Unde sunt medicii responsabili din Romania?

13-09-2009 24 secunde Sublinieri

 1101234895792__medic.jpg

Blogul “Nostrabrucanus”: Mais ou sont les docteurs d’antan?

Adica cei pentru care oamenii si conteaza si nu sunt interesati numai de executarea ordinelor si de primirea banilor de la internationale.

Unde sa fie? In Franta, Belgia, Germania, UK, Italia. Medicii, cercetatorii din aceste tari, magistratii, avocatii se misca si apara libertatea si sanatatea. Daca ma gandesc la efectele scualenei, as putea spune ca apara viata oamenilor. Nu-i nimic special cu acesti medici, cercetatori etc … doar ca au constiinta. Pe la noi n-am prea auzit voci care sa se ridice; ba am auzit mai ieri intr-un spital un deplin acord, precum un cor, ca personalul sanitar sa se lase vaccinat. Sa fie la ei!

Hai sa vedem ce se intampla in Franta si Belgia. Am ales aceste 2 texte cu redare integrala din cauza a cateva pasaje. Vedeti voi mai jos:

Cititi mai departe la sursa.


Categorii

Pagini laice, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Unde sunt medicii responsabili din Romania?

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PARINTI PROTESTEAZA FATA DE CARACTERUL OBLIGATORIU AL VACCINARII CONTRA GRIPEI PORCINE
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA - Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare