DICTATURA MEDICALA SI IN ROMANIA? Ministrul Sanatatii vrea vaccinare OBLIGATORIE anti-“gripa porcina” pentru toti copiii!

11-09-2009 Sublinieri

UPDATE1: Bazac vrea vaccinarea obligatorie a copiilor; Urban spune ca aceasta reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor civile garantate de Constitutia Romaniei

UPDATE2: FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PARINTI PROTESTEAZA FATA DE CARACTERUL OBLIGATORIU AL VACCINARII CONTRA GRIPEI PORCINE

65-640x480.jpg

MINISTRUL BAZAC A MAI DECIS, TOT ACUM – APARENT SURPRINZATOR! – OPRIREA CAMPANIEI DE VACCINARE CU GARDASIL/SILGARD!

Nici nu mai este nevoie, de vreme ce vaccinul contra “gripei noi” va face de zece ori mai “bine” treaba pe care trebuia sa o faca “vaccinul anti-HPV” pe o populatie incomparabil mai restransa! “In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii”, a declarat ministrul. Logic, nu? Sa vedem daca macar acum, in al XII-lea ceas, pusi in fata evidentelor oficiale, se vor misca organizatiile si personalitatile crestine care au reactionat puternic in cazul Gardasil. Sau ne vom intreba, resemnati, in continuare: De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?

boyinpain.png

Ministrul Ion Bazac spune că răspândirea virusului A(H1N1) va reprezenta „o mare problemă de sănătate publică” în anul 2010, inclusiv în România. Se aşteaptă ca anul viitor virusul să capete o formă cu mult mai agresivă decât în acest an, iar pe măsură ce pandemia se propagă, boala devine şi mai severă.

„Sunt situaţii în care bolnavii nu mai reacţionează la Tamiflu (medicamentul prescris în asemenea cazuri – n.r.)”, afirmă ministrul.

El are în vedere vaccinarea tuturor celor aproximativ 3 milioane de copii, de la preşcolari până la elevi de liceu, ceea ce ar reduce incidenţa virusului cu 50 la sută. Celelalte categorii care vor fi vaccinate cu prioritate sunt personalul medical şi cel din sectorul serviciilor sociale.

„Este greu ca societatea să funcţioneze fără personalul care asigură aprovizionarea cu apă, energie sau gaze, plus că aceşti oameni sunt printre cei mai expuşi“, explică ministrul, care precizează că „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.

Vaccinarea începe în decembrie

Campania va începe în prima parte a lunii decembrie, iar până la sfârşitul acestui an Institutul Cantacuzino va fi capabil să producă 5 milioane de doze, în condiţiile în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă vaccinarea a 25 la sută din populaţie.

Din ianuarie, Institutul Cantacuzino va produce câte un milion de doze pe lună, iar vaccinarea se va repeta, la 30-60 de zile de la primul val.

Este posibilă procurarea vaccinului de la farmacii? Nu, spune ministrul.  Şi nicăieri în lume nu se va vinde la liber, tocmai pentru a preveni vaccinarea suplimentară, care ar putea avea efect invers.

De aceea am şi scos medicamentul Tamiflu de pe piaţă, atunci când s-a declanşat pandemia. Oamenii sunt sensibili şi pot să îl ia preventiv sau când au doar o banală gripă sezonieră. Dar dacă fac asta, medicamentul nu mai are efect în cazul în care contactează A(H1N1)”, avertizează Ion Bazac.

În principiu, nu este obligatoriu ca o persoană care a făcut o dată gripa nouă să se fi imunizat. Poate să o facă şi a doua oară” – Ion Bazac, ministrul Sănătăţii [ceea ce e o mare minciuna!, chiar responsabilii OMS recunoscand pana acum ca cei care au facut deja “boala” au cea mai buna imunitate, cum este si firesc!, n.n.]

Alte state nu iau măsuri

Poate că măsurile luate până acum le-au părut unora excesive, dar ne numărăm printre ţările europene cu cele mai puţine cazuri, doar 322. În fiecare caz cunoaştem istoricul îmbolnăvirii şi se face anchetă epidemiologică. Cu ajutorul Ministerului de Interne se stabilesc toate persoanele cu care bolnavul a intrat în contact. Britanicii şi cei din Statele Unite, de unde a şi pornit epidemia, au un sistem cu mult mai liber. La ei nu există niciun fel de control”, spune Bazac. Ei consideră că virusul nu este sever deocamdată şi că dacă au loc îmbolvăviri acum, oamenii ar fi imunizaţi pentru anul viitor, când virusul va fi mai sever.

gallery15cenabazac.JPG

“Ministrul Sanatatii, Ioan Bazac, a declarat, vineri, ca a oprit campanie de campania de vaccinare impotriva virusului uman Papilloma (HPV) si nu o va relua decat daca parintii vor accepta acest lucru, informeaza NewsIn. Ioan Bazac a adaugat ca nu este normal sa se faca campanie de informare 30 de zile pentru un produs nou, care in 2008 nu prea era acceptat in Romania si in tarile din jur. “Si, mai mult decat atat, mecanismul in sine prin care s-a realizat a fost gresit, si asta pot sa va spun pentru ca asta este specialitatea mea medicala [medicala ?!, n.n.]. In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii”, a declarat ministrul.

Bazac a spus ca nici o fetita de clasa a IV-a nu a mai fost vaccinata din luna februarie. Raman cele 2.163 de fetite vaccinate. Din momentul acela, din februarie, niciun fel de vaccin nu a mai fost facut. Am spus foarte clar, ca nu voi reincepe campania de vaccinare  decat la momentul in care vom avea in randul parintilor fetitelor acceptabilitatea vaccinului 50%”, a afirmat ministrul. Bazac a negat ca vaccinurile ar fi tinute pentru a fi folosite in momentul in care ar reincepe Campania.Noi am renegociat aceste contracte, nu am mai platit nici un fel de bani din sumele pe care le-a angajat Eugen Nicolaescu si, mai mult decat atat, am returnat vaccinul companiilor producatoare urmand ca ele – daca campania de vaccinare va mai avea loc – sa ne aduca altele intr-o perioada cu termenul de valabilitate momentului in care incepem campania de vaccinare”, a declarat ministrul. Bazac a adaugat ca firmele distribuitoare ar trebui sa suporte si costurile campaniei de informare. “Este in interesul lor sa recupereze o situatie pe care au acceptat-o”, a conchis ministrul, spunand ca vaccinul nu a fost acceptat nici in alte tari”.

thumb_untitled_97.jpg

Cititi si:

***


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

59 Commentarii la “DICTATURA MEDICALA SI IN ROMANIA? Ministrul Sanatatii vrea vaccinare OBLIGATORIE anti-“gripa porcina” pentru toti copiii!

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PARINTI PROTESTEAZA FATA DE CARACTERUL OBLIGATORIU AL VACCINARII CONTRA GRIPEI PORCINE
 2. http://www.urbaniulian.ro/2009/09/11/bazac-vrea-vaccinarea-obligatorie-a-copiilor-urban-spuna-ca-aceasta-reprezinta-o-incalcare-a-drepturilor-si-libertatilor-civile-garantate-de-constitutia-romaniei/#comment-110278

  #
  NB said

  am September 13 2009 @ 11:37 pm

  Domnule Senator,

  ceea ce v-au spus cu lipsa bazei legale zice-se ca nu-i chiar asa. O sa va spun ce se discuta mai acum cateva zile pe holurile unei institutii. ATENTIE: DOAR AM ASCULTAT CE VORBEAU ALTII, sunt zero barat in materie de legislatie!
  baza legala exista dar este parte din acordurile internationale, inclusiv semnarea de catre Ro a nu stiu ce cu OMS in jurul anului 2005 si ceva mai inainte, oricum, nu inainte de 2003. Acum ce stiu sigur, este ca in 2003 a schimbat OMS-ul definitia pandemiei si au venit cu smecheria de eliminare din definitie a criteriilor de mortalitate.
  – baza legala mai are de a face cu niste directive europene; daca Lisabona ar fi fost in vigoare, lucrurile erau mai “simple” pentru OMS. DAR se pare ca exista o contradictie: pana la intrarea in vigoare a T Lisabona, toate recomandarile EMEA sunt recomandari si guvernele nationale decid ce si cum. DAR ceea ce vine de la WHO si de la ONU se pare ca au un oarecare caracter de obligativitate, ca parte din nu stiu ce planuri pe care le-a semnat si Ro. Cumva ideea unei pandemii trece dincolo de o anumita limita, asa ca guvernele trebuie sa faca ce spune Mama OMS.
  – toate guvernele semnatare cu OMS ref pandemie au legi prin care producatorii SI membrii guvernului + orice alte persoane implicate in desfasurarea operatiunilor de “salvare” a sanatatii populatiei prin vacinare … sunt IMUNI la orice tragere la raspundere! Tarile care nu au legi prin care se acorda compensatii pentru efectele secundare grave in urma vacinarii .. sunt sfatuite nici sa nu puna pe tapet astfel de legi. ( by the way .. in Romania cum este cu imunitatea producatorilor? In Franta s-au trezit ca au deja legea, rezultata cumva din adoptarea nu stiu carei chestii europene )

  Cele de mai sus cu legile .. sper ca am inteles bine discutia, am redat ce imi amintesc. Numai cineva de specialitate poate dumiri problema!

  DAR .. pe mine m-a frapat altceva in discutie si asta este intrebarea cheie din punctul meu de vedere.

  Una dintre persoanele ce discutau de zor cu cafeaua in mana a spus despre o persoana care ” a avut tupeul” sa ceara acces la datele BRUTE ale studiilor clinice de testare ale vaccinului pentru A(H1N1) si “tupeul a fost atat de mare” incat a sugerat ca statul roman ar trebui sa ceara acces la aceste date si sa fie vazute de cercetatori si medici independenti. Persoana care era asa suparata pe “persoana tupeista” .. a mai spus ceva care mi-a aprins beculetele de alarma:
  ” Si stii ca a spus sa ne ferim de asta, ca nu avem nevoie de scandal cum a fost in Germania

  ok ..CINE a spus sa se fereasca de “asta” ???? Nu mi-a fost clar.

  despre Germania si inca niste tari am destule informatii si singurul scandal recent din Germania legat de acces la datele brute din studii a fost cel legat de vaccinurile anti -hpv. Vreo 13 cercetatori de frunte din Germania au cerut autoritatilor si producatorilor datele brute pentru revizuire independenta; reprezentantul Merck in Germania le-a raspuns elegant ca nu o sa vada niciodata datele ca-s in SUA si ei oricum nu au intentia sa le ceara si sa le puna la dispozitia lor.

  Si acum intrebarea:
  EXISTA VREO LEGE IN ROMANIA PRIN CARE MINISTERUL SANATATII SA POATA FI OBLIGAT SA CEARA DE LA PRODUCATORI ( cei care dau reteta catre Cantacuzino) DATELE BRUTE DIN STUDIILE DE EFICIENTA SI SIGURANTA PENTRU VACCINUL PANDEMIC si aceste date sa fie studiate de cercetatori independenti?
  #
  NB said

  am September 13 2009 @ 11:53 pm

  inca ceva: cereti sa vedeti planul pentru implementarea “luptei” impotriva pandemiei! Mai ales sectiunile unde se discuta organizarea vaccinarii si ce se va face DACA …. medicii refuza sa vacineze populatia. Cred ca sectiunea asta o gasiti pe la 3 ministere.

  In Grecia, Germania, Franta, Italia, UK, sectiunile cu pricina mentioneaza folosirea politiei, paramedicilor de la pompieri ( unde este cazul) si armatei. Grecii or fost ceva mai destepti, politisti si pompierii au spus “ohi” ( adica NIET .. in traducere pentru guvernanti 😛 ) Italia se agita cel mai tare .. au si un pic de noroc cu dr. T. Jefferson.

 3. @Chefa
  Iti multumesc pentru ca ai spus exact ceea ce gândeam (si gândesc) si eu dar nu eram in stare sa spun asa bine !!!

  Doamne, ajuta!

 4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?
 5. Iata ce ne sfatuieste prin profetie Sfantul Efrem Sirul:
  Insa putini vor fi atunci cei ce vor voi sa asculte si sa creada în propovaduirea Proorocilor. Iar aceasta o va face Mantuitorul ca sa-Si arate negraita Sa iubire de oameni, ca niciodata nu voieste moartea pacatosului şi a necuratului, ci voieste ca toti sa se mantuiasca; ca nici în vremea aceea nu va lasa neamul omenesc fara de propovaduire, ca fara de raspuns sa fie toti la judecata. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.

  Atunci va plânge tot pământul, marea şi aerul vor plânge împreună, şi dobitoacele cele sălbatice şi păsările cerului; vor plânge munţii şi dealurile şi lemnele câmpului. Vor plânge şi luminătorii cerului, dimpreună cu stelele, pentru neamul omenesc; că toţi s-au abătut de la Dumnezeu Cel Sfânt şi Ziditorul tuturor şi au crezut înşelătorului, primind pecetea spurcatului Antihrist, în locul Făcătoarei de viaţă Cruci a Mântuitorului. Va plânge pământul şi marea şi cu totul va înceta glasul psalmului şi al rugăciunii din gura omului! Vor plânge toate bisericile lui Hristos cu plângere mare, că nu se va mai sluji sfinţirea şi prinosul! Iar după ce se vor împlini trei ani şi jumătate, ai stăpânirii spurcatului şi a faptelor lui, şi după ce se vor împlini toate smintelile, în tot pământul, după cum zice gura Domnului, atunci va veni Domnul şi Mântuitorul nostru, ca un fulger strălucind, din cerul cel sfânt, cel prea curat şi înfricoşat şi prea slăvit, Dumnezeul nostru şi împăratul şi Mirele Cel fără de moarte. Pe nori va veni, cu slavă neasemănată, înaintea Lui alergând rânduielile îngerilor şi ale Arhanghelilor, toţi, văpăi de foc fiind, Heruvimii, având ochii în jos şi Serafimii, zburând cu feţele şi picioarele ascunse între aripile lor, cele de foc, strigând cu groază, unul către altul, şi zicând: întreit Sfânt, întreit Sfânt este Domnul. Şi glas de trâmbiţă va grăi cu frică: sculaţi-vă, cei ce dormiţi. Iată, a venit Mirele!

 6. Pai si noi ce facem,ne ducem precum mieii la taiere,fara sa protestam?Ne lasam prostiti de infatuatul asta de Bazac,care n-a fost in stare sa profeseze ca medic si s-a ocupat de vanzarea de masini?Sau de un alt infatuat,cum este Streinu Cercel,care li se pare multora un tip foarte in regula(am cazut si eu in plasa asta,pana la campania desantata pe care a dus-o pentru vaccinarea anti-HPV),dar care am inteles de ce iesea pe toate posturile si la toate emisiunile de doi bani,pentru prostirea romanilor cu vaccinarea anti-HPV,am inteles,deci,atunci cand l-am vazut pe lista medicilor masoni din Romania,lista publicata de Romania Libera!Atunci,campania desantata nu le-a folosit la nimic,intrucat romanii au sesizat pericolul si minciuna…va fi la fel de destept romanul si acum?Nu putem decat sa nadajduim…
  Doamne,ajuta-ne!Sfanta Cruce,arma data noua de Mantuitorul Hristos impotriva diavolilor,pazeste-ne!

 7. @ Costin:

  Daca stii engleza, citeste aici, te rugam:

  http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=429%3Athe-move-to-depopulate-the-planet&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

  Sau procura, daca poti, cartea “Razboiul impotriva populatiei”. http://www.librarie.net/carti/88932/Razboiul-impotriva-populatiei-economia-si-ideologia-controlului-mondial-al-populatiei

  E bun si articolul de aici: http://www.presaortodoxa.ro/2009/04/03/razboiul-impotriva-populatiei/

  Desigur, acesta este tot un mijloc, nu un scop in sine (scopul fiind tot controlul, mult mai greu de realizat la atatea miliarde de suflete…), dar nu mai putin un mijloc diabolic. Declaratiile oficiale malthusianiste s-au inmultit incredibil in ultima perioada.

 8. @ Elena:

  Pe langa protestul Federatiei Asociatiilor Parintilor, despre care am scris, am aflat ca se pregatesc actiunile PRO-VITA pe care le asteptam… In cateva zile vom vedea fapte concrete. Trebuie sa contribuim insa toti cu rugaciunea. Si cu ce mai poate fiecare sa ajute.

  De pilda, noi am avea nevoie de colaboratori care sa ne poata ajuta la traduceri (din limba engleza in principal, dar nu numai) si care sa ne trimita stiri noi privitoare la situatia legata de aceasta vaccinare in diferite tari ale lumii.

 9. “sa avem sanatate ca-i mai buna decat toate” , este probabil cel mai cunoscut proverb . Mi-a venit in minte in urma cu luni bune atunci cand a inceput nebunia cu ” noua gripa ” si i-am zis sotiei mele : ” gata , au gasit pretextul cel mai adevarat , ocazia cea mai buna . -La ce te referi ?-la faptul ca nici o criza nu-si face efectul in mental mai bine decat o criza a sanatatii populatiei . Omul este adaptabil atunci cand vorbim de dieta ( hrana ca si cantitate , diversitate , frecventa…) , este adaptabil la factorii de mediu ( cald , frig , aglomeratie , … ) dar toate marg pana la sanatate . Asa am fost educati , sa avem foarte mare grija de sanatate si chestia asta nu se poate modifica . Pe asta se si bazeaza elitele . S-a declarat pandemia , chiar daca virusul nu este atat de puternic si nu exista suficiente victime , se vehiculeaza ca vom fi vaccinati , daca va fi obligatorie sau nu , se incearca crearea sau activarea diverselor organizatii care sa militeze pentru nevaccinarea populatiei dar din pacate nu vom reusi sa facem nimic . Stiti de ce ? in momentul in care vor vedea opozitia noastra vor avea grija sa dea drumul unui virus cu rata de mortalitate ridicata si care ne va face sa tremuram de groaza . Veti vedea atunci cati vor CERE DE BUNAVOIE vaccinul pentru ei si pentru copiii lor . De fapt daca stau sa ma gandesc bine , nu trebuiesc decat cateva cazuri bine mediatizate si se va ajunge la asta . Veti vedea ca vor apare contramanifestatii , de fapt manifestatii provaccinare si se va spune ca obligativitatea vaccinarilor rezida din dreptul majoritatii de a fi protejata . Daca si atunci vor mai fi inca opozanti , cred ca aceia vor fi vaccinati fortat . Cam asa vad eu scenariul care se va derula in urmatoarea perioada mai scurta sau mai lunga de timp , dupa cum le va cade lor bine .

 10. Constat ca exista o anumita parte a presei, precum ziarul Adevarul, a carui versiune online ne inspaimanta cu articole gen “a inceput cruciada impotriva gripei ah1n1”, pentru a ne convinge sa ne vaccinam. Presa mogulilor sustine interesele patronilor ! Mai mult, comentariile bine documentate ale cititorilor impotriva vacinarii sunt cenzurate cu nerusinare. Concluzia e una singura: suntem deja pe frontul de lupta, iar bioteroristii sunt chiar printre autoritatile care ar trebui sa combata aceste actiuni! cititi blogul ziaristei austrice care a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume:
  Jurnalista austriaca Jane Burgemeister acuza Organizatia Natiunilor Unite (ONU) si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) de implicare intr-o tentativa de genocid in masa si bioterorism, prin raspandirea premeditata a virusului gripei aviare in trecut si a celui al gripei porcine, in momentul de fata.
  http://theflucase.com/

 11. @ Fanel:

  No, apai noi ce-am scris nitelus mai inainte (deasupra acestui comentariu al tau) de tanti Jeni asta? 🙂 Sa fim atenti si la partea asta, mai subtila, a mesajelor.

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/14/video-majoritatea-televiziunilor-si-ziarelor-mint-referitor-la-numarul-real-al-participantilor-la-mitingul-anti-obama/#comment-8653

 12. @ Fane:

  Da, e foarte posibil, dupa cum am imaginat si noi unul din scenarii. Dupa cum se mai poate si ca planul sa fie tocmai starnirea, prin amenintarea cu masuri extreme, totalitare, a unor reactii “revolutionare”, anarhice, conduse de falsi lideri anti-sistem (Alex Jones si probabil chiar si aceasta ziarista, Jane Burgermaister, de pe siteul careia preluam stirile despre gripa – fiindca nu e alta sursa care sa le adune pe toate… insa ne ferim de a prelua atitudinea sa cam anarhista), care sa fie controlati tot de “ei”, de fapt, pentru a canaliza si deturna inspre o directie dezastruoasa toate fortele inca sanatoase din societate. Cum fac la noi, de pilda, unii dintre cei de la Noua Dreapta, amestecati cu unii yoghini, si cu unii ziaristi implicati in serviciile secrete. Ghiveci perfect ca sa compromita orice “miscare anti-sistem”. Ei au preluat si lupta anti-cip si au discreditat-o. Si probabil vor fi si acum varfuri de lance. Ca in politica, unde si opozitia, ca si puterea, inseamna “tot ai lor”. Si “societatea civila” la fel. De asta trebuie multa intelepciune si o atitudine echilibrata, crestineasca, duhovniceasca in toate aceste lupte.

 13. In State si in Canada toata vara s-a facut publicitate in ziarele oficiale cum ca tinerii si copiii sunt mai afectati de gripa si ca pt. ei e mai mortala. Dar o multime de tineri care folosesc internetul sunt la curent cu adevarul si au declarat in survey-uri ca nu vor sa ia vaccinul.
  Atunci, cum a inceput scoala, au inceput si o gramada de outbreaks foarte neobisnuite de gripa prin scoli si colegii (mai putin in Canada deocamdata).
  Bravii lideri sunt pregatiti pt. mai multe variante, inclusiv fortza. Dar vor prefera manipularea. Ziarele din Canada au interzis comentariile adevarate de citeva luni, fiindca lumea incepea sa spuna adevarul despre mai multe lucruri si aflau prea multi.

 14. @ admin

  Inca nu pot sa va dau o adresa de mail valabila (sper sa reusesc). In canada e riscant sa-ti spui parerile cu voce tare, pt. ca oricine te poate denunta la asa-zisele curti de drepturile omului, unde cine ajunge trebuie sa lase orice speranta de a mai iesi. S-au dat legi prin care politzia poate sa-ti confiste tot ce ai doar declarind ca te suspecteaza de ceva (nu e necesar sa demonstreze ca esti vinovat). Va imaginati la ce abuzuri se va ajunge.
  Pe internet circula troli speciali ai tribunalelor stalinistocanadiene, care vineaza oameni ce indraznesc sa critice sistemul, iar companiile de internet folosesc programe de computer care citesc tot ce scrii sau download si pot chiar sa-ti reconstituie mail-ul.
  Statulpolitzienesc e demult aici.

 15. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului
 16. Pingback: Gripa porcină: motivul instaurarii dictaturii OMS! « Cuvânt Ortodox
 17. @admin ,
  dupa ce am citit ultimele comentarii nu stiam ce sa fac : sa rad sau sa diger ceea ce ne-a scris cAsAndrA ( apropos , de ce iti scrii numele asa sau nu stii ca de fapt valoarea unui A este 6 care inseamna ca tu ai 3 de A =… ) . Hai sa ma explic :
  -prima data chestia cu digeratul -oameni buni , cum , deja functioneaza pe toate planurile statul politienesc in occident ? Nu intreb ca un vitel la poarta noua , am facut cunostinta cu informatiile despre Bar Code , implant , documente electronice inca de prin `95 , am tot citit despre planurile lor asiduu de vreun an incoace , dar nu-mi inchipuiam ca voi trai clipa sa spun eu , roman , ca sunt mai liber decat americanul care traiste , conform axiomei , ” in cea mai perfecta democratie din lume ” . Daca acolo s-a strans latul atat de mult si manifestarile impotriva acestor masuri sunt sporadice ( nu luati in calcul ce-a fost de curand in Washington , asta a fost o detensionare provocata chiar de ei , nu va lasati inselati ) atunci inseamna ca pot face orice fara sa se teama de represalii . AU DISTRUS CONSTIINTA POPORULUI , AU SPALAT COMPLET CREIERELE , NIMENI NU LI SE VA OPUNE . VA DATI SEAMA CAT DE USOR NE VOR MANIPULA PE NOI , ESTICII SARACI AI EUROPEI SI PE CEILALTI SARACI AI LUMII CARE PENTRU 10 EURO SUNTEM IN STARE DE CRIMA ???
  -a doua chestie , cea cu rasul , rasul nervos binenteles-incepem sa ne manifestam chiar si aici pe internet , in comment-uri , CU TEAMA DE OFICIALITATI , teama de a nu ne scapa ceva compromitator , periculos pentru societate , vezi doamne , pentru democratie . De ce va e teama ? De cine va e teama ? Daca imi raspundeti ca va este teama de Dumnezeu , de judecata lui dreapta si nepartinitoare , atunci va dau dreptate , sunt alaturi de voi , cad alaturi de voi in genunchi si ma rog Lui sa ma ierte si sa ma mute de la moarte la viata . Dar sa-mi fie frica de sistem pentru ca mi-am “permis” sa gandesc altfel decat vor ei ? Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie alaturi de mine si sa-mi dea posibilitatea sa patimesc pentru credinta in El .
  Cum vom rezista pana la capat daca ne este teama si ” vorbim ” in soapta pe internet ? Credeti in mantuire fara marturisire in zilele de pe urma ? Nu va fi posibil . Nici in gaura de sarpe nu vom avea parte de ea . Pana cand nu vom striga in gura mare , in plina strada ca noi suntem FII AI LUMINII SI ADEVARULUI , AI DUMNEZEULUI CELUI VIU , AI TATALUI ATOTTIITOR , FRATI AI UNULUI NASCUT MAI INAINTE DE VECI , CARE A INVINS PACATUL SI MOARTEA PRIN JERTFA LUI PE CRUCE , CARE NE-A FACUT VII PRIN INVIEREA LUI CARE A ZDROBIT IADUL , pana atunci nu vom scapa nici de vrajmas si nici de slugile lui .
  Doamne Iisuse Hristoase , miluieste-ne , pazeste-ne , intareste-ne , dar fie voia ta , nu voia noastra . Amin !

 18. @ fane

  Preocuparea cu litere care inseamna cifre si viceversa este caracteristica membrilor poporului fost ales si creaturilor lor (baptisti, pentecostali,adventisti) si vine din kabala. Kabala este vrajitorie total nesanatoasa.
  Statul politienesc functioneaza demult in occident prin tehnologia folosita pt. inrobirea oamenilor. Cu voia lor (televizor,telefon mobil,etc), sau fara voia lor (controlul internetului, convorbirilor telefonice).
  N-am sugerat nicaieri in postarea mea sa ne temem de autoritati, am constatat doar o situatie care exista. Fiecare face dupa cum ii dicteaza constiinta. Dimpotriva, adevarul este ca ei sunt cei care se tem de noi, fiindca suntem mult mai multi decat ei. De asta si vor sa ne reduca numarul.

  P.S. Imi scriu numele cu A fiindca unde am eu mail acum mai sunt si alte casandre care si-au scris numele in toate celelate feluri posibile.

  P.S.2: Daca nu stii ce e in occident din 2001 incoace, inseamna ca sau traiesti intr-o pestera sau te prefaci ca nu stii. Batutul cu pumnii in piept in mod public si strigatele (tot publice) de Doamne miluieste nu fac pe nimeni mai crestin decat este.

 19. Cuvintele pline de “intelepciune”ale ministrului Bazac,conform carora vaccinarea nu se discuta,este obligatorie si nu la latitudinea persoanelor,arata dispretul si aroganta cu care ne trateaza conducatorii nostri,aceia care au adus tara asta in pragul dezastrului.Este o MINCIUNA EXTRAORDINARA SI UN ACT DE INTIMIDARE,intrucat un astfel de act medical NU POATE FI OBLIGATORIU,ci este tocmai cum nu vrea dl.ministru,ESTE LA LATITUDINEA FIECAREI PERSOANE,fiecare alege daca il face sau nu.A,dl.ministru putea sa vina cu alt tip de intimidare,sa ne ameninte ca in cazul in care nu ne vaccinam,dar ne infectam,ne platim singuri spitalizarea,medicamentele etc,.dar NU NE POATE OBLIGA NIMENI SA NE VACCINAM.Trebuie doar sa stim sa ne aparam drepturile si,in primul rand,sanatatea.

 20. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA - Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei
 21. Pingback: Război întru Cuvânt » PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
 22. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
 23. Domnule Admin,
  Nu am gasit inca pe acest blog informatii despre reluarea vaccinarii fetitelor cu Gardasil, odata cu inceperea anului scolar. Stiati acest lucru? Daca nu, aflati ca in Ploiesti nepoata unei prietene a mea a fost vaccinata, dupa ce mama fetei si-a dat acordul, deoarece nu stia nimic de repercursiuni. Eu cred ca ar trebui ca asociatiile gen Pro-Vita sa faca mai mult pentru a se face cunoscute pericolele la care se expun persoanele vaccinate cu Gardasil sau vaccin anti gripa porcina, in randul copiilor din scoli. Sa puna afise in zonele scolilor, gradinitelor, ca sa afle lumea. Este o totala lipsa de informare., deoarece numai pe internet se afla aceste informatii, ori cati au internet!? Mai ales la sate oamenii sunt total neinformati. Eu acum cateva luni, fiin intr-un spital am incercat sa spun despre cipuri si mi s-a raspuns cam asa:”avem famili, copii, greutati, nu ne batem capul cu asemenea lucruri”. Ca asa este perceputa din pacate aceasta grava problema. No comment! Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si sa nu tacem cei care am aflat despre aceste pericole si sa spunem, nu numai aci pe internet.
  Doamne ajuta!

 24. Nu, nu stiam acest lucru, de vreme ce ministrul Bazac declarase in stirea preluata si de noi cu totul altceva… Asociatiile PROVITA au facut enorm pentru acest lucru anul trecut si tocmai de aceea s-a ajuns si la esecul rasunator al campaniei. S-au facut si atunci pliante si s-au distribuit pe unde s-a putut, s-a intervenit si la TV pe unde a fost acces… Dar tot internetul ramane (cat mai este inca) singura sursa libera de informare.

  Sa le dai celor nedumeriti pe care-i cunosti aceasta stire foarte recenta cu care incepe postarea de aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2009/09/30/noi-stiri-despre-minunatele-vaccinuri-si-lagarele-epidemiologice/

  Insa, cum spui si tu, foarte adesea nu lipsa informatiei este problema, ci lipsa de incredere si de receptivitate pe astfel de subiecte “alarmiste” si “pesimiste”.

 25. Oare de ce, daca vreau sa intru mai rapid la informatiile de pe site, legate de vaccinari, ajung la adresa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/12/22/22-decembrie-doamne-vino-doamne-sa-vezi-ce-a-mai-ramas/, indiferent ce accesez?

 26. Pingback: arbitru » Blog Archive » vaccinul periculos ineficient!!
 27. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “Sminteala pentru evrei si nebunie pentru…” zelotistii de tip Barabas? Reflectii despre un scandal mediatic provocat pe seama manastirii Petru-Voda, plecand de la un cantec: “Sfanta tinerete legionara&
 28. Pingback: Sinaxa - Creștin Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate