proiecţie? Să-i jucaţi în picioare.

Ca să pricepem tot circul ăsta împănat cu ameninţări trebuie să revenim la Mircea Toma (pe bune, chiar nu vrei să ieşi la pensie?) şi la întrebarea lui recentă: E timpul recunoaşterii pentru parteneriatele LGBT în România? Răspuns corect: nu.

…. de a pierde un popor aliat.radu baltasiu

“[Pentru SUA] nu mai există o altă ţară în Balcani, or, poate chiar mai mult, la Marea Neagră, cu mai mult potenţial [higher marginal value] pentru activitatea [proaspătului] secretar de stat [John] Kerry.”* – afirmă Mark H. Gitenstein, fostul ambasador în România până în 2012 în Ambassador Perspectives (15 feb. 2013). Ambasadorul are dreptate: am mai spus şi în altă parte că în 2012 “rata copiilor cei mai dotaţi este de două mai mare [în România] decât în altă parte.” (The Economist, 7 aug. 2012) Au trecut, însă, trei luni, şi SUA nu au încă un ambasador în România, “partener strategic”. Ca să fiu cinic, în tonul de tip Wall-street dat de expresia “valoare marginală” din textul ambasadorului, aş spune că mă minunez că Gitenstein foloseşte cuvântul “ţară” (country), când ar putea să-i spună “zonă”: “zona zis românească”. Dar nu aceasta este problema.

Aproape 99% dintre români sunt credincioşi – conform unui studiu Soros din 2011  (citat de Antena 3, pe 11 oct. 2011). Se ştie că Fundaţia pentru o Societate Deschisă nu e filocreştină. Dintre aceşti 99%, arată studiul Soros,   82% sunt ortodocşi.  Românii sunt, de altfel,  cel mai mare popor european conservator (Eurobarometrul 2005, p.9). Tocmai această trăsătură este şi obiectul de lucru al unor astfel de fundaţii, ong-uri etc., “civile”.

Unde este sursa credinţei? La ţară. Oraşul, întemeiat pe diviziunea funcţională a muncii, este prin excelenţă abstract. Relaţiile sociale dominante sunt de tipul “weak ties”, legături slabe. Orăşeanul este confuz. Chiar şi relaţiile pe care le are sunt adeseori “condamnabile” (termenul de relaţii este util, dar oarecum imoral).

La ţară, ordinea derivă direct din creştinismul cosmic şi se pare că încă vascularizează salvator viaţa satului, chiar şi pentru cei care s-au întors de la muncă din Occident şi şi-au făcut case-colivii din beton şi sticlă. Pentru că la ţară esenţa relaţiei omeneşti nu este ce ştii să faci şi să te descurci ci, al cui ești, adică neamul. Neamul, în esența lui, trimite la un alt tip de existență, numit ființare, și care are trimiteri până la Geneză. Pentru că singurul om care trăieşte aproximând timpul primordial, prin calendar creştin, orientare spaţială, norme cotidiene, este ţăranul. Chiar în cavourile acestea moderne numite vile, răsărite în ultimii ani la ţară, mai degrabă obiecte de poziţionare în ierarhia locală decât de cadre de locuire propriu-zisă.

Ambasadorul Gitenstein remarcă încă un fapt, românii sunt în continuare printre cei mai pro-americani. Mai mult “în opinia mea, în lume nu este un popor mai prietenos, inteligent, plin de compasiune şi creativ. … de la care avem multe de învăţat  – acesta este motivul pentru care limba română este a treia vorbită în [sediul] Microsft din Seattle.”

Ce nu a înţeles însă ambasadorul Gitenstein este că românii nu prea mai au motive să fie pro-americani. Roosevelt, Truman şi Eisenhower au jucat la ruleta istoriei folosind destinele românilor, polonezilor, ungurilor, bulgarilor, sârbilor, balticilor, cehilor, slovacilor etc. Au fost aşteptaţi vreme de 45 de ani (1944-1989). Rareori o mare putere s-a bucurat de un capital moral atât de mare. Când americanii poposiră aici, după 1990, primul lucru de care s-au interesat au fost minorităţile, nu poporul român (vezi uriaşa manipulare făcută de congresmanul democrat Tom Lantos). Ca şi când comunismul ar fi digerat omul selectiv. Nici o altă țară nu a irosit un asemenea uriaş capital moral – mult mai mult decât simpatie. Simpatic este pudelul doamnei de vis-a-vis. Aşteptându-i pe americani, câteva mii de români au luptat în munţi vreme de peste 10 ani, iar ungurii au ieşit în stradă în 1956 (Historia, 2010). Cum a irosit America acest capital? Fiind prinsă în jocurile KGB-ului şi practicând la nivelul Departamentului de stat confuzia dintre slăbirea statului român şi regimul comunist. Desigur, confuzia a fost, în bună măsură, indusă. Divizia anti-kgb a CIA a fost controlată de ruşi prin Aldrich Ames vreme de 10 ani, între 1985 şi 1994. Urmările nu putea fi decât unele: de pildă, şeful rezidenţei CIA din România, Harold Nicholson, a lucrat pentru KGB între 1994 şi 1997 (AP, 5 iunie 1997). Ambii au pe conştiinţă lichidarea fizică a câtorva zeci de colegi precum şi penetrarea sistemului de securitate american pe toate dimensiunile sale: politic, militar, cultural, economic.

Nu este de mirare că în România, pe vector american, a poposit o echipă de destructurare a normalului social, în numele “democraţiei”, “Europei”, “integrării euro-atlantice”, majoritatea fiii sau reprezentanţii uni agenturi sovietice veche de aproape jumătate de secol: Tismăneanu (tatăl, Leonte, agent NKVD), Brucan (agent NKVD, unul din întemeietorii grupării GDS), Patapievici (fiul unui cuplu informativ Gestapo preluat de NKVD). Câţiva dintre aceştia fuseseră frumos reciclaţi ca “profesori americani”. În jocul acesta a fost implicat şi SRI la vremea sa, prin scandaluri aranjate de “urmărire politică” a unor “dizidenţi faţă de regimul Iliescu” –  creat tot de agentura străină. Şi iată, o bună parte din reţeta “societăţii civile”. Pentru detalii privind “modul de preparare” a unei societăţi civile în acord cu “standardele europene” în serviciul KGB-ului şi pe banii contribuabililor români şi  americani vezi cartea generalului Aurel Rogojan, “Fereastra serviciilor secrete“. Faptul că Moscova s-a arătat iritată de Rogojan nu poate fi decât o geană de lumină în toată această dramă geopolitică la scară continentală (Vocea Rusiei, 7 feb. 2013)

Revenind la discursul lui Gitenstein. Fostul ambasador recomandă noului secretar de stat al SUA să viziteze România, să se convingă de oamenii şi de frumuseţile ei. Ceea ce surprinde în textul ambasadorului este absenţa României ca entitate cu care SUA, de fapt, are un parteneriat. Fostul ambasador pune accent pe legalitate, pe legi. E adevărat, o ţară prosperă se ţine cu respectarea legii. Dar ce te faci când legea a ajuns în mâna lui Animal, care este mult mai puţin simpatic decât vestitul personaj din Muppet Show? Din păcate, cei care au reprezentat interesele SUA în România nu au reuşit să cultive o elită organică. Or, tocmai aici este cheia chestiunii, poporul român era filo-american pentru că crede în democraţie şi în libertate. 99% dintre români cred. Nu ai nici o şasă să susţii America aici cu elite inepte, trădătoare sau străine. Decât dacă trădezi America. Şi, din nefericire, America a fost trădată de câteva ori în România, chiar şi după arestarea cârtiţelor CIA –  este îndeajuns să amintim afacerea Bechtel. Nu putem să nu remarcăm satisfacţia cu care Gândul din 22 februarie a.c.ziar care nu are apetenţă şi nici capacităţi de analiză strategică, publică “Scandalul unui jaf geostrategic[: Bechtel]”. Asta după ce cu o zi înainte pun o fătuţă să scrie în cel mai reprezentativ stil de mânie proletară în favoarea homosexualilor, folosindu-se de un aşa-numit sprijin din partea Ambasadei SUA. În condiţiile în care  doar 1% dintre români n-au treabă cu credinţa, deci cu familia alcătuită din soţ-soţie (Gândul, 21 feb. 2013), mesajul nu poate fi decât anti-american. Mesaj ranforsat printr-o curioasă implicare publică a Ambasadei SUA – superputerea cere explicit înlocuirea directorului adjunct al unui muzeu dintr-o ţară prietenă, Mediafax, 22 feb. 2013, întocmai cum pe vremea lui Ames susţinea “manifestările democratice” prin GDS, care, după cum am văzut, aveau o agendă în bună măsură dictată de interese ostile NATO.

De fapt acesta este esenţa problemei. America îşi permite luxul de a practica o geopolitică a indiferenţei în raport cu două resurse masive de putere: ţara şi poporul, în cazul de faţă, românii şi România. România este interpretată legalist, ca şi când nu s-ar şti că legea încape uşor pe mâna oligarhiilor. Poporul, românii, nu există în acest cadru de interpretare. Dacă ar exista, atunci America nu ne-ar băga pe gât filme cu “familii gay”, ca în programele de îndoctrinare de pe vremea comunistă când trebuia să vedem “realizărilii” regimului şi să le recităm mai departe. Citatul, din preşedintele Obama, pe care Ambasada îl dă pentru a-şi susţine imixtiunea în viaţa civică românească, aminteşte de practici lozincarde de tristă amintire pentru români**. Ce fel de aliat strategic este România dacă tu îi ataci sanctuarul moral, ţăranul român şi formula sacră de viaţă, familia? 

Şi atunci, ca şi acum, victimele au rămas aceleaşi, familia şi credinţa, adică românii şi România. Poate că România este încă odată prea mică pentru interesele americane. Dar o geopolitică întemeiată doar pe interese este lipsită de legitimitate. Singura sursă de legitimitate a puterii este dată de popoare. Care se ţin cu credinţă, nu cu îndoctrinare. Nu am auzit nici un ambasador american vorbind de necesitatea unei industrii, sănătăţi, educaţii puternice în România – coordonate de bază ale dezvoltării unei naţiuni.  Cum nu am auzit nici un eurocrat. Toţi cer ceva de la poporul român. L-ar vrea schimbat.  […]

INTEGRAL LA SURSA.

SUA SI UE VERSUS ROMANIA?

In cele cateva zile de cand s-a declansat scandalul homosexualilor s-au cernut si adancit, pentru noi, observatorii avizati ai razboiului impotriva Romaniei, fronturile de atac la zi pe care mizeaza dusmanii romanilor si executantii lor teleghidati. Dupa o hartuiala de 23 de ani, ce a continut operatiuni eficiente de manipulare in masa si spalare a creierelor, in principal prin intermediul mass-media si al universitatilor reocupate si, mai nou, a scolilor si liceelor, agentii anti-Romania socotesc ca au ajuns la momentul in care pot ataca frontal cel mai important bastion de rezistenta si salvare nationala: Ortodoxia. Asadar, cu toate tunurile pe Ortodoxie!

Campaniile mediatice sustinute din ultimele luni – de la atacul la manualele si orele de religie pana la clasica ponegrire a Catedralei Mantuirii Neamului si Bisericii Nationale, si, acum, la provocarea guralivilor homosexuali inventati -, demonstreaza ca noii tanchisti ai Armatei Rosii, de data aceasta catarati pe antenele televiziunilor, simt si stiu ca este un moment propice pentru un atac masiv.

In mod ciudat, sustinatorii noilor brigazi rosii, finantate in special de Reteaua Deschisa Soros, fac parte din Ambasada tarii pentru a caror interese globale militarii romani isi dau viata, cand si cand, pe fronturi care, de altfel, nu le apartin. Excludem Olanda care este o inamica recunoscuta a Romaniei. Vorbim doar de Statele Unite ale Americii. Comunicatul remis de “ofiterul cultural” al Ambasadei SUA, Edwina Sagitto  – de ce nu-si zice direct “comisar”, cum era pe vremurile URSS? – este  o insulta la adresa intregului popor roman. Deloc uimitor, autoritatile de azi ale Romaniei, personaje scoase din buzunarele de maruntis ale lui Soros, Rich si Ofer, nu au zis nici “pas” la acest afront ordinar. Numai spectrul vulturului sur de pe stema americana pare sa fie de ajuns ca sa-i bage pe sub mese pe oficialii MAE sau ai Ministerului Culturii, invizibili in tot scandalul facut de propagandistii homosexuali in asaltul lor asupra Muzeului Taranului Roman. Dar ce te faci daca vulturul pe care-l stiam si noi odata azi nu e, de fapt, daca ne uitam mai bine in curtea Ambasadei SUA, decat o oratanie, care nici oua nu mai face, pentru ca e… lesbiana?

Conform misiunii Serviciului Roman de Informatii pe acest pamant, specialistii nostri apara pe langa multe altele si valorile constitutionale, respectiv nationale. Citez: “Demersurile noastre vizează şi agresiunile asupra valorilor identitare româneşti, concretizate în acţiuni autonomist-separatiste sau presiuni asupra comunităţilor româneşti din spaţiile limitrofe ţării (…).”

Dincolo de retorica propagandistica a brigazilor si intelectualilor rosii, gruparile si indivizii la care facem referire, abil deghizati in exponenti ai “societatii civile”, mai precis “in civil”, sunt adeptii unor ideologii extremiste, ce tintesc suprimarea vietii natiunii, daca luam in considerare atacul la valorile familiei si distrugerea fundamentelor statului roman. Si, pe deasupra, au si legaturi concrete cu gruparile extremiste ce vizeaza “actiuni autonomist-separatiste”. In acelasi timp, nu cred ca trebuie sa dau eu consultatii de orbu’ gainii SRI, ca sa se observe ca atacul la un Muzeu al traditiilor nationale se inscrie exact in “demersurile vizate”, respectiv “agresiuni asupra valorilor identitare romanesti“, de data aceasta aflate chiar in inima Cetatii. Nu trebuie uitata din aceast melanj toxic si fetid procuroarea comunista Monica Macovei, convertita la popularism, membra fondatoare si de onoare (!) a asociatiei homosexulilor Accept.

Se ridica intrebarea: cum a prevenit SRI in ultimii 23 de ani erodarea fiintei nationale de catre aceste grupari extremiste antiromanesti si exponentii lor vizibili, dintre care, principalii cel putin, in acest caz, sunt si protagonisti cunoscuti intr-un voluminos dosar ce priveste o importanta operatiune de spalarea de bani cu manutzele lui Vintu, Patriciu si Sorin Marin? Sa raspund tot eu: pai, prin prezentarea lor in… pictoriale, in… revista SRI! Ce pacat, totusi, ca lipseste tocmai poza cu jumatatea de iepure si schiopul pe canalele din Delta…

Desigur, nu e exclus ca vreun tanar neinstruit de la monitorizare sa incadreze acest articol la cele cu bulina rosie. Nu, nu este un atac la SRI. Asa cum nu este nici unul la SUA. Este doar un semnal. Asa cum i-am spus chiar ieri foarte atentului analist pentru Romania de la Vocea Rusiei, care nu a pierdut prilejul de a marca pe contul de pe Facebook o bila neagra pentru SUA cu ocazia acestui scandal pervers: “Poate parea paradoxal cum SUA si UE reusesc ca prin politicile lor ideologice extremiste, de tipul ‘revolutiei culturale homosexuale’, cu tot ceea ce deriva din aceasta – legalizarea casatoriilor intre homosexuali, adoptii, distrugerea familiei, etc – sa ne impinga spre bratele pravoslavnicei Rusii de care ziceau ca ne salveaza daca intram sub cupolele lor. Mesajul se incheia astfel: “Revenind la subiectul semnalat de Dvs: noii tovarasi care defileaza sub steag strain dar cu curcubeul in gura, si-o fac cu mana lor. Sper macar sa existe unii strategi occidentali onesti care regreta porcariile reprezentantilor lor diplomatici in Romania. Daca nu, sa fie sanatosi!”.

Repet: pentru ce mor militari romani aiurea in lume? Pentru ca sa vina un comisar cultural inversionist cu armata lui/ei de curci bete sa ne spurce noua Muzeul Taranului, recreat dupa ce mare parte din ”extremistii” prezenti pentru a ni-l apara am stat in primul rand in fata tancurilor si mitralierelor regimului comunist? Iar apoi am contribuit fiecare cum a putut la renasterea muzeului distrus de bolsevici in urma cu 60 de ani. A venit tzatza Edwina din Rwanda sa ne invete pe noi cultura noastra la noi acasa?

In plina putere a URSS Ceausescu l-a mutat pe soldatul rus (cel descris plastic si de Pastorel Teodoreanu) din Piata Victoriei in balariile de la sosea. Iar noi nu putem, in plina democratie, sa le spunem “aliatilor nostri dragi” sa-si tina soldateii homosexuali in lesa, mai pe la ei pe-acasa, prin budoarele Ambasadei SUA? N-ar fi mai bine sa facem un schimb? Sa-i trimita pe-astia prin Irak si Afganistan si sa ni se intoarca noua militarii acasa?

Si, ca sa merg si mai departe: pentru ce suntem noi in Uniunea Europeana? Ca sa ne vina ordin de la Bruxelles ca suntem obligati sa acceptam casatoriile intre homosexuali si, mai mult, adoptiile de copii in noile ”familii homosexuale”? Nu zau, poate sa spuna cineva concret care sunt avantajele Romaniei in UE, dincolo de jaful la care am fost supusi mai ceva ca pe vremea sovromurilor, fanariotilor si otomanilor? Se uita vreun strateg platit din banii nostri la ce se intampla in Marea Britanie? Cam cat credeti ca mai e pana cand o sa apara si in Romania o miscare anti-europeana, in cazul in care “valorile” europene ce ni se impun sunt anti-crestine si anti-umane, ca sa ne referim doar la homosexualitate si pedofilie? Stiti, stimati SRI-isti, ca daca nu faceam noi scandal, azi, la scoala voastra de cadre de la Sociologie, va invata un “profesor” de pedofilie olandez cum sta treaba cu copiii? Asta tot in cadrul “manifestarilor culturale si stiintifice” ale ”Lunii Istoriei LGTB” a agitatorilor Soros si Accept, Mircea Toma si compania de facut zgomote, finantate cu larghete de Ambasada Olandei si Ambasada Americii, draga noastra “aliata strategica” care-si respecta aliatul cam de la jumatatea jetului in jos (sau, dupa caz, in sus).  Sau nu stiti ca “dusurile aurii” fac parte din “drepturile si libertatile homosexualilor”? Mare grija, sa nu cumva sa-i discriminati pe-aia din “mafia roz”, de pe la Palatele Victoria si Cotroceni, interzicandu-le “drepturile” baltite! Ca se da Mircea Toma cu fundul de pamant si cine stie ce se-ntampla… Cade “Guvernul neonazist“!

Cine mai apara, oare, Romania? Pe frontul de vest, la fel ca pe frontul de est, nimic nou. Dar pe frontul romanesc?

Asa cum am evaluat si noi inca de la inceput, scandalul homosexualilor a fost regizat destul de sleampat doar pentru o condamnare si mai acerba a Ortodoxie, dupa cum bine observa intr-o analiza la obiect Doxologia, portalul de media al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei . Suspiciunile noastre, si obligatia de a lua in considerare miscarile de bambilici ale adversarilor, s-au confirmat la finalul evenimentului, cand, neatenta Daniela Prisacariu, organizator “Active Watch”, vorbind la telefon dupa incidentele provocate de propagandistii homosexuali la Muzeul Taranului Roman, a afirmat, textual: “A iesit totul foarte bine!”.

La acest editorial de simplu jurnalist scarbit si revoltat am incercat si o versiune mai induhovnicita, pe care v-o ofer mai jos:

SAPIENS VERSUS HOMO

Omul este împlinit numai prin Iubire. Dar înţelegerea acestui concept, acestei realităţi duhovniceşti, diferă, mai mult decât orice, în funcţie de credinţa fiecăruia, căci prin credinţă se sintetizează toate valorile noastre. Dacă pentru un budist a iubi înseamnă a-ţi autodistruge puterea de a iubi, iar pentru păgân iubirea este adesea egală cu plăcerea unei idei, a unui sentiment sau a unei senzaţii, pentru creştin a iubi este A FI întru sfinţenie. De aceea va fi teribil de greu pentru o societate tradiţional creştină, în care concepţia despre iubire are în vedere veşnicia şi starea sufletului înaintea lui Dumnezeu, să accepte ideea despre iubire pe care o promovează homosexualii, care este antipodul acestui concept. Va fi greu să se armonizeze cineva cu o lege care se împotriveşte cosmologiei acestui popor, încă de dinainte de a fi creştinat, darămite după. Românul, prin definiţie, este metafizic. Americanul, prin definiţie, este ultrafizic. Ori… Omul nu este animal, omul este chipul şi asemănarea lui Dumnezeu.

Conştiinţa, glasul lui Dumnezeu în om, dă în fiecare clipă mărturie despre Adevăr. În istoria mişcărilor sociale din ultimul veac vedem o din ce în ce mai puternică direcţie de ascundere de conştiinţă, de voită răsucire a cuvintelor şi, în speţă, a Legii, prin care sensul lor se reprezintă în plan politic. În cazul majorităţii păcatelor, omul, voind să fugă de responsabilitatea sa de a se sfinţi, de responsabilitatea sa veşnică înaintea lui Dumnezeu, încearcă în fel şi chip să se convingă mai ales pe sine, dar şi pe ceilalţi, că nu greşeşte. Cum se poate înţelege exhibarea în public a preferinţelor de plăcere trupească, un lucru atât de intim, decît ca o reacţie limpede de autojustificare în faţa propriei conştiinţe?

Învăţătura Bisericii Ortodoxe Apostolice şi Patristice, precum zic Sfânta Scriptură, Sfintele Soboare Apostolice, în privinţa homosexualităţii este următoarea: Canonul 4 al Sf. Grigorie de Nyssa spune căhomosexualitatea este un păcat ucigător de suflet, de aceeaşi gravitate cu adulterul şi zoofilia. Prin păcat se înlocuieşte iubirea sfântă de Dumnezeu cu idolatrizarea a orice altceva. Homosexualitatea nu este o act de libertate şi de iubire, ci un act de robie faţă de plăcere şi o înjosire a persoanei umane.

Citim în Evanghelie pilda femeii prinse în adulter: adusă de farisei să fie osîndită, Domnul răspunde: cine e fără de păcat să arunce primul piatra, iar apoi spune femeii: nici Eu nu te osândesc, dar de acum să nu mai greşeşti! În ambele rînduri El nu-i spune că n-a păcătuit, ci dimpotrivă, că păcatul ei e mare, însă pocăinţa ei şi milostivirea Lui sînt şi mai mari. Căci Dumnezeu-Cuvântul, Domnul nostru Iisus Hristos, n-a venit ca să judece lumea, ci ca s-o mântuiască. Cel ce scade, din voia sa şi prin faptele sale, harul dumnezeiesc din sine, e vrednic de lacrimi, de rugăciuni şi de învăţătura mântuirii.

În Creştinism, între două persoane, fie omeneşti, fie între persoana omenească şi Persoana Dumnezeirii, unirea are drept scop slăvirea lui Dumnezeu şi rodirea sfinţeniei. Între două persoane de acelaşi sex nu poate fi nici rod de naştere de persoane, nici rod sufletesc de naştere a sfinţeniei, cu atît mai puţin vreo laudă a Dumnezeirii.Orice faptă ce nu dă viaţă veşnică dă moarte veşnică. Este trist că românii, de 2000 de ani creştini, ajung în doar caţiva ani de propagandă mediatică, foarte asidua, ce-i drept, să fie îndoctrinaţi de idei anti-umane şi anti-hristice.

Dumnezeu să ne păzească neamul şi întreaga omenire, de uitarea de El, şi de moartea sufletească. Amin.

DESPRE BOALA HOMOSEXUALILOR (care poate fi vindecata) IN SFINTELE SCRIERI:

Canonul 18 al Sfîntului Ioan Postitorul: Cel ce se turbează asupra părţii bărbăteşti, s-a socotit a se opri de împărtăşire trei ani, plîngînd şi ajunînd, şi numai către seară hrană uscată mîncînd, şi 200 de metanii făcînd. Iar de iubeşte mai mult lenevirea, să plinească cei 15 ani, [ce se cuvin pentru ispăşire. Aceeaşi şi pentru femeia ce face asemenea cu femeie.]

[Tîlcuire a Sfîntului Nicodim Aghioritul: Canonul acesta îi canoniseşte a nu se împărtăşi pe cei ce se culcă cu bărbaţii (adică pe cei ce fac păcatul sodomiei) trei ani, şi a-şi plînge păcatul, şi pînă seara postind, să mănînce uscătură, şi să facă în fiecare zi 200 de metanii. Iar de nu va voi să păzească acestea pentru lenevire, să urmeze după Canonul 62 al Marelui Vasilie.]

Epistola Sfîntului Apostol Pavel către Romani 1:24-28:  «Pentru aceea i-a şi dat Dumnezeu pe ei întru poftele inimilor lor întru necurăţie, ca să se spurce trupurile lor întru sineşi. Că au mutat adevărul lui Dumnezeu întru minciună; şi au slujit mai mult făpturii decît Făcătorului, Carele este binecuvîntat în veci, Amin. Pentru aceea i-a dat pe ei Dumnezeu întru patimi de ocară; că şi femeile lor şi-au schimbat rînduiala cea firească întru ceea ce este împotriva firii. Aşijderea şi bărbaţii, lăsînd cea după fire rînduială a părţii femeieşti, s-au aprins întru pofta lor unul spre altul, bărbaţi cu bărbaţi ruşinea lucrînd-o; şi răsplătirea ce li se cădea a rătăcirii lor, întru sineşi luînd-o. Şi precum nu au căutat a avea pe Dumnezeu întru cunoştinţă, aşa i-a dat pe ei Dumnezeu întru minte neiscusită (nepricepută) a face cele ce nu se cuvin.»

Epistola I Sfîntului Apostol Pavel către Corinteni 6:9-13:  « Nu vă înşelaţi: nici curvarii, nici slujitorii idolilor, nici preacurvarii, nici malahenii, nici sodomenii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici ocărîtorii, nici răpitorii, Împărăţia lui Dumnezeu nu o vor moşteni! Toate îmi sînt slobode, dar nu toate îmi sînt de folos; toate îmi sînt slobode, ci nu voiesc să fiu biruit de ceva. Trupul nu este pentru curvie, ci al Domnului este.»

Epistola Sfîntului Apostol Pavel către Timotei 1:2:  «Te-am rugat să porunceşti unora să nu înveţe întru alt chip, decît iconomia lui Dumnezeu cea întru credinţă, de la care unii rătăcind s-au întors la cuvinte deşarte. Nu dreptului este pusă lege, ci celor fărădelege şi nesupuşi, necredincioşilor şi păcătoşilor, nedrepţilor şi spurcaţilor, ucigătorilor de tată şi ucigătorilor de mumă, ucigătorilor de oameni, curvarilor, sodomenilor, tîlharilor, mincinoşilor, celor ce se jură strîmb; şi orice altceva se împotriveşte învăţăturii celei sănătoase, după Evanghelia Slavei a Fericitului Dumnezeu.»

Epistola II a Sfîntului Apostol Petru 2-19: «Şi mulţi vor merge în urma desfrînărilor lor, prin care se va huli calea Adevărului. Şi pentru lăcomia cu cuvinte amăgitoare pe voi vă vor precupi; a cărora judecata încă mult nu zăboveşte, şi pierzarea lor nu dormitează. Că Dumnezeu pe îngerii care au greşit nu i-a cruţat, ci cu lanţurile întunericului în tartar legîndu-i, i-a dat spre judecată a se păzi, şi lumea cea dintîi nu o a cruţat, ci pe Noe al optulea mărturisitor al dreptăţii l-a păzit, potop în lume acelor necredincioşi aducînd, şi cetăţile sodomenilor, şi ale gomorului arzîndu-le, cu sfărmare le-a osîndit; pildă punînd celor ce vor să petreacă întru păgînătate. Şi pe dreptul Lot, ce era necăjit de petrecerea celor fărădelege întru desfrînare, l-a izbăvit, pentru că dreptul acela, vieţuind între dînşii, cu vederea şi cu auzul din zi în zi îşi chinuia sufletul cel drept cu faptele lor cele fărădelege. Ştie Domnul pe cei binecredincioşi a-i izbăvi de ispită, iar pe cei nedrepţi a-i păzi la ziua judecăţii că să fie chinuiţi.

Iar mai vîrtos pe cei ce umblă dinapoia trupului întru pofta spurcăciunii, şi de Domnie nu bagă seamă, îndrăzneţi obraznici, slavele hulind nu se cutremură, unde îngerii cu tăria şi cu puterea mai mari fiind, nu aduc asupra lor înaintea Domnului judecată cu hulă. Iar aceştia – ca nişte dobitoace necuvîntătoare, cele ce nu înţeleg hulind ei, întru stricăciunea lor vor pieri, luînd plata nedreptăţii, dulceaţă socotind ei desfătarea cea din toate zilele, spurcaţi şi necuraţi, care se hrănesc cu înşelăciunile lor, ochi avînd plini de preacurvie şi de păcat nepărăsit, amăgind sufletele cele neîntărite, inimă deprinsă în lăcomie avînd, fiii blestemului. Lăsînd calea cea dreaptă, au rătăcit. Aceştia sînt izvoare fără de apă, nori care se poartă de vifor, cărora negura întunericului în veac se păzeşte. Pentru că cele semeţe ale deşertăciunii spunînd, amăgesc cu pofte trupeşti şi cu desfrînări pe cei ce cu adevărat au scăpat de la cei ce vieţuiesc întru înşelăciune. Slobozenie lor făgăduindu-li-se, singuri robi fiind ai stricăciunii; pentru că ori de ce s-a biruit cineva, despre aceea s-a şi robit.»

Epistola Sfîntului Apostol Iuda 1:7-21:  «Precum Sodoma şi Gomora, şi cetăţile cele dimprejurul lor care întru acelaşi chip curveau, şi umblau în urma altui trup, sînt puse înainte întru pildă a focului celui veşnic muncă luînd. Asemenea şi aceştia vise visînd, trupul îşi spurcă, şi domnia leapădă, şi slavele hulesc. Iar Mihail Arhanghelul, cînd cu diavolul pricindu-se grăia pentru trupul lui Moise, nu a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: Certe-te pe tine Domnul! Iar aceştia cîte nu ştiu, hulesc; şi cîte după fire ca nişte dobitoace necuvîntătoare ştiu, întru acelea se strică. Vai lor, că în calea lui Cain au umblat, şi întru înşelăciunea lui Valaam prin mită s-au vărsat, şi întru împotrivirea în cuvinte a lui Core au pierit. Aceştia sînt între dragostele voastre ca nişte pietre în mare acoperite de apă, împreună cu voi mîncînd, fără de frică pe sine păscîndu-se; nori fără de apă ce se poartă de vînturi, copaci tomnateci neroditori, de două ori morţi şi dezrădăcinaţi, valuri sălbatice de mare spumegîndu-şi ruşinile lor, stele rătăcitoare cărora negura întunericului în veac se păzeşte. Şi a prorocit de aceştia şi Enoh, cel al şaptelea de la Adam, zicînd: Iată, a venit Domnul întru întunerece de sfinţi îngerii Săi, ca să facă judecată împotriva tuturor, şi să mustre pe toţi necredincioşii de toate faptele păgînătăţii lor, cu care au făcut fărădelege, şi de toate cuvintele lor cele aspre, care au grăit împotriva lui păcătoşii cei necredincioşi. Aceştia sînt cîrtitorii, grăitorii de rău care umblă după poftele lor cu păgînătate şi cu călcare de lege, şi gurile lor grăiesc cele cu semeţie, mirîndu-se de feţe pentru vreo dobîndă. Iar voi, iubiţilor, aduceţi-vă aminte de cuvintele care s-au zis mai înainte de Apostolii Domnului nostru Iisus Hristos. Căci au zis vouă că în vremea de apoi vor fi batjocoritori care vor umbla după poftele lor cele necurate. Aceştia sînt cei sufleteşti, duh neavînd. Iar voi, iubiţilor, întru sfîntă credinţa voastră zidindu-vă, şi întru Duhul Sfînt rugîndu-vă. Pe voi singuri întru dragostea lui Dumnezeu să vă păziţi, aşteptînd Mila Domnului nostru Iisus Hristos, spre viaţa cea veşnică.»

Apocalipsa Sfîntului Apostol Ioan 22:11-16:  «Cel ce face strîmbătate, mai facă strîmbătate; şi cel ce spurcă, mai spurce; şi cel drept, mai facă dreptate; şi cel sfînt, mai sfinţească-se. Iată viu degrab; şi plata mea cu Mine, ca să dau fiecăruia precum va fi fapta lui. Eu sînt Alfa şi Omega; Începutul şi Sfîrşitul; cel dintîi şi cel de pe urmă.
Fericiţi cei ce fac poruncile Lui, ca să fie stăpînirea lor peste lemnul vieţii şi pe porţi să intre în cetate. Iar afară cîinii şi fermecătorii şi curvarii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi tot cel ce iubeşte şi face minciuna. Eu Iisus am trimis pe Îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea în biserici.»

Evanghelia de la Luca 17:2-3: «În zilele lui Lot oameniii mîncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau. Iar în care zi a ieşit Lot din Sodoma, a plouat foc şi piatră pucioasă din cer, şi a pierdut pe toţi.»

Evanghelia după Matei 10:14-15  «Oricine nu va primi pe voi, [pe Apostoli], nici va asculta cuvintele voastre, ieşind din casă, sau din cetatea aceea, scuturaţi praful de pe picioarele voastre. Amin grăiesc vouă, că mai uşor va fi pămîntului Sodomului şi Gomorului în ziua judecăţii, decît cetăţii aceea.»

romani-Biblia_Bucuresti_1688


*


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, George Damian, Homosexualitate, Muzeul Taranului Roman, Patriarhul Daniel, Radu Baltasiu, Radu Preda, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la ““PERVERSII”. Alte reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ “Parteneriatul strategic” cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL

 1. Cei ce conduc SUA probabil ca stiu dar nu vor sa accepte ca in Romania nu se poate aplica babilonia din SUA…

  Cuviosul Paisie Aghioritul a dat cea mai buna explicatie in acest sens:

  “În America au mers oameni din diferite locuri. Fiecare a adus cu el peticul său şi astfel s-a făcut acolo un covor din petice. În Comunitatea Europeana însă, ţările care intră sunt covoare gata ţesute. Iar aceste covoare, oricât ai încerca să le uneşti, niciodată nu se vor putea potrivi.”

 2. Pingback: Kelemen Hunor sustine DECLARATIILE RADICALE ale primarului din Miercurea Ciuc legate de OBLIGATIVITATEA cunoasterii LIMBII MAGHIARE. ATENTIE LA EXTREMISTII UNGURI" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 3. Excelent articolul lui Radu Baltasiu. Inca o data toata admiratia pentru un serviciu de inteligence autentic, KGB. Chiar daca o simtim din plin pe propria piele.

  Si daca adminitratia americana este infiltrata la varf (nu ca in UE lucrurile ar sta altfel), ce am putea spune despre Romania. Disparitia de pe scena publica a sistemului Basescu devine o urgenta. Rusia insa il place pe omuletul shui. Feng shui

 4. Pingback: TERORISMUL INTELECTUAL, batalia cuvintelor si STRATEGIA STIGMATIZARII oponentilor PROZELITISMULUI HOMOSEXUAL: ”Homofobul este fascistul de azi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Pingback: "MAI SUNTEM VREDNICI DE UN MUZEU NATIONAL?" Reactie a oamenilor de cultura fata de "totalitarismul ideologic" al propagandei homosexuale de la MUZEUL TARANULUI ROMAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: Costion Nicolescu: PROPAGANDA LGBT DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN, UN ACT DE PROVOCARE SI DE SFIDARE/ Casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: Iulian Capsali in Familia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: Sociologul RADU BALTASIU despre STIGMATIZAREA DISCURSULUI PRO-ROMANESC in lumea academica si despre "SOCIETATEA CIVILA" a "dilematicilor", controlata de interese antinationale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: ANTIPA - INCA UN MUZEU ROMANESC EXPONENTIAL GRAV PERVERTIT DINAUNTRUL SAU: "The human body" - expozitie macabra cu trupuri umane. Asociatia PROVITA protesteaza... in zadar - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 10. Pingback: Derapaj grav al ministrului culturii Daniel Barbu. "ETICA RESPONSABILITATII", invocata pentru a SUSTINE DIFUZAREA FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
 12. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
 13. Pingback: ROMANIA, SANTAJATA cu raportul de tara al SUA si cu "familiile politice europene" DACA ADOPTA AMENDAMENTUL CARE INTERZICE CASATORIILE GAY/ Marti va fi rediscutat in Comisia de Revizuire a Constitutiei, la cererea ALINEI GORGHIU (PNL) si la presi
 14. Pingback: PARADA DE TUPEU A PATOLOGIEI "NORMALIZATE": COPIII, folositi deja in propaganda SODOMIEI de la "MARSUL DIVERSITATII"/ "Marea topaiala" a PARADEI GAY, circ "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza
 15. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii RUSE pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ Crin Antonescu: recul pe tema FAMILIEI TRADITIONALE si PARTENERIATELOR CIVILE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 16. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corectă politic", cum n-a mai cunoscut istoria României!" - Razboi întru Cuvânt - Rec
 17. Pingback: DELIR HALUCINANT: asalt IMPOTRIVA CONSTITUTIEI pe motiv de "FASCISM CLERICAL, DOGMATISM RELIGIOS, ORTODOXISM FUNDAMENTALIST"! Autor: trompeta nemteasca DEUTSCHE WELLE, la care se raliaza organizatiile Fundatia Soros, APADOR-CH, Accept si ActiveW
 18. Pingback: ALERTA: Curtea Suprema a SUA DESFIINTEAZA autonomia statelor federate americane si LEGALIZEAZA CASATORIILOE HOMOSEXUALE LA NIVEL FEDERAL - Recomandari
 19. Pingback: Razbunare corect-politica. CNCD A AMENDAT ASOCIATIA PRO-VITA SI AFR-UL PENTRU PROTESTELE DE LA Muzeul Taranului Roman - Recomandari
 20. Pingback: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in razboi cu crestinii (COMUNICAT) - Recomandari
 21. Pingback: POLITIA GANDIRII IN ACTIUNE: Academia Romana “avertizata” de CNCD pentru studii coordonate de prof. Radu Baltasiu despre minoritatea romana din HARCOV/ Frica de Merkel si SANCTIONAREA profesorului RADU GOLBAN - Recomandari
 22. Pingback: Tot mai “pe fata”: CINE CONDUCE, DE FAPT, ROMANIA SI NE “ALEGE” GUVERNATORII COMPRADORES? Sefa DNA – premiata de Ambasada SUA, iar emisarul american NULAND dezvaluie motivul real al “LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI” si
 23. Pingback: “Moment istoric”. CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE a SUA va decide, in iunie 2015, asupra CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Mobilizare a lobby-ului GAY, de la Obama la Lady Gaga - Recomandari
 24. Pingback: Ca sa ne fie clar: HANS KLEMM, AMBASADORUL SUA la Bucuresti, entuziasmat de rezultatul miscarilor de strada – GUVERNUL TEHNOCRAT -, il lauda pe Klaus Iohannis pentru ”CURAJ” si insista ca trebuie imprimata ”O NOUA DIRECTIE” pentru România |
 25. Pingback: ATITUDINEA BISERICII FATA DE HOMOSEXUALITATE si PROPAGANDA PACATELOR IMPOTRIVA FIRII. Pr. Vasile Gordon: “Da, familiei după randuiala. Nu, familiei lgbt!” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare