Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?

14-09-2009 5 minute Sublinieri

…SI  ALTE DOUA STIRI DESPRE SITUATIA CRITICA PRIVIND VACCINAREA OBLIGATORIE DIN GRECIA

Prezentarea paginii http://mkka.blogspot.com/search?updated-max=2009-08-27T23%3A51%3A00%2B03%3A00&max-results=1

de pe siteul IPS Mitropolit Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita

din 24 august 2009, în traducere parţială:

flu_vaccine_1384855c.jpg

Şi iarăşi un cuvânt despre vaccin:

VACCINUL ÎMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?

Bunul nostru colaborator în via Domnului nostru, domnul V.Z. ne-a trimis textul de mai jos. În ciuda faptului că Attica arde, noi continuăm să aducem în atenţie chestiunea vaccinului. Este o temă mult prea serioasă. Şi textul pe care vi-l prezentăm astăzi conţine elemente zguduitoare; tocmai de aceea îl consider foarte important. Întăreşte şi dezvoltă toate câte am prezentat în postarea noastră anterioară. Concluziile vă aparţin. Rugămintea mea către fraţii mei greci şi către fraţii mei în aceeaşi credinţă este:

Fraţii mei, treziţi-vă! Nu primiţi fără judecată şi fără cercetare critică toate câte ne servesc televizoarele şi ziarele. E o regulă ca acestea să fie unităţi vândute şi să deservească diferite scopuri şi interese! Împotriviţi-vă cu gândul vostru creator şi în acelaşi timp critic. Împotriviţi-vă ca să fiţi salvaţi! Altfel veţi fi şi voi victimele informării controlate “spre gloria Republicii noastre şi a valorilor democratice ale vieţii”! Un proverb spune: “Cum merg în iad cei păcătoşi? Unul după altul!” Asta se întâmplă şi în zilele noastre. Mijloacele mass-media ne orbesc şi apoi ne duc de mână! Treziţi-vă, raialelor ale secolului XXI! Să deveniţi “asediaţi liberi”!

Îi desfid pe jurnaliştii serioşi să  se ocupe cu datele de mai jos şi să le dezmintă, dacă pot.

Provoc deasemenea mijloacele mass-media, în special echipele talk-show-urilor de dimineaţă, să se ocupe cu această chestiune şi să spună tot adevărul poporului grec.

ROG RESPECTUOS ŞI RESPONSABIL pe domnul avocat al Areopagului să dispună o dezbatere urgentă! Dacă cele expuse mai jos sunt chiar şi pe jumătate adevărate, atunci în zilele noastre se pune la cale oficial un nou GENOCID pe plan mondial.

Domnule avocat, aveţi datoria să ne apăraţi. Să aveţi curaj să o faceţi!

Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita şi Eghialia,

Kalavrita, 24 august 2009.

Urmeaza textul remis de catre V.Z.

Pandemia gripei. Ce nu ni se spune.

„Unicul vaccin sigur este cel ce nu a fost folosit niciodată”

James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate:

„Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”

Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 ÎN FIECARE ZI. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” – cu foarte puţine victime – monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?

1. Se proclamă  pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an) şi neglijabile în faţa victimelor gripei epocale care se mişcă de la 250.000 până la 500.000. Time Magazine June 11, 2009, dar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.

2. În Franţa, Anglia, America Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations – (şi urmează…) se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cel care insistă să-şi autodetermine trupul), în timp ce se ştie că:

a) Vaccinările sunt fără urmări. Aceasta o recunoaşte telefonic chiar şi producătorul (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

b) Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei  aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Milioane de oameni au murit din cauza vaccinului mortal pentru care organismul nu a avut imunitate fizică. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin. Officials Are Urged to He ed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Din cele 145 de decese ale actualei „pandemii” 128 sunt în Mexic, unde a fost promovată gratuit vaccinarea majorităţii populaţiei.

c) Societăţile de fabricare a vaccinurilor au imunitate în cazul daunelor ireparabile.

d) Vedeţi şi pe youtube propaganda şi intimidarea societăţilor pentru a promova vaccinul împotriva gripei porcine în 1976 (La sfârşitul reclamei se arată faţa unei femei transformându-se în porc)

e) Tamiflu (al societăţii beneficiarilor fostului vicepreşedinte al SUA, Cheney) a fost interzis din 2007 în Japonia pentru copii, deoarece a provocat (14) decese şi daune ireparabile, pe când acţiunea preconizată de societatea beneficiară era reducerea procesului de vindecare în timp doar la o zi sau o zi şi jumătate.

3. Decisivă pentru înfruntarea gripei este cantitatea suficientă de vitamina D care se activează prin expunerea la soare (răspândirea în timpul iernii se datorează lipsei acestei vitamine din cauza insuficientei expuneri la soare).

4. Nu există organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor. De exemplu, în februarie anul acesta, cel mai mare producător de vaccinuri Baxter a fabricat un vaccin care conţinea un virus viu al gripei aviare şi un virus uman şi a trimis acest “vaccin” în 18 ţări sperând că nimeni nu va observa că el conţine virusul gripei aviare. Însă, Cehoslovacia l-a probat mai întâi pe papagali, papagalii au murit şi astfel s-a descoperit natura “vaccinului”. Aceeaşi societate a câştigat drepturi pentru fabricarea noului vaccin împotriva gripei porcine şi se aşteaptă ca el să fie gata în iulie. Nimeni nu poate să-i împiedice să facă aceeaşi “greşeală” din nou.

Cu toate că fiasco-ul Baxter a provocat mânie în Europa, mass-media din America nici măcar n-a amintit de aşa ceva (fireşte, nici în Grecia). Responsabilii au considerat mai serios să se ocupe cu nevinovata “φραπελιά“).

5. Recent, o jurnalistă de investigaţii din Australia a formulat plângeri împotriva POE (ΠΟΕ), a factorilor agenţiilor farmaceutice americane pentru bioterorism şi intenţia de a comite crime în masă.

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder.

Urmează  un material: 24.7.09

Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι (O altă faţă a vaccinurilor, unde se tratează între altele compoziţia lor criminală)

Apoi, un alt material: 4.7.09

Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι (Istoria păcătoasă a Industriei farmaceutice)

  1. Scandalul economic…
  2. Scandalul moral…
  3. Scandalul politic…
    Urmează  un ultim material:
    O ALTĂ PĂRERE DESPRE GRIPĂ ŞI VACCINURI…
    Concluzii şi un sfat:

Μην κάνετε το εμβόλιο

(ΚΑΙ

Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!

Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των  εμβολιασμών.

Θα  πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας,

πριν  από τη στιγμή εκείνη.)

Adică:

Nu faceţi vaccinul

si

nu lăsaţi pe NIMENI să-l facă!

Nu aşteptaţi până în ziua vaccinărilor.

Va trebui să-i sensibilizaţi pe ai voştri

înainte de clipa aceea!

(…)

Cu respect şi preţuire,

Κ. Σ…. din Atena.

(traducere: monahul Leontie; sursa: http://mkka.blogspot.com/search?updated-max=2009-08-27T23%3A51%3A00%2B03%3A00&max-results=1)

***

2009-04-27t011210z_01_gtm02_rtridsp_2_guatemala_articleimage.jpg

THE FLU CASE: Greeks to be forced to sign form declaring they’re taking flu jab of their “free will”: Protests grow

20 august 2009

Grecii vor fi fortati sa semneze formulare in care declara ca primesc vaccinul anti-gripal “de bunavoie”: Protestele se amplifica

Cu toate ca un sondaj fulger realizat de Vicky Chrysou arata ca 78% dintre greci resping vaccinul impotriva gripei [porcine], guvernul grec insista mai departe in planurile sale de a administra intregii populatii de 11 milioane de oameni vaccinul toxic al OMS [Organizatia Mondiala a Sanatatii] incepand din septembrie.

Ministrul Sanatatii Dimitris Avramopoulos a declarat ca planul de vaccinare a absolut fiecarui cetatean si rezident in Grecia “fara exceptie” a fost hotarat “cu acordul primului-ministru”.

De asemenea, grecii urmeaza sa fie obligati sa semneze un formular in care declara ca au ales vaccinul “din propria lor vointa” (“de bunavoie”). Este clar ca nu este in interesul grecilor sa semneze acest formular si sa renunte la drepturile de a primi despagubiri dupa ce au fost fortati sa-si administreze vaccinul toxic. Iar prin obligarea oamenilor nu numai sa se vaccineze, ci si sa semneze formularul respectiv, guvernul actioneaza prin violarea legilor internationale care stipuleaza consimtamantul in cunostinta de cauza [al persoanei vaccinate].

Prin continuarea unilaterala a presiunilor pentru aplicarea acestui program, guvernul s-a plasat in conflict cu poporul grec, care respinge vaccinarea pentru o gripa din cauza careia numai 740 de persoane s-au imbolnavit.

http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_politics_100002_01/08/2009_109461

Vicky Chrysou a inceput o campanie de informare a populatiei:

Το σώμα μας και το σώμα των παιδιών μας δεν είναι κρατική ιδιοκτησία! (Corpul nostru si corpul copiilor nostri nu este proprietatea statului!)

este aceeasi petitie ca cea de aici: http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations

dar tradusa in greceste si cerand oamenilor sa semneze, dar si sa tipareasca versiunea tradusa si sa mearga sa stranga semnaturi pentru o posibila utilizare in justitie sau pentru a le trimite parlaemntarilor, armatei, etc.

Celelalte trei reprezinta texte care cer medicilor sa garanteze siguranta vaccinarilor (1)

Εγγύηση ασφάλειας εμβολίου http://www.box.net/shared/jkymk7171z

2) Υπεύθυνη Δήλωση Γιατρού
http://www.box.net/shared/zxncanseqq)
un text de trimis parlamentarilor.

3) Δείγμα επιστολής προς βουλευτές κτλ
http://www.box.net/shared/r7k3fgfl)

(?!, n.n.)

***

greece-420x0.jpg

Police in Greece say “No” to the”swine flu” jab

Politia din Grecia spune “Nu” vaccinului contra “gripei porcine”

8 septembrie 2009

Politistii si pompierii greci s-au alaturat profesionistilor din domeniul sanatatii in redactarea unor declaratii oficiale de refuz al vaccinurilor “gripei porcine”.

Revolta responsabililor cu aplicarea legii si a personalului medical din Grecia vine in urma cresterii actiunilor publice de protest impotriva vaccinului toxic.

Potrivit articolelor din media, Ministrul grec al Sanatatii primeste zilnic sute de scrisori de la cetateni, organizatii si asociatii care isi exprima ingrijorarile privitoare la siguranta vaccinului si subliniaza ca oamenii vor refuza administrarea acestuia.

Majoritatea mamelor din Grecia au spus, si ele, ca nu vor primi vaccinul contra “gripei porcine”.

S-a scris ca Ministerul Sanatatii planuieste sa comande niste studii care sa investigheze motivele pentru care oamenii refuza vaccinul, pretinzand ca nu intelege faptul ca oamenii nu vor sa fie injectati cu virusi si otravuri sau sa sufere boli si chiar moartea, pentru profitul acelora.

Un sondaj condus de Vicky Chrysou pe blogul sau arata o majoritate zdrobitoare impotriva vaccinarii, cu numai 6 procente care spun ca vor primi vaccinul.

Ea scrie ca guvernul grec se asteapta la “un al doilea val pandemic” in noiembrie – dupa alegerile care au loc in octombrie! – si ca “gripa porcina” pare ca se opreste in fata “urnei de vot”…

Νίκη του κινήματος αντίστασης στους εμβολιασμούς!
Biruinta miscarii de rezistenta impotriva vaccinarii!

Sursa:

“Vaccine? No thanks”.
“Vaccin? Nu, multumesc!”

( ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ σε άρθρο της στην Ελευθεροτυπία,)

image_125267614452694200_1.jpg

Cititi si:


Categorii

Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita, Pagini Ortodoxe, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la “Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?

  1. Ce se urmareste ? Ori vaccinare, ori anarhie.

  2. Am avea nevoie de colaboratori care sa ne poata ajuta la traduceri (din limba engleza in principal, dar nu numai) si care sa ne trimita stiri noi privitoare la situatia legata de aceasta vaccinare in diferite tari ale lumii. Desigur, si pentru alte subiecte. Ne puteti scrie pe mail: razbointrucuvant@gmail.com. Va multumim foarte mult.

  3. Diavolul are lucrari fine prin antihristii sai, deci cred ca vaccinul e lucrarea lui, inducandu-i pe toti in eroare din lipsa de surse de informatii veridice.

  4. Dumnezeu să ne păzească! Să ne deschidă ochii tuturor ca să putem vedea cea ce ni se pregăteşte din partea conducătorilor lumii…

  5. Disclaimer: informatiile prezentate mai jos prezinta insertele celor 4 produse aprobate in SUA pt vaccinarea impotriva H1N1 (virusul gripei porcine). Nu este o recomandare, pro sau contra; fiecare este liber sa judece pt sine:

    In Sua sunt 3 companii farmaceutice producatoare de vaccin injectabil intramuscular (forma inerta=moarta a virusului) H1N1: Novartis, Sanofi si CSL (info mai jos):

    1.Novartis: contraindicat la copii sub 4 ani:
    http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182242.pdf

    2. CLS numai pt persoanele peste 18 ani: http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182401.pdf

    3.Sanofi (contraindicat la copii sub 6 luni):
    http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182404.pdf

    si 4. forma nazala (forma vie a virusului) Medimmune (cu mai multe effecte secundare)si contraindicata la copii sub 5 ani si la asmatici:

    http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182406.pdf

    Deocamdata vacinul se mandeaza in SUA (obligatoriu) la tot personalul militar si la pesonalul medical din spitale. Scolile au legi proprii si pot impune sau nu vaccinarea. Pt celelalte persoane este optional. In orice caz cantitatea produsa nu este suficienta sa acopere nici macar 50% din populatie. Vaccinul este contraindicat la persoanele cu alergie la oua (proteina din ou) si cele ce au experimentat reactii alergice in trecut la alte forme de vaccinare cu influenza. Cei ce nu doresc vaccinul si sunt obligati sa o il ia, cred ca pot folosi acest aspect al alergiei – adica ca sunt alergici la oua ca pe un motiv de a nu-l primi. Pt detalii ale produselor vedeti linkurile de mai sus.

  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA - Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului
  8. Pingback: Război întru Cuvânt » PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
  9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
  10. Eu nu ştiam că uneori trebuie să ne opunem chiar celor hotărâte de conducătorii ţării, că televizorul şi ziarele ne pot face un aşa rău. Mai am multe de învăţat, nu?

  11. @ Catalina:

    Chiar nu stiai?!

  12. Pingback: Război întru Cuvânt » Scrisoare deschisa a organizatiilor PRO-VITA catre Ministrul Sanatatii referitor la vaccinarea anti-AH1Nn1
  13. La ora 18 si…pe antena3 ,apoi la ora 19 pe tvri,adrian videanu ,in prezenta altor ministri(printre care si Boc),a anuntat ca vaccinarea pt.H1N1,va incepe pe data de 26 nov.care vor fi distribuite “sub supraveghere militara”!!! DATI MAI DEPARTE!!!

  14. @ Babi:

    Va rugam cu respect sa incetati cu mesajele isterizante in mod gratuit. Transporturile care vor face distributia vaccinurilor la centrele din tara vor avea paza militara, cum e si normal, nu vaccinarea se fa face sub paza militara! Si sa fim mai precauti cand e vorba de aruncat cu formula alarmanta: “Dati mai departe”, mai ales scrisa cu majuscule si cu multe semne de exclamare. 90% dintre alarmele de acest fel sunt false.

  15. Pingback: Război întru Cuvânt » Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL”
  16. Pingback: Război întru Cuvânt » Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!
  17. Pingback: Război întru Cuvânt » Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?
  18. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
  19. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: Se reia ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare