LORZII RAZBOIULUI: pregatiri NATO pentru RAZBOI cu Siria si apoi cu Iran, conform reprezentantului RUSIEI la NATO

5-08-2011 1 minut Sublinieri

razboi in pregatire

Reprezentantul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, sustine ca Alianta planifica o campanie militara in Siria, pentru inlaturarea presedintelui Bashar al-Assad, avand ca obiectiv pe termen lung pregatirea unui atac asupra Iranului, informeaza RIA Novosti, in pagina electronica.

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat miercuri violentele din Siria, cerand autoritatilor de la Damasc sa puna capat utilizarii fortei impotriva protestatarilor pasnici, fara a solicita insa interventia NATO.

Aceasta declaratie inseamna ca planificarea (operatiunii militare) este deja in curs. Poate fi o concluzie logica a acestor operatiuni militare si de propaganda ale unor tari occidentale impotriva Africii de Nord“, a spus Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de Izvestia.

El a afirmat ca Alianta vrea sa vizeze numai regimurile “ale caror puncte de vedere nu coincid cu cele ale Occidentului, citeaza Mediafax.

Rogozin si-a exprimat si acordul cu expertii care considera ca Siria si, ulterior, Yemenul, ar putea deveni ultimele etape inaintea declansarii unui atac asupra Iranului. “Se strange latul in jurul Iranului. Planificarea militara impotriva Iranului este in curs. Si, desigur, suntem ingrijorati de escaladarea situatiei catre un razboi pe scara larga in aceasta regiune uriasa“, a spus el.

Dupa ce a invatat lectia libiana, Rusia “va continua sa se opuna unei rezolutii de forta privind situatia din Siria, a afirmat Dmitri Rogozin, adaugand ca urmarile unui conflict pe scara larga in nordul Africii ar fi devastatoare pentru intreaga lume.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Iran, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare