Vladimir Putin acrediteaza ideea unei conspiratii in cazul arestarii lui Dominique Strauss-Kahn

30-05-2011 57 secunde Sublinieri

Premierul rus Vladimir Putin a declarat ca acuzatiile de agresiune sexuala impotriva lui Dominique Strauss-Kahn sunt probabil false, ele fiind parte a unei consipratii ce urmareste sa-l doboare pe fostul sef al FMI, relateaza New York Post. Strauss-Kahn este acuzat ca a agresat sexual o camerista de la hotelul Sofitel din Manhattan, in New York, la 14 mai.

“Este dificil pentru mine sa evaluez motivele politice ascunse”, a spus seful Executivului rus, ale carui comentarii au fost postate pe pagina oficiala a Kremlinului.“Dar nu pot sa cred ca situatia arata asa cum a fost prezentata intial. Nu mi se pare normal”.

New York Post scrie ca, din momentul arestarii lui Strauss-Kahn la 14 mai, unii dintre sustinatorii sai au afirmat ca exista o conspiratie internationala pentru a-l distruge pe seful FMI si de a-l impiedica sa ajunga presedinte al Frantei. Putin este insa primul lider mondial care vorbeste despre teoria conspiratiei in acest caz.

Publicatia scrie ca, in mod ironic, cu cateva zile inainte de arestrarea sa, Strauss-Khan le-ar fi spus unor prieteni ca e convins ca Putin comploteaza pentru a-i submina pozitia de sef al Fondului Monetar International. “Atentie, trebuie sa fim foarte atenti, telefonul ar putea fi ascultat. Stiu bine ca Rusia, si in special Vladimir Putin, sunt aliatii Frantei in incercarea de a ma schimba de la conducerea FMI fara a putea fi in situatia sa imi anunt candidatura la presedintia Frantei”, a povestit deputatul socialist Claude Bartolone ca i-ar fi spus fostul director al FMI, pe 29 aprilie.

“Cred ca ar fi o greseala pentru toti daca s-ar ajunge sa fiu debarcat de la conducerea FMI in loc sa parasesc Fondul in mod corespunzator si sa nu pot candida”, mai spunea, in aceeasi discutie, Dominique Strauss-Kahn. Bartolone a incheiat transmitandu-le celor care il critica in aceste zile pe DSK: “In acest context, cred ca toti cei care vorbesc despre el ar trebui sa taca.”

Legaturi:Categorii

1. DIVERSE, Acordul cu FMI, Criza mondiala, Inscenari, facaturi, SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Vladimir Putin acrediteaza ideea unei conspiratii in cazul arestarii lui Dominique Strauss-Kahn

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SUA FARA AUR IN TREZORERIE? Ce spune FSB-ul lui Vladimir Putin despre presupusul motiv al arestarii lui Strauss-Kahn: Seful FMI ar fi o victima a conspiratiei SUA/ NI SE PREGATESTE O RASTURNARE SPECTACULOASA DE SITUATIE? Ce s
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Lovitura de teatru in cazul Strauss-Kahn? DINTR-O DATA, S-A DESCOPERIT CA NU E CREDIBILA MARTORA ACUZARII…
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Vladimir Putin ataca Federal Reserve pentru ca inunda lumea cu dolari, iar China critica cheltuielile militare ale SUA
  4. Pingback: Facatura DSK a fost si mai grosolana: ABIA ACUM SE DESCOPERA CA MENAJERA "VIOLATA" ERA O... PROSTITUATA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare