update – CELE DOUA CAMPANII CRIMINALE DE VACCINARE ISI URMEAZA CURSUL PRIN MANIPULARI (STIRI 10-11 nov. 2009)

11-11-2009 4 minute Sublinieri

UPDATE:

fight-medical-cartel

Premierul demis Emil Boc a cerut Ministerului Sanatatii sa nu cumpere cele 500.000 de doze de vaccin impotriva virusului AH1N1, pentru copii. Potrivit Antena 3, Ministerul Sanatatii ar trebui sa mai amane cumpararea pana cand firma care il produce, Glaxo Smith Kline, va accepta sa isi asume raspunderea si pentru reactiile adverse.

Imediat a ripostat si falanga expertilor care tin trena Big Pharma, dar care fac afirmatii gratuite, de “intimidare”, ironice si lipsite de orice sprijin documentat si stiintific. Deja s-au sesizat asupra faptului ca autoritatile romane s-au razgandit! Oare vor rezista la presiuni?

***

1057-1

Ministerul Sanatatii decide continuarea programului de vaccinare anti-HPV impotriva cancerului de col uterin. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei de presa organizate de Ministerul Sanatatii, pentru comunicarea rezultatelor finale ale sondajului de opinie realizat in cadrul Campaniei de Informare pentru Prevenirea Cancerului de Col Uterin. Potrivit sondajului, mai mult de jumatate dintre parintii fetelor de clasele a VI-a si a VII-a care au luat o decizie sunt de acord cu vaccinarea anti-HPV.

Alexandru Rafila, consilier in cadrul Ministerului Sanatatii:

  • … evaluarea rezultatelor campaniei ofera un argument serios Ministerului sa demareze aceasta campanie de imunizare
  • Obiectivele cercetarii: evaluarea si masurarea atitudinii fata de prevenirea bolilor grave, a gradului de informare asupra cancerului de col uterin, a gradului de cunoastere a vaccinului si a intentiei de vaccinare
  • Sondajul arata ca 24% dintre respondenti vor lua o decizie dupa ce se vor mai informa
  • 76% au o intentie clara cu privire la vaccinare
  • 52% au declarat ca vor sa beneficieze de vaccin pentru fetele lor
  • gradul de acceptabilitate e mai recunoscut in randul celor care au recunoscut existenta unei forme de cancer in familie
  • vaccinul nu este obligatoriu, dar este ferm recomandat
  • parintii care doresc sa-si vaccineze copilul, ii informeaza pe doctorii scolilor in prealabil

Campania va incepe cu urmatoarea saptamana, cu prima doza de vaccin. Distribuirea vaccinului se va realiza de saptamana viitoare. Se poate trimite o notificare dirigintelui sau medicului scolar. Vaccinarea se va realiza prin medicii scolari si prin cei de familie. Fiecare elev va fi evaluat din punct de vedere inainte de vaccinare, iar dupa vaccinare va fi supravegheat minimum 15 minute, pentru a se asigura asistenta medicala in cazul in care apar probleme.

La nicio alta campanie scolara nu se cere acordul scris al parintelui. Nici acum nu se va realiza acest lucru. Daca parintii nu vor ca fetitele sa fie vaccinate, fie nu vin la scoala, fie trimit o notificare in acest sens.

Comentariul nostru:

Ce fel de date sunt cele prezentate de MS si ce credibilitate ofera ele? A se observa modul manipulator in care sunt prezentate: mai mult de jumatate dintre parintii fetelor de clasele a VI-a si a VII-a care au luat o decizie sunt de acord cu vaccinarea anti-HPV. In mod normal, trebuia sa se arate care este procentul celor care sunt de acord cu vaccinarea din totalul respondentilor , nu un procent dintr-un procent – si acela neprecizat! (adica, o parte din parintii care au luat o decizie). Se creeaza, astfel, impresia falsa a unei majoritati (si aceea trase  de par) favorabile vaccinarii, pentru a contracara opinia – reala – majoritar negativa fata de campanie. Procedeul este cunoscut in campaniile de marketing si se numeste band wagon: se da, prin intermediul unui sondaj, o opinie majoritara, mizandu-se pe predispozitia conformista a persoanelor de a urma tren(d)ul. Acelasi procedeu s-a folosit in campaniile pentru legalizarea avortului din SUA, unde fosti activisti au recunoscut faptul ca s-au falsificat sondaje numai pentru a se obtine o opinie majoritara pe subiect. In mod normal, sondajul trebuia prezentat cu intrebarile precise la care s-a raspuns, cu metodologia aplicata, esantionul si cu proba verificarii lui. Practic, sondajul este total necredibil, este pur si simplu praf in ochii naivilor! Si nu este singura problema… Dar era absolut previzibil ca asa se va intampla, din pacate, deoarece nu mai este un secret deja ca stiinta a ajuns pur si simplu un instrument abuzat in mana mafiei farmaceutice transnationale, care nu are niciun fel de scrupule si se foloseste de absolut orice ca sa-si realizeze profiturile – si, probabil, nu doar atat, ci sa si slujeasca unor scopuri fasciste de reducere a populatiei.

***

  • Realitatea.net:

1057 de îmbolnăviri de gripă porcină în România, 56 în ultimele 24 de ore – s-a depasit pragul critic al… isteriei de cota 1000 si, pentru a inteti focul, se raporteaza si primul caz de moarte suspecta ca urmare a gripei porcine…

Institutul Cantacuzino verifică dacă un bărbat din Botoşani a murit din cauza gripei porcine

Liceul Marin Preda din Capitală a fost închis din cauza noii gripe

Şase suedezi au decedat după ce au fost vaccinaţi împotriva noii gripe

S-a sfârşit pandemia de gripă nouă din Ucraina, cel puţin de dragul alegerilor!

Tocmai cand se anunta iminenta declarare a starii de urgenta si declararea epidemiei ca fiind de necontrolat… Cam asta este “adevarul” gripei porcine: astazi este o catastrofa aparuta din senin, maine dispare la fel de subit, in functie de interesele OMS, ale oamenilor politici si ale papusarilor din spatele scenei! Probabil ceea ce s-a dorit a se testa, s-a testat si se poate suspenda deocamdata experimentul social, mai ales ca e vorba si de un acord cu FMI la mijloc… O mostra a modului in care functioneaza “responsabilitatea politica” in gestionarea gripei porcine…

Premierul şi preşedintele de la Kiev au decretat sfârşitul epidemiei de gripă nouă în Ucraina! Presa locală comentează că declaraţiile au fost făcute ca alegerile prezidenţiale să aibă loc la termen, pe 17 ianuarie 2010. S-a sfârşit pandemia de gripă nouă din Ucraina, cel puţin de dragul alegerilor! Preşedintele Viktor Iuşcenko a respins informaţia vehiculată de presă că alegerile prezidenţiale din ianuarie vor fi amânate din cauza epidemiei de gripă AH1N1. Liderul de la Kiev a avertizat că votul este important pentru ca Ucraina să primească următoarea tranşă a împrumutului de la Fondul Monetar Internaţional.

Starea de epidemie a fost declarată în Serbia din cauza noii gripe

Inca o tara din Est, si tot ortodoxa… Aici vor sa vaccineze aproape jumatate din populatie. Credeti ca e o intamplare?

  • EvZ:

Experienţa A/H1N1

Scenarita, mai periculoasă decât porcina

Articol de combatere a scepticismului fata de vaccinuri, citand, evident, sursele cele mai dubioase posibil pentru a se arunca in derizoriu orice opozitie rationala la campania de vaccinare. Acum se vede si mai clar rolul pe care il joaca acesti “anti-sistemici” vedeta care arunca cu tot felul de grozavii pe piata, inghitite insa de naivi si tot felul de luptatori feroce impotriva “sistemului”. Pe de alta parte, e absolut rusinos ce face EvZ (foarte probabil deloc dezinteresat!), avand in vedere ca exista opinii ale medicilor si ale specialistilor dintre cei mai credibili cu privire la inoportunitatea vaccinarilor si a lipsei de siguranta a lor. Opiniile cu adevarat periculoase pentru interesele Big Pharma si ale “elitelor” decidente sunt cele rezonabile, nu cele galagioase si extreme.

„E posibil ca unii oameni să moară de gripă şi să nu se ştie” s-a dat semnalul pentru urmatorul val de isterie… Sigur, la limita, declaram orice moarte ca fiind cauzata de gripa porcina…

  • Antena3 – continua si aici stirile manipulatorii si contradictorii pe tema gripei porcine:

Vârful epidemiei de gripă AH1N1 va fi atins în preajma sărbătorilor de iarnă

Specialiştii din sănătate avertizează că vârful epidemiei de gripă nouă va fi atins în preajma Crăciunului şi a Anului Nou. Aceştia fac apel la medici să fie pregătiţi pentru primirea bolnavilor, dar şi pentru vaccinarea unui număr cât mai mare de oameni. Chiar şi aşa, experţii susţin că pandemia nu poate fi oprită nici prin vaccin, dar cei vulnerabili pot fi doar protejaţi. La noi în ţară, virusul gripal a îmbolnăvit o mie de oameni.

Rusia începe vaccinarea naţională împotriva virusului AH1N1

***

Si din nou, in contrast, adevaratele si dramaticele probleme de care nu se sinchiseste nimeni din MS:

Spitalele româneşti au sesizat Colegiul Medicilor că nu mai au medicamente de maximă necesitate

Adevarata Romanie. Medicamentele se vor scumpi chiar si cu 200%

Televizorul poate provoca fobie sociala copiilor

***

Relatia Bisericii Catolice cu stiinta a parcurs un drum foarte lung, de la procesul din 1633, cand Galileo a fost judecat ca eretic si obligat sa-si renege descoperirea ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui. Astazi, clerici de varf, inclusiv parintele Funes, sustin deschis idei stiintifice precum teoria Big Bang-ului, care afirma ca Universul s-a format in urma cu miliarde de ani prin explozia unui singur punct care continea toata materia. La inceputul acestui an, Vaticanul chiar a sponsorizat o conferinta care a marcat aniversarea a 150 de ani de la aparitia operei lui Charles Darwin, “Originea Speciilor”.

  • Realitatea.net:

U2 şi 11.000 de oameni au participat la realizarea unui clip pentru salvarea planetei – VEZI VIDEO Video

Fara sprijinul vedetelor, al artistilor, campaniile delirante si ideologiile de control al umanitatii nu au sanse sa castige suportul maselor si sa se impuna pe scara larga. Asa ca…

Videoclipul este lansat cu o lună înaintea conferinţei globale de la Copenhaga,
de la care se aşteaptă o acţiune comună pentru reducerea poluării şi încetinirea încălzirii globale.

Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “update – CELE DOUA CAMPANII CRIMINALE DE VACCINARE ISI URMEAZA CURSUL PRIN MANIPULARI (STIRI 10-11 nov. 2009)

  1. Dupa vaccinarea impotriva cancerului de col, vor urma alte griji “parintesti” ale oficialilor si vor lua exemplul altor tari occidentale care incurajeaza desfraul in scoli prin campanii de distribuire a cecurilor anticonceptie gratuite. http://fr.news.yahoo.com/3/20091112/tfr-poitou-charentes-lycees-contraceptio-8d303c5_2.html
    Presedinta regiunii Poitou – Charantes (Franta), Segolene Royal a anuntat joi ca va trimite in liceele din regiunea sa „cecuri-contraceptie” care vor fi distribuite prin asistentele scolare, fara a avea pt moment girul Ministerului Educatiei.
    Aceste cecuri-contraceptie vor fi trimise la inceputul saptamanii viitoare la asistentele scolare din liceele din regiunea Poitou – Charantes, a anuntat Segolene Royal la RMC-Info et BFM-TV. „O voi face totusi, a dat ea asigurari, impotriva blocajului Ministerului Educatiei Nationale”, care nu „o intelege”.
    Fiecare cec, gratuit, ofera un tichet care permite „sa faca o consultatie medicala gratuita”, un al doilea „pt a da posibilitatea sa cumpere contraceptive”, un altul „pt a face analize medicale” si un ultim „pt a face o vizita de control”, a explicat presedinta regiunii.
    „Vreau sa lupt impotriva sarcinilor precoce la fetele minore”, a justificat ea, caci atunci cand raman insarcinate „fie din lipsa de informatie, fie pt ca sunt isolate, fie pt ca sunt separate de familie, ele sufera enorm”.
    Pilulele de a doua zi sunt deja distribuite in scoli prin asistentele scolare, a subliniat doamna Royal, amintind ca ea a muncit pt aceasta masura. Dar „e mai bine sa previi” a adaugat ea.
    Deci, o invitatie mai clara la incurajarea desfraului nici nu se putea.

  2. Pingback: S-A DECIS: fetele vor fi vaccinate anti-HPV incepand cu 23 noiembrie. STITI CARE SUNT RISCURILE? « Saccsiv’s Weblog
  3. Cred ca graficul acesta:

    http://www.ngpharma.com/swine-flu-us-infographic.html

    ar trebui prezentat – se refera la raspandirea in Statele Unite si apoi compara la nivel global numarul cazurilor si mortilor datorate gripei obisnuite (30 mil cazuri/250-500.000 decese anual) si celei porcine (~100.000 cazuri/429 decese).

    Imaginile si cifrele arata in mod clar si fara dubii ca nu avem de’a face cu nici o pandemie sau pericol real in ceea ce priveste gripa porcina. Mai clar de atat nu se poate.

  4. @ mama

    Stimata doamna, ati pus degetul pe rana.

    Raspindirea virsului HPV in populatie este consecinta directa a desfriului.Cu cit o persoana are mai multi parteneri sexuali cu atita are mai multe sanse sa se infecteze cu HPV cu HIV etc si sa infecteze si pe altii.

    Dar in loc se se incurajeze abstinenta pina la casatorie si fidelitatea in cadrul acesteia, scoala, media, societatea incurajeaza desfriul incepind de la cele mai fragede virste. Dupa aceea tot ei vin cu “solutii”: prezervativul, vaccinurile etc.

    In afara de bolile cu transmitere sexuala, desfriul afecteaza dezvoltarea psihica si emotionala a copiilor si adolescentilor. Aspectul asta insa e trecut sub tacere. Vaccinuri impotriva traumelor sufletesti nu exista.

  5. “descoperirea” ca pamantul se invarte in jurul soarelui a fost si este o inselare.ortodoxia sustine geocentrismul,adica soarele se invarte in jurul pamantului

  6. Va rog, CAT MAI REPEDE, puneti la dispozitia Noastra, a nebunilor (ghilimele) care dorim sa informam parintii, un model F BUN DIN PRIMA (a se vedea formularul initial gresit de la semnaturi anti-cip) de nota a parintilor catre directiunea scolii.
    Plus: un formular bun despre Gardasil PLUS Cervarix plus vacc de la Cantacuzino… dar semnat de un medic sau de Provita si medici… pt download…
    In scoli se petrece urmatorul fenomen: directorii de scoli au nevoie de DSanatatePublice judetene pt a li se da autorizatii de functionare … plus ca le pot da amenzi catre scoala (primarie) sau direct in nume personal catre directori de scoli… Deci daca Bazac sau ministrul tipa la ei sa scoata un procentaj bun de vaccinare, directorii pt postul lor caldut se vor face luntre si punte sa vaccineze … 🙂 🙁 Tarii cat mai multe vaccinuri…
    Asadar, si profesorii responsabili sunt asteptati sa informeze un pic… Ar fi cazul, nu credeti…? “Crestinismul este religia celor curajosi”, multi parinti sunt ezitanti iar o marturie curajoasa ii poate ajuta sa aleaga calea aratata de parintele Justin si zeci destudii medicale din strainatate: refuzul vaccinurilor noi!

  7. @marius,
    Depinde cum iei punctul de referinta. Poti sa spui ca trenul se deplaseaza fata de gara sau ca gara se deplaseaza fata de tren, ambele versiuni sunt perfect logice si perfect adevarate (depinde unde te afli: in gara sau in tren…. Daca iei un punct de referinta neutru, lucrurile vor parea cu totul altfel. Si cu toate astea toate versiunile sunt adevarate (teoria relativitatii). Ortodoxia ia ca punct de referinta locul unde se afla observatorul (omul) si este o interpretare fireasca. Acelasi adevar, privit dintr-un alt punct de observatie se vede altfel dar acest lucru nu-l face cu numic mai putin adevarat. Daca stai cu capul in jos vezi lucrurile inversat dar ele raman adevarate si neschimbate chiar daca par invers.

  8. Daca vreti ar fi bina ca emisiunea asta http://vimeo.com/7534062 sa fie postata pe prima pagina.

  9. Pentru cei interesati (si nu numai) se poate downloada un CD materiale informative despre vaccinul antiAH1N1(gripa porcina) si vaccinul antiHPV(cancerul de col uterin)
    CD-ul contine materiale informative, pliante, conferinte audio, fisiere video etc

    se poate descarca de aici:

    http://dl.transfer.ro/Atentie_____respinge_vaccin_acum-570b2ba70.zip

    adresa este valabila 10 zile

  10. n-ai zis nimic concret agerstress

  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » STUDIU… de caz privitor la cum se manipuleaza opinia publica si cum se face lobby murdar tintit pe confesiunile crestine pentru LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY
  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Wikileaks: MADELEINE ALBRIGHT, platita de Merck pentru a promova in Romania VACCINAREA ANTI-HPV
  13. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Esec in campania asa-zisei vaccinari impotriva HPV din Republica Moldova
  14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Vaccinul Gardasil: EFECTE SECUNDARE GRAVE, CAMPANII DE PROMOVARE INSISTENTE, IN CIUDA RETICENTEI PUBLICE
  15. Pingback: Atentie, parinti: Ministerul Sanatatii ar putea relua VACCINARILE anti-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: Vaccinul anti-hpv RESPINS de tot mai multi americani - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce se oculteaza in Romania GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si SECHELE IREVERSIBILE)? - Război întru Cuvânt
  18. Pingback: Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare