Si presedintele Iranului vrea o Noua Ordine Mondiala… (De aceea provoaca spre razboi?)

8-03-2011 23 secunde Sublinieri

Presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, considera ca Iranul si India trebuie sa colaboreze pentru instaurarea dreptatii in lume.

“La ora actuala, formarea noii ordini mondiale este prioritara si este de datoria statelor independente sa previna transformarea vechii ordini mondiale intr-una mai opresiva“, a spus Ahmadinejad, dupa ce s-a intalnit, luni, cu Shiv Shankar Menon, consilierul presedintelui Indiei pentru probleme de securitate.

Potrivit Press TV, presedintele Iranului a subliniat existenta valorilor culturale comune intre cele doua state, acestea urmand sa contribuie la noua ordine mondiala. La randul sau, oficialul indian a afirmat ca doreste stabilirea unei relatii strategice intre India si Iran.

Potrivit sursei mentionate, Iranul este al doilea mare furnizor de petrol al Indiei, dupa Arabia Saudita, iar volumul schimburilor comerciale intre cele doua state a fost, in 2007, de 13 miliarde de dolari.


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Iran

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Si presedintele Iranului vrea o Noua Ordine Mondiala… (De aceea provoaca spre razboi?)

  1. Nu mai puneti titluri aiurea.
    “este de datoria statelor independente sa previna transformarea vechii ordini mondiale intr-una mai opresiva” Ahmadinejad este un tip foarte lucid, vede spre ce ne indreptam. Noi,crestinii cu varianta noastra de noua ordine mondiala, nu suntem lasati sa cladim pacea si iubirea…Ce sa zic! Cu o astfel de atitudine nu o sa-i apropiem pe necrestini de Hristos (vezi ep. catre Romani).

  2. @toderut:

    Despre Ahmadinejad am mai explicat pe site. Actuala conducere a Iranului impartaseste un mesianim similar cu cel al evreilor, pana la urma. Ei asteapta sa vina Mahdi si sa instaureze o imparatie universala a dreptatii si pacii, evident cu Iranul ca popor ales. Asadar, noua ordine mondiala a lui Ahmadinejad coincide la perfectie la imparatia pe care o va instaura antihrist. Face parte din aceeasi familie de asteptare mesianica, pe care antihrist va fi indeajuns de abil sa o speculeze in favoarea sa.

  3. Pingback: Iranul, scos complice al Al Qaeda pentru "atentatele" de la 11 septembrie 2001
  4. Pingback: SUA, acuzata de PREGATIRI MILITARE in GEORGIA/ Rusia critica TURCIA in dosarul iranian/ Ali Khamenei “afuriseste” CIA si MOSSAD si Ahmadinejad vrea O NOUA ORDINE MONDIALA - Razboi întru Cuvânt
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare