STUDIU… de caz privitor la cum se manipuleaza opinia publica si cum se face lobby murdar tintit pe confesiunile crestine pentru LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY

24-03-2011 3 minute Sublinieri

UPDATE

Noi informatii au iesit la iveala despre ”studiul” Institutului pentru Cercetare Religioasa:

studiul referitor la atitudinea catolicilor fata de casatoriile gay a fost finantat de ARCUS, o organizatie de lobby pro-LGTB (Lesy-Gay-Transexual-Bisexual) specializata in infiltrarea din interior a organizatiilor catolice pentru a crea impresia ca exista un trend catolic pro-gay

– sondajul s-ar fi bazat pe interviuri, a continut 3000 de respondenti dintre care doar 600 catolici. Marja de eroare pe felia respondentilor catolici este de 6% (!)

– cei care au criticat sondajul au mai aratat ca modul in care au fost puse intrebarile a fortat un raspuns pozitiv fata de chestiunea casatoriilor gay si au aratat ca pe cohortele de catolici ce frecventeaza des slujbele proportia de pro-gay rights e mult inferioara celorlalte.

– chiar si in cazul unei mari degradari a constiintei crestine datorate lipsei de fidelitate fata de propriile valori etice sau chiar ignorarii lor, lobby-ul pro-gay recurge la astfel de stratageme pentru a crea false majoritati ale opiniei publice.

– ca sa fie si mai clar carei agende serveste institutul respectiv, iata titlul ultimului ”studiu”: ”Putini americani privesc cutremurele, inundatiile sau alte dezastre naturale drept semne de la Dumnezeu”

  • Gandul:

Dintre creştini, CATOLICII sunt cei mai TOLERANŢI faţă de homosexualitate – STUDIU

Catolicii sunt mai înţelegători decât creştinii ortodocşi sau cei protestanţi în ceea ce priveşte drepturile comunităţii de gay şi lesbiene, se arată un studiu publicat astăzi de Institutul pentru Cercetarea Religioasă din SUA.

Şapte din zece catolici spun că religia este “de vină” pentru rata mare de sinucideri din rândul homosexualilor americani. “Poate părea surprinzător că tocmai catolicii sunt mai înţelegători în ceea ce priveşte comunitatea de gay şi lesbiene. Dar se pare că ei au înţeles că homosexualii sunt discriminaţi în foarte multe aspecte ale vieţii: căsătoria, locul de muncă, serviciul militar şi adopţia”, spune Dr. Robert Jones, CEO-ul Institutului pentru Cercetarea Religioasă.

Alte aspecte relevate de cercetare:

Majoritatea catolicilor (56%) consideră că a fi homosexual nu e un păcat.

Trei sferturi dintre catolici sunt de acord ca homosexualii să trăiască împreună, în “legalitate”: 43% sunt de acord cu căsătoriile homosexuale, în timp ce 31% sunt de acord cu “uniunile civile” (un fel de concubinaj între persoanele de acelaşi sex, recunoscut de legea americană).

• Tot 75% dintre catolici consideră că ar trebui să existe legi care să protejeze comunităţile homosexuale.

• 63% dintre catolici consideră că homosexualii ar trebui să îşi poată satisface serviciul militar la fel ca heterosexualii.

6 din 10 catolici cred că homosexualii şi lesbienele ar trebui să poată adopta copii.

• Doar 40% dintre catolici consideră că Biserica lor se ocupă într-adevăr de problema homosexualilor şi lesbienelor.

Cei chestionaţi cred că poţi fi un bun catolic chiar dacă eşti homosexual sau pur şi simplu te opui părerii Vaticanului despre căsătoriile homosexuale. Nu în asta constă esenţa catolicismului, se arată în studiu.

“Cercetarea arată că toleranţa faţă de gay şi lesbiene e în creştere şi că acum e momentul ca mariajele dintre ei să fie legalizate peste tot. Este important modul în care îî facem să conştientizeze acest lucru şi pe episcopii americani, care sunt împotrivă din principiu”, mai spune dr. Jones.

Creştinismul este una din cele trei religii monoteiste contemporane, alături de iudaism şi islamism. La nivel mondial, creştinii sunt, în acest moment, cei mai numeroşi.

Se iau trei ingrediente: 1) superficialitatea mass-media, 2) agenda corectitudinii politice (gay rights included) nelipsita de pe masa vreunei redactii mai acatarii si 3) ”studii” interesate politic cu bataie electorala si afiliatie ideologica; se amesteca bine si rezulta o tema falsa pe agenda opiniei publice: care-i cel mai toleranta confesiune din tara fata de ”minoritatea” gay?

O mostra din genul de ”preparate” care ni se servesc prin reteta de mai sus este si ”studiul” de mai jos preluat iute-nevoie-mare de Gandul online. Sa vedem despre a) ce fel de institut a realizat studiul, b) cum arata studiul si cum a ajuns el pe Gandul; c) care este totusi finalitatea unei astfel de facaturi.

a) Articolul citeaza un studiu realizat de Institutul pentru Cercetarea Religioasa, fara sa ne spuna insa nimic cu privire la cel fel de studiu este, cine e acest Institut si ce face el in timpul liber. Ei bine, in primul rand, Institutul NU este o institutie academica, in sensul de a apartine unei universitati. Este o agentie, chipurile non-profit, care realizeaza analize pe o serie de teme publice. Cum este si cea de fata. In mod evident, este un mijloc subtil de a specula faptul ca astazi un argument in dezbaterile publice, in formarea agendelor politice si un instrument de a exercita presiune asupra unor organizatii – cum ar fi, de exemplu, confesiunile crestine – sunt aceste sondaje care ar reda, chipurile, parerea majoritara a oamenilor pe subiecte sensibile. Si, daca oamenii au parerea X, atunci trebuie ca toti sa ia aminte si sa se conformeze acestei pareri X, ca doar Vox populi, vox Dei…

Asa a fost si in cazul propulsarii avortului in cadrul SUA. Fosti activisti ai dreptului la avort au recunoscut, dupa ce au realizat crima ce o savarseau si s-au convertit la gruparile pro-life, ca au falsificat din greu sondaje de opinie publica pentru a da impresia ca majoritatea americanilor doreste liberalizarea avortului.De ce? Pentru ca in tehnica sondajelor de opinie publica existaprincipiul band wagon: cand se formeaza o majoritate de opinii pe un anume subiect, ceilalti subiecti au tendinta de a merge in sensul majoritatii formate, pentru a fi in tabara psihologica a ”invingatorilor”.

Ne aducem aminte si de sondajele penibile folosite la noi in tara pentru sustinerea campaniei esuate de vaccinare contra HPV. Aceeasi tehnica si aceeasi manipulare – insailarea unor sondaje din care lipseau elemente esentiale care puteau fi folosite pentru verificarea corectitudinii lor pentru a provoca, psihologic, un efect de band wagon in randurile parintilor pentru a le smulge acordul de vaccinare.

b) Ei bine, studiul acestei agentii de lobby, caci asta este de fapt ”institutul” citat, este la fel de subtire din punct de vedere metodologic, al corectitudinii sale, ca exemplele de mai sus. In primul rand, nu este un sondaj de opinie publica, ci o analiza secundara, cum se zice in termeni tehnici. Adica au folosit date disparate din mai multe studii sau sondaje de opinie publica realizand un fel de sinteza a acestor raspunsuri disparate. Nu excludem ca o parte din aceste rezultate sa fie apropiate de realitate – indeosebi pentru partea de catolici care sunt, istoric vorbind, apropiati de Partidul Democrat (din randurile caruia provine actualul presedinte Obama, mare sustinator al gay-lor), insa tratarea laolalta a catolicilor, fara sa se identifice faliile modernistilor si agiornatilor de cea a traditionalistilor este manipulatoare.

Si, daca ”institutul” respectiv extrapoleaza unele concluzii la intregul catolicism american, modul in care preia Gandul deja e o culme de amatorism… Nu doar ca nu se precizeaza faptul ca studiul este valabil DOAR pentru SUA, si DOAR pentru catolicii americani, ci il prezinta de parca ar fi GLOBAL si de parca ar fi fost vizate TOATE confesiunile crestine! Fara sa fie deloc cazul!

Iata titlul dat de Gandul: Ortodocşi, catolici, protestanţi: care sunt cei mai toleranţi faţă de homosexualitate – STUDIU

c) Scopul evident al unor asemenea ”studii” este de a furniza gruparilor pro-homosexualitate instrumente de a exercita presiuni asupra unor organizarii, asupra politicienilor si de a manipula agenda opiniei publice. Concluzia ”institutului” este relevanta in acest sens:

“Cercetarea arată că toleranţa faţă de gay şi lesbiene e în creştere şi că acum e momentul ca mariajele dintre ei să fie legalizate peste tot. Este important modul în care îî facem să conştientizeze acest lucru şi pe episcopii americani, care sunt împotrivă din principiu”, mai spune dr. Jones.

Asadar, obiectivul este legalizarea mariajelor homosexuale si un prim obstacol de depasit sunt cativa ”episcopi” catolici mai incapatanati care nu vor sa faca rabat de la Biblie in aceasta privinta. Semn ca in SUA se anunta o batalie inversunata pentru impunerea drepturilor homosexualilor. Si impotriva confesiunilor crestine sau, mai exact, a factiunilor traditionaliste ale acestora.


Categorii

Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Studii psiho-sociologice

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

30 Commentarii la “STUDIU… de caz privitor la cum se manipuleaza opinia publica si cum se face lobby murdar tintit pe confesiunile crestine pentru LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY

  1. @ Elena:

    Va rugam sa rescrieti mesajul, daca se poate, scriind normal (nu cu majuscule), deci dezactivand CAPS LOCK. Va multumim!

  2. Problema acestor statistici este ca se refera la oameni care se declara intr-o anume confesiune, teoretic.
    Si in Romania se declara 87% ortodocsi, dar cati traiesc in duh ortodox ?
    La catolici este la fel. Se declara catolici cei botezati asa, dar dintre acestia cati sunt practicanti, cum spun ei, adica dintre acestia cati merg la biserica si incearca sa se conduca dupa principiile crestine ?
    Eu va asigur ca practicantii occidentali nu aproba homosexualitatea, si poate chiar si dintre cei nepracticanti nu o aproba in sufletul lor, dar se tem sa afirme ca sa nu fie catalogati drept homofobi.
    Numai artistii, politicienii si jurnalistii fac propaganda homo, pentru ca sunt multi printre ei care au aceasa meteahna sau pentru ca aceasta propaganda aduce voturi…
    Stiu ca se vor gasi voci care vor spune ca unii preoti catolici au practicat sau practica homosexualitatea, este adevarat dar asta poate veni din obligatia preotilor catolici de a nu fi casatoriti ceea ce este o prostie, dar poate veni si din ispitele in care cad unii clerici, calugari, si care se intampla si la ortodocsi. Oricum acestea sunt cazuri izolate si nereprezentative pentru slujitorii Bisericii in general.

  3. Sunt botezata ortodoxa, nu sunt o practicanta plina de râvna in sensul ca merg la Biserica si la Sfânta Liturghie doar uneori, dar de cand am citit dezbaterile si explicatiile cu privire la homosexualitate, nu as aproba-o nici macar cu riscul de a primi un glont in cap pentru asta. Este impotriva vietii, a naturii, un reflex al mortii si narcisism prin excelenta. Cata vreme nu poate duce la nimic pozitiv si acesta este un adevar in sine, nu voi aproba niciodata astfel de practici, oricat de “talibana”, “fundamentalista”, “anacronica” si rigida ar considera oamenii ca sunt. Ar insemna sa cred ca albul este alb dar sa pretind ca este negru fiindca asa este corect din punct de vedere politic. Asta e peste capacitatea mea de disimulare. Si presupun ca sunt multi oameni ca mine; nu ma consider o mare credincioasa, nici cea mai mare pacatoasa, nici nu am studii de specialitate sa ma pronunt ferm si sustinuta de stiinta; dar mi se pare ca homosexualitatea este un fenomen pur si simplu grotesc si atunci resping ideea de plano. Cu stima.

  4. PS: oricum statisticile acestea sunt cu deosebire perverse: celebru exemplul cu omul care sta cu picioarele in gheata si capul in cuptorul incins si care in medie are o temperatura optima.

  5. @ Hrisanti, Maria:

    “Problema acestor statistici” e mult mai grava de atat. Sunt pur si simplu niste manevre ideologice de doi lei, niste instrumente de presiune, fara nici cea mai mica baza stiintifica, oricat de fragila. Oricine poate scoate din burta acest tip de “studii”. Problema e sa aiba bani si influenta sa le VANDA in mass-media ca sa-si realizeze scopurile. Recititi, va rugam, comentariul nostru. Miza este clara, “bisericile” sa fie convinse ca “masele” cer legalizarea sodomiei. Si asta este exclus, categoric, chiar si in mediile catolice cele mai secularizate!

  6. De acord cu admin.
    “Statisticile” sunt metode de manipulare. Minciuni, minciuni, minciuni!

  7. @admin

    Intr-un fel asta ziceam si eu, ca aceste statistici nu reflecta adevarul 🙂

    Doamne ajuta !

  8. @Maria

    “…nu as aproba-o nici macar cu riscul de a primi un glont in cap pentru asta.”

    Sora draga, sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu ne dea ispita aceasta…
    Si sa ne rugam si pentru homosexuali, caci si ei sunt oameni si le da Domnul si lor sansa sa se pocaiasca pana in ultima zi a vietii lor.
    Si poate ca un homosexual de astazi sa devina sfant maine, iar noi “dreptii” sa nu ne mantuim…
    Sa ne rugam si pentru cei care de frica nu o contesta, ca sa fie la fel de curajosi ca noi…
    Si sa nu uitam ca pe lista pacatelor de moarte, pe primul loc este Mandria…

  9. @Hrisanti
    Sa nu fim exaltati si optimisti fata de ridicarea din pacate…este asa de grea aceasta ridicare ! Trebuiesc atatea lacrimi,frangere de inima si timp ca sa curatim ce s-a intinat !
    Lumii de astazi i-au secat lacrimile,iar inimile nu mai cunosc frangerea si durerea pentru pacat.Eu m-as abtine sa afirm ca un homoxesual de astazi poate sa devina sfant maine.Stiu ca la Dumnezeu toate sunt cu putinta,insa repet,eu m-as abtine sa fac aceasta afirmatie…
    “Sa fugiti de pacat,ca de foc !” – cum zicea Cuviosul Parintele nostru Cleopa.Ceva similar cu avertismentul “Pericol de moarte !”.
    Aceasta-i cea mai buna arma,iar nu putinta de a ne ridica prin marea milostivire a Lui Dumnezeu si prin cele pomenite mai sus.
    Un Post Sfant,cu bucurie,tuturor !

  10. @GeluS

    Stiu foarte bine cat este de greu sa te ridici din pacate, dar stiu si ca se poate !
    La mine nu este vorba de exaltare, ci de experienta de viata… 🙂
    Sigur ca trebuie sa ne ferim sa facem partasie cu cei care traiesc in pacat, dar asta nu insamna ca trebuie sa-i condamnam sau judecam noi, inaintea lui Hristos !
    Cred ca exaltare este mai ales atunci cand ne credem demni de a condamna pe altii…
    Si nu stim noi daca “lumii de azi i-au secat lacrimile” fiindca numai Dumnezeu stie ce este in sufletul fiecaruia. Noi ne inchipuim ca stim din cauza mandriei…

    Domnul sa ne miluiasca !

  11. Iata un articol in care se dezvaluie tactica infiintarii de organizatii pretins crestine sau catolice ce sustin “cauza gay”. Aceste organizatii sunt, de fapt, finantate de sustinatori ai gay rights, fiind create special pentru a infiltra inauntrul confesiunilor grupuri de presiune pro-homosexualitate.

    http://www.lifesitenews.com/news/catholic-christian-gay-projects-funded-by-homosexualist-billionaire

    March 25, 2011 (LifeSiteNews.com) – Top ‘gay-rights’ groups claiming to represent Christians and Catholics, and at least one Jesuit-run college, are being funded by a major homosexualist business magnate with the aim of stirring up dissent within the ranks of the church.

    In a recent article Thomas Peters, Cultural Director for the National Organization for Marriage and founder of the American Papist blog, revealed the funding sources of various groups that promote acceptance of homosexuality under the guise of representing concerned members of the Judaeo-Christian community.

    Groups such as New Ways Ministry, a top group recently condemned by the U.S. Catholic bishops, have received large sums from the Arcus Foundation for the purpose of promoting same-sex “marriage” specifically among Catholics, Lutherans, Episcopalians, and Jews.

    The Arcus Foundation was begun by Jon Stryker, an openly gay billionaire stockholder and a leading supporter of homosexualist initiatives. A 2006 Salon article points to the influence of gay software millionaire and activist Tom Gill on Stryker.

    “Lisa Turner, political director for Jon Stryker, confirms that Stryker was motivated by the generous and precedent-setting giving of Tim Gill, the openly gay founder of Quark Inc., in 2004,” says the article.

    “Proponents of gay marriage are smart – they create organizations to funnel their wealth to the causes they want to see succeed,” wrote Peters, who pointed to the degrees of separation obscuring the relationship between New Ways Ministry and Stryker’s foundation.

    The Arcus Foundation’s website also lists several other “Catholic” projects under the heading “Religion and Values.” The listings specifically describe plans to undermine Catholic Church teaching on sexuality from the inside.

    For example, The National Gay and Lesbian Task Force received $152,625 from the foundation for “a collaborative strategic planning process focused on building a pro-LGBT movement within the Roman Catholic Church in the U.S.” On the Catholic education front, the Jesuit Fairfield University was granted $100,000 to “expand the current discussion on homosexuality within Roman Catholicism to include the diverse opinions of progressive Catholic thought leaders and theologians.”

    Pushing acceptance of birth control or abortion among Catholics is also part of the mission of the foundation: the Woman’s Alliance for Theology, Ethics and Ritual was entrusted with $70,000 to create “a cadre of Catholic lesbian, bisexual and transgender women and their allies that would assume a leadership role within the Catholic community on issues related to gender, sexuality, [and] reproductive health.”

    Other funding includes $93,345 to New Ways Ministry, $200,000 to New Ways Dignity USA, and $23,000 for a campaign to attack Catholic teaching on sexuality in tandem with Pope Benedict XVI’s visit to the United States in 2008. (Click here for a full list of Arcus grants.)

    According to Peters, if “you add up Arcus giving to other ‘Christian’ outfits, the total since 2007 is a staggering $6,500,000.”

    Catholics for Equality is another budding front group aimed at undermining Catholic teaching on homosexuality. In this case, the organization has clear ties to the Human Rights Campaign (HRC), one of the country’s most prominent pro-homosexual organizations.

    HRC employs or formerly employed three of the five board members of Catholics for Equality. Even gay activist blogger Michael Petrelis noted that the group, launched last year, is “riddled with support from other HRCers” and that the close connection upset the Rainbow Sash Campaign, another homosexualist ‘Catholic’ group.

    “Catholics should be outraged that an outside group – which also funds anti-Catholic groups – is funding dissident organizations within the Church to confuse fellow Catholics and undermine our bishops and the teachings they articulate,” said Peters.

  12. Frate admin
    Nu pot sa cred ca-ti inchipui ca pot fi crestini care sa sustina “cauza gay”, chiar daca sunt date publicitatii asemenea articole.
    Daca ne luam dupa ce spune presa, atunci de ce ne suparam cand presa spune de rau de BO ? Daca articolele mass-media au atata importanta, de ce le eludam pe cele care ne condamna, si le promovam pe cele care ne dau dreptate ? Unde este dreptatea ? La Dumnezeu este !
    Niciun crestin adevarat nu poate sa sustina “cauza gay”, dar nici nu poate sa condamne niste oameni la izolare sociala inainte de a fi incercat tot ce se poate ca acestia, sau unii dintre acestia, sa fie recuperati.
    Si nu recuperezi un pacatos excluzandu-l.
    Va rog sa ma iertati ca am incercat sa intervin din postura pacatosului…din fericire Judecata este la Dumnezeu, caci daca era la noi nu iertam pe nimeni, in afara de propria persoana, desigur 🙂

  13. @Hrisanti:

    Cred ca nu ai citit cu atentie… Tocmai asta arata linkul respectiv – ca gruparile ce promoveaza drepturile homosexualilor (deci aici vorbim de o agenda ideologica si nu de pacatosul a carui intoarcere o vrea Dumnezeu) pretinzandu-se a fi, in acelasi timp, “crestine”, nu sunt deloc ceea ce pretind a fi, ci sunt finantate si create cu scopul de a se infiltra in interiorul diferitelor confesiuni si a exercita presiune de acolo. Mutatis mutandis, se intelege si mai bine, avand in vedere aceste strategii de marketing, si cum au fost finantate studii ca cele analizate in postarea de aici.

  14. Frate admin

    Trebuie sa intelegem urmatorul lucru, ca legile permisive pentru homosexualitate sunt promovate de politicieni si se voteaza in Parlament, Adunare Nationala, sau cum s-o numi in fiecare tara.
    Stim bine ca si in Romania, ca si in alte tari, dupa ce deputatii/senatorii ajung in Parlament, nu intotdeauna voteaza ceea ce poporul i-a mandatat sa voteze.
    Legile permisive pentru homosexuali nu se voteaza prin referendum, ci prin Parlamente, si de aceea nu trebuie acuzate niste natiuni, sau confesiuni, ca ar fi de acord cu homosexualiatea, doar pentru ca politic se voteaza asa 🙂

  15. @Hrisanti:

    Of, of, ce ti-e si cu graba asta. Efectiv nu stiu la ce te referi. Nici in cadrul postarii, nici la comentarii, nu a fost vorba de a acuza natiuni sau confesiuni, ci doar de strategii folosite de gruparile de presiune pro-gay.

  16. @ admin
    Nu am zis ca voi acuzati pe cineva :-), dar am zis ca se face usor o echivalenta intre acceptarea orientarii “gay” si unele natiuni sau confesiuni, doar pentru ca in unele tari s-a votat in Parlament o lege pro-gay.
    Oare voi credeti ca in Spania, sau in Belgia, sau in alta dintre tarile unde “casatoria” gay este acceptata, cetatenii au acceptat-o ? In Franta nu este inca acceptata, multumesc lui Dumnezeu, dar si daca ar fi vreodata acceptata politic, sa fiti siguri ca nu oamenii de rand, si mai ales cei credinciosi au acceptat-o. Asta vreau sa spun.:-)
    Daca stiu bine sa citesc, titlul comentat este ” DINTRE CRESTINI, CATOLICII SUNT CEI MAI TOLERANTI FATA DE HOMOSEXUALITATE” (preluat din ziarul Gandul) ceea ce nu este adevarat.
    Ma iertati si promit sa ma opresc aici.
    Domnul sa fie cu noi toti.

  17. @Hrisanti:

    Pai da, e titlul din Gandul – deci nu al nostru – pe tocmai ca l-am demontat si i-am aratat lipsa de sens in postare, aratand ca e vorba de (in cazul cotidianului online romanesc) de un amatorism “feroce”, iar in cazul studiului” acelui institut, de manipulare.

    Am dat o serie de stiri si am si comentat exact in linia celor spuse de tine – legislatia pro-gay este promovata de grupuri de presiune, este impusa populatiei de cele mai multe ori prin metode care eludeaza procesul democratic, de multe ori prin intermediul Curtilor de Justitie sau a unor decidenti politici cheie (exemplul Californiei este foarte semnificativ in aceasta privinta, populatia respingand prin referendum casatoria gay, impusa statului federal prin intermediul Curtii de Justitie locale; de altfel, avortul a fost liberalizat in SUA tot prin aceeasi stratagema – printr-o decizie a Curtii de Justitie Supreme). Chiar nu am priceput de unde pana unde acest malentendu, dar, in fine, ça arrive, quoi, totul e bine cand se termina cu bine. 🙂
    Duminica senina si cu pace iti dorim!

  18. Da, si eu ma intreb de ceva vreme: de ce ne este atat de greu sa si auzim pe celalalt inainte de a vorbi sau sa si citim inainte de a comenta? 🙁 Alta boala a vremurilor, care ne face sa devenim din ce in ce mai singuri si mai inchisi in noi desi aparent socializam tot mai mult. Cum zicea un cantec la moda de pe vremea adolescentei mele, “Living in a strange situation: it s too much talking, no communication”. Iertati-ma, va rog!

  19. Pingback: Război întru Cuvânt » CRUCEA, PUTEREA “NEBUNA” A CRESTINULUI. Inaltul Teofan mustra, in Duminica Sfintei Cruci, nelegiuirile anti-familie din lumea contemporana (propaganda homosexualitatii, avortului, prostitutiei, educatiei “s
  20. @ Viorel

    Frate, eu incerc sa cred ca noi aici comunicam foarte bine, desi uneori ne mai contrazicem 🙂
    A comunica nu inseamna a ne da dreptate unii altora, ci a construi o idee sau o mentalitate corecta din mai multe idei, chiar si contradictorii.
    Comnicarea avand la baza acordul 100% este de tip comunist/totalitar in orice caz.
    A comunica exact asta inseamna, a-si spune fiecare parerea si a se culege roadele cele bune dintr-o contradictie aparenta.
    Pana la urma, dupa cum s-a constatat am ajuns la un acord comun, desi parea ca nu comunicam 🙂
    Domnul sa ne miluiasca !

  21. Fratilor Admini, in seara asta pe TVR 1, la ora 21.10 va fi o emisiune cu tema “CAT DE MARE ESTE AVEREA BISERICII”…

    As vrea sa fiti atenti si s-o urmariti…!

    Doamne Ajuta!

  22. @ VELA GHEORGHE:

    Nu se mai prinde online TVR-ul si niciunul din noi nu avem TV, asa ca… In orice caz, e cam previzbil, au mai tratat tema asta si Realitatea, mai de mult si ziarele (Adevarul, parca?) . Nu prea mai avem apetenta pentru aceste subiecte…

  23. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Tinerii romani ar fi rasisti, homofobi, antisemiti, ar avea o parere buna despre comunism si ar favoriza dictatura militara. CARE ESTE AGENDA IDEOLOGICA SI CE MIZA URMARESTE STUDIUL FUNDATIEI SOROS?
  24. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Articolele saptamanii: TOTALITARISM HOMOSEXUAL: ceea ce doresc homosexualii nu este o egalitate in fata legii, ci un control al constiintei
  25. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CLIPUL VIRAL PRO-HOMOSEXUAL: Cum manipuleaza gruparile gay copiii in aplauzele mass-media
  26. Pingback: CONTRA MARSURILOR SI PROPAGANDEI “GAY”. Duhovnici si ierarhi romani care au vorbit impotriva PACATULUI HOMOSEXUALITATII. Ar trebui si mai mult, dar… -
  27. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  28. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
  29. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
  30. Pingback: Activismul LGBT in Europa rasariteana: PROPAGANDA COLONIALISTA BRUTALA DE FACTURA EXTREMISTA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare