JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce in Romania se oculteaza GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si sechelele ireversibile)?

20-06-2013 9 minute Sublinieri

hpv-vaccine-exposed1

După Austria, în 2008, care a refuzat să recomande vaccinarea anti-HPV (împotriva virusului Papiloma implicat în cancerele de col uterin), iată că Japonia decide în același sens în 2013. Motivul: tot felul de plângeri legate de proasta siguranță a acestor vaccinuri care stârnesc de fapt controverse peste tot în lume.

Mai multe mass-media japoneze, cum ar fi Japan Times, tocmai au anunțat că Ministerul japonez al Sănătății a decis la 14 iunie să nu mai recomande vaccinarea anti-HPV a fetelor, după sute de notificări de efecte secundare.

În această țară, vaccinarea a început să fie finanțată în 2010 de autorități dar numai din acest an vaccinarea era practicată în mod sistematic. Mai mult de 3 milioane de fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani au fost, prin urmare, deja vaccinate.

În raport cu acest număr de fete vaccinate, au fost înregistrate 1.968 notificări de efecte secundare, dintre care mai multe cazuri de dureri cronice, precum și fenomene de amorțeală și insensibilitate.

Un grup de experți a fost înființat de Minister pentru a investiga această situație. Potrivit acestora, o relație de cauzalitate între aceste cazuri și vaccinarea nu poate fi pur și simplu exclusă, mai rău, este chiar “foarte posibilă”.

Prin urmare, expertii au sugerat ministrului să suspende recomandarea acestei vaccinări și aceasta, până când investigațiile vor fi finalizate, ceea ce va dura mai multe luni. Ministrul va vedea atunci dacă își menține sau nu poziția de a nu mai recomanda o astfel de vaccinare. Implicațiile acestei decizii, pe cât se pare, nu au legătură cu gratuitatea și deci vaccinurile vor rămâne probabil gratuite la nivelul administrației locale, ceea ce, desigur, poate părea ciudat sau incoerent.

În schimb, prin ordin al Ministerului, institutiile medicale si vaccinatorii vor avea de-acum încolo obligația de a informa fetele înainte de vaccinare cum că Ministerul nu îl mai recomandă. O situație care, potrivit unui oficial, va face să scadă foarte repede ratele de vaccinare din țară. Pentru Mika Matsufuji, care reprezintă o asociație de părinți ai copiilor victime ale vaccinării, “este o etapă foarte importantă”. Această mamă care a apărut în lacrimi în mass-media are de fapt o fată care nu mai este capabilă să meargă și care este într-un scaun cu rotile de la vaccinare sa cu Cervarix în 2011.

maman_d_une_victime_japonaise_du_Cervarix-12258Asociația lui Mika Matsufuji militează pentru oprirea vaccinării anti-HPV.

În țara sa, rata de semnalare a efectelor secundare a fost oficial de 245,1 la un milion pentru Cervarix și de 155,7 la un milion pentru Gardasil. Cu toate acestea, nu trebuie uitat că potrivit unor reviste medicale oficiale, doar 1-10% dintre aceste efecte secundare grave ale vaccinurilor sunt contabilizate, celelalte nefiind niciodată semnalate pe undeva (pentru că majoritatea victimelor nu fac niciodată legătura [între vaccinare și efectul nedorit] și corpul medical păstrează o atitudine de negare, evident reticent în a incrimina un act pe care el însuși l-a recomandat și în care crede). Deci, în realitate aceste cifre ar putea crește brusc la rate de efecte cu potential invalidant de la 1 la 2 fete vaccinate pentru 100.

În SUA, unde Gardasil este comercializat din 2006 și unde Cervarix, a ajuns și el pe piata la scurt timp după, cifrele oficiale de semnalare a efectelor secundare ale sistemului de notificare VAERS, indicau la sfârșitul lui aprilie 2013 nu mai puțin de 136 de decese și aproximativ 30 000 de efecte secundare, dintre care prea multe spitalizari si sechele ireversibile.

Acum câteva luni numai, aflam că guvernul american plătise deja aproape 6 milioane de dolari de despăgubiri, împărțite între 49 familii ale victimelor, incluzând 2 decese în urma acestei vaccinări. O informație pe care presa franceză evident nu a preluat-o …. pentru a nu da prea multe idei victimelor franceze sau belgiene care se ignoră încă ?

În India, studii clinice privind Gardasil și Cervarix au fost întrerupte ca urmare a producerii unui număr anormal de mare de efecte secundare si de decese in randul participantilor. O plângere a fost chiar depusă în fața Curții Supreme a țării, în urma efectelor acestor vaccinuri asupra fetelor sărace, folosite drept cobai.

Potrivit unei foarte solide meta-analize a unor cercetatori canadieni si publicată în decembrie 2011 în Annals of Medicine, raportul risc / beneficiu și cost / beneficiu al acestor două vaccinuri este în mod clar negativ. Pentru a ajunge la această concluzie, autorii au parcurs peste o sută de alte studii cu privire la aceste vaccinuri. Ei subliniază, de exemplu, în lucrarea lor că potrivit mai multor publicații științifice, un vaccin cum ar fi Gardasil a produs un număr de efecte secundare de 3 ori mai mare decat toate celelalte vaccinuri din programul american reunite sau ca vaccinul Cervarix a dus la multiplicarea de 6 până la 24 de ori a efectelor secundare în comparatie cu toate celelalte vaccinuri din programul britanic, luate individual.

Aceste cifre sunt suficiente pentru a arăta că există o problemă majoră de securitate cu aceste vaccinuri.

In studiul lui Slade și Al. (publicat în JAMA în 2009), vedem că Gardasil produce spre exemplu, un număr anormal de mare de sincope și de tromboembolii (comparativ cu alte vaccinuri). Între același timp, acest vaccin a fost asociat cu mai multe decese violente în rândul tinerelor fete, până atunci în stare foarte bună de sănătate, care au fost găsite moarte în patul lor, în baie, sau de exemplu pe podeaua din bucătărie. Decese cauzate de stop cardiac, de embolie, de accident vascular cerebral, etc.

Gardasil contine aluminiu, o substanță cunoscută ca fiind toxică pentru sistemul nervos central, dar care se dovedește a fi și cancerigenă, după cum a fost reamintit în acest recent reportaj pe France 3 (http://www.youtube.com/watch?v=ig3Qa0R1ujw&feature=player_embedded). În plus, vaccinul conține borat de sodiu (numit și “Borax”), care este un compus folosit în otrava de șobolani. Borat de sodiu ar trebui să fie în mod normal însoțit de celebrul logo cap de mort în conformitate cu legislația europeană și de referințele R60 și R61, care înseamnă că acesta este toxic pentru fertilitate și pentru dezvoltarea copilului în timpul sarcinii.

De altfel, în acest sens, câțiva cercetatori au publicat în 2012 în British Medical Journal, cazul unei fete la care vaccinul Gardasil a indus o stare de menopauza precoce, cu distrugerea tesutului ovarian. Cercetatorii au precizat foate clar că au exclus toate celelalte cauze posibile,nelăsând astfel nici un dubiu asupra rolului dramatic al vaccinului tetravalent Gardasil. În plus, au menționat în publicația lor că studii suplimentare sunt urgent necesare pentru ca mult mai multe alte cazuri, ar putea exista. Cât de multe fete vaccinate cu Gardasil dar de multe ori luând și pilula, nu-și vor da seama prea târziu, atunci când vor încearca gardasilsă aibă copii, că sunt sterile? Se vor gândi ele atunci să facă legătura cu vaccinul?

Potrivit mai multor studii realizate în Franța și în străinătate, rata de pierdere între prima și ultima doză nu este neglijabilă. De exemplu, potrivit unei prezentări făcute la Congresul Societătii Franceze de Sănătate Publică în 2011, doar 38% dintre fetele observate într-o clientelă din Picardia au ajuns la sfârșitul programului de vaccinare de 3 doze. O teză de doctorat în medicină (scrisă de Maud Kokotek în 2011) afirmă că 33% dintre fete nu primiseră cele 3 doze. O astfel de situație este, evident, foarte elocventă în ceea ce privește proasta toleranță cu efecte secundare notabile, care împiedică în consecință continuarea schemei la un anumit număr de fete.

În ceea ce privește vaccinul Cervarix, lucrurile nu sunt mult mai liniștitoare dat fiind că studiul major al fabricantului GSK care ar trebui să ateste legitimitatea acestei vaccinări, studiul Patricia, a consistat în compararea femeilor vaccinate cu Cervarix cu un grup care a primit vaccinul Havrix de la firmă, care este de fapt un vaccin împotriva hepatitei A, dar care conține și aluminiu. Fără mare surpriză pentru noi, a existat o rată de efecte secundare grave de 9% în grupul Cervarix și de 8,9%, aproape identic, în falsul grup test. Fără surpriză, de asemenea, GSK a ajuns la concluzia că doar 0,1% dintre aceste efecte secundare grave pot fost atribuite unuia dintre cele două vaccinuri, din punct de vedere comercial firma, firește, neputându-și trage un glonț în picior!

În aceste studii părtinitoare cu toate acestea, autoritățile americane au detectat un risc de avort spontan cu aproape 6% mai mare în grupul Cervarix decât în falsul grup test, la mai puțin de 90 de zile de la vaccinare.

Studii post-comercializare ale Cervarix în țările din Europa de Nord au consistat în compararea consecintelor efectelor secundare cu cele ale vaccinului ENGERIX B a grupului, care nu este altul decât cunoscutul vaccin anti-hepatita B, care poartă totuși răspunderea uneia dintre cele mai mari serii de efecte secundare din istoria farmacovigilenței franceze, potrivit raportului Dartigues. Un vaccin care este deci în mod deosebit susceptibil să provoace reacții autoimune și o manieră mai bună de prezenta vaccinul Cervarix, ca fiind mai sigur decât este, grație acestui tip de comparație părtinitoare.

Toate aceste date arunca în mod clar o lumină nouă asupra legitimității deciziei luate recent de către Ministerul japonez al Sanatatii. Dar este sigur că presiunile Bill-Gates-Vaccinesinternaționale tacite trebuie să fie foarte importante, deoarece OMS are brațul lung și recomandă de fapt extinderea universală a acestor vaccinuri, inclusiv în țările sărace, cu sprijinul logistic al lui GAVI si al Fundației Bill și Melinda Gates. În anii ’90 deja, OMS și-a făcut auzit cu voce tare dezacordul cu privire la suspendarea franceză a vaccinării împotriva hepatitei B, în gimnazii și licee, punând ministrul sănătății de atunci sub o teribilă presiune. În timpul episodului falsei pandemii H1N1, de asemenea, am putut vedea o presiune extraordinara exercitată asupra ministrului medic polonez al sănătății, Ewa Kopacz, vinovată potrivit OMS și Uniunea Europeană de a da astfel o șansă europenilor să realizeze că putem avea mai puține victime ale gripei si evita în același timp efectele secundare, fără a cumpăra nici cel mai mic vaccin experimental.

Aceste feluri de presiuni ar trebui să explice menținerea probabilă a gratuității unei astfel de vaccinări anti-HPV în Japonia, pentru care legea privind vaccinarea preventivă a fost chiar modificată. În Franța, această vaccinare a costat totuși nu mai puțin de 450 de milioane de euro în cinci ani, din cauza costului ridicat al vaccinurilor (al căror cost de producție este relativ redus pentru fabricanți, dat fiind că sunt vaccinuri transgenice, și deci au o marjă mare de profit). O culme și chiar o absurditate, atunci când știm că în această țară, ca și la noi în Belgia, doar 60% dintre femei recurg la frotiul de depistare, un instrument sigur si eficient, dar, din păcate, nu gratuit, care a permis singur o reducere de 80% a mortalității prin acest tip cancer!

Această constatare de bun-simț a decis, chiar din 2008, ministrul austriac al sănătății de atunci, Dr. Andrea Kdolsky să nu recomande nici să ramburseze această vaccinare puțin folositoare și periculoasă. Trebuie spus că această decizie coerentă și prudentă intervenea la câteva luni după moartea a două fete în Austria și Germania, după Gardasil.

Un număr tot mai mare de persoane, inclusiv în Belgia, se întreabă cât de multe victime ar trebui să se acumuleze în urma acestor vaccinuri pentru autoritățile să binevoiască în sfârșit să dea inapoi. În Belgia francofonă, această vaccinare propusă în cadrul școlar de doi ani este un fiasco, doar un sfert dintre părinti cedând cumva acestui ” cadou otrăvit” al gratuității totale a vaccinului efectuat în cadrul școlar.

În acest context, autoritățile, care au cumparat vaccinuri pentru cel puțin patru ani, “s-au pus în mișcare” pentru a încerca să facă să crească rata de vaccinare. Ele au investit nu mai putin de 80.000 într-un proiect-pilot menit, printre altele, să convingă o serie de medici generaliști asupra legitimității vaccinării anti-HPV în școală, în rolul principal cu o “ambasadoare”, cu studii de dietetician și delegata medicală pentru Quintiles, un subtretant al firmei GSK care comercializează Cervarix!

Ministrul comunitar al sănătății Fadila Laanan, are în plus două surori care lucrează la GSK, fără ca ea să o fi menționat vreodată în mod public înainte de a accede la acest post. Asociația interuniversitară Provac care este responsabilă cu elaborarea comunicării cu privire la aceste vaccinuri pentru tineri și părinți este, de asemenea, prezidat de Dr. Swennen, o doctoriță în conflict de interese cu farmaciile (cf. p. .4/126). Această asociație a explicat până acum ministrei eșecul vacinării școlare, prin existența unor grupuri ostile vaccinării. Ea va trebui acum să încerce să explice de ce un stat industrial dezvoltat ca Japonia ar lua o astfel de decizie numai pe baza unor “grupuri ostile vaccinării” și nu a unor realități foarte solide care pot avea un impact asupra responsabilității politicienilor, în caz de inacțiune culpabilă …

traducere pentru razbointrucuvant de C.C.

In timp ce sustinatorii vaccinarii continua sa promoveze folosirea vaccinurilor pentru a preveni bolile, cercetarile nu sustin teoria conform careia acestea ar proteja impotriva bolilor. De fapt, vaccinurile HPV si cel impotriva hepatitei B s-au dovedit a fi periculoase pentru sanatate, uneori chiar fatele. Cel impotriva hepatitei B, administrat in mod curent bebelusilor la nastere, este asociat cu SMB (sindromul mortii la bebelusi) si alte boli debilitante. In cazul HPV, dovezile indica un risc crescut de cancer cervical la femeile tinere, boala asociata de-a lungul timpului femeilor in varsta si detectata cu succes de testul Papanicolau. Numarul bolilor grave asociate vaccinului HPV este intr-o continua crestere.

Vaccinurile produc in general cresterea numarului de anticorpi in organism impotriva unei anumite boli, in schimbul compromiterii severe a imunitatii celulare, imunitate considerata de catre experti ca fiind mult mai importanta in combaterea bolii. Renumitul neurolog Russell Blaylock a scris foarte mult despre compromiterea imunitatii celulare si afectiunile creierului rezultate din vaccinari. Nu exista nicio dovada care sa sprijine teoria conform careia vaccinurile ar ajuta la prevenirea bolii. Dimpotriva, ineficacitatea lor a fost dovedita de izbucnirea mai multor epidemii in mijlocul unor populatii puternic vaccinate. Printre aceste epidemii le enumeram pe cea de tuse convulsiva, pojar si varicela. Cercetarile au aratat ca intre 90 si 99% dintre cei vaccinati impotriva acestor boli le-au contractat, comparativ cu doar 1-10% dintre cei nevaccinati.

Hepatita B este o boala comuna adultilor tineri, in mediul carora promiscuitatea sexuala sau refolosirea acelor pentru administrarea drogurilor sunt practici curente. Similar, virusul HPV nu este in general asociat cancerului cervical, acesta prezentandu-se de obicei ca boala benigna ce se vindeca singura. Cancerul cervical poate fi supravegheat usor prin testele Papanicolau si este diagnosticat de obicei la femeile in varsta.

Copiii nu se regasesc in grupurile de risc pentru niciunele dintre aceste boli. Vaccinul impotriva hepatitei B este administrat in mod curent la nastere. Vaccinul anti HPV vizeaza persoanel cu varste cuprinse intre 9 si 26 de ani. Aceste scheme de vaccinare nu au niciun sens din perspectiva sanatatii, chiar si cu presupunerea generoasa ca ar avea vreun efect in prevenirea bolii. Sus numitele scheme au totusi sens dintr-un punct de vedere axat pe profitul corporatist. Vaccinarile sunt foarte profitabile pentru companiile farmaceutice.

O istorie a sigurantei vaccinurilor

Pana la mijlocul anului 2012, au fost inregistrate 119 cazuri de morti, 894 de incidente de dizabilitati si 9889 de vizite la urgente ca urmare a administrarii vaccinului HPV. Pana in martie 2012, au existat 66554 de cazuri de reactii adverse serioase ca urmare a vaccinarii impotriva hepatitei vaccinB, incluzand 1500 de morti, multe dintre ele incadrandu-se in SMB.

Femei tinere, in prealabil perfect sanatoase, raporteaza anomalii cervicale si cancer dupa administrarea vaccinului HPV. In martie 2012, 669 de femei au raportat teste Papanicolau anormale si displazii cervicale catre Sistemul de Raportare a Reactiilor Adverse la Vaccinuri. 50 de femei au raportat aparitia cancerului. Se estimeaza ca aceste raportari reprezinta un procent foarte mic din numarul real (http://sanevax.org/hpv-vaccine-vaers-reports-march-2012/).

Concluzii

Vaccinurile anti-HPV si anti-hepatita B nu au fost demonstrate ca fiind sigure sau eficace in prevenirea infectarii copiilor cu boli cu transmitere sexuala. Bolile vizate – boala ficatului si cancerul cervical – nu sunt raspandite printre bebelusi, copii sau adulti tineri. Este important ca parintii sa examineze faptele inainte de a-si da permisiunea pentru aceste proceduri medicale comune. Riscurile potentiale reale trebuie atent cantarite in raport cu protectia nedovedita promisa de aceste vaccinuri.

traducere pentru razbointrucuvant de B.D.

Surse:

http://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/HPV/gardasilaug82006.aspx

http://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/Hepatitis-B.aspx

HPV Vaccine VAERS Reports March 2012

http://www.naturalnews.com

How the Vaccine and Immunization Helps During the Pandemic

http://www.naturalnews.com

Blaylock, Russell. February 2011. “Do Vaccines Do More Harm Than Good?” The Blaylock Wellness Report, Volume 8, Number 2.

Blaylock, Russell. April 2012. “Outsmarting…And Beating…Infections.” The Blaylock Wellness Report, Volume 9, Number 4.

Blaylock, Russell. May 2012. “The Immune System: Your Personal Body Guard.” The Blaylock Wellness Report, Volume 9, Number 5.

http://www.nvic.org/Vaccine-Laws/state-vaccine-requirements.aspx

Vezi si:


Categorii

Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce in Romania se oculteaza GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si sechelele ireversibile)?

  1. Pingback: Cercetatorul principal al vaccinurilor ANTI-HPV “rupe tacerea”: GARDASIL SI CERVARIX NU FUNCTIONEAZA, SUNT PERICULOASE SI NU AU FOST TESTATE/ “Descoperitorul” bolii ADHD marturiseste: ADHD ESTE O BOALA FICTIVA - Recomandari
  2. Pingback: Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani - Recomandari
  3. Pingback: FRANTA: vaccinul GARDASIL contestat. Plangeri penale pentru boli ca SCLEROZA IN PLACI, HIDROSADENITA, POLIMIOZITA - Recomandari
  4. Pingback: Sinistrele experimente medicale pe oameni facute de SUA. Printre ele – VACCINARILE GARDASIL - Recomandari
  5. ATENTIE MARE LA VACCINUL PAPILLOMA…..Sunt cazuri foarte multe in care acest vaccin a distrus sanatatea fetelor tinere ,sanatoase…Atasez link-uri de video unde veti vedea chiar persoanele in cauza care azi nu mai au sanatatea care o aveau inainte.
    https://www.youtube.com/watch?v=qLytT7eqkUE
    https://www.youtube.com/watch?v=Hg-YVtFIhcw
    https://www.youtube.com/watch?v=-6EicsLmZv8
    https://www.youtube.com/watch?v=mIoJDz5iUrI
    https://www.youtube.com/watch?v=MHERgF8bsKI
    Si in general medicamente care medici va prescrie pentru diferite boli care voi nu aveti nevoe,Casele farmaceutice e un adevarat marketing pentru persoanele sanatoase. ATENTIE MARE LA MEDICAMENTE PRESCRISE DE MEDICI.
    https://www.youtube.com/watch?v=3YRzXur_la4

  6. Pingback: “FETELE VACCINATE” – documentar danez despre EFECTELE NOCIVE ale VACCINULUI HPV. Medicii s-au alaturat ingrijorarilor exprimate de familii. “Profitul nu trebuie sa primeze in fata sanatatii!” | Cuvântul Ortodox
  7. Inainte sa spuneti ca acest vaccin nu este bun,spuneti ce poate face rau infectia HPV. Hpv cuprinde 100 de radacini(6 ce provoaca cancer ,restul alte boli ). 95% din femei,in decursul vietii sunt infectate cu acest virus. Cele mai raspandite radacini sunt 2 din cele ce provoaca cancer. Am avut nesansa sa dobandesc si eu 2 radacini .la 24 de ani eram depistata cu cancer si hpv pozitiv.un singur partener sexual . Fac operatia,scap de cancer,ramane infectia hpv care ameninta reaparitia cancerului. Sistemul imunitar este singurul care poate indeparta infectia hpv.al meu sau al partenerului nu reusea sa il indeparteze. Trec la planul 2,fac vaccinarea cu cervarix in speranta ca sistemul meu imunitar reusete sa scape de virus si apoi raman protejata de vaccin si nu il mai pot lua in veci. Am reusit sa scap de virus. Au trecut 6 ani de atunci si nici urma de hpv sau cancer de col. Reactii adverse 0.

  8. @Roxana

    Cazul dvs este una, decizia de a vaccina in masa fetitele care, in marea lor majoritate, nici nu si-au inceput “viata sexuala”, in mai multe reprize, cu consecinte atat de ample hormonale, este cu totul si cu totul altceva. Problema nu e vaccinarea pe alegere si raspundere proprie, ci cu vaccinarea ca impunere fortata si ascundere de informatie.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare