Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”. Ce contine, de fapt, vaccinul de la Cantacuzino si ce riscam?

12-01-2010 Sublinieri

Swine-Flu-Pandemic-Vaccination-H1N1


Dr. MIRCEA PUSCASU (Suceava) – “SA MA VACCINEZ SAU NU ANTI-GRIPA PORCINA?” (interviu pt. Radio SOS – 11 ianuarie 2010) – wav.

(descarcati de la linkul, dand click dreapta pe titlu si apoi: Save Target As … sau Save Link As…)

Dr. Puscasu de la Fundatia Sfintii Brancoveni (Suceava) ne vorbeste despre vicierea fundamentala a consimtamantului informat al pacientului, despre lovitura de tun a testelor (FALSE!) de gripa noua, carora li se face o reclama complet mincinoasa si iresponsabila, despre metodologia” frauduloasa de contabilizare a imbolnavirilor “porcine”, despre manipularea sinistra a mortii lui Toni Tecuceanu si despre multe alte lucruri la fel de grave despre care presa de sistem pastreaza o rusinoasa, dar disperata “lege a tacerii”. Ascultati una din rarisimele voci care mai spun inca raspicat adevarurile deranjante, dar salvatoare despre un subiect pe care cu foarte mici exceptii, mass-media romaneasca l-a transformat intr-o campanie orchestrata, demna, fara nicio exagerare, de comparatia cu cele mai odioase forme de propaganda totalitara, punandu-se – din  frica pierderii “painii” (oarecum de inteles in contextul dramatic de astazi), dar si din slugarnicie sau prostie – complet la dispozitia  intereselor puternicilor acestei lumi.

Ceea ce vedem si auzim peste tot in aceste zile ne arata ca lumea lui Orwell este din nou foarte aproape; deja putem spune ca se lucreaza la “ministerul adevarului”, care ne anunta continuu, obsedant, pana la totala indobitocire – pe mai multe canale, dar pe o singura voce – ca negrul este alb si ca otrava este panaceu! Cu cat mai pretioasa este atunci o voce curajoasa si independenta de orice interese, altele decat cele ale respectarii adevarului si ale salvarii de vieti omenesti. Un glas singular, pierdut in pustia minciunii  si a ticalosiei generalizate.

Daca nu vrem sa traim prea curand un nou cosmar totalitar, sa pretuim astfel de voci si sa le raspandim mesajul. SA NU TACEM!

adrian-streinu-cercel-vaccin-octav-ganea

Există şi o mare problemă: oamenii nu ştiu posibilele efecte adverse ale vaccinului şi nici ce să facă dacă li se întâmplă ceva (…). Isteria gripei porcine a cuprins România după moartea unui om de televiziune. A fost momentul în care românii au trecut de la indiferenţă la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore în şir la coadă pentru o doză de vaccin.

Mulţi nici nu ştiu ce conţine vaccinul. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţo-fiola-de-cantgrip-a-disparut-fara-urma-434x326ie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Totuşi, potrivit majorităţii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mică pentru a fi periculoasă. Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţara.

Pliant Vaccin gripa porcina actualizat pentru Cantgrip!

b) Substanţe toxice prezente în vaccinul Cantgrip:

tiomersal, un conservant letal, mai toxic decât mercurul însuşi. Această substanţă poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj.
– Vaccinul împotriva gripei porcine conţine de aprox. 25000 ori mai mult mercur faţă de cantitatea considerată nedăunătoare!!!
–  În vaccinul produs de Institutul Cantacuzino găsim şi aldehida formică.

Dna doctor Christa Todea:

medium_86350bc8111730c87733a9c3b860806bConcluziile mai importante din prospectul vaccinului Cantgrip

Date din prospect:

exista experienta clinica limitata cu privire la utilizarea Cantgrip la dulti si varstnici;

nu exista date disponibile cu privire la utilizare la copii, adolescenti si gravide ;

– nu exista date in ceea ce priveste administrarea concomitenta cu alte vaccinuri. De mentionat ca in acest caz reactiile adverse pot fi mai intense;

– unele din reactiile adverse pot influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje;

– reactii adverse: sunt frecvente, atat la adulti cat si la varstnici (frecvent= reactie adversa la unul sau mai multi indivizi din 100): tulburari ale sistemului nervos, tulburari oculare (edem) tulburari musculoscheletice, dureri musculare, dureri articulare, simptome asemanatoare gripei.

– tiomersalul poate provoca reactii de hipersensibilizare;

– la fel la cei alergici la ou.

– se mai enumera reactiile mai rare dar grave: sdr. Guillain-Barre, soc anafilactic.

Constatari:

– se vaccineaza si adolescentii (desi nu avem studii clinice);

– se incurajeaza vaccinarea cu Cantgrip concomitent sau la scurt timp cu vaccinul contra gripei sezoniere, deci vor fi mai intense reactiile alergice;

– nu se fac testari in acest sens (alergie la ou sau la Tiomersal sau la alti componenti);

– nu sunt atentionati astmaticii.

Ultimul prospect

Toate cele 3 prospecte le gasiti la adresa http://www.dspcluj.ro/

Au sosit si in Cluj vaccinurile, dar majoritatea le-au respins, inclusiv cadrele medicale. Din pacate ne-a mintit pe fata I. Cantacuzino si a facut ceea ce nu si-au permis alte Institutii din strainatate sa faca, adica sa spuna ca “nu are adjuvanti si este foarte bun” si sa le spuna “excipienti”, cand de fapt se stie ca exista o mare diferenta intre cei doi termeni, ca este vorba de activitati total diferite al celor 2 grupe de substante si ca Tiomersalul este un adjuvant care stimuleaza sistemul imun de a produce anticorpi.

07_H1N1_vaccine

Vezi si:

***


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Marturisirea Bisericii, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”. Ce contine, de fapt, vaccinul de la Cantacuzino si ce riscam?

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE TAMIFLU, GRIPELE AVIARA SI PORCINA SI DESPRE DR.CERCEL. “Doar 25% e porcina din ce se declara!”
 2. M-a impresionat dl dr. Mircea Puscasu. Dumnezeu sa-l binecuvanteze. Cat de simplu e totul, cati oameni isi risca situatia sociala pentru a-i trezi pe semeni.

  E uimitor cat de usor influentati sunt oamenii din cauza emisiunilor tv. Mi.e rusine de batranii nostri care in loc sa stea pe langa nepoti sau pe langa biserici sunt mai mult in fata televizoarelor. De aici le vine si sfarsitul atat cel trupesc cat si sufletesc.

  Doamne ajuta

 3. la fel se va intampla si cu microcipul, vor face atata reclama mincinoasa si lumea va accepta sa si-l puna pe frunte… trist cat de usor poate si manipulat omul..

  Strainu cu Cercel, ar trebui dat in judecata pentru miciunile si informarea gresita a populatiei”
  Televiziunile sunt cenzurate, sunt atatea reactii impotriva vaccinarii in lume, marturii, doctori, bolnavi, dar asta nu se arata!!

  televiziune = antihrihti(minciuna, pacat, anticrestinism)

  nu luati vaccinurile antihristilor!!!!!

 4. Nu mai e la “moda” un razboi cinstit intre doi luptatori care se vad si care isi pot masura fortele. Acum e dupa principiul “nu e bine sa-i doresti moartea sefului – e mai bine sa-l faci pe el sa si-o doreasca”. “Ei” au provocat isteria iar “noi” ne bulucim ca vitele la taiere (pardon – la vaccinare)!

  E ca si cu oparirea broastei: toate se petrec cu “pasi marunti” dar repezi.
  Vremurile astea au efecte “mici” dar multiple si in timp (“picatura chinezeasca”).

  La nivel micro:
  – deteriorarea relatiilor personale: “Ti-ai facut vaccinul? De ce !?”
  – inducere de isterie, teama si suspiciune la nivel de individ care ajunge de necontrolat (de catre el!)
  – neincrederea in medicul de familie
  – reducerea activitatilor sociale / culturale/ … (“umplerea cararilor de ierburi”)
  – “controlul nasterilor”
  ………………….

  La nivel macro:
  – teama / retinere fata de sistemul medical si fate de alte posibile vaccinuri (fie ele bune sau rele)
  – erodarea credintei ortodoxe (evitarea slujbelor de la biserici respectiv evitarea impartasaniei!!!)
  – continuarea vaccinarii in est (spatiul ortodox) când in vest (spatiul catolic) apar deja multe retineri, anchete, …
  – continutul vaccinului nu poate fi verificat (nu exista liber la vânzare!) iar efectele lui vor aparea peste o vreme când lumea a uitat ca si-a facut vaccinul
  ……………….

  Poate despre vremurile astea spunea Parintele Paisie Aghioritul ca “nu vor obliga pe nimeni pentru ca sunt europeni”. Poate tot despre vremurile astea spunea Iisus : “cine va avea rabdare pâna la sfârsit se va mântui”

  Doamne, ajuta-ne si nu ne lasa!

 5. Doamne ajuta!Fratilor,sa ne rugam mai intai, Bunului Dumnezeu,pentru iertarea pacatelor si indreptarea, pe cat putem intelege,a vietii noastre viciate si vremelnice de aici,pe pamant.Numai Dumnezeu ne poate scapa de MOARTE,NUMAI SA VREM A INTELEGE SI NOI CA TREBUIE RUGACIUNE SI NADEJDEA IN CEL DE SUS.Aici,apar multi asa zis binefactori care ne “scapa de moarte”…cu arme proprii,nimic de la Domnul.Asa se intampla acum, cu PANDEMIA GRIPEI PORCINE,PANDALIA DR.CERCEL:VACCINUL MIRACULOS,mai bine zis,GAUNOS, pentru acei increzatori in promisiunile lui si gripa mortala,in teapa propagata de el.Increzatorii in Dumnezeu si cei care se documenteaza despre riscul vaccinarii,cei care nu “consuma” acest vaccin, sunt declarati dusmani proprii,provocandu-i TURBARE(asa zice el).LUPTA, DOMNUL SECRETAR DE STAT,LA GREU LUPTA,CU ADEVARUL.ISI VREA PARTEA LUI DE “RECUNOASTRE” PENTRU EFORTURILE DEPUSE.Nu vrea sa-si piarda folosul.Sa ne rugam totusi si pentru el,lupta e grea,poate sa-l rapuna sau poate sa se trezeasca din “PANDALIE”,SA NU TURBEZE.SA SE LUMINEZE DE DUMNEZEU,IUBIND LUMEA SI AJUTAND IN FOLOSUL SANATATII EI,FARA RISC SAU INSELARE.
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!Amin!Amin!

 6. @ Calin:

  O singura obiectie: Retinerea fata de alte posibile vaccinuri este ceva cat se poate de rational, de intemeiat. Si semnele de intrebare fata de … o parte a sistemului medical (si farmaceutic) asijderea. Eu as fi inceput cu “erodarea credintei…”, pe care, oricum, n-o pot pune nici in rand, nici dupa cea a sistemului medical… De altfel, asta e unul dintre scopuri, tradat de declaratiile de la RTV.

  De fapt, inca una: E cat se poate de legitima ingrijorarea pentru cineva care si-a facut vaccinul. Sigur, nu si deteriorarea relatiilor, dar e greu sa nu-ti scape acel “de ce?” nelinistit si revoltat…

  Poate despre vremurile astea spunea Parintele Paisie Aghioritul ca “nu vor obliga pe nimeni pentru ca sunt europeni”.

  Da, in genul asta se lucreaza, desi la noi se practica si forta, bine mersi, nu pentru “popor”, ci pentru slujbasii din sisteme (medical, militar, politienesc, jurnalistic). Acolo se da militaria jos din pod si se arunca urgent democratia la noi. Asta mai mult la noi, romanii, care nu ne dam in vant dupa prea mult “europenism” si “bune maniere”. Biciul pe ei, asta e gandirea pana si a celor mai “rafinati” de la noi.

  Acum e dupa principiul “nu e bine sa-i doresti moartea sefului – e mai bine sa-l faci pe el sa si-o doreasca”. “Ei” au provocat isteria iar “noi” ne bulucim ca vitele la taiere (pardon – la vaccinare)!

  Da, exact, este “povestea cartofului” aici… despre care urmeaza sa publicam diseara ceva, vrand Domnul.

 7. Asa e – multumesc!
  Ma uitam pe site-urile de stiri si … surpriza! Apar informatii despre pacaleala cu gripa porcina dar … lumea NU CREDE! E convinsa in continuare de gravitatea “bolii” si de necesitatea vaccinului!

  Doamne, iarta-ne si ne pazeste de rau!

 8. Timerosalul contine mercur in proportie de 50%. Iar mercurul este dupa cum se stie extrem de toxic. Or sa zica unii ca in vaccin e o cantitate infima de mercur.

  Ei bine nu-i asa: multi specialisti considera ca pina si o cantitate infima este de mercur e toxica, ba mai mult ca nu exista limita de toxicitate. Adica nu se poate spune ca sub o anumita cantitate de mercur pe kilogram-corp toxicitatea compusului devine neglijabila.

  Mercurul (ca toate metalele grele) se elimina foarte greu din corp, deci odata introdus cu el ai ramas.

 9. Multumesc,prietene Mircea…Din pacate,psihoza/isteria i-a cuprins si pe colegii/le mei/mele de serviciu( a carei locatie o stii).Si-au facut vaccinul,mai ales cei trecuti de o anumita varsta,la care discernamantul este ceva mai lax.Acum se plang de tot felul de dureri…ba chiar regreta ca si l-au facut…Mai ca nu-mi venea sa le spun:”Asa va trebuie!Sa va fie invatatura de minte!” Materialele trimise de tine(referitoare la aceasta problema,inclusiv la pericolul vaccinarii anti-HPV) pe care le-am distribuit(inclusiv colegilor de serviciu)dupa ce au fost citite sau mai degraba rasfoite ,au ajuns ulterior suport la ibricele de cafea sau ,de-a dreptul,la cosul de gunoi in cele din urma…M-am bucurat,insa ,ca au fost si colegi/lege care au inteles…Mai mult m-am bucurat ,insa, ca elevii au fost mult mai receptivi decat noi,cei invechiti in rele-uniunea javrelor batrane…Deh,copiii…cei curati cu inima…Cat de usor si-au dat seama de minciuna!…Cat de usor au inteles!…Si cu cata inversunare au spus NU!Am aflat tarziu(si am regretat enorm) cand am auzit ca celor mici li s-a facut(repede!) controversatul vaccin antipolio…Parintilor li s-a spus ca nu-i vaccinul”ala” ci-i altul ,foarte necesar…Adica tocmai ala la care s-a utilizat in procesul de fabricatie creier de maimuta… Toti au semnat ca-s de acord cu el…
  Ma intreb si acum,oare in mine cate vaccinuri au bagat astia?
  Mi-aduc aminte ca,atunci cand m-am imbolnavit cu hepatita virala,faceam lunar analize…Mi se recolta sange cu ace de alea ,groase din otel ,care se sterilizau in etuva…Ma intreb,oare de asta ma simt asa de teafar acum(am “pateu'”praf si pulbere-ceva mai mult decat renumitul “foie gras”) De ce ma simt ca un OMG?…De asta,oare (pre)simt ca nu voi apuca(si sper ca nu)pensia?
  Las’ ca “mini-iub”-ul si “min-adev”-ul( reprezentat si prin tov.streinu cercel)vegheaza la bunastarea si siguranta cetateanului cuto-vlahicesc…Sa traim(?)bine!…
  p.s.
  A! Cred si marturisesc ca tov.cercel ca nu si-a facut vaccinul ci si-a facut o injectie cu ser fiziologic…asa ca sa-i prosteasca pe prosti…Da’ nu “ie”toti decervelati,stimate “responsabil cu fericirea” streinu-cercel…

 10. Tiomersal-ul este o sare sodica a mercurului, care nu se acumuleaza in organism ci se metabolizeaza si se elimina. Cu tot respectul pentru dl doctor, inainte de a posta semenea MINCIUNI cum ca e mai toxic decat mercurul insusi, ar putea face o minima documentare. Nu i-as atrage atentia daca nu as fi chimista!!!
  Pe langa argumentele d-lui doctor, ar mai fi de mentionat ca tiomersal-ul este continut si de vaccinurile antigripale, antitetanos, antidifteric, antipertusis, antivenin etc. Inclusiv picaturile de nas BIXTONIM, contin tiomersal.
  Asa ca, toata porcaria asta tine de putina documentare…N-am auzit pe nimeni sa iasa si sa faca scandal monstru sa nu se vaccineze oamenii contra gripei sezoniere (a carui vaccin, repet contine tiomersal!).
  Sanatate!

 11. pt.Iulia

  http://www.autismboulder.org/pdf/ScienceSummary.pdf

  Iata cum debuteaza documentul:

  Timerosalul afecteaza puternic sistemele nevos si imunitar ale mamiferelor. Efectul sau variaza in functie de doza, caracteristicile genetice si perioada expunerii.
  Atasam un sumar (…) al cercetarilor recente efectuate asupra efectelor timerosalului in doze reduse, similare sau egale celor utilizate pentru vaccinuri sau la concentratii care ar rezulta din administrarea vaccinurilor.

  Cercetarile arata ca timerosalul din vaccinuri ar putea dauna copiilor si femeilor gravide. E nevoie de continuarea cercetarilor dar deocamdata sugeram ca din precautie sa se indeparteze timerosalul din vaccinurile grupelor vulnerabile.

  Va rog sa verificati cine semneaza documentul si cui ii este adresat (paginile, 1,2).

  Se pare ca nu toata comunitatea stiintifica considera acest compus atit de inofensiv pe cit sugerati dvs. ba dimpotriva, unii il suspecteaza ca fiind toxic din moment ce se fac si cercetari in acest sens.

 12. Argumentul D-nei chimist Iulia, careia ii multumim pentru interventie, suna cam ceva de genul: pentru ca tigarile se vand si se “consuma” de zeci de ani sunt bune, nu e nimic nou in ele, nicotina nu e periculoasa; E-urile cancerigene din alimente nu ar trebui indepartate pentru ca se folosesc foarte lejer de multa vreme si cu multa eficienta pentru producatorii alimentari. Precedentul nu este un argument, stimata doamna. Evident, explozia autismului, a cancerelor si leucemiilor si a bolilor autoimune in ultimii ani in lume este tot o coincidenta fara legatura cu inofensivele substante chimice mult utilizate. Iar faptul ca cercetatorii isi pun problema reducerii treptate si chiar a indepartarii timerosalului din vaccinuri, tocmai din motive de toxicitate si de risc… nu spune nimic?

 13. Am primit din partea Domnului Dr. Mircea Puscasu, ca raspuns pentru Doamna Iulia:

  E adevarat ca multe vaccinuri contin Thimerosal (sau Tiomersal) si e fals ca acesta e cel mai bun conservant si e fals ca acesta nu e toxic. Este foarte toxic, in special la nivel neuronal.(atasez un clip facut de cercetatorii de la University of Calgary care arata exact CUM mercurul produce degenerarea neuronala).

  Adevarul este ca foarte multe vaccinuri din programul national de vaccinare contin mercur, al carui efect este cumulativ pt ca el nu se excreta ci se acumuleaza in organism.

  Cantitatea nu este precizata in prospectul oficial. La cel de la GSK era de 5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1% w/v, când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).

  Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, li se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?

  Doamna chimista spune ca trebuie sa ne documentam si invoca ce? prospectele celorlalte vaccinuri, eliberate de companii farma, in care ni se promite, pe cuvantul lor, ca thimerosalul nu e toxic. Va rugam sa ne indicati niste surse de documentare serioase, caci suntem deschisi sa le cercetam fara idei preconcepute.

  As adauga cateva intrebari:
  De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati intalnit in ultimii ani vreun caz de difterie?
  Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic?

  Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA pe ambele maluri ale Atlanticului?
  Ar mai fi multe, dar nu e timpul si locul potrivit…
  Este un exercitiu foarte sanatos sa punem din cand in cand la indoiala ce ni s-a servit ca adevar ce nu mai merita sa-l explici sau gandesti.
  Nu tot ce se face de mult timp e si benefic, corect si moral.

  I. Detalii despre mercur autism si agenda mondiala de vaccinari:

  Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda

  http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en

  O conferinţa şocantă cu dovezi statistice şi medicale despre:

  – existenţa unor cantităţi enorme de mercur în vaccinuri, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (0,01% zic ei, când ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 2 ppb în apa potabilă, iar într-o doză de vaccine este în cantitate de 50.000 ppb (echivalentul lui 0,01%))

  – efectele clinice ale intoxicaţiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrării mercurului prin vaccinuri

  – corelaţii statistice între mercurul din vaccinuri şi incidenţa autismului (*primul caz de autism este descris în 1932, mercurul s-a introdus în vaccinuri în 1931; *după introducerea pe scară largă în anii 60-70 incidenţă autismului a crescut de la un caz la sută de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni în 2005; *comunităţile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de îmbolnăvire de autism(în 20.000 de Amish nevaccinaţi, nu există autism.)

  – dovezi medicale (biochimice şi clinice) ce arată că autismul este o formă de reacţie la mercur ce apare la foarte mulţi copii expuşi la mercurul vaccinal.

  – tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arată scăderea mercurului intra tisular, creşterea excreţiei de mercur, îmbunătăţiri spectaculoase ale condiţiei neuro-psihice ale pacientului (un caz menţionat , după tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur, copilul a început să vorbească)

  – cine implementează la scară mondială vaccinuri, ce interese au?

  – legătura între campania mondială de vaccinare şi mişcarea mondială de control al populaţie, prin sterilizări făţise şi ascunse, debilizari fizice şi psihice, controlul naşterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticoncptionalelor, vaccinurile anti-sarcină, promovarea ideilor malthusiene în mass-media, educaţie, instituţii publice.

  – multe alte date, statistici, informaţii oficiale, studii clinice, biochimice.

  O conferinţa impresionantă, merită urmărită, pentru multitudinea datelor puse la un loc şi pentru imaginea de ansamblu creionată astfel. Un rezumat la îndemână oricui.

  III. Despre toxicitatea Thiomersalului si legatura cu autismul:

  Thimerosal (tiomersal) .

  Toxicitatea substantei si implicarea ei in etiologia si patogenia autismului

  Dr. Boyd Haley on Mercury toxicity & Autism

  http://video.google.com/videoplay?docid=4115912987954370615&q=Boyd+Haley# Part1

  http://video.google.com/videoplay?docid=4841005852560432306# Part 2

  http://video.google.com/videoplay?docid=5705486873371633009# Part 3

  http://video.google.com/videoplay?docid=6234599460826441662# Part 4

  Dr. Boyd Haley is a professor and chair of the chemistry department at the University of Kentucky. In this interview, Dr. Haley discusses mercury toxicity as a causal factor in Autism. He also discusses the two primary sources of mercury toxicity: vaccines & dental amalgams.

  Dr. Haley received his BS in Chemistry/Physics from Franklin College in 1963. After a tour in the U.S. Army he completed his M.S. in Chemistry at the University of Idaho (1966) and his Ph.D. in Chemistry/Biochemistry at Washington State University (1971). He was an NIH Postdoctoral Scholar in the Department of Physiology, Yale University Medical School from 1971 to 1974. His first academic appointment was at the University of Wyoming in 1974 where he was promoted to full professor in 1983. In 1985 he was appointed as the first scientist hired in the Markey Cancer Center at the University of Kentucky with academic appointments as professor in the College of Pharmacy and in the Department of Biochemistry of the University of Kentucky Medical Center. In 1996 he was named Professor and Chair of the Department of Chemistry. Dr. Haley has testified as an expert witness at government hearings on the issue of the health hazards of mercury in vaccines and dental amalgam.

  Mai sunt si altele , dar ma opresc aici…

 14. Surse de documentare care arata ca prezenta timerosalului in vaccinuri e un pericol pentru sanatate:
  http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html
  http://www.generationrescue.org/pdf/burton.pdf

 15. @Iulia
  O intreb pe to’asa Iulia in calitatea dumneaei de chimista de renume mondial ca cariile(;)sic!) mele daca “ie”plombate cu amalgam pe baza de mercur(asa se faceau in epoca post-ceausie)se cheama ca is “corecte politic” si “friendly” cu propriul meu orificiu bucal?Se mai fac ,oare,astfel de interventii stomatologice?…Sau si ele se “metabolizeaza”in timp?…Ca de eliminat le-as elimina eu insumi dar ma tem ca voi ajunge sa am( de fapt deja am,si tu,Mircea stii prea bine)”surasul Hiroshimei”in gura(autorul fiind nu E.Jebeleanu ci o doctorita stomatoloaga din targul lui Botos)… Bixtonim mi-am pus si eu in nanau odata….nu-mi aduc aminte ,insa, sa fi scris ceva in prospect despre tiomersal la excipienti…Fratele meu si mama mea si-au facut la sfarsitul lui ’08 un banal vaccin impotriva gripei sezoniere…Au fost “raciti” pana spre luna iunie(tuse,slabiciune,greata,secretii nazale apoase,dureri musculare,mancarime )…Ciudat,imediat dupa ce si l-au facut(CONTRA COST!)…Imunitatea li s-a facut praf…Eu,care nu mi l-am facut,n-am avut nimic.Nici nu am luat “raceala”de la ei…Coincidenta?Asa ca, sa n-o mai dam pe dupa visin…CRED SI MARTURISESC CA TOT CE NE BAGA ASTIA (fie ei si univers(ecur)itari ca streinu-cercel…)ACUM PE GAT(SAU ALTUNDEVA) E O MARE MIZERIE!
  “Sanatate”?Cui mai foloseste?

 16. Vad ca am iscat o intreaga controversa!
  Sa le luam pe rand:
  1. Nu am scris niciunde ca tiomersal-ul nu este toxic! Am spus ca nu este mai toxic decat mercurul!!!
  2. Am scris ce preparate il mai contin, in ideea de a atrage atentia ca pana la acest vaccin contra gripei noi, nimeni nu a iesit atat de vehement contra celorlalte vaccinuri!!! (care sunt aceeasi varza doar cu alta tulpina!)
  3. Nu am spus ca e bun sau prost vaccinul, dar ca la noi la romani fiecare intelege ce vrea…
  4. Repet tiomersalul se descompune in organism si apoi se elimina, asta nu inseamna ca sunt fan declarat tiomersal!!!

  Trageti ce concluzii doriti ca doar traim in democratie si intelegem ce vrem si interpretam cum vrem…

  Sanatate! (In sensul propriu, fara interpretari!!!)

 17. Cu scuzele de rigoare…am uitat sa mentionez urmatoarele:
  ORICE MEDICAMENT DE SINTEZA ESTE TOXIC, pentru corpul uman, intr-o masura mai mare sau mai mica…
  N-am nicio treaba cu prospectele medicamentelor sau cu vreo companie farmaceutica!
  Toate cele bune!

 18. @Iulia: Insasi “controversa” iscata de interventia dvs. usor intempestiva (ma refer la prima) arata un lucru: tiomersalul este o substanta contestata de o parte a comunitatii medicale. In SUA deja s-a ajuns la concluzia ca substanta respectiva trebuie scoasa din vaccinuri, pe baza unor cercetari care indicau o legatura intre proportia de tiomersal si incidenta cazurilor de autism si alte probleme ale sistemului nervos si imunitar.

  Apoi, nu cred ca eliminarea mercurului din organism este atat de certa stiintific. Cum spuneam, sunt lucruri controversate. Or a face un vaccin propus pentru mase intregi de oameni, fiecare cu istoria lui, cu problemele lui, cu genetica lui, din substante care se afla in dubiu, este, credem noi, ceva iresponsabil. Iar a-l face chiar obligatoriu pentru anumite categorii de populatie este deja anti-uman si totalitar.

 19. @Iulia,

  posibil sa aveti dreptate in privinta eliminarii timerosalului din corp. Voi cauta informatii in acest sens. Alti compusi cu mercur insa se elimina f. greu, dupa cum probabil stiti si dvs. Exista insa motive sa suspectam timerosalul de efecte toxice, odata ce a fost introdus in organism, si pina la urma asta este ce conteaza.

  Ma intreb de ce nu se renunta la acest conservant? E clar ca e un compus controversat. Americanii au cam inceput sa renunte la utilizarea lui pentru prepararea vaccinurilor dupa ce a fost contestat puternic de o parte a comunitatii medicale si stiintifice.

  Nu contest utilitatea anumitor vaccinuri in eradicarea unor boli grave.

  Ma intreb insa daca nu cumva copiilor nu li se stimularea excesiv imunitatea prin numeroasele vaccinuri care li se fac in prezent, incepind de la virste mici (lasind la o parte aspectul toxicitatii adjuvantilor si conservantilor din vaccinuri).

  Se pare ca nici adultilor nu le prieste deloc vaccinarea frecventa:
  http://www.express.co.uk/posts/view/150804/Fury-at-vaccine-scandal

 20. @Laurentiu,

  Va sugerez sa contactati un medic pentru a incerca eliminarea mercurului acumulat in organism datorita plombelor. Exista tratamente si medicamente detoxificante in acest sens. Chiar si tratamente mai blinde, naturiste.

  Doamne ajuta

 21. @PVB
  Multumesc,draga PVB!…Pana una alta,plombele ma “metabolizeaza”(sic) pe mine si nu invers…Iti voi urma sfatul si voi cauta un astfel de tratament(naturist,alternativ) pentru ca in medicina alopata mi-am pierdut de mult orice incredere ,fapt recunoscut si de @Iulia,careia ii cer scuze pt.naduful cu care i-am raspuns…Dar daca tacea,filosoafa(si chimista) ramanea…Oricum,ma bucur ca acest site e deschis tuturor…sine ira et studio…
  Cine sa fi stiut ca toate vaccinurile sunt periculoase?…Eu,noi, cei din generatia “decreteilor” si purtatori de cravate de pionier -actualmente OMG si truditori in capitalismul(sic) multilateral dezvoltat-nu aveam de unde sa stim toate lucrurile astea…Dar mai bine mai tarziu sa stim decat sa nu stim deloc…fie si despre suina vrajeala ah1n1…
  Trist mi s-o parut ca romanii(?)au facut coada ca pe vremea “iepocii”aurii la butelii,”adidasi”+”calculatoare” s.a.bunatati ca sa-si faca vaccinul”gratuit”(?) si”sigur” al antipaticului virusolog…Timeo Danae et dona ferentes…:(
  Se cheama ca am ajuns dintr-un NEAM o populatie de pomanagii si de “ghiocei” trepanati (si timorati de iminenta moarte!)…La urma urmei c-o moarte tot suntem datori…Imi doresc din ce in ce mai mult sa nu apuc pensia…
  Doamne ajuta!

 22. @Laurentiu,

  🙂 sa va dea Dumnezeu sanatate. Sunt sigura ca o sa va fie de folos un tratament naturist. Se pare ca si consumul de mere ar ajuta la eliminarea mercurului. Dar desigur ca numai merele nu sunt suficiente.

 23. Colegiul Medicilor Dolj: “Nu există pandemie!”

  “Testele folosite pentru depistare sunt pozitive la toate formele de gripă. Dacă pe baza lor se pun diagnosticele, atunci este normal să avem serioase îndoieli privind numărul cazurilor anunţate pe cale oficială”.

  http://www.gds.ro/Societate/2010-01-14/Colegiul+Medicilor+Dolj%3A++%E2%80%9ENu+exista+pandemie!%E2%80%9C

 24. Buna tuturor,

  Eu sunt profesor.Am multi colegi care s-au vaccinat si aproape toti elevii. Vreau sa stiu daca eu nu risc sa iau de la ei virusul.
  Imi cer scuze pentru intrebare, dar nu am nici in clin nici in maneca cu acest domeniu.

 25. @amza: cum adica aproape toti elevii? Din cate stim, vaccinarea inca nu a inceput in scoli? Si cum e posibil sa iei virusul de la cei vaccinati?

 26. Prospectul THIOMERASLULUI de la MERCK:
  http://www.merck-chemicals.com/documents/sds/emd/int/en/8170/817043.pdf

  In sectiunile 3, 11 si 12 se vorbeste de efecte cumulative si pe termen lung.
  Nu se afirma explicit daca se elimina sau nu, dar se intelege ca eliminarea se produce pe un termen foarte lung si astfel se poate vorbi de o acumulare in tesuturi care dau EFECTE CUMULATIVE si pe TERMEN LUNG.

  Unii cercetatori ai autismului explica prin diferenta terenului biologic si diferentele de gravitate ale manifestarilor toxice ale Thiomersalului, de la simptome minore la autismul cel mai sever si chiar moartea.

 27. @ Mircea Puscasu

  In baza de date a celor de la Merck sunt descrise caracteristicile compusului chimic tiomersal (folosesc termenul in lb romana, desi are o multime de sinonime). Nici nu ar putea fi explicat daca se elimina sau nu din organism pentru ca nu tin de ei asemenea studii! Chimistii, in general nu studiaza farmacocinetica unei substante (active, excipient sau aditiv).
  Nu interpretati toxicitatea descrisa pe link cu cea din preparatele farmaceutice pentru ca faceti o mare greseala. Toxicitatea descrisa acolo se refera la expunerea, inhalarea, contaminarea cu tiomersal pur, nu cu o cantitate minima admisa pe kg corp!!!

  Va atasez si eu 2 link-uri, in care se explica destul de clar urmatoarele:
  1. Diferenta dintre mercurul organic si cel anorganic
  2. Diferenta dintre metilmercur si etilmercur
  3. Faptul ca nu s-a dovedit pana acum legatura dintre autism si tiomersal (nu si alte preparate pe baza de mercur!)
  4. Majoritatea studiilor sunt legate de administrarea la copiii sub 2 ani

  si multe altele…
  Studiati fara a face confuzii si fara a pleca de la idei preconcepute!
  Repet NU SUNT FAN TIOMERSAL dar nici chiar sa admit ca murim cu totii ca am facut un vaccin (fie el antidifteric, antipertusis, antivenin, antigripal sau mai stiu eu de care).

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12480426?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum

  http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/SafetyAvailability/VaccineSafety/UCM096228#tox

 28. @Iulia:

  In iulie 1999, Departamentul SUA de Sanatate, Academia Americana a Pediatricilor si manufacturieri de vaccinuri au cazut de acord ca timerosalul ar trebui redus sau eliminat din vaccinuri ca o masura de precautie si pentru a reduce expunerea la mercur din toate sursele. Decizia de a trece la timerosal redus sau eliminat din vaccinuri era bazata pe mai multe Ghiduri Federale privitoare la expunerea cu mercur metilic si pe asumptia ca riscurile de sanatate pentru mercur metilic si etilic (specific Timerosalului, n.n.) sunt aceleasi. […]
  Traducere de aici: http://www3.niaid.nih.gov/topics/vaccines/research/vaccines.htm

  Mai multe materiale despre timerosal si efectele sale, aici:
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/01/15/efectele-timerosalului-romanul-cobaiul-preferat-ce-spune-prospectul-cantgrip-despre-efectele-adverse-ale-vaccinului/

 29. @Iulia

  Aveti dreptate nu murim cu totii pentru ca am facut un vaccin cand eram mici. Dar ca unii au reactii adverse ce le schimba definitiv viata pot admite.
  Pot arata un caz de deces consecutiv unui vaccin facut la doua zile dupa nastere. http://iansvoice.org/default.aspx
  Daca asa arata reactiile adverse ale unui vaccin, atunci nu ma intereseaza ce previne acel vaccin, sau prin ce mecanism se produc reactiile adverse, sau ce incidenta au. Prefer sa nu-mi vaccinez copii decat sa ii expun cu mana mea la asa ceva.
  (Cazul este socant, imaginile sunt tulburatoare, cei sensibili le pot evita.)

  (As avea despre vaccinarile copiilor cateva intrebari:
  De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati intalnit in ultimii ani vreun caz de difterie?
  Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic?
  Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA pe ambele maluri ale Atlanticului?
  Ar mai fi multe, dar nu e timpul si locul potrivit…
  Este un exercitiu foarte sanatos sa punem din cand in cand la indoiala ce ni s-a servit ca adevar incontestabil.
  Nu tot ce se face de mult timp e si benefic, corect si moral.)

  Sunt convins ca sunteti un om de buna credinta si va admir ca sunteti un om treaz care cauta adevarul si nu se multumeste cu inghititul informatiilor pe nemestecate. De aceea nadajduiesc ca veti urmari linkurile trimise de mine si de ceilalti participanti la aceasta discutie.
  Uitati mai jos un link ce cuprinde prezentarea multor studii stiintifice despre efectele thiomersalului. Are sa va placa. In ultimele 6 pagini sunt abstractele studiilor. TOATE arata toxicitatea substantei. Sunt sigur ca felul articolelor este pe gustul dumneavoastra, sunt foarte serioase.
  http://www.autismboulder.org/pdf/ScienceSummary.pdf

  Aici e articolul Mercury on the Mind al dr D.W. Miller, care e foarte interesant. In ultima sectiune are o lista intreaga de carti pe care le recomanda spre lectura, pentru lamurirea asupra efectelor toxice ale mercurului si implicatiile acestora..
  http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html

  Surse de documentare sunt foarte multe. Oficialitatile le ignora sistematic.

  Din pacate cele doua linkuri ce le-ati trimis sunt ambele din surse guvernamentale(.gov), deci interesate. (Primul nu imi era cunoscut, al doilea il stiam.)
  Studiile stiintifice facute de FDA, CDC, WHO, Institute of Medicine, USPHS (US Public Health Service), NIH (National Institutes of Health), HRSA (Health Resources and Services Administration), AAP(American Academy of Pediatrics) daca nu sunt dublate de studii independente nu sunt de luat in seama, fiind institutii direct interesate.

  Institutiile de mai sus sunt principalele instrumente de propaganda. ELE se autointituleaza “scientific consensus”. Puterea politica nu are monopol asupra ADEVARULUI STIINTIFIC, el poate fi afirmat, sustinut si demonstrat de oricine.

  Democratia nu se aplica ADEVARULUI, el nu e statistic, nu e “parerea majoritatii”, nu se supune la vot, ci invers adevarul creeaza ierarhiile adevarate in functie de onestitaea raportarii fiecaruia la adevar. Nu autoritatile instaureaza adevarul, ci adevarul le triaza ca fiind adevarate sau ca fiind mincinoase.

  Consensul international nu presupune unanimitatea si nu este un argument in dezbaterea stiintifica, e general agreement, adica o conventie generala a celor interesati sa spuna aceeasi minciuna.

  Din Suceava,
  ganduri bune.

 30. @Mircea Puscasu

  “N-am auzit pe nimeni sa iasa si sa faca scandal monstru sa nu se vaccineze oamenii contra gripei sezoniere (a carui vaccin, repet contine tiomersal!).” Asa am scris la prima interventie!!!

  Intrebarile pe care le aveti in legatura cu vaccinarea copiilor cred ca si le-ar pune oricine intelege cat de cat domeniul…Dar, ce a facut lumea medicala in aceasta privinta??? Tocmai de aceea am inceput cu ce am scris la prima interventie…pentru ca sistemul dicteaza ce se foloseste si ce nu, caci banii care se investesc in domeniul farmaceutic depasesc orice limita a imaginatiei.
  Chimistii lucreaza la sinteza substantei active, farmacistii stabilesc doza optima, iar medicii o prescriu…(etapele sunt descrise in linii mari, ca fiecare are un volum de munca infinit mai mare).Si de ce fac oamenii astia toate aceste lucruri? E simplu: de-acolo isi castiga existenta. Trecand peste pasiune si peste orice altceva vreti d-voastra in cea mai mare proportie oamenii lucreaza pentru BANI!
  (Va spun sincer ca as prefera sa-mi cresc copii in varf de munte ca sa nu trebuiasca sa-i expun la toate mediile toxice cu care au contact zi de zi.)
  Chimia organica e un domeniu foarte vast…am putea discuta despre tiomersal la nesfarsit! Chiar si publicatiile care “deranjeaza” sunt limitate, pentru ca tot timpul e cineva care controleaza intr-o masura mai mare sau mai mica….
  Va urez sa reusiti in lupta contra sistemului si sa va faceti auzit cu argumentele pe care le aveti in lumea medicala…Ca o paranteza noi ne ocupam de partea cu “green chemistry” in domeniul farmaceutic (dar suntem mici…)
  Toate cele bune!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate