VIDEO SI FOTO: ”Apocalipsa in SUA” – TORNADA CARE A DEVASTAT ORASUL JOPLIN DIN MISSOURI

23-05-2011 37 secunde Sublinieri

Un orăşel cu 50.000 de locuitori din Missouri a fost distrus pe jumătate de o violentă tornadă. Un prim bilanţ al victimelor din Joplin indică 89 de morţi, însă bilanţul ar putea creşte, alte câteva zeci de persoane fiind date dispărute.

Oficialităţile oraşului au anunţat că 25-30 la sută dintre construcţii (locuinţe, şcoli, biserici, magazine) au fost distruse complet, doar o locuinţă din zece scăpând intactă. Numărul mare al victimelor a fost explicat prin faptul că alarma de tormadă a fost dată cu doar 20 de minute înainte ca aceasta să se formeze.

Tornada care a lovit duminica localitatea Joplin, statul american Missouri, a provocat moartea a cel putin 89 de persoane, au anuntat luni autoritatile, citate de Reuters. CNN a relatat ca orasul american a fost distrus “in proportie de 75%“, iar imaginile apocaliptice pot fi vazute la tot pasul. (…)

Autoritatile se asteapta ca numarul mortilor sa creasca, in orasul cu 50.000 de locuitori grav afectat de dezastrul natural. “Pierderea de vieti este incredibila”, a afirmat primarul Mike Woolsto, care a precizat ca locuinte, magazine, spitale si masini au fost distruse complet de tornada de duminica.


Categorii

1. DIVERSE, Alerte, Presa, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “VIDEO SI FOTO: ”Apocalipsa in SUA” – TORNADA CARE A DEVASTAT ORASUL JOPLIN DIN MISSOURI

  1. Din profetiile staretului Ambrozie de la Manastirea Dadiou:
    “Un mare rău va veni peste America şi nu doar în septembrie. Vai!” (11 sept., caderea turnurilor gemene)

    “– De acum încolo, nu-ţi poţi imagina ce vei vedea şi ce vei auzi. Nu s-au mai întâmplat niciodată în lume, a spus într-o zi de vară în anul 2005.
    – În Grecia se vor întâmpla?
    – În toată lumea şi la noi. Şi de ce? Pentru că noi, zice, suntem farul Ortodoxiei, dar am devenit din cauza păcatului mai răi decât ateii “

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare