TERORISM CU VOIE DE LA POLITIE? Jihadistul de la London Bridge aparuse inclusiv intr-un documentar despre musulmani radicalizati…

6-06-2017 2 minute Sublinieri

La Channel 4 a fost dat un reportaj anul trecut în care un reporter, care a stat într-un mic grup de jihadiști din Londra, le-a filmat activitatea. 

Surpriză, în film apare un terorist, Khuram Butt, care a atacat și omorât oamenii pe London Bridge.

Ar fi comic, dacă nu seamănă cu un subit acces de demență la nivel înalt: avem un potențial terorist care face propagandă ISIS într-un parc din Londra, membru al unui grup care s-a format in jurul predicatorului Anjem Choudary, iar autoritățile așteaptă ca el să se activeze și să producă morți. Deci în loc să-i aresteze pe toți cei născuți în Marea Britanie în secunda doi, moscheea unde predica acel ideolog al morții să fie imediat închisă, iar pe cei care sunt emigranți să-i deporteze cu primul avion, decidenții culeg cadavrele de pe străzile orașului străbătut de Tamisa.

Tot acest circ sângeros se întâmplă în orașul cel mai controlat din lume, Londra având camere pe toate străzile, ce sunt urmărite permanent. Dar controlul este asupra cetățenilor, cei care sunt posibile victime. În urma atacului cu cuțite de zilele trecute, premierul britanic Thereza May, în loc să își dea demisia odată cu tot guvernul pentru incompetență, sau măcar să demită șefii serviciilor secrete și ai Poliției, a anunțat nici mai mult, nici mai puțin decât o mai serioasă cenzură (regularizare) a internetului, făcând un apel ca măsurile să fie luate pe plan mondial*. Deci în loc să îndiguim terorismul, se cere o altă măsură de control a populației.

Marea Britanie este parte importantă a destabilizării Orientului Mijlociu și a N. Africii, fapt care a dus la descătușarea orgiei sângeroase organizate de ISIS, care și-a creat un stat cu sprijinul Arabiei Saudite, Turciei și a altor dinastii wahhabite din zona Golfului. State care sunt, în mod aparent bizar, și partenerii strategici ai SUA în zonă.

Care a fost rezultatul “primăverii arabe” se știe: țări viabile distruse iremediabil, vechile comunități creștine pulverizate, sute de mii de copii nevinovați morți, un val de refugiați care s-a năpustit peste Europa, destabilizând viața socială în multe țări unde au fost adăpostiți.

Ca și teroriștii din Franța, care își lăsau ca amprentă cardurile de identitate în mașinile folosite în atacuri, Kuram Butt își lasă această amprenta video incredibilă, care demonstrează ori o nepăsare criminală a autorităților, ori faptul că acestea se folosesc deliberat de terorism – pe care Vestul l-a potențat prin distrugerea unor state laice foarte stabile (Irak, Siria, Libia etc.) – iar apoi îl acceptă ca să poată folosi pretextul pentru transparentizarea vieții private a propriilor cetățeni și controlul pe plan mondial al internetului. Sigur că pot fi acuzat de teoria conspirației, e cea mai simplă metodă de a ridiculiza problematica, dar nu găsesc răspunsuri serioase la faptele prezentate. Doar o epidemie de cretinism endemic ce atacă exclusiv decidenții politici, militari și din servicii, ar mai putea fi un răspuns la problemă.

Dar ce face presa?

CNN secretă ceea ce știe să facă perfect: fake news. Întrucât musulmanii britanici nu au ieșit în stradă ca să își manifeste dezaprobarea față de ultimul atentat din Londra, șefii CNN au decis că trebuie rezolvată problema: au luat un grup de figuranți de origine musulmană, le-au printat pancarte, au pus câțiva polițiști de culoare ca să-i păzească (se vede cum polițiștii albi părăsesc scenă, doar corectitudinea politică trebuie să apară fără cusur), au pus lumini “artistice” și au dat reportajul în fluxul de știri ca fiind unul real.**

Atenție, dacă se pretează la astfel de tertipuri, postului CNN – un brand mondial în știri – înseamnă că nu-i mai pasă de propria credibilitate și se arată strict că o mașină de propagandă globalistă, ceea ce se și specula că este, de fapt. Numai că acum este pe față, cinic, fără să se mai piardă în subterfugii inutile.

Presa Noii Ordini Mondiale face evenimente care să schimbe percepția publicului, manipulează conflicte interne pentru ca să se poată interveni în modificarea granițelor și schimbarea conducerii statelor, creează războaie locale, panică pentru ca legile Big Brother să poată fi acceptate de public etc.

Tot această presă globalistă, împreună cu elitele politice, au creeat un orizont de așteptare pentru o conflagrație mondială.

Benzina este aruncată deja. Singurul lucru care mai lipsește este chibritul aprins.

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-internet-regulated-london-bridge-terror-attack-google-facebook-whatsapp-borough-security-a7771896.html 

** https://medium.com/@Cernovich/cnn-becky-anderson-staging-fake-news-scene-london-terror-march-2e6bdc3aa68c


Categorii

1. DIVERSE, Iulian Capsali, Razboiul impotriva populatiei, Stat politienesc

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “TERORISM CU VOIE DE LA POLITIE? Jihadistul de la London Bridge aparuse inclusiv intr-un documentar despre musulmani radicalizati…

 1. Analizele lui Capsali imi plac f mult, sunt limpezi, fara farafastacuri conceptuale inutile si merg la esenta, plasand lucrurile in context, nu scotandu le de acolo (de ex, referirea la primavara araba si rezultatul ei este de fiecare data binevenita cand apar astfel de tragedii, ca sa nu uitam niciodata cine sunt adevaratii farmacisti ai fenomenului).

  O singura observatie: toleranta inexplicabila a elementelor radicale (devenite apoi criminale) care substituie remediul firesc dr expulzare/arestare imediata a oricaror propagandisti islamisti vizeaza, cred, nu doar extinderea paradoxala a controlului asupra populatiei (care de fapt e tinta atacurilor), ci si, pur si simplu, decimarea civilizatiei crestine. Nu doar islamistii radicali se bucura de o inexplicabila ingaduinta, ci si musulmanii, in general – de la tolerarea neconditionata (spre deosebire de crestini) a propagandei religioase si a stilului de viata specific, care el insusi sustine viziunea religioasa, pana la ingineria sociala disimulata prin ospitalitatea lipsita de discernamant in fata imigrantilor. Nu poti sa tragi alte concluzii in fata acestor realitati, oricata bunavointa ai avea…

 2. @doroteea

  Pacat ca mi-e antipatic.

  ” toleranta inexplicabila a elementelor radicale (devenite apoi criminale) ”

  Cauta pe net (sa zicem…globalresearch) : “US funding radical terrorism” .
  E razboiul lui Iuda impotriva lui Agar (prin demonizare) .Ei vor sa ii uram pentru ca au barba si il respecta pe Mohamed ( care i-a scos din eternele razboaie tribale) . Cu fenomenul imigrationist din Siria e alta mancare de peste…cu toate ca mai toti “teroristii” care kilaresc oameni prin Europa nu provin dintre ei…

  “ci si musulmanii, in general – de la tolerarea neconditionata (spre deosebire de crestini) a propagandei religioase si a stilului de viata specific, care el insusi sustine viziunea religioasa ”

  Hmmm…cu toate ca musulmanii in general “nu e gay” .Oricum,cica se naste un sentiment anti-musulman puternic in Europa (din ala “Europa ameninta de civilizatia araba” ) . Dar nu e intemeiat (in mare parte) pe vreo referire la credinta crestina .Parerea mea .

 3. un clip despre acoperirea teoretica a fenomenului islamic de catre ‘democrati’, de mai demult pregatita, tot pe la CNN:

  Motto: “Chamfort: Există prostii bine îmbrăcate, aşa cum există dobitoci
  foarte dichisiţi.” din Jurnalul Fericirii de Pr. N. Steinhardt

  https://www.youtube.com/watch?v=3jLFNtIxFsU

  Reza Aslan (un mincinos bine dichisit, o emblema a democratilor pe la tv)

  Aflam ca a scris o carte revolutionara despre Iisus, de mare succes, ca
  de fapt are PhD in sociologie cu teza:
  “jihadul ca miscare sociala trans-nationala”
  si vedem ca se prezinta la tv ca istoric, cu PhD in istoria religiei, ca
  sa-si dea greutate in fata oamenilor (care nu citesc Biblia…)

  ——————————————————————————————
  Teza cartii: Iisus a fost un revolutionar violent care propovaduia de fapt
  masacrarea celorlalti (ne-evrei), si ca romanii l-au judecat motivat de
  asta, inainte ca sangele ne-credinciosilor sa curga pe strazi !!!!!!!!!!!!
  ——————————————————————————————

  David Wood da un citat din carte care cica ar vrea sa justifice teza de
  mai sus… ne mai spune ca o teza mai mica a lui Reza ar fi ca crestinii
  au inventat niste chestii despre pace si iubire ca sa nu fie omorati cum
  a fost omorat si Iisus!

  (… Se prezinta un citat din cartea lu’ Reza si se explica de ce
  e absolut aiurea, si din Noul, si din Vechiul Testament, din care
  se arata ca Domnul nu avea nimic cu a fi sau a nu fi evreu ci cu
  viata dusa de cei care locuiau in pamantul fagaduintei. Destul de
  buna explicatia…)

  David ne mai spune si scopul urmarit de partidul democrato-muslim, dupa
  cum il vede el:

  “De ce ar vrea un scriitor musulman sa-l portretizeze pe Iisus ca
  pe un revolutionar violent obsedat cu uciderea celorlalti? Pentru
  ca, in final, scopul apologetilor musulmani din vest este sa-l
  faca pe Moh. sa arate mai mult ca Iisus, si pe Iisus mai mult ca
  Moh. !!!!!!!!!! Si cum e o diferenta ca de la cer la pamant intre
  cei doi, deci, daca il fac pe Iisus sa para un fel de Moh, atunci
  Moh nu mai poate fi vazut asa de rau! Diferenta dintre ceilalti
  apologeti musulmani si Reza e ca el incearca sa-si imbrace pozitia
  in haina academica… si media il prezinta ca atare (ca adevarat
  expert)”

  Oare nu cumva indivizi de tipul asta, Reza, predau si religia prin scolile vestului, si le
  explica studentilor cum trebuie vazut crestinismul… (cum invatam si noi odinioara)?

 4. Mai e un personaj remarcabil, Robert Spencer, care are foarte multe clipuri si
  se pare cel putin vreo 10 carti publicate despre jihad, care a lucrat pana acum
  cativa ani in diverse servicii americane anti-terorism (din armata, fbi, etc),
  pana cand obamienii au semnat in anii lor de toleranta niste deals cu niste
  grupuri islamice de la ONU, si au scos jihadul+islamul de pe lista problemelor
  cu care oamenii trebuie sa-si ocupe timpul, inclusiv brigadele anti-teroare, cu
  care teroare obamienii cica nu-s de acord. In consecinta, dupa cum se spune in
  clipul de mai jos, dupa septembrie 2001, in lume au avut loc aproximativ 30000
  (trei zeci de mii) de atacuri teroriste soldate cu cel putin o fatalitate,
  revendicate de jihadisti. Asta inseamna ca numarul oamenilor ucisi de zelosii
  religiei pacii este de peste 100 de mii, probabil. Totusi, dupa cum explica
  Robert si pe aici si prin alte videos, despre cum candidata demo-Hilary a
  lucrat la punerea islamului sub protectie, acum suna incarcat de ura sa faci
  o asociatie intre religia asta si atacurile teroriste, desi corelatia striga
  pana in afara sitemului solar… oare ce-ar fi spus presa daca ar fi avut si
  crestinii vreo astfel de iesire in scena? Mai e oare vreo religie care sa aiba
  macar vreo 2-3 atacuri teroriste, de la anul magistral 2001 incoace?

  In sfarsit, un alt amanunt interesant despre Robert, mentionat tot aci in
  clipul facut cu Pr. Josiah Trenham din California, e ca este Ortodox! Se mai
  explica in clip si putin din rolul papalitatii in aceasta musamalizare de
  fapte zeloase, care vine in acord cu altul intitulat “Prezentarea pe care
  episcopii catolici nu vor ca tu sa o vezi”
  https://www.youtube.com/watch?v=azn7iyWuP5M
  In sfarsit, cam incurcata treaba in general. Sunt foarte multe clipuri cu el
  pe youtube… cel cu Clintonescu pe care l-am vazut e la
  https://www.youtube.com/watch?v=ag7UrMP232o
  si e numit “razboiul lu’ H Clinton impotriva libertatii de exprimare”. Aici
  se explica cum Organizatia pt Cooperare cu islamicii (?) a tot facut cereri
  de incriminare a celor care incita la ura religioasa (care sa interzica ceea
  ce s-ar spune impotriva islamului, chiar daca e adevarat, pe motiv ca lor,
  muslimilor, nu le place sa auda asa ceva (cica asa e in legea lor, sharia,
  nu ai voie sa spui lucruri rele despre Moh, chair daca e adevarat ca a fost
  nu criminal de prim rang, pe langa alte atribute nu mai putin socante dar
  tot la fel de adevarate). Pana in vremea lui Bush, s-a refuzat intrarea in
  aceasta legatura cu islamienii, dar odata cu medaliatul pacii, obamianul
  de trista amintire, si a colaboratoarei iubitoare de omenire, HC, s-a facut
  acest pas. (se spune si cum dupa asasinarea ambasadorului american din
  afacerea bengazi (si a celor impreuna cu el), l-au acuzat pe unu care pusese
  un clip pe youtube despre Moh, care cica in momentul cand se intamplase
  atacul/bengazi avusese 17 vizionari!!! Si l-au bagat si la inchisoare pt un an!

  Cel cu Pr Josiah e la:
  https://www.youtube.com/watch?v=XDz7o6nPFDI

  Nu ma mai mir ca au incercat sa-l omoare (l-au otravit acum cateva saptamani,
  in Islanda) pe Robert…

 5. rectificare minora: se pare ca Robert nu e Ortodox ci ca face parte din una din bisericile orientale (Pr Josiah a dat o informatie cam derutanta in interviul lui).

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare