TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA – Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei

17-09-2009 11 minute Sublinieri

swine-flu-surfaces-turkey1.jpg

The Flue Case (rezumatul comentat al stiri care urmeaza, de pe FoxNews):

Secretarul american de sănătate ignoră riscurile vaccinării împotriva gripei porcine în graba de a vaccina toţi americanii până la Ziua Recunoştinţei

Guvernul SUA a declarat la început că va dura mai multe luni până se vor putea obţine suficiente doze de vaccin împotriva gripei porcine care să fie administrate tuturor americanilor, însă săptămâna aceasta Kathleen Sebelius a schimbat macazul, susţinând că începând cu luna noiembrie, toţi americanii trebuie să fie vaccinaţi cu ambele doze – care conţin de un milion de ori mai multă scualenă decât cea care a cauzat sindromul războiului din Golf, sugerând puternic ideea că cea mai mare parte din cele circa 700 milioane de doze de vaccin letal au fost stocate şi sunt gata să fie distribuite la peste 300 de milioane de americani.

Studiile clinice pentru două vaccinuri-candidat fără adjuvanţi sunt încă în curs de desfăşurare în SUA. Adjuvanţii precum scualena nu sunt aprobaţi în SUA. Cu toate acestea, oficialii americani au declarat că vaccinurile urmează să fie administrate populaţiei americane în baza unei portiţe speciale pentru urgenţe epidemiologice. OMS a mandatat vaccinurile cu adjuvanţi împotriva „gripei porcine” pentru toate cele 194 de ţări care au semnat Regulamentul Sanitar Internaţional adoptat de OMS în 2005. Conform unei relatări a canalului Foxnews, prima şi a doua doză trebuie să fie administrate la un interval de trei săptămâni: Sebelius anunţă că majoritatea americanilor vor fi „pe deplin imunizaţi” împotriva H1N1 abia după Ziua Recunoştinţei.

***

kansas-governor-kathleen-sebelius-addresses-the-media-regarding-the-greensburg-tornado-msgt-angel-acosta.jpg

FoxNews: Sebelius Says It Will Be Thanksgiving Before the Majority of Americans Are ‘Fully Immunized’ Against H1N1

Luni, 24 august 2009

de Marrecca Fiore

Primul lot de vaccinuri H1N1 este programat să ajungă în SUA la mijlocul lunii octombrie, însă cei mai mulţi americani nu vor fi pe deplin imunizaţi împotriva bolii înainte de Ziua Recunoştinţei, a precizat luni secretarul pentru Sănătate, Kathleen Sebelius. Cu toate acestea, nu toate vaccinurile vor fi gata până la mijlocul lunii octombrie.

„Am ştiut tot timpul că nu vom avea toate vaccinurile gata în acelaşi timp, ele provin de la cinci producători diferiţi”, a declarat Sebelius într-o conferinţă de presă.

Sebelius a mai spus că imunizarea pe deplin împotriva H1N1 va mai dura până la Ziua Recunoştinţei, deoarece mulţi vor trebui vaccinaţi de două ori. Prima doză va fi administrată la mijlocul lunii octombrie, iar a doua după trei săptămâni, însă abia după aproximativ două săptămâni cea de-a doua doză dezvoltă imunitate deplină la virus.

Între timp, cetăţenii, întreprinderile, şcolile publice şi facultăţile trebuie să găsească modalităţi pentru a reduce la minimum răspândirea virusului.

Sebelius a specificat că pentru a nu răspândi virusul. întreprinderile cu angajaţi plătiţi la oră trebuie să încurajeze muncitorii să rămână acasă – chiar dacă aceasta înseamnă pierderea plăţii pentru o zi – Şcolile trebuie să încurajeze copiii bolnavi să stea acasă, iar facultăţile trebuie să găsească modalităţi de a izola studenţii bolnavi (mai ales pe cei care sunt departe de casă) din cămine şi cantine.

De asemenea, şcolile trebuie să ia în considerare „posibilităţile de învăţare on-line, dacă boala continuă să se transmită, de asemenea, trebuie să aibă în vedere varianta închiderii, a mai spus ea.
(vezi si: Realitatea.net: Vaccinarea împotriva gripei porcine va începe în Statele Unite, luna viitoare)

Comentarii:
Un brevet pentru un vaccin care afectează fertilitatea la animale conţine scualenă.
Brevetul pentru vaccinul de uz veterinar care afectează fertilitatea poate fi consultat on-line. Acesta menţionează ambii adjuvanţi lipidici, scualenă şi polisorbat TM80.
M-am concentrat asupra adjuvanţilor din monofosforil lipid A (MPL) MF59TM (care conţine un polisorbat TweenTM 80) sau AS03, AS04, cunoscute şi sub numele de scualenă în vaccinurile propuse, care sunt imunosterilante sau imunocontraceptive,” scrie Daniel Solis.
Novartis adaugă gp120 (o proteină HIV/AIDS) în vaccinuri.
Deci, ce este acest ingredient letal? Se numeşte scualenă, un tip de ulei. Compania Chiron, producătoarea vaccinului letal anti-antrax, creează un adjuvant numit MF-59, care conţine două componente principale îngrijorătoare – scualenă şi gp120. O serie de studii a demonstrat că atunci când este injectată, scualena poate declanşa toate bolile autoimune de mai sus.
Ceea ce este şocant – glicoproteina-gp120, o componentă majoră a adjuvantului din vaccinul MF-59, este acelaşi fragment de proteină izolată din HIV – virusul care este responsabil pentru demenţa rapidă observată la pacienţii cu SIDA.

***

martial-law.jpg

Senatul din statul Massachusetts impune legea marţială împotriva „pandemiei de gripă porcină”?

După  Maria Antoaneta a Franţei şi regele Ioan al Angliei, e rândul senatorilor de Massachusetts.

Maria Antoaneta a trebuit să înfrunte ghilotina; regele Ioan a fost forţat să semneze Magna Carta; cu siguranţă că senatorii de Massachusetts nu o să scape uşor odată cu aprobarea „legislaţiei” care să acorde personalului medical şi de aplicare a legii autoritatea de a mobiliza forţele, de a vaccina populaţia, de a încălca proprietatea privată fără nicio justificare, şi chiar de a pune oamenii în carantină împotriva voinţei lor, folosind subterfugiul unei pandemii pentru a începe o domnie a tiraniei, fără egal în istoria recentă a Americii.

Infowars relatează:

Senatul din Massachusetts adoptă un proiect de lege draconic pentru pandemia de gripă

2 septembrie 2009

“Mass-media corporatistă ignoră S. 2028, proiectul de lege pentru pandemia de gripă, care a fost adoptat în unanimitate de Senatul din Massachusetts. Acest proiect draconic a fost dezbătut pe larg de site-urile de ştiri alternative, însă niciun cuvânt nu s-a auzit din partea New York Times sau Washington Post.

S. 2028 va fi folosit drept şablon pentru legislaţia din alte state. Proiectul de lege impune un posibil stat poliţienesc şi legea marţială  în Massachusetts, la ordinul guvernatorului, în cazul unei pandemii de gripă în această toamnă. Acesta îi acordă comisarului de stat pentru sănătate şi personalului medical şi de aplicare a legii autoritatea de a mobiliza forţele, de a vaccina populaţia, de a încălca proprietatea privată fără nicio justificare, şi chiar de a pune oamenii în carantină împotriva voinţei lor, încălcând astfel prevederile Constituţiei. Proiectul permite statului să încalce proprietatea fără mandat de percheziţie şi să o distrugă, fără niciun ordin judecătoresc. Acest proiect va obliga furnizorii interni de asistenţă medicală să asiste la administrarea vaccinurilor.

Autorităţile de aplicare a legii sunt autorizate „aresteze fără mandat orice persoană despre care agentul are motive plauzibile să creadă că a încălcat un ordin de izolare sau carantină şi poate folosi diligenţe rezonabile pentru a impune ordinul respectiv. Orice persoană care încalcă cu bună ştiinţă un ordin de izolare sau carantină se pedepseşte cu închisoare de până la 30 de zile şi poate fi pasibilă de amendă civilă de până la 1.000 dolari pe zi de contraventie”.

Alte state sunt în curs de implementare a acţiunilor în justiţie ca răspuns la virusul H1N1, atât de promovat de guvernul şi mass-media corporativă. Florida a distribuit formulare necompletate cu ordine de carantină, inclusiv un acord de carantină de bună voie la domiciliu, un ordin de carantină la domiciliu (refuz), un ordin de carantină în incintă, ordin de reţinere în carantină, ordin de carantină a incintei, ordin de închidere a clădirii în carantină şi un ordin de închidere a zonei aflate în carantină. Carolina de Nord a emis un proiect de ordin de izolare, care prevede pedeapsa cu închisoarea de până la doi ani şi detenţia înainte de proces, fără cauţiune, pentru toţi cetăţenii care nu respectă ordinele de izolare. Washington a acordat inspectorilor sanitari locali autoritatea de a emite ordine de detenţie în regim de urgenţă, care impun izolarea imediată şi involuntară a cetăţenilor, sau ţinerea acestora în carantină de până la 10 zile.

În ultimul timp, pe internet a circulat un formular emis de statul Iowa pentru detenţie de bună voie la domiciliu, carantină la domiciliu şi izolare la domiciliu.Un întreg vârtej de zvonuri s-a stârnit după apariţia pe internet a unui formular de carantină”, a relatat KIMT 3. „Liderii din sănătate din Iowa calmează spiritele, asigurând lumea că nu s-a ordonat nicio carantină legată de H1N1″. Formularul prevede punerea sub carantină a tuturor persoanelor suspectate de a fi intrat în contact cu virusul”.

***

061031martiallaw.jpg

UPDATE:

Poliţia din Massachusetts nemulţumită  de planurile de vaccinare forţată, spune Bob Dwyer

Miercuri, 2 septembrie 2009

Potrivit lui Bob Dwyer de la asociaţia pentru drepturile civile din Massachusetts, MASSLPA, mulţi poliţişti din Massachusetts vor refuza să oblige oamenii să se vaccineze împotriva gripei porcine, anticipând că unii cetăţeni îşi vor exercita dreptul garantat de al doilea amendament, pentru a se apăra împotriva încălcării dreptului la viaţă, iar poliţiştii nu vor să fie vaccinaţi fără niciun câştig vizibil. Fără  ajutorul poliţiei, vaccinarea şi carantina forţată nu pot fi implementate în SUA sau în alte ţări.

Pentru a vă  face o imagine de ansamblu a măsurilor tiranice care sunt puse în aplicare în Massachusetts şi în SUA împotriva „gripei porcine” vă rugăm să citiţi acest articol:

STATUL POLIŢIENESC, SUA

September 01, 2009

 

 

De Chelsea Schilling

 

© 2009 WorldNetDaily

Un proiect de lege, apărut ca reacţie la pandemie şi care îşi croieşte drumul în adunarea legislativă a statului Massachusetts, ar permite autorităţilor să pună cetăţenii în carantină forţată în cazul unei urgenţe medicale, să oblige furnizorii de servicii medicale să administreze vaccinuri, să autorizeze pătrunderea forţată în locuinţe private, să distrugă proprietăţile cetăţenilor şi să le impună acestora amenzi în caz de refuz.

Dacă  cetăţenii refuză să se conformeze ordinelor de izolare sau carantină în cazul unei urgenţe medicale, aceştia pot fi pedepsiţi cu închisoare de până la 30 de zile şi amendaţi cu 1.000 dolari pe zi de contraventie.

Proiectul de lege din Massachusetts, ca reacţie la pandemie

„Proiectul de lege ca reacţie la pandemie” 2028 a fost aprobat de Senatul statului Massachusetts la 28 aprilie, aşteptând în prezent aprobarea în comitetul parlamentar.

Aşa cum se menţionează în proiectul de lege, la declararea din partea guvernatorului a unei urgenţe care afectează sănătatea populaţiei sau la declararea unei stări de urgenţă, o autoritate de sănătate publică la nivel local, cu aprobarea comisarului, poate exercita următoarele autorităţi (adăugare evidenţiere):

să solicite proprietarului sau ocupanţilor incintei să permită intrarea şi cercetarea incintei;

să închidă, să dispună şi să oblige evacuarea, să decontamineze sau să determine decontaminarea oricărei clădiri sau incinte, şi să permită redeschiderea clădirii sau a incintei în cazul încetării pericolului;

să decontamineze sau să determine decontaminarea, sau să distrugă orice material;

să restricţioneze sau să interzică adunările de persoane;

să solicite unei unităţi sanitare să presteze servicii sau să transfere gestionarea şi supravegherea unităţii sanitare către departamentul sau autoritatea de sănătate publică la nivel local;

să controleze intrarea şi ieşirea din orice zonă publică lovită sau ameninţată, precum şi circulaţia persoanelor şi a materialelor în interiorul zonei;

să adopte şi să pune în aplicare măsuri pentru a asigura eliminarea în siguranţă a deşeurilor infecţioase şi rămăşiţelor umane, cu condiţia respectării pe cât posibil a convingerilor religioase, culturale, familiale şi individuale ale persoanei decedate, atunci când acest lucru este posibil fără a pune în pericol sănătatea publică;

să procure, să ia în stăpânire imediată din orice sursă, magazin, sau să distribuie orice antitoxine, seruri, vaccinuri, agenţi de imunizare, antibiotice şi alte produse farmaceutice sau materiale medicale situate în cadrul Commonwealth-ului care pot fi necesare pentru a face faţă urgenţei;

să solicite furnizorilor interni de asistenţă medicală să asiste la administrarea vaccinurilor, la prescrierea tratamentului, la examinarea sau testarea unei persoane ca o condiţie de certificare, autorizare, sau pentru a putea funcţiona în continuare în calitate de furnizori de asistenţă medicală în Commonwealth;

să renunţe la cerinţele de acordare a licenţelor în Commonwealth pentru specialiştii din domeniul sănătăţii care deţin o licenţă validă dintr-un alt stat din Statele Unite sau a căror formare profesională i-ar califica pentru o licenţă profesională corespunzătoare în Commonwealth;

să permită prepararea de substanţe controlate de către personalul adecvat, în conformitate cu statutele federale, în funcţie de necesităţi, pentru prevenirea sau tratarea bolilor;

să recolteze probe şi să efectueze teste pe orice animal, viu sau mort;

să exercite autoritatea în conformitate cu punctele 95 şi 96 din capitolul 111;

Agenţiile locale şi de stat responsabile în caz de urgenţă de sănătate publică  vor trebui să îşi exercite autoritatea asupra căilor de transport, dispozitivelor de comunicare, operatorilor de transport, utilităţilor publice, combustibililor, alimentelor, îmbrăcămintei şi adăposturilor, în conformitate cu legislaţia.

Nu vă  lăsaţi cuprinşi de teamă! Citiţi „Cum să depăşim cele mai înfricoşătoare probleme cu care ne vom confrunta în acest secol”

Autorităţile de sănătate publică de la nivel local vor fi obligate să ţină o evidenţă a rapoartelor care conţin numele şi domiciliul tuturor persoanelor care au fost raportate, boala lor, leziunile sau starea de sănătate, precum şi numele persoanei care raportează cazul. În plus, cetăţenii pot fi supuşi unui „transport involuntar”.

Alineatul 341 din proiectul de lege prevede: „Autorităţile de aplicare a legii, la ordinul comisarului sau al agentului său, sau la cererea unei autorităţi locale de sănătate publică, în conformitate cu ordinul respectiv, trebuie să asiste tehnicienii medicali de urgenţă sau personalul medical în transportul involuntar al persoanei la centrul TBC. Autorităţile de aplicare a legii sau personalul medical nu vor răspunde penal sau civil ca urmare a unei acţiuni sau omisiuni efectuate cu bună-credinţă în legătură cu ordinul respectiv”.

Vaccinare sau izolare

Ori de câte ori comisarul sau o autoritate de sănătate publică decid că  este necesar să prevină un pericol grav pentru sănătatea publică, vor fi autorizaţi să întreprindă următoarele:

(1) să  vaccineze sau să ofere profilaxie de precauţie (procedură  de prevenire) ca protecţie împotriva bolilor transmisibile şi pentru a preveni răspândirea bolilor transmisibile sau posibil transmisibile, cu condiţia ca vaccinurile care urmează să fie administrate să nu conducă, într-o măsură rezonabilă, la vătămări grave ale persoanei afectate; şi

(2) să  trateze persoanele expuse sau infectate, cu condiţia ca tratamentul să nu conducă, într-o măsură rezonabilă, la vătămări grave ale persoanei afectate. O persoană care nu poate sau nu vrea să accepte vaccinarea sau tratamentul nu e obligată să accepte aceste proceduri, dar poate fi izolată sau pusă în carantină … dacă refuzul reprezintă un pericol grav pentru sănătatea publică sau naşte incertitudine cu privire la expunerea persoanei, sau la infectarea cu o boală care constituie un pericol grav pentru sănătatea publică, după cum stabileşte comisarul sau autoritatea locală de sănătate publică din jurisdicţia sa (adăugare evidenţiere)

În aceste condiţii, autorităţile au de asemenea permisiunea de a efectua decontaminări şi examene obiective, teste şi prelevare de probe pentru a determina dacă „o persoană prezintă un risc pentru sănătatea publică”. În caz de refuz, cetăţeanul poate fi izolat, pus în carantină şi/sau reţinut „atâta timp cât este necesar în mod rezonabil”, prevede proiectul de lege.

 

Următorul pas: Vaccinuri obligatorii împotriva gripei porcine?

Potrivit Casei Albe, „De la izbucnirea în Statele Unite a virusului noii gripe tip H1N1 în 2009, în a treia săptămână a lunii aprilie, preşedintele a primit informări periodice şi a cerut Cabinetului să nu precupeţească nici un efort în abordarea acestei probleme de securitate naţională”.

De asemenea, pe lista de priorităţi a Casei Albe apare „pregătirea unui program de vaccinare împotriva gripei H1N1, voluntar, dar recomandat cu tărie, care să fie la dispoziţia tuturor cetăţenilor care doresc să participe pe o perioadă de timp”.

Barbara Loe Fischer, preşedinta Centrului Naţional de Informare despre Vaccinuri, face referire la controversatul proiect de lege din Massachusetts în comentariul ei, „Vaccinul împotriva gripei porcine: Vom avea de ales?”

Fischer a anunţat că „medicii de sănătate publică au convins legislatorii să aprobe legislaţia privitoare la pandemia de gripă, care va permite funcţionarilor statului să intre în case şi întreprinderi fără acordul ocupanţilor, să cerceteze şi să pună oamenii sub carantină fără consimţământul lor, să solicite furnizorilor autorizaţi de asistenţă medicală să administreze vaccinuri şi să interzică adunarea liberă a cetăţenilor în stat“.

A mai spus că medicii din Organizaţia Mondială a Sănătăţii „au intrat imediat în viteză” în câteva zile de la identificarea noului virus apărut în Mexic şi au declarat urgenţă de sănătate publică. După cum declară Barbara Fischer, CDC (centrele pentru controlul şi prevenirea bolilor) profită de ocazie pentru a exercita puterea fără precedent.

„Ori de câte ori CDC declară urgenţă de sănătate publică, această declaraţie îi dă dreptul Administraţiei pentru alimente şi medicamente să acorde companiilor de medicamente autorizaţia de utilizare de urgenţă pentru a accelera dezvoltarea de medicamente şi vaccinuri experimentale care nu trebuie să fie testate la fel de temeinic precum vaccinurile care trec prin procesul normal de licenţiere al FDA“.

„În acest caz, Congresul a răspuns declaraţiei de urgenţă de sănătate publică oferind unui grup de companii de medicamente 1 miliard de dolari pentru a accelera vaccinurile experimentale împotriva gripei porcine care pot include viruşi umani şi animali întregi, vii sau ucişi sau modificaţi genetic, produse chimice şi adjuvanţi potenţial reactivi pe bază de ulei care acţionează asupra sistemului imunitar pentru a spori potenţa vaccinului. Persoanele care au deja un sistem imunitar sensibil, cum ar fi cele ce suferă de alergie şi boli autoimune, pot prezenta un risc deosebit“.

Mai mult, Fischer a precizat că 80% din toate simptomele asemănătoare gripei într-un sezon normal de gripă nu sunt cauzate de tulpinile de tip A şi B de gripă conţinute în vaccinurile anuale împotriva gripei.

Fischer susţine că cetăţenii trebuie să aibă posibilitatea de a se prezenta de bună voie la vaccinarea împotriva gripei şi a mai precizat că „imunitatea dobândită prin vaccinare este temporară, în timp ce imunitatea dobândită după vindecarea de gripă este de mai lungă durată”.

A mai spus că persoanele născute înainte de 1957 pot fi protejate împotriva infectării în mod natural şi cu riscuri mai mici, pentru că au anticorpi de lungă durată care luptă împotriva virusului şi îi ajută să reziste infecţiei.

Oare oficialii din sănătate vor permite copiilor şi nepoţilor noştri să dobândească acelaşi fel de anticorpi de protecţie, naturali şi de o mai lungă durată împotriva gripei de tip A şi B, inclusiv a gripei porcine?” s-a întrebat ea. „Se pare că vom avea puţine opţiuni”.

Tratament mai mortal decât boala?

 

Deşi consilierii pe ştiinţă de la Casa Albă au avertizat că până la 90.000 de americani ar putea muri din cauza H1N1 în timpul sezonului următor de gripă, preşedintele CDC a replicat recomandând publicului să ignore o astfel de estimare ridicată a mortalităţii, deoarece virusul H1N1 actual nu ar putea omorî atâţia oameni fără mutaţii.

După  utilizarea unui vaccin asemănător împotriva gripei porcine din Statele Unite, în 1976, au rezultat 25 de persoane suferinde de paralizie severă şi decedate prin insuficienţă respiratorie după ce li s-a administrat vaccinul – mai mult decât numărul de vieţi pierdute din pricina virusului în sine.

În plus, se consideră că vaccinul conţine timerosal, un conservant pe bază de mercur, care a fost asociat cu autismul la copiii mici.

FDA anunţă: „timerosalul a fost scos sau redus la cantităţi infime în toate vaccinurile recomandate în mod curent pentru copiii de până la 6 ani, cu excepţia vaccinului gripal inactivat”.

De asemenea, timerosalul a fost asociat cu sindromul Guillain-Barre sau GBS – o tulburare gravă care apare atunci când sistemul imunitar al organismului atacă din greşeală sistemul nervos şi poate duce la deces.

În 1976, oficialii din sănătate au descoperit aproape 500 de cazuri de GBS, iar vaccinul a fost retras după 10 săptămâni de la suspectarea asocierii cu GBS. După vaccinarea din 1976 împotriva gripei porcine în Statele Unite, un studiu retrospectiv a descoperit o incidenţă de opt ori mai mare a cazurilor de GBS.

Acum, că  naţiunea se pregăteşte pentru o altă rundă de vaccinuri împotriva gripei H1N1, Oregonian a relatat că guvernul federal îi îndeamnă pe neurologi să monitorizeze atent cazurile noi de GBS.

Într-un studiu efectuat la Universitatea din Hong Kong, British Medical Journal a semnalat că mai puţin de jumătate din cei 8.500 medici şi asistente din spitalele publice vor accepta vaccinarea împotriva gripei porcine – chiar şi în urma creşterii nivelului de alertă pentru pandemie al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Studiul a arătat că „barierele majore identificate au fost frica de efecte secundare şi îndoielile în ceea ce priveşte eficacitatea”.

Conform următorului raport din Russia Today, jurnalistul de investigaţie Wayne Madsen a dezvăluit că, chiar şi oamenii de ştiinţă care au contribuit la dezvoltarea unui vaccin pentru variolă declară că nu se vor vaccina şi îşi îndeamnă prietenii şi familia să evite şi ei injectarea:

Cu toate acestea, autorităţile federale se pregătesc să lanseze o campanie la nivel naţional pentru a convinge americanii să se vaccineze împotriva gripei porcine, a relatat San Francisco Chronicle. Oficialii guvernamentali şi-au exprimat îngrijorarea că cererea publică pentru imunizare nu va fi suficient de mare.

„Mulţi părinţi (în discuţii de grup) şi-au exprimat o mulţime de îngrijorări cu privire la vaccinul împotriva H1N1. Aceste îngrijorări se învârteau în jurul faptului că vaccinul este nou şi dezvoltat prea rapid”, a declarat Kris Sheedy, director de comunicare la Centrul Naţional pentru imunizare şi boli respiratorii. „Au fost unele comentarii de genul: vaccinul e nou şi nu vreau ca fiul meu să ajungă pe post de cobai”.

Potrivit San Francisco Chronicle, guvernul va cheltui „circa 16 milioane de dolari pentru a convinge lumea de necesitatea vaccinării împotriva gripei porcine.”

Fischer a avertizat că cetăţenii trebuie să fie educaţi cu privire la vaccinare, gripă, riscurile vaccinării şi legile de sănătate publică din statele lor.

„Fiecare produs farmaceutic, inclusiv vaccinurile, implică un risc. Şi aceste riscuri sunt mai mari pentru unii decât pentru alţii”.În aceste timpuri de teamă, nu putem lăsa această teamă să ne priveze de libertatea de a lua de bună voie deciziile medicale. Dreptul omului la consimţământ informat cu privire la asumarea de riscuri medicale oferă cetăţenilor puterea de a se asigura că tratamentul nu este mai periculos decât boala”.

Vezi, in stransa legatura, si:

martiallaw.jpg

Cititi si:


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA – Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei

  1. http://www.altermedia.info/civil-rights/austria-project-camelot-interviews-jane-burgermeister_1630.html

    Merita vizionat eventual titrat, ca sa intelegem mai bine cam de unde vin virusii astia sau cum se minte astazi.

    Doamne ajuta

  2. Am completat postarea cu inca un material tradus de una dintre surorile noastre duhovnicesti.

  3. Pingback: Război întru Cuvânt » PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
  5. Cat de cinici pot fi unii oameni,in asa fel incat sa doreasca moartea altora!Ei nu stiu care va fi pedeapsa lor,au impresia ca sunt de neoprit… si mai mult,cred ca daca sunt plini de bani,pot face orice.Dumnezeu sa-i pedepseasca extrem de crunt!

  6. Minunea din vremea pandemiei si dinaintea alegerii lui Basescu
    29 august 2009: icoana Maicii Domnului de la schitul Huta a lacrimat la taierea capuluii Sf. Ioan Botezatorul
    https://www.youtube.com/watch?v=4pOuuvmcS8c

    Era in vremea pandemiei porcine a strainului cu cercel si inaintea manipularii alegerilor in favoarea lui Basescu.
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/cel-mai-bun-joc-al-anului-2009/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/santajul-lui-cercel-si-petarda-cantgrip-vaccinul-cu-excipienti-supraveghere-vigilenta-a-internetului-ce-vremuri-vin-stiri-14-16-dec-2009/

    Gozmin Gușă dezvăluie cum au fost fraudate alegerile în favoarea lui Băsescu în 2009
    “Dacă vă uitați la fața lui Victor Ponta, care stătea să leșine în spatele lui Mircea Geoană, pentru că omul avea altă înțelegere și alte obligații… Aia a fost o seară care pe mine m-a marcat. Eram la fereastra fostului meu birou. Am acceptat să fiu strategul campaniei lui Geoană din două motive: unu – pentru România, și al doilea motiv a fost să spăl cumva păcatele din campania din 2004. Și atunci l-am bătut pe Dan Andronic și pe evrei, ei erau cu Năstase. Alegerile au ieșit, totuși, altfel.”
    “PSD și-a trădat, atunci, liderul. Trădarea PSD a fost un element foarte important.”
    Geoană nu era foarte simpatic pentru Casa Albă. Am discutat fraudarea alegerilor cu consilierul pe Europa și Asia cu consilierul președintelui SUA de atunci”, a subliniat Gușă.
    https://www.stiripesurse.ro/gozmin-gu-a-dezvaluie-cum-au-fost-fraudate-alegerile-in-favoarea-lui-basescu-in-2009_1190378.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare