PS Sebastian Pascanu, episcopul Slatinei: “SA NU LE ACCEPTATI!”

8-04-2009 Sublinieri

Raspuns din conferinta sustinuta de Episcopul Slatinei ieri, 7 aprilie, la invitatia ASCOR Craiova, cu tema: Moartea ca viaţă


Categorii

Cuvantul ierarhilor, Portile Iadului, PS Sebastian, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “PS Sebastian Pascanu, episcopul Slatinei: “SA NU LE ACCEPTATI!”

  1. Un mesaj intelept si lucid, smerit dar curajos!

  2. Of, Doamne, inseamna ca nu este totul pierdut daca avem si astfel de ierarhi.Sa ne traiti Presfintia Voastra!

  3. CINSTE ACESTUI IERARH ORTHODOX!

    Cinste Numelui pe care il poarta!
    Cinste VREDNICIEI Arhieresti de care se bucura!
    Cinste demnitatii sale si curajului si atitudinii sale!
    Cinste Maicii care l-a nascut si Parintilor si Staretilor care l-au format ca crestin si Pastor!
    Cinste turmei careia i-a fost data de Hristos bucuria ca acest Arhiereu sa o pastoreasca!
    Cinste Pamantului Olteniei lui Mihai cel Curajos si Viteaz, ca da inca OAMENI AI CURAJULUI si IUBIRII DE CREDINTA ADEVARATA…!
    Si… Marire lui Hristos!, ca se indura de romani si DESTEAPTA si INTARESTE cu Harul Sau pe Pastorii Sai…, si ii LUMINEAZA ca sa pastoreasca cu Marturisirea Adevarului Sau, Turma Sa, in aceste vremuri de Sminteala…si tulburare!

    Dumnezeu sa-l INTAREASCA in viitor pe acest smerit, dar curajos Ierarh, ca sa MARTURISEASCA si in alte ocazii si pana la capatul vietii sale …ceea ce a spus acum!

    Faca Bunul Dumnezeu ca sa IA PILDA de curaj si DEMNITATE si alti ARHIEREI de la acest Ierarh!
    Si faca Bunul Dumnezeu ca cu totii sa cheme turmele CUVANTATOARE de crestini ortodocsi care le-au fost date pe pamantul acestei tari de MARELE PASTOR HRISTOS, la UNIRE FRATEASCA, pentru a putea pe cale constitutionala sa MODIFICAM actualele acte normative in vigoare care reglementeaza existenta noilor documente electronice !

    De acum incolo acest IERARH cu nume de MARTIR, o sa fie tare drag…inimii mele!

    Zic cu bucurie in inima mea…cu adevat “VREDNIC ESTE”! sa fie Arhiereu…!AMIN!

    Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti…!

  4. Unde este mandria care domneste astazi la Patriarhia Romana, unde declaratia mandra a preotului Stoica , unde unanimitatea din sinod , unde mandria agentilor patriarali , care au umplut blogurile cu comentarii impotriva celor ce sunt ingrijorati de actele biometrice ?

    Iata ca minciuna are picioare foarte scurte cand este necinstit adevarul mantuitor.

    Nu vreau sa scot in evidenta pacatele cuiva, dar pentru ca este vorba de hotarari care privesc interesul public, voi aminti cele trei mari minciuni sau fraude legate de Patriarhie :

    1 Minciuna referitoare la noul Statut de organizare si functionare al BOR, cand una s-a votat de sinod si alta s-a publicat in Monitor ;
    2 Minciuna despre pocainta IPS Corneanu, in legatura cu impartasirea la greco-catolici ( el a zis apoi : ,,n-am gresit , nu ma pocaiesc ,, );
    3 Minciuna referitoare la unanimitatea din sinod despre inofensivitatea pasapoartelor biometrice .

    Cinste Prea Sfititului Sebastian , nu pentru ca a spus ceea ce multi am asteptat sa auzim , ci pentru ca a marturisit adevarul in aceste vremuri ale minciunii generalizate .

  5. Un raspuns clar, ortodox, fara ocolisuri si tot felul de vorbe intortocheate care smintesc.
    Multumim, Doamne, ca ai ascultat rugaciunile noastre si ai trimis harul Duhului Sfant peste putinii dar vrednicii nostri pastori care au ramas in Adevar. Astfel de marturisiri sunt datatoare de nadejde pentru noi. Cu rugaciunea, “maica tuturor celor bune”, mergem cu si mai mult curaj pe drumul mantuirii.

  6. Cinste şi preţuire Prea Sfinţitului, slavă Ţie Doamne, slavă Ţie! E nevoie ca de aer şi de astfel de mărturisiri arhiereşti, parcă nu suntem căzuţi cu totul!

  7. Mi s-a bucurat sufletul!

    Sarut dreapta, Prea Sfintite Parinte!

  8. din calgary… Slava lui Dumnezeu…multumim prea sfintitului Sebastian pentru acest mesaj.Sarut mana prea sfinte parinte Sebastian…Slava lui Dumnezeu.

  9. @Admin

    Am si eu o intrebare referitoare la referendum. Deoarece nu sunt in tara se poate sa va trimit datele din cartea de identitate si da fiu adaugat pe liste?

  10. Sa ne traiti intru multi ani Prea Sfintia voastra!

  11. Sa ne traiti, Prea Sfintia Voastra, si sa fie acest pas un exemplu demn de uramt cat mai curand si de alti ierarhi, pe care ii stim adevarati slujitori ai Adevarului-Hristos.
    Parca a rasarit din nou soarele in sufletul nostru ascultand pe un ierarh prin care vorbeste Hristos.

  12. Intru multi ani Preasfintite !!!

    Marturisitor pentru care si Mantuitorul va marturisi inaintea Tatalui.

    Sa ne traiti !!!

  13. @ Mihai:

    http://apologeticum.wordpress.com/2009/04/04/tabelul-pentru-referendum-forma-oficiala/ – aici parca scrie si cum sa procedeze cei din afara tarii, sa puna datele din pasaport. Deci cred ca il puteti descarca si completa acolo, poate va strangeti mai multi, si apoi il trimiteti prin posta sau fax, cumva, in tara. Nu va putem trece noi, fiindca este nevoie de semnatura.

    @ Dan:

    Am dat deja stirea, inca de alaltaieri, urmareste, te rugam, pagina de Noutati:
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari

  14. Oxigen duhovnicesc…eu sunt din Bals si am avut sansa de a-l intalni de mai multe ori pe Ps Sebastian;e un om deosebit si un ierarh bland si marturisitor.

  15. sa traiti prea sfintia voastra

  16. un adevarat episcop un om care marturiseste adevarul!!!sanatate prea sfintiei sale

  17. FRATI INTRU HRISTOS!FACETI CE SPUNE ACEST ARHIEREU!NU NE LASA PE NOI DUMNEZEU1MANTUITORUL INAINTE DE PATIMA SA,LE-A SPUS APOSTOLILOR SAI;SA NU SE TULBURE INIMA VOASTRA1AVETI CREDINTA IN DUMNEZEU.AVETI CREDINTA SI IN MINE!SA CREDEM IN PUTEREA SI DRAGOSTEA DE OAMENI A MANTUITORULUI HRISTOS,CARE,PRIN DUHUL SFANT NE-A PROMIS CA NU NE VA LASA ORFANI,CI VA FI CU NOI PANA LA SFARSITUL VEACURILOR!SA NE RUGAM IN ORICE LOC!SA NE MARTURISIM SI SA ASCULTAM CU TARIE DE DUHOVNIC!SA NE RUGAM DIN TOATA INIMA PENTRU IERARHII BISERICII,PENTRU DUHOVNICI,POVATUITORI SI BINEFACATORI DAR SI PENTRU VRAJMASI!IMPORTANT ESTE SA AVEM SUFLETUL CURAT SI LIBER!NUMAI ASA AVEM PUTERE SA LUPTAM SI SA IUBIM!SI SA FACEM CEEA CE DUMNEZEU NE VA LUMINA LA TIMPUL POTRIVIT!SA NU NE CLATINAM!AVEM DUMNEZEU BUN SI IUBITOR DE OAMENI,IMPARATEASA NEBIRUITA IN CER SI PE PAMANT,NENUMARATI SFINTI CARE AU DUS SI EI LUPTA CEA BUNA SI AU BIRUIT!PENTRU RUGACIUNILE LOR,SI ALE ACESTUI MINUNAT SI VREDNIC IERARH,DOAMNE MANTUIESTE-NE PE NOI!

  18. nu cred ca e necesar un referendum, nici chiar majoritatea mai mult sau mai putin educata nu poate face nimic pt a-mi schimba dreptul la opinie, la alegere. Mai degraba ar trebui ca legiuitorii sa fie obligati sa ne respecte aceste drepturi si sa nu impuna folosirea acestui cip, fara nicio consecinta pentru cei care-l refuza. dar asta nu se va intampla, vor avea EI grija!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate