IRANUL, SCOS COMPLICE al Al-Qaeda pentru “atentatele” de la 11 SEPTEMBRIE

21-08-2011 1 minut Sublinieri

Scrisă de Anthony Summers şi Robbyn Swan, cartea The Eleventh Day analizează mii de documente referitoare la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, cele care au schimbat faţa lumii, ajungând la concluzia că Iranul şi Arabia Saudită au ajutat Al Qaeda în cele mai sângeroase atentate din istoria omenirii.

Chiar dacă, în mod public, cele două ţări au condamnat public terorismul şi au transmis condoleanţe guvernului SUA imediat după episodul 11 septembrie 2001, autorii cărţii aduc suficiente argumente în favoarea teoriei conform căreia cele Iranul şi Arabia Saudită pot fi considerate complice ale Al Qaeda în organizarea şi efectuarea atentatelor din urmă cu 10 ani. Cartea a fost documentată pe baza mărturiilor mai multor experţi, incluzând un magistrat francez, foşti agenţi CIA, analişti de informaţii israelieni şi foşti membri ai comisiei senatoriale americane care a investigat tentatele.

Astfel s-a demonstrat că Hezbollah, grupul paramilitar terorist sprijinit oficial de Iran, a fost implicat activ, unul din membrii săi cheie, Iman Mughniyah având mai multe întâlniri cu Osama Bin Laden şi locţiitorul acestuia, Ayman Al Zawahiri. Mughniyah s-a aflat, în 2000, în mai multe rânduri, la bordul mai multor curse de linie care au zburat spre şi dinspre Iran. Teroristul s-a întâlnit la Beirut cu unul dintre cei care au deturnat cele patru avioane, Ahmed Al Ghamdi, „a vizitat Arabia Saudită pentru a coordona activităţile de acolo”, iar pe alţi doi terorişti, Khalid al-Mihdhar şi Nawaf al-Hazmi, i-a întâlnit chiar în incinta ambasadei iraniene din Malaysia.

De asemenea, chiar dacă în Arabia Saudită, ţara sa de origine, Bin Laden era considerat persona non-grata, fiindu-i chiar retrasă cetăţenia, marea majoritate a oficialilor saudiţi au sprijinit cauza teroristului numărul 1 al lumii, autorii cărţii citând opinia unui fost ofiţer de informaţii francez, Alain Chouet: „A fost un subterfugiu convenabil pentru toată lumea. Arabia Saudită a fost de acord să închidă ochii la acţiunile lui Bin Laden, cu condiţia ca acestea să nu se desfăşoare pe teritoriul saudit.” În fine, este citată şi o declaraţie a lui John O’Neill, fost director al diviziei contraterorism din cadrul FBI, făcută înainte de comiterea atentatelor: „Toate răspunsurile, toate indiciile care ne pot ajuta în prinderea lui Bin Laden se află în Arabia Saudită.”


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Inscenari, facaturi, Iran, Osama bin Laden, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “IRANUL, SCOS COMPLICE al Al-Qaeda pentru “atentatele” de la 11 SEPTEMBRIE

  1. Pai cu CIA cum ramane,ei ce rol au avut ?

  2. Suferinta si durere se intrezareste la orizont,SUA ca este condusa din umbra de catre un regim ce are ca obiective controlul total,Iranul este urmatorul pe lista tarilor care vor fi distruse de lacomia si ignoranta liderilor americani.Ce va urma ? Arabia Saudita ? De ce nu lumea daca tot isi permit sa intervina militar oricand oriunde fara un motiv serios.Daca la atentatele de la 11 Septembrie ar fi luat parte si un roman sa zicem,oare Romania ar fi fost in vizorul SUA ? Ma indoesc profund,tara asta nu mai are demnitate,nici respect,SUA ne-ar fi lasat sa ne manance cainii,ceea ce si fac in momentul actual.
    Ma rog pentru tarile arabe care au de suferit enorm,atacuri directe si sangeroase,stigmatizati oriunde se afla,tarile arabe merita o sansa nu razboiu din partea tuturor,iar SUA,care devine incet incet o “ferma” unde se imgramadesc zeci de bombe,tancuri si avioane,gata de atac oricand,si de ce ? De ce ar trebui sa ne intrebam fiecare in sinea noastra,sa nu fim orbiti de imaginea culturala sau de conditiile materiale din SUA,ci de obiectivul final,de a purta razboi.

  3. Este vorba de evreii care au interes sa declanseze razboi de proportii – asa presupun. Ei conduc finanta mondiala, SUA, lumea din umbra. Presimt ca e coada lor in aceasta acuzatie. Chiar daca am ignora ceea ce stie toata lumea, anume faptul ca 9/11 a fost posibil cu complicitatea chiar a SUA, tot absurd este sa stigmatizezi un stat pentru cativa dementi.

  4. @Anonyma:

    Mai degraba este vorba de masoni, care au vocatie de internationala, ca si comunistii. Sigur ca grupul mesianic al evreilor are un rol decisiv in configurarea acestei pregatiri antihristice, insa nu din cauza ca sunt evrei ca etnie, ci ca sunt imbibati de ideologia/”religia” la care au aderat, cf. careia trebuie sa le vina mesia ca sa imparateasca asupra lumii intregi. Altfel, exista alti evrei care nu doar ca nu impartasesc aceasta ideologie, dar o si resping, si nu il vor primi pe antihrist ci vor primi propovaduirea prorocilor Enoh si Ilie, cf. Bisericii. La masonerie accesul e liber pentru toti… indiferent de etnie. La fel ”accesul” la ticalosie, sadism, paranoie a puterii.

    In ceea ce priveste rolul CIA… : http://www.evz.ro/detalii/stiri/tragedia-911-un-fost-consilier-prezidential-acuza-cia-ca-a-vrut-sa-ii-recruteze-pe-atent-9414.html

    Cu doar o lună înainte de comemorarea a zece ani de la atacurile din 11 septembrie, fostul consilier pentru anti-terorism al administrației George W Bush, Richard Clarke, face dezvăluiri care riscă să provoace un nou scandal. El acuză CIA că ar fi încercat să îi recruteze pe pirații aerului care au doborât turnurile WTC și că ar fi ascuns, în 2000 și 2001, Casei Albe și FBI, informații sensibile despre iminența atacurilor.

  5. admin,
    asta am vrut sa spun si eu, imi cer scuze. La acea parte din evrei “rai” care se indeletnicesc cu treburi diavolesti in mod expres si care din spatele cortinei trag sforile, dar m-am grabit si mi-a iesit in spatiul public o prostie.

  6. Ar fi de ras daca n-ar fi de plans:
    “Cartea a fost documentată pe baza mărturiilor mai multor experţi, incluzând un magistrat francez, foşti agenţi CIA, analişti de informaţii israelieni şi foşti membri ai comisiei senatoriale americane care a investigat atentatele”
    Deci unul si unul, e limpede ca “astfel s-a demonstrat că Hezbollah, grupul paramilitar terorist sprijinit oficial de Iran, a fost implicat activ”, tot la fel cum Saddam era plin de arme nucleare etc.

  7. Pingback: JUMATATI DE ADEVAR DESPRE 9/11: Richard Clarke, fostul consilier al lui Bush jr., ACUZA CIA CA A VRUT SA II RECRUTEZE TOCMAI PE "PIRATII AERULUI"
  8. Pingback: SE PREGATESTE URMATOAREA TINTA? SUA si Israel, "ingrijorate" de arsenalul armelor de distrugere in masa ale Siriei, Iranul merge inainte cu programul nuclear
  9. Pingback: Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei, ameninta IRANUL cu un ATAC PREVENTIV
  10. Pingback: (Video): Dupa LIBIA, urmeaza Siria si IRANUL, spune jurnalistul Webster Tarpley/ TURCIA, GATA PENTRU OPTIUNEA MILITARA IN CONFLICTUL CU ISRAEL?
  11. Pingback: 10 ani de la atentatele 9/11: MINCIUNI, FAPTE, URMARI. CE MECANISME SI MANIPULARI SE FOLOSESC PENTRU A JUSTIFICA UN RAZBOI?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare