ATTILA CSEKE, ministrul (agentul) exterminarii lente a romanilor MERGE PANA LA CAPAT SI CU PROIECTUL TOTALITAR AL CARDURILOR DE SANATATE…

19-04-2011 3 minute Sublinieri

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, luni, că a primit primele carduri naţionale de sănătate realizate în perioada de probă şi că urmează personalizarea lor, astfel încât până la sfârşitul lui 2011 să fie finalizate aproape opt milioane de documente, jumătate din cele comandate la Imprimerie.

“Săptămâna trecută a fost finalizată perioada de probă a cardurilor naţionale de sănătate. Săptămâna viitoare vom avea deja un număr însemnat de carduri. Pasul următor este personalizarea cardurilor. Vor fi realizate cam două-trei milioane de carduri pe lună, dar în acest interval vor putea fi personalizate în jur de un milion de acte”, a spus ministrul Sănătăţii.

Până la sfârşitul lui 2011 vor fi realizate şi distribuite aproximativ opt milioane de carduri, dintr-un total estimat de 15 milioane de documente, a adăugat Cseke Attila.

Cardul va fi trimis prin poştă persoanelor asigurate (peste 18 ani) şi va costa aproximativ doi euro, valabilitatea acestuia fiind de cinci ani.

Asiguraţii care vor să devină donatori de organe trebuie să facă o declaraţie notarială în acest sens. În baza declaraţiei notariale, pe cardul naţional de sănătate va fi înscrisă menţiunea donator de organe, a explicat Cseke Attila.

După distribuirea documentelor, asiguraţii vor trebui să prezinte cardul la accesarea oricărui serviciu public de sănătate, mai puţin pentru cele de urgenţă şi epidemiologice, în caz contrar urmând să plătească serviciile medicale solicitate.

Pe cardul naţional de sănătate sunt introduse toate datele medicale ale pacientului, inclusiv acceptul acestuia de a i se preleva organe, după moarte, pentru utilizarea în transplanturi. De asemenea, pe acest document vor fi trecute datele de identitate, codul numeric personal, codul asiguratului, data expirării, numărul de identificare şi acronimul casei de asigurări de sănătate care îl emite, precum şi numărul de identificare a cardului.

Cardul va conţine şi date care vor fi stocate pe un cip, privind diagnostice cu risc vital, grupa sanguină şi Rh-ul asiguratului, tratamente speciale, proteze, statusul acestuia (sănătos sau bolnav cronic), precum şi dacă este donator de organe. În cip vor fi găsite şi informaţiile privind numărul de solicitări de servicii medicale, plata contribuţiei pentru asigurările sociale de sănătate, dar şi datele despre medicul de familie – nume, prenume, contact sau menţiuni despre coasiguraţi.

Nota noastra:

Asadar nimic surprinzator, din pacate: nu se tine cont de niciunul dintre puzderia de argumente logice si clare aduse impotriva implementarii acestui sistem medical de monitorizare electronica a pacientilor din sistemul de asigurari de sanatate (a se vedea linkurile de mai jos). Tavalugul sclaviei mondiale de tip “Big Brother” merge mai departe, merge pana la capatul… preconizat – dar si pana unde Domnul va voi sa lase, tot spre mantuirea noastra. Fiindca trebuie sa fim foarte constienti ca totul se intampla, in acelasi timp, la ordinele organismelor oculte care guverneaza, de fapt, si tara noastra, dar si cu ingaduinta lui Dumnezeu, pentru cat de mult ne-am indepartat, obsteste si personal, de El.

“Taina faradelegii” isi continua lucrarea in lume, deocamdata acestea fiind numai primele etape din ceea ce se doreste a fi un regim total si global de supraveghere electronica, si  reprezentand doar niste secvente din intreg angrenajul si din intreaga “retea” a “stramtorarii celei mari” care vine peste lume si care cuprinde multe alte faze, prin care se urmareste strangerea tot mai puternica a laţului in jurul grumazului fiecaruia dintre noi. Vezi: A doua viziune a Staretului Antonie. Invataturi. E nevoie deci de mai multa rugaciune, de serioasa pregatire duhovniceasca, de aprinderea, cu  ravna plina de discernamant, a candelelor care ni s-au stins, totul ara sa ne infricosam sau sa ne agitam, dar ramanand, cu maxima luciditate, cu mintea in iad”, si cu toata nadejdea la Hristos, Mantuitorul nostru.

Reluam ceea ce am scris aici, in meditatia la Saptamana Patimilor in care ne aflam:

E vremea sa intelegem ca, dincolo chiar de pocainta mea personala, ca obste, suntem, intr-adevar, in situatia evreilor de acum doua milenii si ca suntem, iminent si implacabil, chiar la ora scadentei, exact in pragul clipei cand, dupa ce am facut praf cu inconstienta toata “mostenirea” Tatalui, bate ceasul in care se cere rod de la noi. Si cand, cu siguranta, vom fi gasiti nevrednici si se va lua de la noi comoara de care nu am fost vrednici, via pe care nu am lucrat-o pentru Stapanul nostru si pentru ai Sai frati mai mici… Si atunci vom dusi in crunta robie, in amarnice lipsuri si in cumplite – deloc eroice – prigoniri, vom fi lasati sa ne vedem zdrentarosi, neajutorati, jefuiti de toate si sa ne plangem goliciunea ca, macar asa, in ultimul ceas, sa ne putem mantui, “ca prin foc”.

Sa multumim acum din inima pentru tot bunatatii lui Dumnezeu, sa fagaduim ca de ASTAZI nu ne vom mai bate joc de El si… sa ne pregatim cu nadejde, cu umilinta si spasire, pentru acele momente de incercare care stau sa vina mai curand decat credem…

Legaturi:

 

 


Categorii

Acordul cu FMI, Alerte, Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Guvernarea electronica (E-GUVERNARE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “ATTILA CSEKE, ministrul (agentul) exterminarii lente a romanilor MERGE PANA LA CAPAT SI CU PROIECTUL TOTALITAR AL CARDURILOR DE SANATATE…

  1. Am si eu o intrebare , daca refuz acest card de sanatate pot cere angajatorului meu ca banii pe care ii deconteaza la CNAS sa imi revina mie . Mentionez ca prefer sa platesc din buzunar propriu orice cheltuiala sanitara . Stiu ca s-ar putea ca unele din costuri sa fie imposibil de platit de mine din cauza pretului foarte mare , dar imi asum acest risc . Sunt dispus sa suport consecinsele deciziei mele , la fel ca si strabunici mei care nu avea card de sanatate si daca a fost sa traiasca au trai si daca a fost sa moara au murit . Au avut atatea zile cat Dumenezeu le-a dat lor si asa vreau sa traiesc si eu .

    Revin la intrebare , am acest drept sa mi se returneze niste bani daca refuz acest card de sanatate ? . Mentionez ca sunt dispus ca CNSA sa incaseza niste bani pentru servicile de urgenta .

    P.S. Nu mi se pare corect ca CNAS sa incaseze niste bani de pe urma mea si eu in baza unui motiv determinat sa nu pot beneficia de aceste servici medicale .

  2. @ Gheorghita7:

    Nu e corect, intr-adevar, dar nu va vor returna nimic, puteti fi sigur de asta.

  3. Banuiam eu ca acesta va fi raspunsul , ramane consolarea cu serviciul de urgenta . In rest Dumezeu cu mila pentru noi pacatosi si nevrednici .

  4. mai pe romaneste, CNAS VA FURA banii celor care refuza cardul.

  5. http://www.gandul.info/news/oms-bulgarii-nevoiti-sa-plateasca-din-propriul-buzunar-jumatate-din-contravaloarea-serviciilor-medicale-care-este-situatia-in-romania-8172539

    CNAS-ul compensează doar cel mai ieftin medicament generic

    Reprezentanţii Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) au declarat pentru gândul că situaţia din România nu este cu mult diferită faţă de cea din Bulgaria. ” La noi în ţară, consumul de medicamente pe cap de locuitor este de 104 euro, din care statul compensează aproximativ 52 de euro. Pentru unele medicamente coplata ajunge să fie peste 80% din valoarea medicamentelui. Astfel, contribuţia pacientului român este considerabil mai mare comparativ cu alte state europene “, spune Sorin Popescu, vicepreşedinte ARPIM.

    Potrivit acestuia, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate compensează doar cel mai ieftin medicament generic. “Medicamentele originale care nu au generice sunt compensate în cuantum de 2%-50% pentru listele A şi B – unde sunt incluse cele mai multe boli, şi 100% pentru listele C – unde sunt incluse tratamentele pentru cele mai grave boli”, precizează Popescu. Mult discutatul sistem de coplată a serviciilor medicale nu se aplică încă în România.

    Cât cheltuiesc România, Ungaria şi Bulgaria pe sănătate

    În 2008 statul român a cheltuit, în medie, aproape 280 de euro pentru sănătatea fiecărui român, nivel de aproape două ori mai mic decât cel din Ungaria, guvernul de la Budapesta alocând aproape 530 de euro pentru sănătatea fiecărui maghiar , conform ultimelor date Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene, făcute publice în luna august a anului trecut.

    În statele vecine, o parte din povara financiară a sistemului public de sănătate a fost preluată de către mediul privat. Nu şi în România. În timp ce în Polonia cheltuielile mediului privat (exclusiv contribuţiile de asigurări de sănătate) sunt de 1,8% din PIB, iar în Ungaria de 2% din PIB, în România ele sunt de sub 1% din PIB.

    Ca pondere în totalul economiei (în PIB), incluzând şi cheltuielile statului şi pe cele ale mediului privat, România ocupă penultimul loc în UE (după Bulgaria), cu un nivel de 5,27% din PIB aferent anului 2008. Spre comparaţie, în Ungaria, în acelaşi an, pentru Sănătate s-a cheltuit echivalentul a 7,1% din PIB, iar în Polonia 6,55% din PIB. Cele mai mari cheltuieli legate de Sănătate la nivelul UE le-a avut, în 2008, Germania, cu un nivel de peste 10% din PIB.

  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ”MEDICII SUNT VINOVATI CA SUNT MEDICI SI PACIENTII CA SUNT BOLNAVI” – interviu cu dr. Rodica Tanasescu, pres. Societatii Nationale de Medicina Familiei, despre abuzurile FARA PRECEDENT ale Ministerului Sanatatii si
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Din 2012, in Romania: medicamente pe “retete electronice”. INCEPEREA DISTRIBUIRII CARDULUI DE SANATATE AMANATA PENTRU FEBRUARIE 2012. Din 2013, cine mai traieste devine “pacient electronic”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare