IRANUL PREGATESTE ”SURPRIZA NUCLEARA” PENTRU VENIREA LUI MAHDI, iar ”schimbarile climatice” ar putea declansa urmatorul razboi mondial

11-07-2011 2 minute Sublinieri

  • Bloombiz:

OCCIDENTUL trebuie sa se teama: Iranul pregateste SURPRIZA NUCLEARA

Semnele sunt din ce in ce mai multe. Iranul pregateste in secret arme nucleare, potrivit Global Security Newswire. Recent, Iranul a facut progrese semnificative in trei domenii esentiale: producerea materialului necesar pentru energia nucleara, transformarea materialului intr-o arma nucleara si crearea unui sistem adecvat de lansare a rachetelor. Iranul a anuntat luna trecuta ca va creste productia de uraniu cu 20% si ca va muta statia de productie la o instalatie subterana.

Autoritatile iraniene au precizat ca vor utiliza combustibilul pentru energie nucleara, insa experimentele facute vor oferi oamenilor de stiinta iranieni expertiza necesara pentru realizarea armelor nucleare. In ultimele saptamani, Iranul a inceput testarea de rachete, insa diplomatii iranieni neaga ca ar fi vorba de rachete nucleare. Potrivit analistilor citati de Business Insider, toate acestea sunt semne care prevestesc intentia Iranului de a realiza arme nucleare.

Jurnalistii israelieni avertizeaza ca Occidentul ar trebui sa ia in considerare posibilitatea unui “Armaghedon” lansat de presedintele Mahmoud Ahmadinejad care s-ar folosi de armele nucleare pentru a promova credintele islamice si pentru a scapa lumea de necredinciosi.

“Admadinejad si ministrii sai, precum si comandantii superiori din Garda Revolutionala apartin unui grup mic, insa influent in Guvernul Iranian, care adera la o credinta mistica in venirea lui Mahdi, al douasprezecelea Imim, care este considerat Mesia siitilor.

Una din conditiile necesare pentru venirea lui Mahdi ar fi ca un procent mare din populatia lumii sa fie anihilata intr-un razboi puternic”, noteaza analistii internationali.

Prin urmare, jurnalistii israelieni spun ca Iranul pregateste o mare surpriza “nucleara” pentru venirea lui Mahdi.

Schimbarile climatice ar putea declansa urmatorul Razboi Mondial

Schimbarile climei pun in pericol intreaga lume, oamenii de stiinta aducand tot mai multe argumente care sustin faptul ca incalzirea globala va creste competitia pentru resurse, va genera dezastre naturale si va limita accesul la sursele de energie. Unul dinte cele mai graitoare exemple ar putea fi foametea din Africa, generata de seceta, care va duce la o migratie in masa si, implicit, la deschiderea de noi conflicte, informeaza The Guardian.

Schimbarile climatice vor creste pericolul razboaielor, violentelor si actiunilor militare indreptate impotriva Regatului Unit al Marii Britanii, existand riscul unui regres in civilizatie, avertizeaza secretarul britanic pe probleme de clima, Chris Huhne. Cea mai problematica ramane, insa, lipsa de progrese privind reducerea impactului pe care emisiile de gaz le au asupra efectului de sera.

“Schimbarile climatice reprezinta o amplificare a amenintarilor”

Ele vor accentua instabilitatea statelor, vor contribui la amplificarea fenomenului de saracire a natiunilor, vor accentua inegalitatile si asta va genera conflicte”, intentioneaza sa spuna secretarul intr-un discurs in fata expertilor apararii. Potrivit acestuia, zonele cu cel mai mare risc de schimbare climatica sunt si zonele cu risc geopolitic major.

In plus, aceste schimbari cresc riscul unei inversari cu 180 de grade a progresului realizat de la revolutia industriala incoace, privind prosperitatea si democratia, argumentand ca incalzirea globala ar putea intoarce lumea la o viata mult mai dura.

Huhne: tarile sa fie pregatite pentru orice situatie

Asa cum o tara trebuie sa se pregateasca oricand pentru razboi, tot asa ar trebui sa fie intotdeauna pregatita pentru un dezastru ecologic, pe care ministerul britanic al Apararii l-a caracterizat drept unul dintre cei 4 factori problematici care vor afecta populatia Pamantului in urmatorii 30 de ani.

Comparatia secretarului rezoneaza in declaratiile lui Sir David King, fost consultant pe stiinta al guvernului britanic care avertiza in 2004 ca incalzirea globala reprezinta o amenintare mai infricosatoare terorismul. Avertizarea din 2004 l-a scandalizat intr-atat pe presedintele american de atunci George Bush, incat acesta i-a cerut lui Tony Blair sa-l tina sub control pe omul de stiinta.

Huhne lanseaza un apel la toate tarile sa contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon

Discursul secretarului vine intr-un moment delicat pentru primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, care a fost pus intr-o pozitie destul de umilitoare saptamana aceasta de o revolta pornita de la probleme de clima pusa la cale de membrii sai din Parlamentului European.

Huhne va cita in discursul sau experti militari, inclusiv oameni de la Pentagon, care au avertizat si ei ca schimbarile climatice vor contribui la cresterea riscului de conflict si terorism.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Iran

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “IRANUL PREGATESTE ”SURPRIZA NUCLEARA” PENTRU VENIREA LUI MAHDI, iar ”schimbarile climatice” ar putea declansa urmatorul razboi mondial

  1. Bloombiz Say:
    …………………………………………………………………..
    Prin urmare, jurnalistii israelieni spun ca Iranul pregateste o mare surpriza “nucleara” pentru venirea lui Mahdi.
    …………………………………………………………………..

    Si noi ar trebui sa-i credem pe cuvant si sa ne infricosem peste masura, iar ca obtiune suplimentara sa-i cerem lui BASE sa mai ne aduca inca un rand de rachete sa ne protejeze. Hai sa fim seriosi . Daca ar trebui sa privim atent noua orientare ofensiva in domeniul armelor nucleare am vedea o schimbare de strategie. Primi care au trecut la aceasta shimbare sunt americanii care in 1986 au introdus rachetele de croazieră Tomahawk . O calitate importanta este ca rachetele Tomahawk sunt dificil de detectat de radar, deoarece au o secţiune mică şi zboară la joasă înălţime . Folosite cu succes in fosta Yugoslavie, Irak, Libia, dupa stinta mea nici una nu a fost doborata. Odata cu cucerirea spatiului cosmic de SUA rachetele balistice au devenit aproape inutile s-au cel mult rolul lor a devenit secundar. La o analiza serioasa vedem ca Rusia cat si China sau reorientat de ceva timp catre bombardierele strategice supersonice . Nu mai amintesc de bombardierul invizibil B2 pe care americanii il au de mult timp. Asa ca asta cu rachetele iranului seamana mai mult cu reinventarea rotii patrate, cand ceilalti au descoperit roata rotunda. Dar cum multa lume nu cunoaste aceste detali si este usor pentru masinaria de propaganda sa induca acea teama pe care o doreste, ca ulterior sa-si justifice actiunile.

  2. Bunul Dumnezeu sa fie cu noi!
    Ce-mi va face mie omul?

  3. Da, fel de fel de motive şi cauze întru înrăutăţirea traiului pe planeta Pământ; dar niciunul nu spune public, că cea mai importantă cauză pt revolte, dezastre, războaie este înţepenirea oamenilor în păcate şi refuzul de a se întoarce către Dumnezeu. Carele este singurul în stare să rezolve “crizele”!!!

  4. @gheorghiţă
    “During the war, 297 Tomahawks were fired, of which 282 began their mission successfully (9 failed to leave the tube and 6 fell into the water after leaving the tube). At least 2 (and possibly as many as 6) were shot down, most or all of them in a single quickly arranged stream attack (the missiles had to fly a single mission profile most of the way to their target).” From: “Desert Victory – The War for Kuwait” by Norman Friedman Naval Institute Press 1991.” http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/gulf/weapons/tomahawk.html

    Discuţia e ceva mai amplă. Nici un stat puternic din lume nu a renunţat la programele militare de dezoltare a rachetelor cu rază lungă de acţiune (intercontinentale: http://en.wikipedia.org/wiki/Intercontinental_ballistic_missile), ci din contra, mai toate au programe în dezvoltare bazate pe tehnologia MIRV (http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_independently_targetable_reentry_vehicle), cu ogive multiple, care fac sistemele ABM (http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-ballistic_missile) moderne să fie ineficiente. Nu putem spune că interesul pentru ele a scăzut, în favoarea bombardierelor supersonice, întrucât cele două arme fac parte din registre strategice absolut diferite (nu putem băga un B2 într-un submarin, spre exemplu). Rachetele tomahawk sunt astăzi foarte criticate întrucât sunt f f scumpe, subsonice, uşor de doborât de artileria antiaeriană modernă. Ele sunt astăzi folosite intensiv, tocmai pentru că americanii se află “în lichidare de stoc”. Pentru forţele aeriene, capacitatea rachetelor tomahawk va fi suplinită de noua generaţie a bombelor JDAM (pentru unele precizări http://www.g2mil.com/SSGN%20Scandal.htm), lansate de drone, în timp ce marina va beneficia de noile rachete hipersonice dezvoltate prin programul ArcLight (http://en.wikipedia.org/wiki/ArcLight_%28missile%29).

    Pe de altă parte, rachetele sunt cele mai eficiente arme dacă e să ne raportăm la raportul de calitate(putere de distrugere)/preţ/termen de dezvoltare/contramăsuri, însemnând că nici o altă armă existentă astăzi nu poate asigura o putere de distrugere atât de mare, cu o rază de acţiune atât de mare, la un preţ semnificativ mai mic faţă de orice altă alegere, fiind practic imposibil de oprit (a se vedea discuţiile despre inutilitatea dezvoltării scutului antirachetă).

    Tocmai din acest motiv toate puterile militare emergente investesc enorm în programele de dezvoltare a rachetelor: China, India, Brazilia, Coreea de Nord, acum şi Iranul (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ICBMs), pentru că o rachetă eficientă contrabalansează instantaneu orice avantaj calitativ/cantitativ de forţă. Pentru aceste motive, personal, iau foarte în serios programul iranian de dezvoltare capabilităţilor strategice de reacţie.

    Nu că ar avea vreo importanţă. Doamne, ajută!

  5. @utzu

    Este evident ca Tomahawks a ajuns la pensie, oricum are multi ani in spate. Si totusi 282 de lovituri reusite din 297 inseamna cel putin dupa mine un succes excelent. Mai inseamna ca doar 15 sau chiar mai putin din ele din diferite motive nu au atins tinta, deci cu mult sub 10% erori. Si asta pentru o tehnologie de acum 25 de ani. Totusi gandeste-te ca noua generatie este mult superioara Tomaha-cului 🙂 scuze de expresie. Totusi ar trebui sa analizezi performanta deosebita a radarelor de pe sateliti, cat si a armelor de interceptie instalate acolo. Stiu ca americanii au spus ca proiectul razboiul stelelor a fost oprit dupa anii 90 din motive de costuri si mai ales ca a disparut amenintarea sovietica. Si totusi eu nu ii cred, mai ales ca cineva o observa pe buna dreptate ca prea multi sateliti de meteo sunt lansati … si culmea doar pentru o amarata de vreme asa de mari cheltueli.

    Sigur nu are rost sa intram intr-o polemica de linkuri made in Wikipedia sau alte site-uri. Oricum sunt multe arme de care noi habar nu avem si sincer ma indoiesc ca ce apare pe net este semnificativ in acest domeniu. Totusi se poate observa ca americanii nu sunt speriati de loc, ma gandesc ca stiu ei de ce nu au motive sa fie. Este evident ca restul celorlalti se chinuie sa gaseasca o solutie si isi imbunatatesc actualul armament, dar cred ca sunt destul de departe de a atinge nivelul la care americanii sa fie ingrijorati. Si spun asta mai ales in cazul Iranului.

    In schimb subiectul da bine unor interese, iar mass media nu pierde nici o ocazie sa expuna gravitatea extraordinara a faptelor. De data asta se pare ca este o ocazie buna pentru cineva, care vrea sa o foloseasca ca un pretext pentru a-si justifica ulterior alte masuri.

  6. Pai numai iranienii isi asteapta “omu'” ? Newage-istii,hindusii,evreii, “civilizatia vestica” si care or mai fi – fiecare din ei asteapta pe cineva…

  7. @ Gelus:

    Pai clar… Si “coincidenta” face ca va fi unul si acelasi…

  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Se intampla in Texas: oficiali ai administratiei Obama ar fi incercat sa interzica folosirea cuvintelor Dumnezeu si Iisus la serviciile funerare. CARE ESTE TALCUL PROVOCARII SI CARE E LEGATURA DINTRE BILDERBERG SI MISTICA ANT
  9. http://www.debka.com/article/21076/

    se-nfiripa “armele de distrugere in masa”…

  10. da, curios cum de batalia se da ptr acelasi scop: instaurarea lui Mahdi!! O vor islamistii si o vor si evreii (sub un al nume); de ce or fi diferite aceste religii, chiar nu stiu. Asta nu poate insemna decat doua lucruri: 1) toti slujesc aceluiasi stapan, cunt constienti de asta iar restul e punere in scena, teatru ptr prosti, surzi si orbi sau/si 2) cum dracii nu se iubesc, nu-i intereseaza cine pe cine vinde/bate/ucide atata vreme cat scopul lor e servit.
    important e ca noi, crestinii, sa stam bine, sa stam cu frica lui Dumnezeu si sa nu fim parte la caderea lor. Amin. Cernerea sa fie a lor.

  11. Pingback: (VIDEO) Benjamin Netanyahu lucreaza pentru venirea mesiei iudeilor (antihrist). MENTORUL SAU, RABBI Menachem Mendel Schneerson, CONSILIER POLITIC al presedintilor Clinton si Bush
  12. Pingback: MAREA PACALEALA CU INCALZIREA GLOBALA - articolul saptamanii! Inca un scandal legat de FALSIFICAREA DATELOR PENTRU PROMOVAREA UNEI IDEOLOGII MALTHUSIENE
  13. Pingback: Sfarsitul "RESETARII" relatiilor dintre RUSIA si SUA sau PASI CATRE RAZBOIUL MONDIAL
  14. Pingback: Ayatollahul Ali Khamenei cere iranienilor sa fie pregatiti pentru RAZBOI, SFARSITUL LUMII SI VENIREA ”IMAMULUI MAHDI”/ Rusia ”plimba” flota navala militara spre Tartus (SIRIA) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: APOCALIPSA INCALZIRII GLOBALE: reluarea unei TEME FALSE de catre BANCA MONDIALA si “oamenii de stiinta” [VIDEO] - Recomandari
  16. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema SCHIMBARILOR CLIMATICE. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR si isi propune un MODELUL ECONOMIC DE DEZVOLTARE | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema SCHIMBARILOR CLIMATICE. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR si isi propune un MODEL ECONOMIC DE DEZVOLTARE | Cuvântul Ortodox
  18. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema ”SCHIMBARILOR CLIMATICE”. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR. Scurt ISTORIC al DIVERSIUNII ECOLOGISMULUI MONDIAL “APOCALIPTIC”- afacere si instrument de control supranational | Cuvântul
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare