Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”. Ce contine, de fapt, vaccinul de la Cantacuzino si ce riscam?

12-01-2010 Sublinieri

Swine-Flu-Pandemic-Vaccination-H1N1


Dr. MIRCEA PUSCASU (Suceava) – “SA MA VACCINEZ SAU NU ANTI-GRIPA PORCINA?” (interviu pt. Radio SOS – 11 ianuarie 2010) – wav.

(descarcati de la linkul, dand click dreapta pe titlu si apoi: Save Target As … sau Save Link As…)

Dr. Puscasu de la Fundatia Sfintii Brancoveni (Suceava) ne vorbeste despre vicierea fundamentala a consimtamantului informat al pacientului, despre lovitura de tun a testelor (FALSE!) de gripa noua, carora li se face o reclama complet mincinoasa si iresponsabila, despre metodologia” frauduloasa de contabilizare a imbolnavirilor “porcine”, despre manipularea sinistra a mortii lui Toni Tecuceanu si despre multe alte lucruri la fel de grave despre care presa de sistem pastreaza o rusinoasa, dar disperata “lege a tacerii”. Ascultati una din rarisimele voci care mai spun inca raspicat adevarurile deranjante, dar salvatoare despre un subiect pe care cu foarte mici exceptii, mass-media romaneasca l-a transformat intr-o campanie orchestrata, demna, fara nicio exagerare, de comparatia cu cele mai odioase forme de propaganda totalitara, punandu-se – din  frica pierderii “painii” (oarecum de inteles in contextul dramatic de astazi), dar si din slugarnicie sau prostie – complet la dispozitia  intereselor puternicilor acestei lumi.

Ceea ce vedem si auzim peste tot in aceste zile ne arata ca lumea lui Orwell este din nou foarte aproape; deja putem spune ca se lucreaza la “ministerul adevarului”, care ne anunta continuu, obsedant, pana la totala indobitocire – pe mai multe canale, dar pe o singura voce – ca negrul este alb si ca otrava este panaceu! Cu cat mai pretioasa este atunci o voce curajoasa si independenta de orice interese, altele decat cele ale respectarii adevarului si ale salvarii de vieti omenesti. Un glas singular, pierdut in pustia minciunii  si a ticalosiei generalizate.

Daca nu vrem sa traim prea curand un nou cosmar totalitar, sa pretuim astfel de voci si sa le raspandim mesajul. SA NU TACEM!

adrian-streinu-cercel-vaccin-octav-ganea

Există şi o mare problemă: oamenii nu ştiu posibilele efecte adverse ale vaccinului şi nici ce să facă dacă li se întâmplă ceva (…). Isteria gripei porcine a cuprins România după moartea unui om de televiziune. A fost momentul în care românii au trecut de la indiferenţă la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore în şir la coadă pentru o doză de vaccin.

Mulţi nici nu ştiu ce conţine vaccinul. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţo-fiola-de-cantgrip-a-disparut-fara-urma-434x326ie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Totuşi, potrivit majorităţii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mică pentru a fi periculoasă. Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţara.

Pliant Vaccin gripa porcina actualizat pentru Cantgrip!

b) Substanţe toxice prezente în vaccinul Cantgrip:

tiomersal, un conservant letal, mai toxic decât mercurul însuşi. Această substanţă poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj.
– Vaccinul împotriva gripei porcine conţine de aprox. 25000 ori mai mult mercur faţă de cantitatea considerată nedăunătoare!!!
–  În vaccinul produs de Institutul Cantacuzino găsim şi aldehida formică.

Dna doctor Christa Todea:

medium_86350bc8111730c87733a9c3b860806bConcluziile mai importante din prospectul vaccinului Cantgrip

Date din prospect:

exista experienta clinica limitata cu privire la utilizarea Cantgrip la dulti si varstnici;

nu exista date disponibile cu privire la utilizare la copii, adolescenti si gravide ;

– nu exista date in ceea ce priveste administrarea concomitenta cu alte vaccinuri. De mentionat ca in acest caz reactiile adverse pot fi mai intense;

– unele din reactiile adverse pot influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje;

– reactii adverse: sunt frecvente, atat la adulti cat si la varstnici (frecvent= reactie adversa la unul sau mai multi indivizi din 100): tulburari ale sistemului nervos, tulburari oculare (edem) tulburari musculoscheletice, dureri musculare, dureri articulare, simptome asemanatoare gripei.

– tiomersalul poate provoca reactii de hipersensibilizare;

– la fel la cei alergici la ou.

– se mai enumera reactiile mai rare dar grave: sdr. Guillain-Barre, soc anafilactic.

Constatari:

– se vaccineaza si adolescentii (desi nu avem studii clinice);

– se incurajeaza vaccinarea cu Cantgrip concomitent sau la scurt timp cu vaccinul contra gripei sezoniere, deci vor fi mai intense reactiile alergice;

– nu se fac testari in acest sens (alergie la ou sau la Tiomersal sau la alti componenti);

– nu sunt atentionati astmaticii.

Ultimul prospect

Toate cele 3 prospecte le gasiti la adresa http://www.dspcluj.ro/

Au sosit si in Cluj vaccinurile, dar majoritatea le-au respins, inclusiv cadrele medicale. Din pacate ne-a mintit pe fata I. Cantacuzino si a facut ceea ce nu si-au permis alte Institutii din strainatate sa faca, adica sa spuna ca “nu are adjuvanti si este foarte bun” si sa le spuna “excipienti”, cand de fapt se stie ca exista o mare diferenta intre cei doi termeni, ca este vorba de activitati total diferite al celor 2 grupe de substante si ca Tiomersalul este un adjuvant care stimuleaza sistemul imun de a produce anticorpi.

07_H1N1_vaccine

Vezi si:

***


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Marturisirea Bisericii, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”. Ce contine, de fapt, vaccinul de la Cantacuzino si ce riscam?

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. O parte din acest mesaj este raspunsul meu pentru userul Iulia si pentru altii care impartasesc opinii similare.

    Stimata Iulia,

    La modul general vorbind, cand exista o suspiciune serioasa si argumentata la nivel global, cum este cea despre thimerosal, n-ar avea sens sa ne mai incingem braiele intr-o dezbatere pe plan local, stearpa si neavenita, doar ca sa fie scrisa in limba romana si ca sa ne aratam muschii stiintifici. Ar fi fost suficient ca bunul simt profesional sa observe argumentarea covarsitoare si sa taca sau sa fie, si mai preferabiil, folositor comunitatii in general si, in speta, celor care incercam sa ne aparam cum putem, in primul rand informandu-ne de pe situl razbointrucuvant si de pe unde mai avem incredere.
    DAR
    Neintamplandu-se asa, dvs insistand in ceea ce credeti (carui fapt va datorati aceasta convingere nu mai conteaza), adica Thimerosalul este toxic dar nu intr-atat incat sa fim vehementi cand ni se impune vaccinarea, m-am vazut obligat sa nu raman dator, dvs provocand, in calitate de profesionist, deci cu un cuvant greu, o situatie periculoasa: bagatelizarea pericolului reprezentat de thimerosal.

    Asadar, referitor la, va citez: “N-am auzit pe nimeni sa iasa si sa faca scandal monstru sa nu se vaccineze oamenii contra gripei sezoniere (a carui vaccin, repet contine tiomersal!).”

    Cum de s-a declansat aceasta vehementa opozitie a populatiei fata de noul vaccin, fara un un istoric consistent in spate? Suntem victimele manipularii unui razboi mediatic intre companiile farmaceutice? Stiti bine ca nu, toti “muncesc” cot la cot sa aduca banul nu sa-si fure ciolanul. Au inteles asta de ceva vreme si actioneaza impreuna. Si atunci? Un motiv vi-l spun eu, ramane sa il acceptati: populatia nu a stiut ce e acela si ce efect are pana nu s-au mediatizat problemele cu noul vaccin. De obicei acestea raman, in mod fatal de eronat, fieful “cunoscatorilor”. Pe langa aflarea cu bucurie a efectelor secundare ale noului vaccin, dintr-o data.. poc, aflam ce e thimerosalul sau tiomersalul cum ziceti ca e pe la noi. Nici mai mult nici mai putin un compus pe baza de mercur! Ne-ati povestit treaba cu metabolizarea, revin si acolo.

    De ce nu s-a facut zarva pe tema vaccinurilor recomandate sau optionale? Eu personal, si ca mine alte milioane, n-am stiut si nu mi s-a spus despre thimerosal. Macar un cuvintel. Nici de la farmacisti si nici de la medicii de familie. Asa mi s-a intamplat cu toate medicamentele care au tot felul de otravuri legalizate. Nu am fost avertizat ca imi cumpar si o doza de boala sau de otrava impreuna cu cea “antigripala”. Prospectele le citesc mereu, textul lor profesional este formulat cu o grija demna de colective de psihologi. Prospectul formuleaza linistitor riscurile administrarii, doar e oficial, nu? “nu poate fi asa de rau..” Iar medicamentul sau vaccinul e recomandat de cei in care am incredere. Si din moment ce am dat banii, “ce sa mai imi bat capul, ei stiu mai bine mine”; deja imi asum resemnat o raspundere care nu imi apartine in totalitate, nefiind in deplina cunostinta de cauza.. Si atunci lipsa de avertisment de la cei din sistemul sanitar si farmaceutic (Slava Domnului ca mai sunt medici si farmacisti curajosi!), in care se presupune ca am incredere, nu se numeste cumva partasie la crima? Nu e partasie clara la ruinarea directa si sigura a sanatatii celor carora le sunt recomandate sau vandute acele “medicamente”? Cand am aflat ce e thimerosalul am rascolit speriat internetul sa vad ce li s-a administrat copiilor mei si nici acum nu stiu la ce sa ma astept, mai ales ca nu stiu ce compozitie a avut vaccinul care li s-a injectat pe perioada cat au fost in maternitate.

    Thimerosalul a fost inventat in realitate pentru bani, nu pentru sanatate. Thimerosalul, prin natura sa de conservant si dezinfectant, a fost inventat pentru ca vaccinul sa poata fi stocat timp indelungat (unde e beneficiul pentru vaccinurile antigripale, ele tb sa fie de sezon) si pentru a se permite mai multe vaccinari din acelasi flacon (! pentru ce dau guvernele miliarde, ca sa fim intepati din acelasi flacon cu altii!), reducand costurile de productie asimilate fiolelor “single-shot”, fiind mai profitabil raportat la aceeasi cantitate de substanta. In plus, in calitate de substanta alergica declarata, impreuna cu doza de virus, contribuie semnificativ la un raspuns si mai acut al sistemului imunitar. http://www.organicconsumers.org/school/thimerosal102505.cfm romana: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.organicconsumers.org%2Fschool%2Fthimerosal102505.cfm

    Reiau aspectul metabolizarii thimerosalului.
    Din ce ati scris inteleg ca aceasta sare de mercur poate fi metabolizata si eliminata! Ura! Si organele, celulele, mitocondriile noastre, in timp ce metabolizeaza acest compus al mercurului, etilmercurul, cam prin ce trec ele, asa…? Cumva agonie? Chiar daca celulele mor mai repede, organele tot se refac, nu-i asa? Nu mai conteaza moartea celulelor prin inducerea prematura a apoptozei (programarea mortii), cauzata de medicamente, din moment ce, nu-i asa, cam tot ce bagam in noi precum si stilul de viata ne omoara cu zile, dupa cum afirmati, sub alta forma? Si oricum capacitatea de regenerare e asa de mare ca e si “pacat” sa se risipeasca “degeaba”. Parcursul vietii cuiva, chiar daca scurt, e foarte valoros si trebuie gasite metode de a-l exploata cat mai eficient. Si daca unii dintre noi mor mai repede, cine ii mai intreaba..?
    Si apropos de refacere, celula nervoasa nu se reface. Desi exista dovezi, chiar daca nerecunoscute de CDC (care de altfel are studii inexacte la capitolul vaccinuri http://evidenceofharm.com/VaccineDataLinkReporttoCongressFinal.pdf , cu comentariul http://www.huffingtonpost.com/david-kirby/cdc-vaccine-study-used-fl_b_108462.html ), ca thimerosalul contribuie la autism (deja s-au postat link-uri, si am si eu unul http://www.pharmalot.com/wp-content/uploads/2008/05/thimerosal-vaccine-study.pdf , insotit de un comentariu binevenit http://www.pharmalot.com/2008/05/a-link-between-thimerosal-vaccines-and-autism/ romana: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.pharmalot.com%2F2008%2F05%2Fa-link-between-thimerosal-vaccines-and-autism%2F&sl=en&tl=ro), aveti dvs. vreo dovada contrarie ca membranele diverselor tipuri de celule nervoase sunt total ne-permeabile la mercurul din thimerosal, mai precis la etilmercur? Daca da, va rog din suflet sa ne-o impartasiti si noua.
    Si daca totusi membrana este permeabila, precum o demonstreaza experimentele, cum reactioneaza organitele celulei nervoase la compusii thimerosalului si ma refer la etilmercur? Ca sa poate sa mature cu el afara prin osmoza, trebuie sa ii schimbe densitatea compusului din care face parte. Cum poate celula nervoasa sa modifice chimic acesti compusi fara sa fie atinsa integritatea organitelor si a nucleului? Acolo stiti bine ca e o minune a lui Dumnezeu, orice compus chimic, daca a trecut de membrana, se preface in contact cu endoplasma si organitele celulare. Doriti sa sugerati ca molecula organica cu atomi de mercur a thimerosalului descompus (“nevinovatul” etilmercur), trece fluierand prin celulele nervoase fara sa lase un singur atom de mercur? fara sa ii afecteze in vreun fel calitatea semnalului electric, integritatea sau lungimea de viata? Sau ca thimerosalul n-are nici o legatura directa cu absolut nici una din problemele creierului, exemplificand ticul sau dificultatea de vorbire? Atunci link-ul http://toxsci.oxfordjournals.org/cgi/reprint/kfm205v1.pdf are sa va schimbe putin parerea. (“Thimerosal has been shown to induce […] neuronal cell apoptosis by causing cytochrome c and apoptosis-inducing factor release from mitochondria…and to induce DNA breaks, caspase-3 activation, membrane damage, and cell death in cultured human neurons, fibroblasts (Baskin et al., 2003) and neuroblastoma cells (Parran et al., 2005). Mitochondria were thought to mediate thimerosal-induced apoptosis in neuroblastoma cells (SK-N-SH) (Humphrey et al., 2005)”)
    Oricum si simplul fapt de a ramane etilmercur in creier, in celulele nervoase neregenerabile, chiar si “doar” pentru cateva zile, pe mine ma conduce la concluzia, de bun simt, a modificarii iremediabile a unui numar mare de celule neuronale. Un creier ramas fara oxigen incepe sa aiba in scurt timp modificari iremediabile majore si pana in 3-5 minute moare. Dupa dvs, un asa organ sensibil ar scapa fara consecinte la contaminarea cu etilmercur timp de CATEVA ZILE cel putin, cu aceeasi concentratie? Si luand in considerare afectarea iremediabila, cum va trai acel om tot restul vietii? Dvs cum vedeti acest lucru?
    Daca vreti sa sustineti totusi nevinovatia utilizarii thimerosalului (chiar daca nu sunteti o fana declarata), trebuie sa aduceti dovezi. Credibile. Orice, un curs de la facultate scanat, un pdf, un link documentar, cu explicatii la nivel celular, nu statistici moarte bazate pe interviuri ale parintilor sau declaratii contradictorii cointeresate sau deductii realizate gresit in baza unor inregistrari mai mult sau mai putin interpretabile din Virus Safety Datalink.. Daca aveti ceva de atasat, va rog, scrieti pe adresa adminului, e important. Exista totusi o dovada clara ca thimerosalul din vaccinuri este toxic, nu carti sau publicatii ci miscari legislative majore: sunt tari care au interzis thimerosalul in vaccinurile lor precum Austria, Japonia, Anglia si tarile scandinave sau cel putin in vaccinurile pentru copii – Rusia. Si asta nu de ieri de azi. De acum 20 de ani! Rezumatul unei lucrari arata clar ce rezulta din experimente pe pui de soareci: “Thimerosal IM injection resulted in 0.22 ± 0.04% in the brain, and 1.7 ± 0.3% in the kidney. By 7 days, mercury levels decreased in the blood but were unchanged in the brain” ( http://www.nomercury.org/science/documents/Hg%20concentrations%20in%20brain%20and%20kidney%20following%20EtHg%20neonatal%20mice%2012-04.pdf ). Acest document arata si ceea ce sustineti, ca ar fi o greseala sa comparam administrarea de metilmercur cu cea de etilmercur DAR arata mai ales ceea ce sustineti gresit in cazul nostru: in cazul thimerosalului, desi sangele scapa de mercur (cu pretul acumularii in rinichi si a unor spasme ale ficatului sau/si diaree), acesta RAMANE IN ACEEASI CONCENTRATIE IN CREIER. Si atunci, ati spus jumatate de adevar referitor metabolizarea etylmercurului la nivelul cel mai important: creierul. Chestiile cu jumatate de adevar sunt, de departe, fieful manipularii. Sau poate nu ati stiut.. (desi am exclus asta din start din moment ce ati sustinut atat de agresiv profesionalismul dvs, contrastandu-va calitatile de chimist prin aruncarea de invective la adresa doctorului Puscasu).
    Cat despre FDA si “unsii” lor… Cum ar putea corbul sa scoata ochii la cioara? Ei din ce mai traiesc pe urma? Chiar dvs ati spus-o.. Oricum nu totul este corupt, exista rapoarte ale curtii de justitie americane, este vorba despre declararea bugetului, in care problema thimerosalului este tratata foarte serios http://searchjustice.usdoj.gov/search?q=thimerosal&btnG.x=0&btnG.y=0&btnG=Search&sort=date%3AD%3AL%3Ad1&output=xml_no_dtd&ie=iso-8859-1&oe=UTF-8&client=default_frontend&proxystylesheet=default_frontend&site=default_collection .
    Daca ne vrem binele, trebuie sa luam lucrurile foarte in serios. Si dvs, ca si chimist, cred ca stiti. Totusi, pentru cei care sunt neavizati, asa ca mine, accesati URGENT http://www.scribd.com/doc/23383798/Eli-Lilly-Material-Data-Safety-Sheet-for-Thimerosal si veti vedea negru pe alb ce este thimerosalul, scris chiar de producatori. O substanta care produce retard mental si handicap motor la prunci, mutagena la nivelul descendentilor, prin modificarea genetica a spermatozoizilor, produce necroza tubilor rinichiului, modificarea tesuturilor plamanilor si ar mai fi. Cititi ca sa va convingeti, este prospectul scanat al thimerosalului. Si noi sa acceptam sau sa umblam disperati sa ni se injecteze, chiar si sub forma de solutie superdiluata, asa ceva in noi? Cine poate fi atat de naiv incat sa creada ca daca thimerosalul e un bun dezinfectant (desi se pune la indoiala chiar si acest minim lucru) si omoara potentialii agenti patogeni din vaccin, ar lasa neatins organismul uman? Mai avem un pic si ni se injecteaza dezinfectanti pentru baie, solutii de hipocloriti sau hidroxizi de sodiu, doar sunt buni dezinfectanti, garantat!

    In caz ca intentionati sa scrieti despre raportul dauna/beneficiu, nu va obositi, eu mi-am facut calculele.

    Va multumesc pentru rabdarea de a parcurge textul si imi cer scuze pentru eventualele greseli.
    __________________________

    Iesind din sfera raspunsului catre userul Iulia, as dori sa mai aduc cateva precizari referitoare la thimerosal si/sau noul vaccin, materializate prin link-uri, cu cateva cuvinte de descriere sau mici comentarii.

    In iunie 2000 se tinea la Simpsonwood (locatia http://www.google.com/maps?q=4511+Jones+Bridge+Circle,+NW,+Norcross,+GA+30092&t=h&iwloc=A&hl=en ) o conferinta, se pare ca de o importanta majora, a carui continut este transcris aici http://www.scribd.com/doc/2887572/Simpsonwood-Transcript20Searchable . Poate fi citit direct online, iar daca doriti sa salvati transcrierea, descarcati versiunea txt (inscrierea e usoara si e gratis), si o vizualizati cu wordpad sau un office, astfel incat puteti citi usor si face cautari. Va recomand asta pt ca au mai fost scrise articole pe marginea conferintei si unele citate nu corespund cand dau cautare in transcriere, manipulandu-se publicul in baza faptului ca e prea mult de citit (documentul original fiind scanat nu se poate da cautare, scribd insa are ambele variante).

    ROBERT F. KENNEDY JR. a scris un articol referitor la aceasta conferinta, el avand si aparitii mediatizate precum cea de aici http://www.youtube.com/watch?v=zrIM2hwrLoc&feature=PlayList&p=FDEFF4F72C10690E&index=13 ; pe aceeasi pagina veti gasi mai multe.
    Fratele Ionut, intr-un e-mail catre mine, s-a exprimat astfel referitor la situatie:
    “In orice caz, nu avea nicio noima sa scoata Timerosalul din vaccinuri, daca tot era inofensiv si ultra-eficient – pentru Big Pharma, metoda de a produce vaccinuri ieftine, pentru vaccinati, component “binefacator”. Chiar nu cred ca s-ar fi lasat industria de un component atat de profitabil, doar pentru ca s-au gasit 2-3 doctorasi, in plus, neconfirmati de “consensul stiintific”, sa puna la indoiala “elixirul” mercurului. De aceea, cu toata dubiosenia sursei, cred ca istoria este adevarata si se vede ca in SUA problema devenise deja “major”, daca si o vedeta politica de tipul Kennedy s-a bagat pe fir. Acolo, de altfel, numarul vaccinurilor facute copiilor este halucinant, fac cateva zeci, am impresia.”
    Iata si sursa http://www.rollingstone.com/politics/story/7395411/deadly_immunity/ . Articolul a fost destul de combatut (evident!), pe de o parte fiind si din vina autorului ca a avut o abordare exagerata, adica neconforma ad litteram cu documentul transcris. Insa articolul este un ghid excelent, extrage, informatiile importante de care aveam nevoie pentru a cauta mai mult, cu rezultate mai concrete. Si am pornit astfel de la istoria inventatorului thimerosalului, compania Eli Lilly. Astfel, fara articolul lui Robert Kennedy Jr nu as fi gasit alte surse importante de informatie, dintre care unele le voi enumera mai jos.

    Un alt comentariu, de fapt un intreg story, de data aceasta nemairepetand greseala lui Kennedy, este acesta http://www.friendsoffreedominternational.org/campaigns/Vaccines/Vaccines24.html , implicand de asemenea numele Dr. Verstraeten, cel ce a facut studii referitoare la relatia autism-thimerasol, cel care a condus efectiv conferinta din iunie 2000. Pentru a gasi si mai multe informatii despre munca acestuia, mai mult sau mai putin contestata, cautati pe google: Verstraeten’s vaccine research (nu e link, dati copy apoi paste in motorul de cautare) . Rezultate interesante va da si cautarea pe google dupa termenii: is it neuronal cell affected by ethylmercury (tot copy-paste).

    Cine este Eli Lilly se spune pe scurt aici http://en.wikipedia.org/wiki/Eli_Lilly_controversies#Thiomersal. Ei sunt si implicatii celebrii in scandalul Eli Lilly Protection Act, in care compania, pentru a se apara de cei care ii chemau in judecata pentru problemele pricinuite de administrarea vaccinurilor, a cerut guvernului sa fie aparata prin lege, adica sa nu poata fi pasibila de pedeapsa – informatii scurte pe aceeasi pagina si aici http://www.sourcewatch.org/index.php?title=The_Homeland_and_Lilly_Protection_Act si un pic aici http://pla.blogspot.com/2003_02_16_pla_archive.html , dand cautare dupa termenul thimerosal. Legea a fost amendata de curand dar mai sunt asteptate recidive politice.

    “Vaccine adverse event reporting system” sau VAERS este, dupa cum spune si numele, un sistem care administreaza o baza de date specifica vaccinurilor, ce continte raportari ale problemelor aparute dupa injectare. Daca doriti sa navigati prin raportari, intrati pe http://vaers.hhs.gov/data/index , clicati butonul “I have read and understand the preceding statement” aflat in josul paginii si aveti acces la arhive.

    Trecand la capitolul link-urilor de ofensiva, as dori sa enumar:

    http://www.theflucase.com/, site al Janei Burgermeister
    interviul celor de la Project Camelot cu luptatoarea antisistem Jane Burgermeister http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU
    http://www.naturalnews.com/z026503_pandemic_swine_flu_bioterrorism.html

    Disperarea (dupa bani) a administratiei Obama a dus, in octombrie 2009, la inca un abuz, tipic oligarhiei americane: “President Barack Obama has declared the swine flu outbreak a national emergency. The White House on Saturday said Obama signed a proclamation that would allow medical officials to bypass certain federal requirements.” sursa: http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1357%3Apresident-barack-obama-has-declared-the-swine-flu-outbreak-a-national-emergency&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en si aici http://www.msnbc.msn.com/id/33459423/ns/health-cold_and_flu .precum si unul de al nostru http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/24/a-inceput-obama-a-declarat-stare-de-urgenta-nationala-in-sua-din-cauza-gripei-porcine/

    http://labvirus.wordpress.com/building-the-case-against-novartis-and-others-for-conspiracy-to-commit-genocide/

    cum “se lucreaza” in Anglia: prezentarea http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=623%3Asecret-uk-government-document-surfaces-says-vaccination-of-entire-uk-population-is-aim&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en si documentele cu pricina http://www.theflucase.com/downloads/Britain/Part1.pdf si http://www.theflucase.com/downloads/Britain/Part2.pdf

    Un alt link bun, plin de informatie si resurse on-line este http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/June-2009/Swine-Flu-Vaccine–Will-We-Have-A-Choice–by-Barba.aspx

    accesati http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister ; surprinsi? este o alt fel de ofensiva, a celorlalti. S-a votat eliminarea numelui luptatoarei Jane Burgermeister http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Jane_Burgermeister

    Link-uri stiintifice
    Cateva articole stiintifice de citit despre thimerosal si impactul asupra noastra http://www.progressiveconvergence.com/mark-geier-research.htm
    http://www.progressiveconvergence.com/Review%20of%20Thimerosal%20and%20its%20Ethylmercury%20Breakdown%20Product.pdf

    http://www.healthsentinel.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=2663:thimerosal-a-vaccine-ingredients-toxic-legacy&catid=5:original&Itemid=24
    romana: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.healthsentinel.com%2Fjoomla%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D2663%3Athimerosal-a-vaccine-ingredients-toxic-legacy%26catid%3D5%3Aoriginal%26Itemid%3D24&sl=en&tl=ro

    In final o scrisoare de mobilizare, merita citita! http://www.theshotheardroundtheworld.info/LettertoHealthCare.html

    Dupa cum ati remarcat, toate link-urile, cu o exceptie notabila, sunt in limba engleza. Din pacate nu exista o solutie de a face posibila traducerea in romaneste a siturilor cu pricina, in afara de accesarea translatorului automat http://translate.google.com . Pentru cine stie o alta limba de circulatie larga, translatorul automat poate avea rezultate mult mai bune decat cu limba romana (de ex engleza-franceza).

    Doamne, ajuta!

    Emil

  2. Din pacate aceasta substanta se gaseste si in alte preparate farmaceutice asa cum am avut surpriza sa constat. Administrasem deja baietelului meu de cateva ori niste picaturi pentru nas – Ophtamesone N – si desi in prospect nu scria nimic ingrijorator, pe cutie era mentionat ca contine thiomersal intr-o cantitate destul de mare (sper sa fi gresit unitatea de masura) asa ca nu ne-am vaccinat dar e posibil sa ne captusim din alte surse (mare atentie la orice produs, e posibil insa sa nu fie nici mentionat pe prospect).

  3. Pingback: Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”. Ce contine, de fapt, vaccinul de la Cantacuzino si ce riscam? « Adrian Gafita 's Blog
  4. Este destul de urata toata aceasta problema… Copiii nostri sunt la mijloc.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate