“PROFIT PE SANATATE”. Moise Guran si colegii sai de la Biz-Bazar (Antena3) il spulbera pe ADRIAN STREINU-CERCEL printr-o ancheta si analiza jurnalistica de NOTA 10!

14-01-2010 17 secunde Sublinieri

“SIDA – LICITATIE INFESTATA” si AFACEREA GLAXO

“Pandemiile se dovedesc o mare afacere”

Vezi si:

*


Categorii

Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la ““PROFIT PE SANATATE”. Moise Guran si colegii sai de la Biz-Bazar (Antena3) il spulbera pe ADRIAN STREINU-CERCEL printr-o ancheta si analiza jurnalistica de NOTA 10!

  1. au antors placa sau o dau la antors.asta e televizorul

  2. @ Daniel:

    Moise Guran s-a mai exprimat odata impotriva isteriei cu gripa porcina, demonstrand ca e o minciuna. Conteaza si omul, nu doar “televizorul”.

    Ceva nou:
    http://videonews.ro/action/viewvideo/34418/Live-Ultimele-clipe-de-viata-ale-barbatului-care-a-luat-doza-de-vaccin-acasa/

  3. Ma gandesc acum la urmatorul rationament: Criza mondiala a fost declansata pentru ca toate tarile din lume sa nu mai aiba lichiditati, pentru a nu cheltui banii ei asa cum vor, ci asa cum vrea FMI si altii din afara, care asigura lichiditati, si imprumuta tarile pentru a-si cumpara vaccinul anti aH1N1. Adica ne imprumutam pentrua ne distruge populatia, care pe langa ca e distrusa mai e si datoare.
    Poate e prea tarziu pentru astfel de rationamente.

  4. Slava Tie,Doamne,Slava Tie!Incep oamenii sa se trezeasca din moleseala si atatati de ZGOMOTOSUL APEL SPRE VACCINAREA BOLII PANDALIOASE,de INTERESATUL SECRETAR CERCEL…ACUM DEVENIND SI INTERESANT… M A S O N…, SE INCEP CERCETARI ASUPRA SUBIECTULUI.DUMNEZEU SA AJUTE PE CEI CARE ANCHETEAZA ACEST TITAN AL RAULUI…ZICANDU-SI EL:…”BINELE POPULATIEI”…DOAMNE,DUMNEZEULE MARE,PAZESTE POPORUL TAU!

  5. Dragii nostri frati,
    Va multumim ca ati dus (si duceti) o lupta dreapta pentru binele nostru, a tuturor romanilor;
    Cred ca victoria impotriva acestui rau, se datoreaza in primul rand site-urilor crestine, care nu au incetat sa strige adevarul (si sa atentioneze in felul acesta in televiziunile)!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa ne binecuvanteze pe noi toti!

  6. http://www.youtube.com/watch?v=05XqPMk7iJM&NR=1

    Stiati ca: “HPV-ul, este un virus care a aparut pe pamant, cu mult inaintea aparitiei omului pe pamant, deci e mult mai vechi decat omul.”

    Omul asta face medicina? Uitati cum vorbeste despre cancerul de col uterin. E uluitor!!

    Apoi la minutul 2.40 isi saluta colegii din masonerie, atent, prelung.

  7. Fiecare mort din cauza unei afectiuni cronice e raportat ca fiind din cauza gripei porcine, in timp ce fiecare mort din cauza vaccinului H1N1, e declarat ca fiind din alte cauze

    ”Strainu’ cu Cercel” este MASON, la ce va asteptati de la ANTIHRISTL acesta?

    ”televiziunea este gunoi, da gunoiul afara din casa ta” este moto-ul dupa care fiecare crestin ar trebui sa ia masuri

    Doamne ajuta!

  8. Pingback: Tun de 500 milioane de euro in Romania - “SIDA – LICITATIE INFESTATA” si AFACEREA GLAXO | Urban Iulian
  9. EXCELENT REPORTAJ !!! Multumesc, Moise Guran, pentru subiectele alese si excelentele problematizari !

    Sper ca limbajul n-a fost complicat pe alocuri, ca sa inteleaga tot romanu’, cate probleme dramatice, grave ridica.Sunt impresionata de demersurile facute pentru aceasta emisiune , multumesc si celor care au semnalat-o.

    Domnilor (si alti) jurnalisti, domnule (?)Cercel, va asteptam!

  10. numai minciuni si hotiii de asta se tin cei din guvernul Basescu!!!!!!1

  11. @vasile: minciuna si hotia sunt peste tot, sa nu ne iluzionam ca fac parte doar dintr-o singura grupare politica. Nici familia Geoana nu e deloc straina de interesele Glaxo si alte mari companii “farma”…

  12. Suntem printre putinele tari din lume care mai are un sistem de sanatate public, care contrar tuturor perceptiilor tuturor romanilor este de bine de rau functional. Nu ma injurati cand spun asta, am gandit si eu cu totul altfel, ca si dvs, dar dupa ce am privit mai de sus, mai la scara mondiala, aceasta este concluzia zdrobitoare.

    Cred ca se doreste daramarea acestui sistem public de sanatate, din afara.
    Poate nu credeti in teoria conspiratiei, dar sunt numeroase exemple prin care marile corporatii indiferente de industrie, acoperite de acel guvern maret al SUA au distrus sistemele publice din numeroasele tari prin strategii de panica si soc.
    Pentru cei care vor sa faca un exercitiu de gandire asupra realitatii din zilele noastre, recomand ca introducere Doctrina socului, de Naomi Klein.
    Dupa aceea veti privi aceste acte ca ale domnului Streinu Cercel, ca pe niste piese de puzzle in marea increngatura corporatista mondiala. Veti simti ca lucrurile se leaga.
    Nu vreau sa va conving pe nimeni, doar indemn la un exercitiu de gandire cu propriul dvs capsor, atat timp cat mai aveti aceasta libertate. Apoi doar incercati sa faceti ceva pentru oamenii din jurul dvs caci si ei ca si dvs nu si doresc decat fericirea. Nu-i distrugeti doar pentru satisfactia unui numar mai mare in banca, caci aceasta este de foarte scurta durata. Cred ca fiecare dintre noi ne putem creste acest numar mai incet, dar cu satisfactia ca nu ne-am distrus aproapele. Si va rog, nu ma catalogati drept comunist socialist pentru ce am zis aici, priviti va rog dupa perdea nu prin ea, lasati tembelizorul, adica televizorul.

  13. Cel mai bun joc al anului 2009
    Precis ca ati auzit, si v-ati si intrebat, ce o fi aia „Pandemie“?
    Ei bine, este cel mai nou si mai de succes joc al anului 2009, produs de firma „Pandemic & Co.“
    Este un joc de societate interactiv. Desi a aparut abea în 2009, il joaca toata lumea.
    Scopul jocului este de a combate cat mai eficace posibil o boala contagioasa, care se raspandeste in toata lumea. Puteti alege diferite figuri de joc: medici, politicieni sau oameni de stiinta. Sau chair sef de marketing la un concern farma, care doreste sa-si tripleze castigul. Pentru un astfel de rol primiti din start 2 miliarde de Euro bonus in jetoane.
    Tabla de joc este o harta a lumii. Pe ea se pot pune stegulete colorate pentru raspandirea epidemiei sau pentru rata de vaccinare. Pe deasupra mai există si cartonase cu rezultate şi statistici. Pe ele poate figura, de exemplu, care tara va fi urmatoarea invadata de epidemie, sau care va primi bonus pentru crearea vaccinului.
    Oamenii de stiinta, care stau pe lista de plati a concernelor bine situate in joc, si care de asemenea sunt situati in pozitii bune de joc (ca de exemplu consilieri pe langa guverne, specialisti in epidemiologie, etc.) primesc extra-bonusuri. De asemenea primesc bonusuri si politicienii care ajung ss se cocoate pe scaunul de Ministru al Ssnststii sau chiar pe cel de Prim-Ministru. De fapt din acest moment ati si castigat (jocul? jetoanele fraierilor? egal, ati castigat oricum!).
    Exista mai multe trepte de dificultate a jocului. Deocamdata Romania se afla la gradul de dificultate „Strain incepator cu cercel“. Dar invata repede si in curand va primi un belgiug in rat, precum porcul (strainul, nu Romania!)
    Jocul incepe la Geneva, la OMS. Apoi intra in joc figurile de politicieni. Aici este nevoie de indeminare si de strategie in manipularea steguletelor si a cifrelor statistice de pe cartonase, pentru a castiga capital politic (implicit jetoane) si a avansa in combaterea epidemiei, conform regulilor jocului. Asta inseamnă ca cel mai bine este sa jucati in doi, pereche, pentru a avea randament mai bun.
    De exemplu, daca un medic incepe sa joace pe cont propriu, si face o mutare gresita, afirmand ca nu exista pandemie, sau ca vaccinul este mai daunator decat virusul insusi, atunci se aplica penalizari, puncte minus, iar la urmatoarea reforma a sanatatii se pierd jetoane. Multe jetoane! De fapt, in acest joc, medicii nu ar trebui sa faca nimic altceva decat sa intepe fraierii cu vaccinuri si harta cu stegulete. Si totusi ei se baga cu placere in joc si participa, atata timp cat nu le ia vreunu jetoanele, cabineteale si licenta.
    Apoi in joc mai apar oamenii de stiinta, care cu o indemanare si rapiditate suspecta (cum am vazut eu la targ ca faceau aia cu Alba-Neagra) creaza vaccinuri. Acuma, nu are importanta ce anume vaccinuri. Pentru jocul nostru este egal ce fel de vaccin creati. Se zgaltaie bine impreuna ceva nanoparticule cu putin mai mult mercur si cu o priza de squalen intr-un vas de aluminiu. Si gata vaccinul. Important este doar ca mai tarziu să primiti Premiul Nobel pentru salvarea omenirii de la pierzanie. Pentru asa ceva se dau multe jetoane, frumos colorate!
    Nu trebuie sa va faceti ganduri asupra responsabilitatii pe care o sa o aveti pentru efectele nedorite sau ulterioarele boli provocate de vaccin. Nu va priveste chestia asta, caci intotdeauna mortul e de vina (fraierul care a ramas fara jetoane si a iesit din joc!)
    Pentru a face jocul mai atractiv, puteti sa faceti pariuri pe jetoane, ca de exemplu: Ce este mai mortal, vaccinul sau epidemia? Aveti grija sa nu pariati prea mult, ca sa nu ramaneti de fazan.

  14. daca DNA ar investiga sumele primite de STRAINU CERCEL cu titlu de sponsorizari,vacante in locuri exotice,participari la congrese platite de firmele de medicamente(in special GLAXO)l-ar baga in puscarie pt ca nu le-a declarat si de multe ori ele reprezinta MITA.Firmele de medicamente nu platesc direct, pt a se proteja, ci printr-o firma interpusa,deci daca se iau contractele la verificat nu veti vedea scris GLAXO ci una aiurea,dar cine vrea sa gaseasca dovada o va gasi,am lucrat la o firma de medicamente si stiu cum se fac aceste lucruri

  15. Ina are perfecta dreptate. In inregistrarea cu pricina, dupa lansarea intrebarii privind efectul vaccinarii fetelor Cercel arata timp de cateva secunde semnul masonic 666. E limpede ca ne crede cretini de vreme ce suntem astfel sfidati pe fata: fetele si femeile injectate sunt -scuzati- ,,bifate” in sarcina sa de lucru adica sterilizate si/sau ucise in viitorul nu prea indepartat. Halucinant de cinic!!! Traim intr-un hibrid dement intre societatile orwelliana si huxley-ana: astfel, se marsheaza orwellian prin metode naziste pentru a mai surpa o libertate si a-si mai atinge inca un obiectiv, iar cand societatea reactioneaza se ascund schelalaind sub limbajul de lemn al ,,democratiei”. Una rece, una calda, dar esentialmente lucrurile avanseaza cu pasi mici si implacabili caci multi, prea multi se lasa narcotizati si leganati de cantecul lor inselator de sirena.

  16. @Gigi : Da , propunerea este buna , urmeaza sa sa vedem daca , cum si cand se aplica [ de parca toti cei de la DNA ar fi incoruptibili…] , dar , in urma Plangerii penale facuta de Asociatia Pro vita si daca se va avea in vedere si emisiunea lui Moise Guran …se va gasi “dovada” si chiar mai multe dovezi …atata lume asteapta “rezolvarea”
    asta …

    @Mihaitza : cand credeam ca primul comentariu este unul dintre
    punctele pe “i” , iata ca el de-al 2-lea comentariu strange
    mai multe puncte pe “i” …”Jocul cel mai nou si mai de succes al anului 2009 “, “Pandemia” , joc pe care il joaca
    toata lumea , “joc de societate interactiv” …da , un joc diabolic , caruia sa-i punem capat , cu ajutorul lui
    Dumnezeu , pe care-L suparam mereu pentru ca:”Hotia si prostia dezmembreaza Romania” si pentru multe … Iarta-ne ,
    Doamne , mai iarta-ne si ajuta-ne …

  17. Streinu Cercel(sau belciug)ar trebui sa se vaccineza impotriva turbarii,mai intai si apoi mai discutam si despre gripa porcina.

  18. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PLANGERI PENALE PENTRU ABUZ IN SERVICIU impotriva cosmarului viu al ultimelor luni, Dr. Streinu-Cercel (si alte stiri de pe “frontul” falsei pandemii)
  19. Doamne ajuta! Eu nu inteleg statisticele pe care tot le repeta Streinu Cercel dar asa ” babeste” cum se spune pe la noi daca in fiecare an se imbolnavesc 6ooo de femei de cancer de col uterin si mor 5ooo pe an cum spune el numai de cancer de col uterin ar insemna ca in citiva ani sa moara toate femeile din Romania!!! (ma refer la cele de peste 5o ani)
    Aceasta este o minciuna, pe care el o sustine pt. panicarea femeilor.
    Eu am trecut prin spaima aceasta acum 4 ani si vreau sa va incurajez dragele mele nu ascultati tot ce vi se spune in legatura cu aceasta va sfatuiesc cele care au probleme duceti-va la duhovnic spovediti-va duceti-va apoi la doctor, operati-va daca vi se recomanda si mereu cu incredere in Domnul rugati-va si aceptati boala ca binecuvintarea pt. stergerea pacatelor. Este un medicament fff ieftin pe care eu l-am folosit dupa operatie se cheama CERVUCID – ovule (de care eu l-am aflat din FORMULA AS)
    l-am folosit dupa instructiunile din prospect(fabricat la IASI)si SLAVA SI MULTUMIRE LUI DUMNEZEU de atunci toate testele mi-au iesit negative!

  20. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ADIO PROFIT DIN GRIPA / Ingineriile marca Streinu Cercel / CINE CASTIGA DE PE URMA GRIPEI PORCINE?
  21. multumesc pentru verticalitatea stirilor,succes pe viitor

  22. Pingback: MINISTRUL SANATATII: România e aproape de CATASTROFA din cauza RUJEOLEI. Pentru BODOG, singura optiune: VACCINARE OBLIGATORIE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare