DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE TAMIFLU, GRIPELE AVIARA SI PORCINA SI DESPRE DR. STREINU-CERCEL. “Doar 25% e porcina din ce se declara!”

12-01-2010 14 minute Sublinieri

PANICA indusa prin propaganda TV – explicatia pentru valul de oameni care se vaccineaza FARA SA STIE EFECTELE ADVERSE. Continua presiunile fantastice pe medicii de familie!

UPDATEintr-adevar, inca se mai misca in front (si tot pe site-ul Antena3), semn ca blocada informationala poate fi sparta! Regretabil insa ca informatia critica ajunge pe unele canale media importante doar cu greu si doar dupa ce ea este cautata si facuta publica de site-urile (blamate) crestine. Asa a fost si cu interviul din Der Spiegel al epidemiologului Th. Jefferson, ajuns pe portalul Hotnews doar dupa ce a aparut la noi pe site…

Societatea de consum a invatat de curind ca frica vinde. Iar frica de moarte, cel mai mult. Acesta este fondul comun planetar si nu doar romanesc al intregii intimplari. Pe de alta parte, toata lumea crede ca nu iese fum fara foc. Deci, chiar daca reactia este irationala, prudenta este mama intelepciunii. Bineinteles ca vaccinarea este si o afacere, dar intra in ceea ce se cheama generic lobby. Cit de moral este un astfel de lobby, vom mai discuta. […]

Televiziunile din toata lumea, nu doar din Romania, au transmis insistent informatii despre diferitele forma de gripa. Deci, “intoxicarea” exista de multa vreme. Dara iata a ca a trebuit sa moara o “vedeta” pentru ca aceasta “intoxicare” sa se transforme in frica, iar frica in decizia de a cauta remediul. Fenomenul nu are nici o legatura cu democratia. Sau, dimpotriva chiar, este un fenomen “democratic”. […]

Gratuitatea exista si inainte, deci nu acesta pare sa fie motivul principal. Aparitia la TV a cozilor a fost insa un motiv esential de imbulzire: coada produce coada. Sa nu uitam ca majoritatea erau virstinici, care mai au irational amintirea cozilor de pe vremuri, cind daca vedeai o coada te asezai la ea chiar daca nu stiai ce se vinde. […]

Nu am date statistice, dar, din cite imi amintesc, in majoritatea cazurilor nu s-a facut diferentierea intre cei care au fost victima directa a gripei porcvine si cei la care aceasta a potentat doar afectiuni deja existente. Aceasta nediferentiere este, cred, in sine una foarte grava, deoarece intretine confuzia si frica irationala. […]

Vaccinurile “traditionale” au avut timp sa fie testate, iar riscul lor este evaluat statistic. Si, de cele mai multe ori, asumat (e bine, nu e bine – nu stiu). Vaccinul despre care vorbim in cazul de fata nu a avut timp sa fie testat, iar boala la care se refera este rezultatul unor mutatii genetice recente, si ele prea putin cunoscute. Cele intimplate recent par a fi, deci, efectul combinat al unei necunoasteri, a unei frici induse de aceasta necunoastere si al unui optimism la fel de irational ca “poate foloseste”.

***

frica

Minciuna are picioare scurte si inca mai misca unii in front. Pe Antena 3 a aparut (probabil) prima (!!) stire din toata media noastra legata de potentialele efecte adverse ale vaccinului produs de Institutul Cantacuzino. Cum se poate caracteriza aceasta mutenie generala, la care astfel de stiri reprezinta numai exceptia, in conditiile in care campania de vaccinare a inceput de luni intregi si in ultimele zile a cunoscut un adevarat boom? Cumva viciere a consimtamantului informat?

Cata libertate vor mai avea insa medicii de familie, avand in vedere teroarea exercitata in aceste zile de sistem – dar si de pacientii instigati prin manipulare – asupra lor, campania crunta de culpabilizare mediatica si presiunea amenintarilor  “de sus” cum ca urmeaza sa fie supusi la inspectii drastice?

Mai aflam si lucrul ingrijorator ca s-a dat “liber” la vaccinari simultane (cel de gripa porcina si cel de gripa sezoniera) desi anterior acest lucru era oprit. Graba mare si eficienta maxima, nu-i asa? Se justifica orice risc,  numai cotele de vaccinati sa iasa! Iar in “Adevarul de seara” de ieri citeam declaratia nonsalanta a “eroului” Streinu-Cercel, intrebat daca nu exista riscul ca unii cetateni sa se vaccineze de doua ori: “Nu pateste nimeni nimic daca se duce de doua ori la vaccin. Important este sa il faca”. Mai este cineva lucid si responsabil in tara asta?

Citind si privind cu atentie reportajele facute la cozile pentru vaccinare, vedem motivatia oamenilor de a se vaccina: PANICA, FRICA DUSA LA EXTREM,  sau convingerea indusa de “propaganda TV” (sunt cuvintele folosite chiar de persoane intervievate de mass-media).  Psihoza e impinsa pana acolo incat medicii de familie se tem sa nu fie  efectiv linsati de oamenii ingroziti ca nu le ajung vaccinul!

Asadar, asta se presupune ca trebuie sa fim? Popor bantuit de frici induse prin propaganda TV? De ce nu au curajul si demnitatea sa duca o campanie normala, cu “cartile pe masa”, adica in care sa fie prezente TOATE opiniile specialistilor? De ce recurg la mijloace totalitare si la atitudini de maxima agresivitate? Ce au de ascuns? Vom vedea mai jos…

mensonge***

  • Antena3:

Românii se vaccinează anti-AH1N1 fără să ştie ce conţine o doză. Află care este componenţa vaccinului

thimerosal-150x150Un român din 70 s-a vaccinat deja împotriva gripei porcine. Isteria continuă şi Ministerul Sănătăţii are toate şansele să consume toate cele 1,4 milioane de doze pregătite. Există şi o mare problemă: oamenii nu ştiu posibilele efecte adverse ale vaccinului şi nici ce să facă dacă li se întâmplă ceva. Bilanţul victimelor se apropie de 100 de persoane. Cel al infectărilor este de 70 de ori mai mare. Iar cel al vaccinărilor de 2.000 de ori mai mare. Isteria gripei porcine a cuprins România după moartea unui om de televiziune. A fost momentul în care românii au trecut de la indiferenţă la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore în şir la coadă pentru o doză de vaccin. Mulţi nici nu ştiu ce conţine vaccinul. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Totuşi, potrivit majorităţii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mică pentru a fi periculoasă. Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţara.

VACCIN ANTIGRIPAL Compoziţie (0,5 ml): – Antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină – Tiomersal – Soluţie tampon salină (clorură de sodiu, fosfat monoacid de sodiu dihidrat, fosfat monopotasic şi apă pentru preparate injectabile) INTERZIS LA VACCINARE – persoane cu alergii – persoane care iau substanţe anticoagulante – persoane cu stări febrile – gravide în primele luni de sarcină

Coadă la vaccinare. Au fost deschise 21 de centre în Bucureşti

Isteria AH1N1 nu i-a cuprins pe toţi românii. La Timişoara sau în Dâmboviţa, nici vorbă de coadă la vaccinare. La Iaşi, unde s-a înregistrat primul focar de gripă nouă, în acest weekend s-au vaccinat doar 140 de oameni la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu.

  • EvZ:

EDITORIALUL EVZ: Declicul Toni Tecuceanu

… Vorbim de spre un fenomen. Oamenii, când se întâlnesc, se întreabă automat: Ce mai faci? Te-ai vaccinat? Iată, s-a produs un declic. De ce? Toată lumea e de acord că declicul a fost moartea actorului Toni Tecuceanu.

De ce acest fapt tragic a fost atât de devastator în percepţia opiniei publice? De vină trebuie să fie mass-media, în special televiziunea. Probabil că a contat chiar mai mult faptul că a fost vorba despre o vedetă TV, decât că era o persoană tânără, care părea să nu fi avut probleme de sănătate.[…]

Dintr-odată, li s-a făcut teamă. Le-a fost frică să n-o păţească ei înşişi.Imaginile susceptibile de a impresiona mulţimile sunt cele simple şi puternice”, spunea Gustave Le Bon în 1895.

Notorietatea cazului, survenită într-un moment de acalmie în ceea ce priveşte ştirile (discuţiile despre buget sunt plictisitoare), şi preocuparea românilor pentru propria lor securitate, sănătate, viaţă (şi a celor apropiaţi) au făcut ca impactul să fie covârşitor. Aşa s-a produs declicul şi aşa a fost posibil fenomenul pe care jurnaliştii s-au grăbit să-l denumească „isterie”.

În afară de aceste elemente, cred că a mai fost ceva. N-am reuşit să identific exact ce. Să fie răspunsul în teoria memelor, lansată de Dawkins? E vorba despre mimetismul românesc, despre puterea de influenţare a maselor de către televiziune? Dar de ce unele informaţii devin meme, iar altele nu? (Meme – „ceea ce e de copiat”, la Susan Balckmore; idee/discuţie care creşte şi se răspândeşte de la individ la individ). Aceasta e întrebarea.

1Să căutăm răspunsul în psihologia mulţimilor şi atât? Nu ştiu. Dar aşa se ajunge la ideea manipulării maselor. „Ca urmare a credulităţii lor, ele sunt uşor excitabile… Există astfel posibilitatea ca masele să fie manipulate şi dirijate într-o direcţie dorită de conducător…” (Gustave Le Bon).

Iar sociologul timişorean Alin Gavreliuc merge mai departe, vorbind despre „amenajarea profitabilă a anxietăţii şi gestionarea în folos propriu a temerilor colective”.

E gripa porcină „amenajabilă”, în folosul unor lideri cu ambiţii politice? Posibil. Atenţie, ştirile despre tuberculoză nu sunt „amenajabile”! „Ar fi ştiri despre ignoranţa, ineficienţa şi iresponsabilitatea sistemului de sănătate şi de spre perversitatea patronajului său”, spune Gavreliuc.

Nu ştiu dacă „declicul Toni Tecuceanu” a fost/va fi manipulat politic. Dar cred că acest caz trebuie studiat în teoria declicului, care poate fi (este) folosită cu succes în politică, armată, publicitate, comercial ş.a.m.d.

Românii suferă de febra vaccinării (vezi si VIDEO)

Swine_Flu_Hysteria_by_Latuff2“Sunt în vârstă şi am o nepoţică mică, care nu se poate vaccina. Nu vreau să ia de la mine, Doamne Fereşte! Mai bine o protejez. De când s-au înmulţit decesele, m-am panicat!, ne-a declarat o doamnă care spune că a aşteptat o oră şi jumătate la rând. O altă persoană a intervenit: Mi-a fost frică să nu mor! Prea am văzut atâta lume şi am zis că e bine să vin să-l fac”. În timp ce la centrul din Pasajul Universităţii, oamenii au aşteptat ore în şir ca să se vaccineze, punctul de imunizare de la Spitalul Filantropia era gol. “Mi-a spus o vecină că aici nu ar fi nimeni şi pentru că tot locuiesc în apropiere, am venit aici să mă vaccinez. Am văzut atâtea cazuri şi mi-e să nu se întâmple ceva mai devreme sau mai târziu. Până acum, nu am luat în serios pandemia asta”, ne-a spus o pensionară, care tocmai se vaccinase.

  • Gandul:

Coadă. Speriaţi de gripă, dar fără multe informaţii legate de imunizare. Românii au inventat vaccinul volant. Cum s-au înghesuit trecătorii să se vaccineze în pasajul de la Universitate crezând că doar acolo e gratis

Desfăşurarea vaccinării împotriva gripei noi în cabinetele medicilor de familie va fi verificată, începând de marţi, de o echipă a Ministerului Sănătăţii condusă de secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, informează reprezentanţii ministerului. În paralel, inspectorii sanitari de stat desfăşoară, în perioada 7-27 ianuarie, acţiuni similare şi în cazul vaccinărilor din programul naţional de vaccinare, dar şi împotriva gripei sezoniere. În cadrul videoconferinţei organizată pe 7 ianuarie cu direcţiile de Sănătate Publică, Adrian Streinu-Cercel a atras atenţia medicilor de familie că au fost primite reclamaţii din partea pacienţilor în legătură cu lipsa vaccinurilor din cabinetele de medicină primară şi cu refuzul medicilor de a vaccina împotriva gripei A/H1N1. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii atrag atenţia că refuzul medicilor de familie de a vaccina cetăţenii şi obligarea acestora de a semna declaraţii prin care să-şi asume eventuale reacţii adverse ale vaccinului pot duce la sancţionare.

  • Adevarul:

Cine e de vină pentru breşa „porcină“?

Clujenilor nu le ajung dozele de vaccin împotriva gripei porcine

111vaccin-pasaj-universitatIn ceea ce priveste gripa noua, boala a ramas la acelasi nivel – mediu spre usor – si exista aceleasi categorii de risc. Singura diferenta este ca nu mai exista gripa sezoniera, ci doar pandemica. In acest moment, activitatea pandemica mai intensa este in Estul Europei, dar speram ca dupa jumatatea lunii ianuarie totul sa se calmeze, a declarat Victo Oslavsky, reprezentantul OMS in Romania.

Totusi, imbulzeala de la usile spitalelor nu este privita cu ochi buni de multi medici, care se tem de o alta pandemie, cea a isteriei. “Declaratiile autoritatilor nu fac altceva decat sa stimuleze panica. La un moment dat o sa se termine dozele, iar pana cand Institutul «Cantacuzino» va produce altele, multi oameni care au ramas nevaccinati vor ajunge sa linseze medicii de familie pentru ca nu mai au de unde sa le dea vaccinuri. Deocamdata ni s-au livrat dozele de vaccin (mult mai putine raportat la numarul de pacienti inscrisi pe liste), dar fara nici un fel de instructiuni sau recomandari speciale. Aplicam si noi ceea ce stim, reguli generale referitoare la vaccinuri”, ne-a declarat unul dintre medicii de familie ale caror cabinete au fost asaltate, in ultimele zile, de oameni veniti sa se vaccineze.

In ciuda semnalelor linistitoare, medicii sunt bulversati chiar de declaratiile autoritatilor. Daca la inceputul pandemiei fiecare medic primise instructiuni clare ca numai la trei saptamani-o luna dupa efectuarea vaccinului impotriva gripei sezoniere sa se faca imunizarea contra porcinei, acum reprezentantii vaccine-dublaMinisterului Sanatatii spun ca cele doua vaccinuri se pot face in aceeasi zi “unul in mana stanga, altul in mana dreapta”. “Am facut vaccinul impotriva gripei de sezon in decembrie si am vrut sa fac, la cateva zile, si vaccinul antiporcin, dar medicul de familie mi-a spus ca asa ceva nu se poate, ca sunt instructiuni clare referitoare la acest lucru”, ne-a declarat A.S.

  • Agentia.org:

Isteria AH1N1 ajunge si la medicii de familie

Ne-a contactat la redactie o doamna care a povestit cum si-a sunat medicul de familie si l-a intrebat daca poate sa vina sa faca vaccinul antigripal. Medicul a intrebat-o foarte raspicat si rautacios: “Cum, femeie? Pana acum ce-ai pazit? Nu ti-ai facut vaccinul, vrei sa devii un pericol public? Inadmisibil. Maine sa te prezinti la prima ora sa te vaccinezi”!!!, a terminat convorbirea respectivul medic, trantind telefonul.

Si Tamiflu a suferit o mutatie

Medicamentul lui Donald Rumsfeld a produs virusul AH1N1 (Video)

Cu gripa aviara, Tamiflu era vandut ca tratament impotriva trecerii virusului la om * Compusul sta in organism 3 saptamani si ajunge din urina in apele reziduale * Cu efect slabit a contribuit la replicarea si mutatia virusului * Si chimica, si geografica * In Mexic a aparut gripa porcina * In Romania a devenit tratament preventiv.

Nebunia din aceste zile de la Institutul “jo1l1273Matei Bals”, cand mii de oameni s-au asezat la coada pentru a se imuniza impotriva gripei porcine, are la baza psihoza creata de moartea actorului Toni Tecuceanu de la “Cronica Carcotasilor”. O moarte destul de suspecta daca ne gandim ca, cu cateva zile inainte de deces, starea lui Tecuceanu se imbunatatise.

Dar cel care a aparut pe post la OTV sa intretina panica in populatie a fost acelasi Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Pe toata perioada de cand virusul gripei porcine s-a semnalat in Romania, Cercel – cu o avere demna de invidiat, pe numele lui si al sotiei – a facut tot posibilul ca romanii, reticenti in urma aflarii datelor despre substanta de vaccinare, sa afle ca moartea vine pe banda rulanta . El a fost cel ce a anuntat 20.000 de morti de pe urma pandemiei. Deocamdata vorbim de o epidemie, iar numarul mortilor inca n-a trecut de o suta. Numarul bolnavilor a ajuns la peste 6.000. daca facem un raport, doar 6% au murit dintre cei care s-au imbolnavit. Si asta nu intr-o zi, ci in mai bine de o luna, ceea ce ar arata ca de cand virusul a intrat in Romania s-a inregistrat o moarte la trei-patru zile, sub o epidemie de gripa comuna, cand, in total, pe an mor 400 pana la 700 de bolnavi pe an.thumb_446_x_0_0-105820-alextudor_agerpres_3863915

Streinu-Cercel ne anunta ca varful epidemiei o sa fie in finalul lunii ianuarie. Apoi, se presupune ca epidemia se va stinge destul de rapid, in luna februarie. Asadar, gripa porcina va inregistra oricum un numar mai mic de decese decat o gripa comuna. Si, apoi, unde sunt cei 20.000 de morti cu care Streinu-Cercel isterizase in noiembrie anul trecut o intreaga natiune? Se vede de la o posta ca secretarul de stat de la sanatate nu face altceva decat sa intretina psihoza.

Streinu s-a imbogatit rapid dupa o alta psihoza in masa, cea a gripei aviare. Cand prin orase si sate umblau “martieni” in halate albe cu masti de gaze pe fata si gazau in tomberoane gainile. Atunci, Cercel recomanda ca la concurs medicamentul Tamiflu, un antigripal omniprumsfeld baseotent fabricat la un concern farmaceutic unde action ar e Donald Rumsfeld (foto dreapta, cu Traian Basescu). Romania a importat atunci sute de mii de flacoane de Tamiflu. Pe plan mondial s-au produs doua miliarde de flacoane. Imediat a aparut zvonul ca gripa aviara s-a mutat la om. Cu toate acestea, nu intreaga productie a fost consumata. Acum, vindecarea bolnavilor de gripa porcina, fie internare, fie in carantina, acasa, se face tot cu Tamiflu. Care, brusc e bun si pentru virusul AH1N1. Mai mult, dupa declansarea epidemiei porcine, Tamiflu a devenit si medicament preventiv, statut pe care nu-l avea la aviara. Pe motiv ca medicamentul rezida in organism pana la trei saptamani. Logic, daca este atat de bun preventiv, de ce trebuie facut vaccinul? Mai ales ca tratamentul se face tot cu Tamiflu. Fireste, este o chestiune economica, Tamiflu, chiar si cel ramas de la aviara, trebuie vandut. Si ca sa fie vandut trebuie intretinuta psihoza. Si ce o intretine mai bine decat moartea unei vedete TV?!

Dosarul de la DNA arata ca in Romania n-a fost nici aviara

art_26193_1In 2009 am aflat cu stupoare ca in urma tututror cercetarilor intreprinse de laboratoarele din strainatate, in Romania n-a existat gripa aviara. Dosarul este la DNA si contine toate buletinele de analiza. Nu a fost vorba de virus aviar in niciun caz semnalat si trimis la laboratoarele de la Londra. Urmeaza ca firmele carora li s-au adus prejudicii materiale si daune morale sa fie platite in urma procesului ce va avea loc. Daca va avea loc si nu cumva Parchetul va dosi dosarul. Nu ne-am mira ca peste doi ani sa aflam ca in Romania n-a fost nici gripa porcina. Ci o gripa comuna. La fel cum la aviara s-a consumat Tamiflu haotic si acum se consuma pe banda rulanta. Concernele farmaceutice se imbogatesc si la randul lui Streinu-Cercel va mai pune un ban deoparte. Omul a avut nesimtirea sa se prezinte in conferinta de presa in costum Armani si pantofi din piele de sarpe de mii de euro.

Tamiflu a transformat aviara in porcina

In timpul psihozei aviare, Tamiflu a fost administrat in masa la americani. Pe reteta Rumsfeld. Medicamentul ramanea in sange, activ, pana la trei saptamani. El era eliminat lent prin urina in apele reziduale. In ape in care era prezent virusul aviar. In starea latenta, urinara, Tamiflu Tamiflucontribuia masiv la replicarea virusului. Informatia este publicata pe pagina oficiala de popularizare a actiunilor medicale ale Guvernului SUA www.pubmed.gov (vezi si sectiunea video). Interesant ca materialul a fost postat in 2007 pe cand nu se stia de gripa porcina si era indicat ca stat unde va aparea o epidemie Mexicul. Ceea ce s-a si intamplat! Din mediul rezidual, virusului a fost luat de pasarile migratoare si dus din SUA in Mexic. Este binecunoascut faptul ca in Mexic a fost primul focar de gripa porcina AH1N1, de unde s-a raspandit pe tot globul. Mexicul este locul unde virusul aviar a devenit mutat la porc. In tulpina AH1N1 specialistii recunosc ca exista si codul aviar. Culmea este ca, acum, salvarea trebuie sa vina tot de la Tamiflu. Medicament care, in Romania este prezentat ca previne si trateaza virusul, aviar, porcin si ce o mai aparea.

“Mutatia” din prospect

Sub comanda lui Cercel, pe prospectul de la Tamiflu a aparut peste noapte ca medicamentul este pentru tratarea si preventia gripei. Doar in Romania. Peste hotare se specifica clar ca este numai pentru tratare. Este impotriva legii sa modifici prospectul unui medicament, dar pentru responsabilii din Ministerul Sanatatii acest lucru nu a fost un impediment. Daca la noi pare sa nu fie o problema, in tarile civilizate si unde nu se falsifica prospectele medicamentelor, Tamiflu provoaca dezbateri aprinse. Cine a testat preventia la medicamentul Tamiflu? Si cum s-a testat?

TamifluPotrivit unui studiul publicat in British Medical Journal se sustine ca beneficiile Tamiflu sunt reduse, iar autoritatile ar trebui sa nu ascunda asta publicului. “Guvernele au cheltuit miliarde de euro pe un medicament pe care comunitatea stiintifica nu il poate judeca”, scrie Dr. Fiona Godlee, editor al British Medical Journal. O alta analiza, efectuata la Universitatea Birmingham de catre Nick Freemantle si Dr. Melanie Calvert sustine ca, desi este posibil ca Tamiflu sa reduca riscul pneumoniei, avantajul este minor si exista efecte secundare. Specialistii de la Cochrane Review, o organizatie non-profit care analizeaza informatiile din domeniul sanatatii, au studiat toate datele legate de efectele Tamiflu si au ajuns la concluzia ca nu este dovedit faptul ca acest medicament reduce riscul de pneumonie la oamenii care se imbolnavesc de gripa.

Copiii tratati cu Tamiflu au frecvent cosmaruri

In urma a doua studii efectuate de catre expertii de la Agentia ist2_6272610-insomnia-and-childrenpentru Protectia Sanatatii (Health Protection Agency – HPA), mai bine de jumatate dintre copiii din Marea Britanie care au fost tratati impotriva gripei porcine cu Tamiflu au prezentat efecte secundare, acestia suferind de greata, insomnii si cosmaruri. Practic CNN a transmis mai multe interviuri cu specialisti care au constatat ca “o mare parte” dintre copiii tratati cu antiviralul in cauza au raportat efecte secundare. Cercetatorii britanici afirma ca exista putine dovezi potrivit carora Tamiflu opreste complicatiile in cazul persoanelor care au contactat gripa noua, desi oficialii din domeniul sanatatii sustin ca medicamentul impotriva gripei provocate de virusul AH1N1 a redus numarul deceselor.

Romania a luat inca 200.000 de doze de Tamiflu

Este discutabila si atitudinea guvernului american in timpul crizei cu gripa aviara. Fostul secretar de stat al USA Donald Rumsfeld a fost intre 1997 si 2001 director al consiliului de administratie al firmei Gilead si chiar dupa 2001 a continuat sa primeasca – dupa propriile afirmatii – pachete de actiuni ale acestei firme in valoare de 5 pana la 25 de milioane $. Firma Gilead este cea care a dezvoltat Tamiflu si care inca detine patentul, dupa ce in 1997 a acordat firmei Roche licenta exclusiva pentru producerea medicamentului. tamiflu-bba7e688d7e93677Administratia de la Washington a facut valuri de panica, iar Rumsfeld si ai sai si-a umplut buzunarele. Fara efecte evidente ale medicamentului. La fel se intampla si acum, cand Streinu Cercel a fost trimis la inaintare, fiind cunoscute relatiile sale apropiate cu anumiti producatori de medicamente si interesele guvernantilor de a se umple de bani, dar si de a poza concomitent si in salavatorii natiei. Numai in cazul medicamentului Tamiflu, Ministerul Sanatatii a achizitionat pana in prezent aproximativ 200.000 de cutii de la Oseltamivir, cum se cheama Tamiflu sub licenta la Roche.

Un medic de la “Bals” spune ca doar 25% e porcina din ce se declara

AIM a aflat, chiar de la unii medici ai Institutului “Matei Bals” ca mortile anuntate, in ultimele zile, nu s-ar datora nici in proportie de 25% gripei porcine. “Au existat alte complicatii, pneumonii – foarte puternice in acest sezon, gripa clasica, obezitate, diabet sau tulburari de respiratie si cardiace care au sta la baza deceselor. Anual se inregistreaza, numai in Romania, mii de morti din cauza banalei gripe sau a pneumoniei”, ne-a precizat sursa sub protectia anonimatului. Mai mult, prin Institut circula zvonul ca Streinu Cercel a trucat vaccinarea sa, adica serADRIAN STREINU CERCEL - VACCIN GRIPA NOUAul inoculat nu ar fi cel impotriva AH1N1, ci un simplu ser fiziologic. Faptul ar fi cunoscut si de aceea nici alti medici n-au dorit sa-si faca vaccinul care nu este testat pe o perioada indelungata pentru eliminarea tuturor efectelor secundare.

Mihnea Talau

(…) Refuzul medicilor

nu+vaccinului-ah1n1Un aspect important al acestei poveşti privind vaccinul contra gripei porcine îl reprezintă refuzul medicilor de a-l administra populaţiei şi lor înşişi, din pricina necunoaşterii efectelor adverse. Fiind un vaccin realizat în doar câteva luni, fără să fie supus testelor şi nelicenţiat, a generat refuzul medicilor, şi asta pe bună dreptate. Acestui refuz, Ministerul Sănătăţii i-a răspuns în mod marţial, aş spune, prin obligarea tuturor medicilor de familie să se alăture campaniei de vaccinare. Responsabilitatea pentru eventualele efecte adverse nu i-ar reveni nici companiei care produce vaccinul, nici ministerului care îl cumpără, dar nici medicilor, fiindcă se supun ordinului. De suferit ar avea cei care vor primi pe propria piele vaccinul şi, într-o oarecare măsură, şi medicii, la nivel de conştiinţă, fiindcă şi-ar încălca deontologia profesională, administrând ceva ce nici ei nu ştiu cum se poate manifesta ulterior. De câştigat ar avea compania farmaceutică şi, într-o oarcare mai mică măsură, şi anumite persoane din minister.

Un lucru nu l-am înţeles: de ce secretarul de stat şi ministrul au trebuit să iasă în public să facă campanie la acest vaccin. Oare asta e singura lor preocupaţie acolo? De ce s-au vaccinat în văzul tuturor, doar ca să impună în faţa poporului vaccinul Cantgrip ca metodă unică de luptă împotriva gripei porcine? Nu seamnă aceasta cu strategia Elenei Udrea de a promova turismul românesc de pe bicilcetă sau în ie populară? Acum însă România nu mai este “land of choice”, ci una în care legea marţială domneşte tacit asupra medicilor.

Persoană controversată

Privind persoana lui Adrian Streinu-Cercel, pot spune că e una foarte controversată. Este un doctor ce s-a făcut cunoscut în ultimii trei ani publicului român prin declaraţii apocaliptice atât în ceea ce priveş4a534bff824e4te gripa aviară, de unde şi-a luat şi porecla de Doctorul aviară”, spunând că ea “va ucide două milioane de români. Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4 – 5 luni, se vor îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar două milioane dintre aceştia vor muri” , fapt ce a dus atunci la calcule ciudate din partea unor medici care se gândeau deja la numărul sacilor pentru cadavre şi capacitatea morgilor necesare pentru a face faţă unei asemenea situaţii; dar şi acum, în ceea ce priveşte gripa porcină, când a afirmat că “Scenariul ăsta cu 20.000 de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, ăsta e mizilic”, provocând preşedinţiei iritare şi făcându-l pe D-l Traian Băsescu să zică “M-a alertat declaraţia secretarului de stat Streinu-Cercel, care prăvălea apocalipsa peste România şi impunea importul imediat de vaccin antigripal”.

Asemenea lui Streinu-Cercel, în 2009 mai era şi alt ‘apocaliptic’ care agita şi tulbura şi mai rău apele. Este vorba de Cezar Irimia, preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC), care spunea că puteau muri nu mai puţin de 3 milioane de români din cauza gripei porcine: În România avem peste 3.000.000 de persoane diagnosticate cu boli cronice. Ele au deja un sistem imunitar slăbit din cauza afecţiunilor, iar contractarea virusului A(H1N1) le poate fi fatală . Era scenariul unui om căzut parcă… din COPAC (sic!).

D-l Adrian Streinu-Cercel a fost şi un principal promotor al vaccinării fetiţelor de 9-10 ani cu vaccinul Gardasil pentru prevenirea cancerului de col uterin, vaccin de asemenea controversat şi puternic contestat în ţară şi în afară.

De numele acestui secretar de stat se leagă şi alte numeroase afaceri dubioase cum ar fi licitarea frauduloasă pentru achiziţionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de către Ministerul Sănătăţii pentru spitalele din sistemul penitenciar, atribuind contractele comerciale unor firme dubioase; dobândirea imobilului situat pe strada Ion Brezoianu nr. 51 din capitală, proiectul privind alocarea de către Guvern a 450 milioane de euro pentru un program cercel3HIV-Sida şi creşterea în mod artificial a preţului tratamentului anti-Sida în România, faţă de preţurile care erau în alte state, care a  fost denuntat de ambasadorul Statelor Unite în România, Michael Guest. Este pus, de asemenea,  în legătură cu masoneria atât prin funcţia de membru în Academia Medicală, for suspectat că are membrii masoni, dar şi de yoghinii români, citaţi de mai multe surse, pentru organizarea în 1999, la palatul Elisabeta, a “Zilei mondiale a luptei împotriva SIDA” (vezi afişul AICI) în condiţii misterioase.

Un posibil scenariu, sau două?

Este, aşadar, un întreg scenariu în ceea ce priveşte afacerea vaccinării populaţiei contra gripei porcine, care ne pune pe gânduri şi ne face să ne întrebăm de buna-credinţă a celor ce-l promovează aşa de intens. Există şi alte suspiciuni referitoare la persoanele care s-ar afla în spatele acestei afaceri, toate sporind neîncrederea faţă de vaccin. Un alt element suspicios îl constituie, aşa cum am mai zis, obligativitatea impusă pentru inocularea vaccinului de către populaţie, dar şi de către medici, obligativitate care se va extinde mai apoi şi la copii (vezi şi aici). S-a pus şi o regulă, menită să asigure fluea coveterinary-caduceus-money-clipnstantă la centrele de vaccinare, astfel că  cine refuză acum vaccinul, cât e gratuit (super-ofertă) îl va plăti usturător ulteriorşi asta când niciunul dintre cele 11 vaccinuri nu este sigur 100% (citeşte un foarte bine documentat articol aici).

În loc de încheiere

În încheiere nu pot să spun decât, conform unei vechi zicale, că panica este semănată de diavol, şi că nu în aceste condiţii trebuie să apelăm la mijloace disperate sau care ni se prezintă adesea ca unice soluţii de rezolvare a problemei. Articolul de faţă tocmai acest lucru a încercat, să limpezească oarecum apele incertitudinii ce planau asupra chestiunii “gripei porcine” şi să repună în lumină metode alternative de apărare contra acestui virus.

Simbolul luptei noastre împotriva acestei gripe nu este ‘pecetea’ lăsată pe umeri în urma vaccinării, ci semnul purtător de biruinţă al credinţei şi nădejdii noastre în Cel ce ne poartă de grijă. Împotrivirea noastră este contra acestui virus ‘porcin’ ce se regăseşte în persoanele care au provocat toate acestea şi care doresc să profite acum de pe urma gripei.

dan.camen.

fight-medical-cartel


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE TAMIFLU, GRIPELE AVIARA SI PORCINA SI DESPRE DR. STREINU-CERCEL. “Doar 25% e porcina din ce se declara!”

  1. Vizavi de poza Streinu Cercel, cum ca si face vaccinul. “PROPAGANDA PLANIFICAT”, se vede de la distanta,..chiar crede acest Cercel ca toti sintem prosti sa credem ca accepta sa fie vaccinat cu acelasi rahat de vaccin, care se foloseste la vaccinare in masa a populatiei si care v a avea consecinte foarte grave asupra persoanelor vaccinate. Multi au si murit din cauza acestui vaccin, dar se face tot posibilul musamalizari morti persoanelor care au decedat la f scurt timp dupa vaccinare. Mila Domnului sa fie cu noi toti,.. vadit este vreme lui “scapa cine poate”

  2. se vorbeste numai despre Cercel peste tot. El e pionul din fata. Cum e posibil ca doar un om sa raspunda de o actiune in care sunt implicate atatea vieti?

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “PROFIT PE SANATATE”. Moise Guran si colegii sai de la Biz-Bazar (Antena3) il spulbera pe ADRIAN STREINU-CERCEL printr-o ancheta si analiza jurnalistica de NOTA 10!
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PLANGERI PENALE PENTRU ABUZ IN SERVICIU impotriva cosmarului viu al ultimelor luni, Dr. Streinu-Cercel (si alte stiri de pe “frontul” falsei pandemii)
  5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ADIO PROFIT DIN GRIPA / Ingineriile marca Streinu Cercel / CINE CASTIGA DE PE URMA GRIPEI PORCINE?
  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GRIPA AVIARA: un dosar tardiv despre cum a fost folosita isteria mediatica a falsei amenintari pentru mega-profituri. Despre vinovatiile mari se tace in continuare…
  7. Pingback: GRIPA AVIARA SE INTOARCE? ONU pare decisa sa reinvie isteria epidemica la iarna pentru ca sunt 8 morti in Cambodgia. FIINDCA TREBUIE SA AVEM DE TOATE...
  8. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
  9. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: Se reia ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: “RAZBOIUL” IMPOTRIVA EBOLA. Industria farmaceutica pregateste noi VACCINURI EXPERIMENTALE, SUA trimite … TRUPE MILITARE ca sa combata “AMENINTAREA GLOBALA” - Recomandari
  12. ToatA nebunia asta cu gripele, Cind ne ating personal, ni se schimba parerile. Fiul meu a testat positiv. Si cu toate astea nu I s-a dat nici un medicament. I-a fost f. Rau. A slabit f. Mult. Mie mi-au dat Tamiflu pentru ca eram insarcinata si mi-au spus ca daca fac febra voi avea probleme cu sarcina. Nu am avut nici o aversiune la Tamiflu. Nu stiu de Ce l-au lasat sa se chinuie in halul ala o saptamina pe fiul meu si nu I-au dat si lui. Probabil ca fiindca el era positiv déjà.

    Nu am nimic impotriva la Tamiflu. Dar vaccinele de flu sint f. Periculoase. Fiul meu a developat o tuse si tot felul de alergii dupa un astfel de vaccin Impins de medicul de familie. Acum refuz aceste vaccine de flu care nici macar nu lucreaza de cele mai multe ori. Deci intre Tamiflu si vaccine, mai degraba as lua Tamiflu. Asta daca as avea o alegere… Ca tare cred ca intr-o buna zi, Consimtamintul nostru nu va mai conta…

  13. Pingback: MINISTRUL SANATATII: România e aproape de CATASTROFA din cauza RUJEOLEI. Pentru BODOG, singura optiune: VACCINARE OBLIGATORIE
  14. Nu inteleg ce legatura are cuvantul ortodox cu vaccinarea. Acesta ar trebui sa fie un site dedicat cresterii sufletesti, nu propagandei de orice fel, fie ea si bine intentionata. Va rog sa dati Cezarului ce este al Cezarului. Iar “dezvaluirile socante” despre probleme strict trupesti si lumesti nu cred ca au vreo legatura cu invatatura lui Iisus. Nu cred ca a lua sau a nu lua Tamiflu influenteaza mantuirea cuiva.

  15. @Ana

    Acest site este dedicat cresterii sufletesti, dupa cum o atesta pagina Acasa.

    Aici este pagina de Actualitati, unde cautam raspunsuri la probleme care ne framanta, inclusiv vaccinari, ca sunt sau nu legate de mantuire. In alta ordine de idei, poate unii dintre noi ar trebui sa fie interesati, din perspectiva mantuirii, sa nu participe la abuzuri, inclusiv in ceea e priveste vaccinarile.

  16. “…intr-o buna zi, Consimtamintul nostru nu va mai conta…” – cu cat vom tacea si vom ignora azi ce se petrece, cu atat acea zi se apropie mai repede…

    “Nu inteleg ce legatura are cuvantul ortodox cu vaccinarea.
    Iar “dezvaluirile socante” despre probleme strict trupesti si lumesti nu cred ca au vreo legatura cu invatatura lui Iisus. Nu cred ca a lua sau a nu lua Tamiflu influenteaza mantuirea cuiva.”

    Sora Ana, de la cine ai invatat ca vaccinarea obligatorie e o problema strict trupeasca?…
    Si mancatul, bautul, impreunarea, odihna, fapta – toate sunt lucruri trupesti, pana intelegem rostul lor duhovnicesc crucial.
    Daca citesti mai mult aci pe site, o sa intelegi cat de mare, de dur si de duhovnicesc este acest capitol de razboi impotriva omului, a ortodoxiei in special – vaccinarea obligatorie. Scopul final este anihilarea omului, uciderea trupeasca a celor pe care Antihristul nu-i poate ucide sufleteste…

    Vezi insemnatatea pe termen lung a obligativitatii vaccinarii, vezi insemnatatea duhovniceasca grava a impartasirii de jertfa satanica de copil nenascut prin materia de la copii avortati prezenta in foarte multe vaccinuri (si in produse alimentare industriale – dar asta e un alt subiect).

    E bine sa cercetam. “Cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca.”
    Iar daca nu putem duce realitatea brutala din cale afara a vremurilor de acum, atunci sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului sa ne ajute sa putem…

    Iertati. Post binecuvantat!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare