Din zicerile ”profetice” ale marelui papusar mondial, SOROS: Daca CHINA nu se transforma intr-o societate deschisa, VOM AVEA O CATASTROFA, UN RAZBOI DISTRUGATOR

5-07-2011 1 minut Sublinieri

Ca tot am atins subiectul complex China in postarea anterioara, iata si un exemplu de presiune la nivel de opinie publica exercitat de George Soros. Societatea deschisa este un concept cheie pentru miliardar, desemnand o agenda binecunoscuta si la noi in tara, mai ales pentru promovarea gruparilor homosexuale si pentru legalizarea drogurilor usoare. Soros afirma ca daca China nu se va deschide (agendei intruchipata de conceptul societatii deschise) ne asteapta o catastrofa, un razboi foarte distrugator. Fara sa explice de ce, insa, ceea ce face ca afirmatia sa fie cel putin stranie. China nu este comunista de ieri, de alaltaieri, ci de aproximativ jumatate de secol, timp in care nu s-a aflat la originea vreunui conflict ”distrugator”. Si o buna parte din aceasta perioada a fost comunista ”ca la carte”, adica, fara modelul mixt de acum, in care economia are largi sectoare ”libere”. Oare ce vrea sa spuna, de fapt, Soros?

Originalul conversatiei dintre BBC si George Soros: pe site-ul BBC, in varianta spaniola, si in varianta engleza de aici.

Societatea se confrunta cu un paradox. Cu toate ca este bazata pe un model democratic, state deschise, precum SUA, se prabusesc, iar cele comuniste devin marile puteri ale lumii. Analistul George Soros explica acest lucru prin faptul ca statul Chinez este condus de comunisti, dar functioneaza dupa standarde democratice, incurajand imbogatirea populatiei. Astfel a ajuns China in postura de salvator al SUA. Totusi, daca “marea putere rosie” nu va fi cu adevarat o democratie, viitorul omenirii va fi catastrofal.

Viitorul depinde de China

Soros se declara capitalist, dar crede ca sistemul actual este plin de defecte. In acest moment, omenirea se confrunta cu un paradox. Dupa zeci de ani in care s-a luptat impotriva comunismului, China, stat condus de comunisti, devine creditorul SUA si cea mai mare putere mondiala.

Analistul explica acest lucru prin faptul ca statul chinez este, intr-adevar, condus de comunisti, dar dupa un model capitalist, care le permite oamenilor sa se imbogateasca. China s-a ridicat chiar pe succesul celor bogati si pe faptul ca statul a stiut sa satisfaca nevoile de baza ale oamenilor. “Unul dintre paradoxurile triste ale lumii actuale este ca Guvernul Chinei functioneaza mai bine decat cel al SUA”, crede finantistul. Acesta adauga ca o societate inchisa poate functiona mai bine decat una deschisa doar pentru o scurta perioada de timp.

“Cred ca China este pe cale de a deveni o societate deschisa”

Viitorul civilizatiei depinde de transformarea Chinei dintr-o societate inchisa, cu un singur partid, in una mai democratica. Daca nu o face, vom avea o catastrofa”, crede Soros. Alt paradox este faptul ca SUA a fost intotdeauna un model de societate deschisa, care a acordat sprijin multor societati inchise. Din pacate, conceptul de societate deschisa care l-a inspirat de George Soros s-a prabusit, acesta spunand democratia aplicata in acest moment contine o eroare conceptuala.

Astfel, cu toate ca scopul discursului politic este sa ghideze societatea, sa implementeze reguli, in acest moment scopul politicienilor este cu totul altul. Mai exact, sa distorsioneze realitatea, sa minta lumea si sa manipuleze rezultatele alegerilor.


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “Din zicerile ”profetice” ale marelui papusar mondial, SOROS: Daca CHINA nu se transforma intr-o societate deschisa, VOM AVEA O CATASTROFA, UN RAZBOI DISTRUGATOR

  1. Ma gandesc ca George Soros ne da un indiciu important. China trebuie sa se schimbe repede si bine dintr-un stat comunist, intr-un stat capitalist. Mai ales ca si economia chinei este extrem de liberala astazi, iar schimbarea ar fi doar un fleac. Tot mister Soros mai atrage atentia, ca daca tovarasi comunisti nu accepta schimbarea de buna voie, ne asteapta un razboi distrugator.

    Acuma cand privesc la cele intamplate in economia lumii, parca vad o smerenie troiana a americanilor, care au ales cu buna stinta sa devina indatoratii chinezilor, ca apoi aceasta astare de fapt să se rasfranga negativ asupra lor. Mister Soros da de inteles ca bogatia si comunismul nu sunt tolerate pe lumea aceasta, iar a crede ca acest miracol chinezesc poate continua este o gresala istorica care va fi corectata mai devreme sau mai tarziu chiar cu consecinte distrugatoare.

    La o traducere teatrala a celor spuse mai sus, am afla ca mai marii lumii au incarcat caruta chinezeasca cu varf si indesat, iar acuma cer pe un ton ultimativ tovarasilor sa imparta cu ei prada bogata. In caz ca tovarasi nu vor sa devina “frati” in ale jafului national, atunci vor fi consecinte. Cred ca mister Soros trebuia sa spuna ca pe ei chinezi ii asteapta un razboi distrugator, restul beligerantilor oricum vor iesi compensati dupa disparitia marelui rosu.

    Poate ca mister Soros ar fi trebuit sa le usureze munca de gandire a aparatului de stat chinez printr-un exemplu concludent. Si daca ar fi trebuit sa dea un exemplu, cel mai potrivit cred ca ar fi fost Romania post decembrista, care s-a pus cu suflet si trup la dispozitia mai marilor lumii. Guvernantii romani ar putea sa sa le certifice chinezilor ca in afara de jaf, comisioane si supravietuire politica nimic nu mai este important pe lumea asta, asta in cazul in care nu vor sa-si vada pielea lor galbena in varful unui bat.

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » (update) CARE-I SENSUL CRIZEI ITALIENE? Soros iese iarasi la rampa pentru a sustine ca unica solutie este “uniunea fiscala europeana”. CE SE DORESTE?
  3. Pingback: LORZII RAZBOIULUI: pregatiri NATO pentru RAZBOI cu Siria si apoi cu Iran, conform reprezentantului RUSIEI la NATO
  4. Pingback: Vor incepe, din septembrie, RAZBOAIE MONDIALE INVENTATE PENTRU IESIREA DIN CRIZA? Asta crede Cozmin Gusa, un om bine conectat la lumea serviicilor... internationale
  5. Pingback: Nu exista alte iesiri din criza mondiala: INFLATIE SAU RAZBOI! SAU... AMANDOUA LA UN LOC - arata economistii Ilie Serbanescu si Liviu Voinea (VIDEO)
  6. Pingback: "SFARSITUL DEMOCRATIEI, AL EUROPEI SI AL SUA?" Suntem pregatiti tot mai intens cu mesaje despre sfarsitul ordinii actuale a lumii prin criza economica, haosul revoltelor si razboiul mondial
  7. Pingback: Razboiul psihologic al ”profetilor” noii ordini mondiale sau NOUA ARMA DE DISTRUGERE: declaratia soc
  8. Pingback: Raport Pentagon despre dezvoltarea militara a Chinei: RISCANTA PENTRU PREZENTA DOMINANTA A SUA IN REGIUNE
  9. Pingback: "TRILATERALUL" MUGUR ISARESCU A SPUS ADEVARUL: sunt in aceste cercuri in care se discuta de viitorul omenirii, dar nimeni nu stie clar unde se indreapta lumea. CUGETARI DESPRE MINTI BOLNAVE DE CONSPIRATIE SI LOGICA SANATOASA
  10. Pingback: VLADIMIR PUTIN ataca dur FEDERAL RESERVE pentru ca inunda lumea cu dolari, iar CHINA maraie amenintator fata de cheltuielile militare ale SUA
  11. Pingback: ONU: lumea trece prin CRIZE FARA PRECEDENT. Comisarul european pentru ajutor umanitar: TREBUIE SA ACTIONAM PREVENTIV/ Presa chineza vorbeste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL – cerand MODERNIZAREA Armatei Chinei - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare