“Turbarea” lui Streinu-Cercel si manipularea monstruoasa a mortii lui Toni Tecuceanu declanseaza DICTATURA SI TEROAREA MEDICALA in Romania, in vreme ce la Consiliul Europei s-a cerut ANCHETA IN LEGATURA CU FALSA PANDEMIE!

9-01-2010 13 minute Sublinieri

bals3

Medicii au spus ca avea acest virus A( /H1/N1) in organism cu 8 zile inainte de internare. Imi este greu sa cred ca eu nu am nimic. Este vorba de o pandemie, nu? Ar trebui sa fie extrem de periculos sa intri in contact cu o persoana avand o boala inalt contagioasa. Noi am plecat la munte impreuna(doar eu cu el in masina) spre filmarile de sarbatori, chiar cu 5 zile inainte de internare, am respirat acelasi aer timp de 8 ore. La filmare chiar am facut o gluma si am mancat de la el din mancare. Sunt o fire destul de sensibila la raceli, chiar e posibil sa nu am nimic? Nici macar o raceala avand in vedere ca in scoala luam orice raceala foarte repede. Este cumva vorba de o mediatizare a unui virus care se doreste a fi condus spre manipularea maselor?

Oare asemenea “pandemie” functioneaza ca o gripa oarecare? In fiecare an mor oameni de gripa sau pneumonie. Nu am studiat medicina, dar imi pot da seama ca Toni pur si simplu nu a acceptat sa recunoasca ca este bonlav. S-a contrazis ca o sa se faca bine, tocmai pentru ca adora atat de mult ceea ce facea si nu putea sa stea nici macar o zi in casa sa se faca bine. Asa a fost sa fie si nu ar trebui sa ne folosim de Toni sa cream stiri “senzationale” ca la Otv, doar pentru a vinde mai mult informatia sau acest vaccin(care cu siguranta are si efecte secundare).

Nu se mediatizeaza prea mult totusi acest virus?

Eu vreau doar sa-l lasam pe Toni sa se odihneasca in pace.

Sa-i purtam in memorie cele mai frumoase ganduri.

Informatii mai detaliate din comentariile Oanei:

El a tinut o raceala pe picioare 3 saptamani, a avut pneumonie, cu febra si netratata la timp stiti si singuri unde se poate ajunge. Asta a fost primul rezultat al medicilor, 85% din plamani afectati, pentru ca a refuzat sa mearga la doctor pana a cazut din picioare. Chiar daca era si o raceala simpla, este curios ca eu si toti colegii ne simtim perfect sanatosi. Nu ti se pare totusi curios? Chiar asa, ce superi anticorpi om avea noi in fata acestei pandemii si el nu a avut? Este o mediatizare a unui caz simplu.

Cati oameni mor anual de gripa? Cei supraponderali sunt primii afectati. Logica este simpla: Iarna transpira, se impraca gros si apoi raman in frig cu transpiratia rece. Daca au prins un curent rece, daca nu isi schimba hainele cu altele uscate si daca nu se treateaza de raceala este clar ca plamanii raman afectati si infectia se intinde. Sunt lucruri care se uita sa se mentioneze. Asa se intampla cu orice raceala netratata. Asta doar are o alta denumire.

Hai sa ne pastram calmul si sa gandim limpede.

…Nu stiu ce i s-a administrat lui Toni in timpul internarii. Toti am fost suspiciosi la aflarea mortii in urma unui infarct a colegului nostru. Am aflat ca multe organe erau infectate si printre altele avea hemoragie interna. As fi vrut sa primim mai multe detalii, dar baniesc ca poate vom afla in urma rezultatelor de la autopsie. I-a cedat inima si de aici plec spre concluzia ta. Sa fie totusi o coincidenta?

  • Saccsiv:

IN ATENTIA CRESTINILOR CE-L SUSTIN PE PRESEDINTE – Basescu, despre marea vaccinare: „Da, Doamne, romanului mintea cea de pe urma”

Articolul zilei (09.01.2010): BEBELUSA OANA despre VACCIN

Actorul Toni Tecuceanu a murit intr-adevar de GRIPA PORCINA?

Conform articolului VIDEO FOTO Ultima cafea cu Toni Tecuceanu:

Potrivit medicului, pe Toni Tecuceanu l-au doborât afecţiunile la plămâni, dintre care cea mai importantă a fost sindromul A.R.D. (Acute Respiratory Desease), cunoscut şi sub numele de „boala plămânului alb“, şi cea de la inimă. Boala plămânului alb i-a afectat schimbul de oxigen de la nivelul plămânilor şi astfel s-a redus capacitatea de oxigenare a întregului organism.

Iata si ce putem citit in articolul La vaccin sau… la noroc?:

Luata initial in ras, in special din cauza numelui ei, gripa porcina a devenit, in timp, tot mai temuta si deloc amuzanta. Dupa moartea lui Toni Tecuceanu, actorul din echipa “Cronicii carcotasilor”, atitudinea persoanelor publice fata de virusul AH1N1 s-a schimbat, transformandu-se din neincredere in ingrijorare sincera. Cu toate ca samanta spaimei a incoltit in inima fiecaruia, nu toate vedetele aleg calea recomandata de medici, aceea a vaccinarii, unele preferand sa se bazeze pe imunitatea lor naturala.

OANA IONITA

Are suspiciuni privind moartea lui Toni
Oana Ionita, colega lui Toni Tecuceanu, nu pare foarte convinsa ca informatiile despre virusul AH1N1 sunt foarte corecte. “Bebelusa” se intreaba, indreptatita, cum de ea nu a luat boala, desi a petrecut cu Toni opt ore numai in masina si a si mancat din mancarea lui. “Medicii au spus ca avea virusul cu opt zile inainte de internare. Mi-e greu sa cred ca eu nu am nimic. E vorba de o pandemie, nu? Nu cred ca trebuie sa cream stiri senzationale despre Toni ca sa vindem mai mult informatia sau acest vaccin, care, cu siguranta, are si efecte secundare“, scrie pe blog Oana.

LUCIA BUBULAC

Este impotriva naturii
Lucia Bubulac, fosta sotie a lui Catalin Crisan, medic de profesie, pare indreptatita sa vorbeasca despre metodele de prevenire a imbolnavirii, intr-o forma extrem de grava, cu virusul AH1N1. “Nu o sa ma vaccinez. Da, sunt medic, dar si eu am dreptul sa aleg. Merg pe principiul ca organismul are datoria sa se apere singur si ca orice interventie care nu este de la Creator poate fi daunatoare, nu benefica. Este impotriva naturii. Noi putem insa sa mergem pe cresterea imunitatii, detoxifiere si o alimentatie cat mai naturala, fara E-uri, grasimi si bauturi acidulate“, explica noua vedeta de la B1TV.

Alessandra Stoicescu s-a vaccinat în direct împotriva gripei porcine (VIDEO)

Coadă la vaccinare. Mii de oameni s-au imunizat, în Bucureşti, împotriva gripei porcine (VIDEO)

Eroii zilei! Au vaccinat 3000 de oameni… (VIDEO)

  • Adevarul:

Vaccin antigripal, şi la mall, şi la spital

3.000 de bucureşteni s-au vaccinat împotriva gripei porcine

***

image_125502049508977400_1

Dupa ce secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel declara, in preajma Craciunului, ca “turbeaza” din cauza esecului campaniei de vaccinare impotriva gripei porcine, moartea pusa pe seama gripei porcine a unui actor cunoscut (fara a se arata ca de fapt nu gripa – sezoniera sau “noua”, nu vom sti niciodata -, ci problemele grave pulmonare si de obezitate au condus la acest deznodamant nefericit) a fost exploatata – previzibil – pentru a declansa un  nou val de psihoza mediatica care, practic, a relansat in forta campania de vaccinare, aflata in situatie de esec cvasitotal pana in acel moment. Trebuia neaparat inventat un mort celebru de “gripa porcina”, fiindca altfel lumea nu era deloc speriata… Probabil vom afla numai la Judecata de Apoi de ce a murit, IN REALITATE, Toni Tecuceanu (Domnul sa il pomeneasca si sa il ierte!). Desi acum media face caz de moartea “tanarului sanatos”, insusi Streinu-Cercel recunostea faptul ca Toni Tecuceanu suferise o complicatie grava (“boala plamanului alb”) si avea obezitate. Este jalnic cum domnii in gulere albe speculeaza orice tragedie pentru a isi bifa cota de vaccinuri administrate populatiei.

Ceea ce socheaza in luarile de pozitie si in actiunile lui Adrian Streinu-Cercel este agresivitatea “turbata” (pentru a il cita chiar pe el) cu care se arunca, dovedind certe apucaturi dictatoriale, sa santajeze si sa pedepseasca pe cei care refuza vaccinul, oameni de rand sau, mai nou, medici. In ceea ce ii priveste pe medicii de familie, sercetarul de stat nu se sfieste chiar sa ii ameninte cu pierderea contractului cu CAS (un lucru foarte grav, practic medicul e exclus din sistem astfel) in cazul in care refuza vaccinarea. O intrebare simpla se impune: cat de legale sunt aceste declaratii si actiuni ale lui Streinu-Cercel? Cat de legal este sa penalizezi cetatenii pentru refuzul de a se vaccina si cat de legal este sa fortezi medicii, sub amenintarea excluderii din sistemul de asigurari, sa se vaccineze?!

Iar cosmarul abia pare ca incepe. Isteria mediatica a repornit cu toate motoarele turate la maxim, lipsind doar (si nu e inca timpul pierdut) linsajul declansat asupra celor care refuza vaccinul sau asupra celor care contesta “pandemia” gripei porcine si eficacitatea vaccinurilor experimentale. De altfel, daca ar fi dupa Streinu-Cercel (o spune direct!), presa ar trebui sa cenzureze toate stirile negative legate de vaccinul anti-gripal!

campfema_deesAceasta agresivitatea dezlantuita si incapatanarea cu care se urmareste impunerea vaccinarii populatiei romanesti este extrem de dubioasa. In conditiile in care, OFICIAL, mortalitatea gripei porcine este mai scazuta decat cea a gripei normale, isteria mediatica, presiunile santajiste exercitate asupra oamenilor si medicilor, capata aspecte dintre cele mai sinistre. De ce? De ce cand oamenii au murit de gripa obisnuita nimeni nu a fost amenintat ca isi va plati singur tratamentul de gripa daca nu se vaccineaza,  asa cum se intampla acum,  cu gripa porcina? De ce niciun medic nu a fost amenintat ca e exclus din sistem daca refuza vaccinul antigripal obisnuit, asa cum se intampla acum? De ce mortalitatea gripei sezoniere nu deranjeaza, dar cea a gripei porcine, mai mica, scoate din minti?

Ca de obicei, presa (excluzand exceptiile!) este orbita de vocea autoritatii sau, pur si simplu, asa cum dezvaluia mai de mult Vania Tudorei, platita. Iar pe criza asta in care in mass-media s-a declansat o adevarata avalansa de concedieri si in contextul maximei presiuni puse pe jurnalisti din toat directiile, nici nu trebuie sa ne asteptam la altceva. Iar de acum inainte, strategia de a “infometa”  si a  arata “biciul” pentru a subjuga este si va fi prima optiune in orice domeniu, acolo unde managementul se traduce prin cinism maxim, dus pana la cea mai dezumaniza(n)ta si satanica lipsa de scrupule.

Nimeni nu pune la indoiala dixit-urile secretarului de stat, desi exista atatea voci autorizate (numai ultima dintre ele care a strapuns cu greu blocada mediatica fiind cea a dr. Petru Calistru) si atatea semnale de alarma cu privire la faptul ca “pandemia” gripei porcine este o afacere a “laboratoarelor” industriilor farmaceutice. Cel mai recent dintre aceste semnale de alarma este tras tocmai la nivelul Consiliului Europei – un parlamentar epidemiolog acuza interesele “big pharma” si cere ancheta asupra legaturilor dintre OMS si aceste grupuri, banuite ca au planuit declararea “pandemiei” porcine…

  • Mediafax: Parlamentari din Consiliul Europei vor o anchetă în legătură cu gripa cu virus A/H1N1

20DrWolfgang-WodorigSTRASBOURG (MEDIAFAX) – Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea unei comisii de anchetă, pentru a evalua “ameninţarea unor false pandemii pentru sănătate”, un subiect despre care ei urmează să dezbată la sfârşitul lunii ianuarie la Strasbourg, a declarat, joi, unul dintre ei, Wolfgang Wodarg, citat de AFP.

Wodarg este un epidemiologist foarte critic la adresa tratamentului împotriva virusului A/H1N1, care, potrivit lui, a fost calificat în mod fals drept pandemie, “sub presiunea laboratoarelor”. Acest parlamentar socialist german vrea ca organizaţia Consiliului Europei să ceară membrilor săi “anchete privind consecinţele declanşăriii pandemiei şi abordarea acesteia la nivelurile naţional şi european”. Va fi vorba de asemenea despre a afla cum şi pe ce baze ştiinţifice Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat că este vorba despre o pandemie, “cu scopul prevenirii altor alerte false”.

Adunarea parlamentară (APCE), reunită în sesiune în perioada 25-29 ianuarie, urmează să includă tema pandemiei în programul sesiunii sale. Comisia sa “Social şi sănătate” a mai invitat în aceeaşi săptămână Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi laboratoare farmaceutice la o dezbatere cu uşile închise, a precizat el. Wodarg pretinde că firmele farmaceutice “au influenţat oamenii de ştiinţă şi autorităţile de sănătate publică, pentru ca aceştia să alerteze Guvernele în legătură cu o pandemie”.

Într-un text cosemnat de parlamentari din zece ţări, el afirmă că laboratoarele “au incitat la risipirea de resurse destinate îngrijirilor medicale, în favoarea strategiilor de vaccinare ineficiente”.Ele expun inutil milioane de persoane sănătoase riscului de efecte secundare necunoscute ale unor vaccinuri care nu au fost testate suficient”, adaugă el.

Această acuzaţie împotriva laboratoarelor, care nu îi angajează în acest stadiu decât pe semnatari, ar urma să fie supusă la sfârşitul dezbaterii unui vot al APCE.

3474160256_e34a75a988După moartea actorului de la „Cronica Cârcotaşilor”, medicii au primit un număr mare de solicitări pentru imunizare contra A/H1N1.

Numărul celor care au cerut vaccin pandemic a crescut de zece ori în ultimele zile. Medicii pun acest interes pe seama faptului că moartea actorului Toni Tecuceanu, de la „Cronica Cârcotaşilor”, care era tânăr şi sănătos (ce minciuna!, n.n.), i-a speriat pe mulţi. „În urma creşterii solicitărilor, încă 100.000 de doze au fost trimise de la Institutul „Cantacuzino” către direcţiile de sănătate publică”, ne-a declarat Oana Grigore, consilier la Ministerul Sănătăţii (MS). Totalul cazurilor de gripă nouă înregistrate până în acest moment este de 5.941, din care 73 de decese. Numai în ultimele 24 de ore au fost confirmate şapte cazuri de deces, iar două gravide în luna a şaptea şi a opta din Suceava sunt pe lista celor nou depistaţi cu gripă A/H1N1.

Mai mulţi români, speriaţi de gripă

„La cabinetul amenajat pentru zi arişti la Institutul «Matei Balş» au fost miercuri 246 de persoane vaccinate, în timp ce cu o zi în urmă au fost doar şase”, afirmă consilierul în MS. Creşteri mari înregistrează şi doctorii de familie. Aurelia Constantin, medic coordonator la cabinetul „Christian Sante” din Bucureşti, povesteşte că, iniţial, a cerut doar 15 doze de vaccin pandemic pentru că nu avea cereri de la pacienţi. „Acum, după ce au văzut că a murit actorul de la «Cronica Cârcotaşilor», care era tânăr şi părea sănătos, s-au speriat mulţi, chiar mi-au spus asta pa cienţii care ne-au sunat. Cererile pentru vaccinare au crescut vertiginos, aşa că am mai cerut încă 50 de vaccinuri. Foarte probabil o să le terminăm şi vom cere suplimentări”, adaugă medicul coordonator Aurelia Constantin.

„Invităm medicii să vină după vaccin”

Mulţi doctori sunt însă prinşi pe picior greşit pentru că vacanţa i-a împiedicat să meargă la direcţiile de sănătate pentru a-şi ridica dozele de vaccin A/H1N1. Medicii de familie sunt in vitaţi să reununţe la comoditate şi să vină să îşi ridice dozele de vaccin”, ne-a declarat, ieri, epidemiologul Cristina Moculescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti. S-au mobilizat mai bine medicii de familie care au bolnavi cronic pe liste. În ultimele zile însă, a fost o cerere foarte mare de doze. „Ni s-a întâmplat să epuizăm mii de doze într-o singură zi. De miercuri până joi la prânz am dat apropae 3.000 de doze”, a precizat Cristina Moculescu. Fiecare medic de familie primeşte între 50 şi 150 de doze, în funcţie de pacienţii pe care îi are pe liste, de vârsta şi de afecţiunile acestora. „Am luat în prima rundă 30 de doze şi mi-au mai rămas doar câteva. De luni, voi merge să solicit alte doze şi probabil voi cere mai mult, pe care le voi face în special bolnavilor cronic”, ne-a spus medicul de familie Tereza Franciuk. În curând vor fi organizate în spitalele de boli infecţioase şi centre de vaccinare pentru neasiguraţi, respectiv pentru cei fără medic de familie. Doctorii au fost sfătuiţi de oficialii MS să-i vaccineze cu prioritate pe cei cu afecţiuni cronice, dar să nu-i ignore nici pe cei tineri, dornici să se vaccineze şi care nu sunt bolnavi. Specialiştii insistă ca inclusiv pacienţii supraponderali să se vaccineze, precum şi familiile şi cei din anturajul femeilor care sunt însărcinate. Dacă la femeile gravide nu putem face acest vaccin, măcar familiile lor să se vaccineze şi cei care le sunt aproape, astfel încât să nu le pună în pericol”, afirmă medicul Rodica Tănăsescu.

Doctorii de familie primesc câte şase lei pentru fiecare vaccin făcut. „De aceşti bani trebuie să sunăm pacientul să îl programăm, să îl luăm în evidenţă şi să facrunem raportări la Sanepid şi către Casa de Asigurări de Sănătate”, explică medicul coordonator Aurelia Constantin.

  • Ziua:

Copiii sub 16 ani ar putea fi vaccinati impotriva A/H1N1 in scurt timp

Spitalele de boli infectioase din tara vor deschide, luni, centre de vaccinare contra A/H1N1

  • Adevarul:

Viteza de atac a gripei noi

Nouă persoane au murit în ultimele 24 de ore din cauza gripei A(H1N1), ceea ce constituie un record de decese al acestei pandemii. Alte 120 de persoane s-au îmbolnăvit.

Cu toate acestea, Ministerul Sănătăţii declară că ultima zi nu constituie un vârf al cazurilor: „Cifrele sunt în conformitate cu estimările specialiştilor făcute pe trendul ascendent pe care ne aflăm”, spune secretarul de stat Adrian Streinu‑Cercel.

Potrivit secretarului de stat Streinu-Cercel, cele 82 de decese cauzate de gripă până ieri în România sunt infinit mai puţine decât puteau fi: „Estimările negative arătau că la această oră puteam avea între 3.300 şi 6.000 de morţi, iar cele mai pesimiste indicau chiar şi peste 20.000 de decese.

Dacă începeam să ne vaccinăm încă din decembrie aşa cum o facem acum, nu mai discutam de atâţia morţi, ci doar de 20, maximum 30″.

Dozele de vaccin anti-porcin, pe terminate

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Neamţ a anunţat că în prezent mai are pe stoc doar 4.000 de doze de vaccin, dar va cere Institutului „Cantacuzino“ un nou lot cu ser Cantgrip. „Cu cât mai multă lume se vaccinează, cu atât mai repede se reduce şi epidemia de gripă“, a declarat medicul Roxana Pipirigeanu, şeful Compartimentului de Epidemiologie din cadrul DSP Neamţ.

Dacă populaţia a devenit interesată de vaccinare la început de an, medicii au fost mobilizaţi să se protejeze împotriva virusului gripal pe cale instituţională. Conducerea Ministerului Sănătăţii a lansat ieri în videoconferinţă un apel insistent tuturor cadrelor medicale să se vaccineze.

Adrian Streinu – Cercel: „Turbez când văd că mor oameni în ţară, avem vaccin şi lumea nu şi-l face”

DIRECTOR - MATEI BALS - GRIPA PORCINA - ROMANIAOrdinul de sancţionare a acelora care se îmbolnăvesc după ce au refuzat vaccinarea este gata?

Este în perioadă de analiză. Trebuie să treacă pe la anumite birouri. Să vedem şi în contextul noilor alocaţii bugetare. Cum va arăta bugetul, ce se poate aloca.. Ne referim la costuri, care se adună şi se deduc din partea costurilor aferente spitalizării.

Ecuaţia este foarte simplă: eu ţi-am pus la dispoziţie metoda profilactică, care este cea mai bună şi îmbrăţişată de toate organismele internaţionale, fie europene, fie de la nivel mondial, cum e Organizaţia Mondială a Sănătăţii, te asigur că este o procedură sigură şi foarte eficientă, iar tu, în calitatea ta de asigurat, ai posibilitatea să o accesezi. Nu o accesezi, atunci există penalităţi pe măsură, ca peste tot în lume.

Şi în UE se sancţionează astfel de riscuri? Riscul de a te îmbolnăvi după ce ţi s-a oferit vaccinul gratuit?

Da, se sancţionează că nu te duci să-ţi faci evaluările când trebuia să ţi le faci, atunci compania de asigurări te sancţionează şi plăteşti o taxă suplimentară.

Spaniolii au cheltuit cinci milioane de euro pe campania pro-vaccinare. Noi de ce nu am pregătit-o un pic mai bine?

Să vă explic de ce: în momentul de faţă avem un deficit de şase miliarde de lei în sistemul sanitar. Adică suntem în cofă, pe româneşte. Cu servicii nefinanţate, cu plata medicamentelor la 210 zile… cu plata reactivilor, la fel… cu ce bani să faci? Dacă nu s-a vorbit de chestia asta de un an de zile.. Numai eu de câte ori am spus. […]

Nu se vaccinează.

De ce? Media a făcut un dezavantaj fantastic la două campanii de vaccinare deosebit de importante, la asta şi la HPV. Pentru că aţi pus în discuţie vaccinul, lucru pe care n-aveaţi voie să-l faceţi. Este o greşeală monumentală. Iar cei care au scris acum, nu voi, şi şi-au pus întrebări din astea dubitative despre virus, că e Calache, Chioru, orbu etc, făcut, contrafăcut, aşa…să-şi asume şi fiecare deces. Şi când se duce să se culce seara, acasă, să-şi pună întrebarea dacă nu cumva a contribuit la moartea ăluia. Vorbesc foarte serios. Eu TURBEZ când văd că mor oameni în ţară. Stau cu telefoanele după mine şi, la fiecare oră din zi, din noapte, mă sună „ce-i fac lu ăla?”. Mor de ciudă că am instrument la îndemână şi că lumea nu înţelege să şi-l facă. De asta m-am şi vaccinat primul, să dau un exemplu.

Totuşi, e ciudat că medicii au fost cei care au opus rezistenţă.

Medicii s-au luat şi ei după presă.

Dar ei sunt mult mai bine informaţi.

Medicii nu sunt de specialitate infecţionişti şi epidemiologi. Cei de specialitate s-au vaccinat. Dacă vă duceţi la un chirurg şi îl întrebaţi de vaccin o să se uite la voi ca la felul paişpe şi o să spună „eu nu mă vaccinez, că eu sunt chirurg”. Vaccinologia este o ştiinţă, o specialitate. De aia sunt mai multe specialităţi. Dacă vreţi un răspuns pertinent trebuie să-l întrebaţi pe unul de specialitate. Dacă vă duceţi la o asistentă, vă spune că ea nu e cobai. Când aţi dat mesajul ăsta pe posturi, s-a terminat.

Da, dar totuşi, ea şi medicii au cea mai mare responsabilitate.

Nu. Vina este a presei că a dat drumul la astfel de mesaje, trebuia să vă autocenzuraţi în condiţii de pandemie. Ştiţi ce scrie Codul Penal, articolul 308? Orice persoană care favorizează transmiterea cu bunăştinţă a unei molimi pe teritoriu este pasibilă de penal.

Şi atunci am zis. V-am pus la dispoziţie leacul? Este gratuit? Nu vă place când e gratuit, vreţi să plătiţi. Ei, atunci să plătiţi, dacă nu-l faceţi. Şi îmi deduc şi eu costurile din sistemul sanitar. Păi de ce să plătesc eu 2.000 de euro ziua de ventilaţie? De ce să plătesc eu când ţi-am pus la dispoziţie vaccinul, e cazul să răspunzi pe măsură. Vorbim de pandemie, nu de o viroză de sezon. Am făcut plan naţional de luptă împotriva pandemiei. Păi ne împiedicăm, la aplicarea lui, de fiţe?

OMS: Este prea devreme să spunem trecut de vârful pandemiei

Vaccinul antiporcină, neconvingător

Potrivit Agerpres, mai multe state occidentale au declanşat campanii de vaccinare de două luni, însă numărul voluntarilor a fost adesea mai scăzut decât era prevăzut, ceea ce a dus la apariţia unui important surplus de vaccinuri.

Germania a anunţat astfel la începutul lui decembrie că doreşte să-şi revândă surplusul de vaccinuri altor ţări, în timp ce Elveţia a decis să-şi doneze jumătate din stocurile sale ţărilor în curs de dezvoltare şi să vândă restul statelor care mai au încă nevoie de loturi de vaccinuri.

000011-titleimage…odata trecute primele momente de panica, era limpede pentru oricine poate citi printre randuri (si cine care a crescut citind Scanteia nu poate?:) ca toata isteria din jurul epidemiei de gripa “porcina” e fals intretinuta. (Mass media romaneasca si-a adus si ea contributia.) In realitate, virusul H1N1 e doar cu putintel mai agresiv decat orice alta tulpina de virus gripal. (Cazurile de deces inregistrate s-au incadrat in limite “normale” pentru orice gripa sezoniera. Tratamentul este acelasi – antifebrile, hidratare, etc.) Daca – iar acesta e un mare DACA – virusul se va mai “muta” o data, schimbandu-si caracteristicile, vaccinul de acum nu va avea, probabil, nici un efect, fiind vorba, de facto, de o tulpina noua. Asa se fac afacerile.

Daca mai vroiati dovezi, cititi stirea de mai jos:

Directoarea generala Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), dr. Margaret Chan, care coordoneaza actiunea mondiala impotriva pandemiei de gripa H1N1, a recunoscut marti ca inca nu s-a vaccinat impotriva virusului, relateaza Agerpres, citand AFP. “Am cerut serviciului meu medical sa se informeze asupra locului in care m-as putea vaccina”, a declarat sefa OMS, raspunzand unei intrebari venite din partea unui ziarist. Dr. Margaret Chan a precizat ca abia s-a intors din concediu, iar “multi membri ai personalului” OMS s-au vaccinat in centre din Elvetia.

Mai multe state occidentale au declansat campanii de vaccinare de doua luni, insa numarul voluntarilor a fost adesea mai scazut decat era prevazut, ceea ce a dus la aparitia unui important surplus de vaccinuri. Germania a anuntat la inceputul lui decembrie ca doreste sa-si revanda surplusul de vaccinuri altor tari, in timp ce Elvetia a decis sa-si doneze jumatate din stocurile sale tarilor in curs de dezvoltare si sa vanda restul statelor care mai au inca nevoie de loturi de vaccinuri.

CALCUL Oferta Parisului nu a fost acceptată la Bucureşti, nici la Sofia, dar autorităţile din Qatar şi Egipt au cumpărat un total de 2,3 milioane doze la 7 euro bucata

România a refuzat oferta Franţei de a achiziţiona doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, după două luni de negocieri, a dezvăluit cotidianul Le Parisien, în timp ce şi alte state UE (între care Germania, Olanda şi Spania) încearcă cu disperare să revândă măcar o parte din vaccinul excendentar.

Franţa a alocat 869 milioane euro pentru 94 doze de vaccin, dar, către finalul lui 2009, 78% din francezi declarau că nu s-au vaccinat, nici nu au de gând să o facă. Deşi a donat către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) circa 10% din vaccinul cumpărat, Guvernul francez caută cumpărători pentru câteva zeci de milioane de alte doze. Refuzul României a fost urmat de cel al Bulgariei, în timp ce Qatarul şi Egiptul au achiziţionat un total de 2,3 milioane vaccinuri, la un preţ de 7 euro/doza. Parisul susţine că face revânzarea la preţul de achiziţie, dar presiunea ofertelor rivale este foarte mare. De pildă, Germania negociază cu Ucraina vânzarea a 2,2 milioane doze, în timp ce Olanda a scos pe piaţă 19 milioane de doze, din care a reuşit să vândă circa două milioane.

Spania comandase iniţial 37 milioane, dar a preluat efectiv doar 13 milioane de doze, astfel că furnizorii săi (între care GlaxoSmithKline) dispun şi ei de o cantitate excedentară. O cantitate mare de vaccin nefolosit are la dispoziţie şi Guvernul Elveţiei. Parisul şi Berlinul rivalizează la vânzarea câtorva milioane de doze şi către Mexic, ţara de origine a acestei “gripe noi”. Cunoscută iniţial drept “gripa porcină”, cea considerată de către OMS prima mare pandemie a secolului 21 a făcut numai 12.000 de morţi între aprilie şi decembrie, dintre care 10.000 în SUA.


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

52 Commentarii la ““Turbarea” lui Streinu-Cercel si manipularea monstruoasa a mortii lui Toni Tecuceanu declanseaza DICTATURA SI TEROAREA MEDICALA in Romania, in vreme ce la Consiliul Europei s-a cerut ANCHETA IN LEGATURA CU FALSA PANDEMIE!

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. As vrea si eu sa stiu, daca ma duc sa fac vaccinul si ma trezesc cu efecte secundare mai grave decat o usoara stare febrila, asa cum se intampla la orice alt vaccin, accepta mister Cercel sa imi plateasca daune?Pentru ca ma duc sa fac vaccinul si il dau dupa aia in judecata.Sau las in scris sa fie dat in judecata de catre familie in caz ca mie mi se intampla ceva si sa se ceara pentru dansul pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru tentativa de genocid.Chiar nu a observat nimeni ca mortii in numar mare au inceput sa apara abia dupa ce a inceput vaccinarea?

  2. Este o politica impotriva tarilor sarace , pentru ale nimici incet incet.
    Ei vor nascoci fel de fel de boli si vaccini impotriva lor , pe care la inceput le vor da gratis , iar apoi – apoi isi vor arata fata lor de diavol.
    Pina la urma totul consta in BANI .
    Banii sunt religia nou aparuta, si daca nu creyi in ei ( in bani ) atunci vei muri de foame si de bolile care le vor nascoci , ca apoi sa te salveze , ca sa te inchini lor si banilor .( acesta e scopul diavolului ).

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REVINE EPIDEMIA DE MINCIUNA PORCINA?/FMI dauneaza grav Sanatatii/ LA CE TRAGEDII POATE DUCE DEPENDENTA DE FACEBOOK/ Statistici crunte privitoare la avort in New York si… Romania/ ESEU DESPRE DEZUMANIZARE/ Raport despre
  4. Pingback: Revine epidemia de manipulare porcina « Bucovina Profundă
  5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC (OMG), CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”. Bulgaria le respinge… CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra grip
  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » IN 2009, TRAIAN BASESCU A CERUT PERSONAL LUI OBAMA, DE URGENTA, VACCIN ANTI-GRIPAL H1N1
  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Framantarile lui PAUL TECUCEANU despre cauzele mai mult decat dubioase ale mortii fratelui sau, Toni. “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”. Plus alte opinii care pun la indoiala probitatea Dr. Cercel s
  9. Pingback: NARCOLEPSIE in urma administrarii VACCINULUI PANDEMRIX contra gripei porcine (Marea Britanie)
  10. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
  12. Pingback: MINISTRUL SANATATII: România e aproape de CATASTROFA din cauza RUJEOLEI. Pentru BODOG, singura optiune: VACCINARE OBLIGATORIE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare