Fenomenul dracesc al “copiilor siliconati” ia amploare: EXPLOATAREA SEXUALA A COPIILOR!/ Efectele negative ale anticonceptionalelor/ PRECEDENTE DEOSEBIT DE GRAVE: Manual de liceu care ii invata pe copii ca nu exista barbati si femei, ci homo si heterosexuali (Franta)! PARINTI DECAZUTI DIN DREPTURI PENTRU CA AVEAU COPIII OBEZI (Anglia)!/ Infidelitatea virtuala/ RETELELE SOCIALE SI COPIII (Stiri familie, 6 septembrie 2011)

6-09-2011 24 minute Sublinieri

Inca nu se stie sigur cine isi doreste mai mult castigarea concursurilor de frumusete: mama sau fiica? Pentru a-i garanta un loc pe podium, i-a pus fetei sale sani falsi si fese din silicon. Cat de departe pot merge aceste concursuri?

Daily Mail: Un alt caz revoltator face valva in Occident. O fetita de numai patru ani a aparut la un concurs de frumusete pentru minori cu sani falsi si fund siliconat, crezand ca astfel va impresiona juriul.

Cea care a sprijinit-o in acest demers a fost chiar mama fetei, care isi dorea marele premiu pentru fetita ei.

Analizate de la distanta, aceste concursuri par sa fie mai mult pentru mame, decat pentru copii.Sani falsi 4 ani

Maddy Jackson, desi nu poate sa lege bine o propozitie, a pozat pe podium intr-o vedeta matura, punandu-si in evidenta formele false, care aduceau un amar gust de penibil.

Desi a fost foarte criticata, mama lui Maddy nu considera ca a facut ceva gresit, ba chiar crede ca fiica ei a stralucit pe podium: “Mie mi se pare ceva normal. Sanii falsi, fundul fals sunt un bonus la aceste concursuri. Nu cred ca am facut ceva gresit. Consider ca este un plus pentru noi si nu regret nimic“, a declarat Lindsay Jackson, mama lui Maddy.

Cu o perucă blondă şi cizme de vinilin, fetiţa a defilat în aplauzele publicului. Greu de înţeles cum oamenii au putut aprecia o astfel de apariţie, dar mama copilei a fost evident în culmea fericirii. Din culise priveau intrigate celelalte mame, care au jurat că nu şi-ar îmbrăca copilul astfel vreodată. O fetiţă de numai trei ani a defilat la un concurs de frumuseţe din Statele Unite deghizată în prostituată. Mama ei şi-a dorit ca fiica să dea viaţă personajului Juliei Roberts din celebrul film Pretty Woman. (…)

Povestea lui Paisley este cea mai recentă dintr-un lanţ de cazuri ale unor fetiţe obligate de părinţi să participe la concursuri de miss purtând costumaţii dintre cele mai vulgare. Săptămâna trecută, o fetiţă de patru ani a defilat pe scenă cu sâni şi posterior falşi.

  • EvZ:

Exploatarea sexuală a copiilor, o problemă îngrijorătoare

Sâni falşi şi un posterior artificial. Nu este vorba despre vreo voluptoasă divă care tocmai şi-a efectuat “îmbunătăţiri” corporale de succes. O fetiţă, Maddy Jackson, în vârstă de patru ani a apărut astfel la show-ul american “Toddlers & Tiaras“, difuzat şi în România.

Conform Daily Mail, mama ei a făcut tot posibilul pentru ca odrasla să arate ca o femeie de aproape 30 de ani. Acesta nu este primul caz de acest fel. Fetiţele mai mult dezbrăcate, care constituie într-un fel de sex-simboluri pentru vârsta lor a devenit un fenomen care se propagă la nivel mondial. Fenomenul, clasat drept “ copiii siliconaţi”, are aspecte îngrijorătoare.Fotografiile cu fetiţe mai mult dezbrăcate, machiate şi cu părul coafat voluminos, á la Amy Winehouse, stârnesc un nou scandal-monstru pe tema sexualizării fetiţelor”, relata recent tot Daily Mail, în varianta sa electronică.

Un fenomen care se propagă

Indignarea britanică (şi nu numai) este legată de campaniile publicitare cu iz pedofil pe care le-au adoptat case de modă şi reviste de lifestyle în ultimul timp. Marca franţuzească Jours Après Lunes a lansat recent o linie de chiloţi, sutiene, bluziţe cu margini din dantelă, detalii cu fundiţe şi panglici pentru fetiţe de la patru la doisprezece ani. Iar fotografiile de prezentare a colecţiei arată fetiţe pozând în mod matur. Prea matur…Nu era destul că odraslele noastre o imită pe Lady Gaga”, s-au revoltat părinţii indignaţi.

Scandalul a venit după un altul, la fel de mediatizat. A început printre perne cu imprimeu de leopard, pe care se lăfăia un model provocator. Totul ar fi fost ok dacă modelul foarte rujat n-ar fi avut doar 10 ani! Imaginile cu Thylane Lena-Blondeau au apărut în revista Vogue, fetiţa fiind considerată deja un topmodel care promite... Criticii îşi exprimă îngrijorarea cu privire la sexualizarea fetiţelor. Marilisa Racco, autoarea cărţii “Le Snob – Lingerie” consideră că “este drăguţ când o fetiţă se îmbracă în hainele, bijuteriile şi pantofii mamei ei, dar aceste fotografii nu sunt drăguţe!”.

La fel de periculos precum clonarea copiilor

Există voci care clasează cazul copiilor siliconaţi după cel al doctorului Panayiotis Zavos- binecunoscut în urmă cu câţiva ani drept adept al clonării. Revista italiană “Panorama” publica în numărul său din ianuarie 2003 un articol, în exclusivitate, aparţinând jurnalistei Silvia Grilli. Aceasta pătrunsese, sub falsă identitate, în lumea ciudatului doctor, pe motivul că doreşte să se cloneze! Doctorul avea să îi arate atunci jurnalistei sub acoperire o fotografie cu fetele lui – “un dar de la Dumnezeu”(!), şi o alta cu doi băieţi, clone, creaţie proprie: “Am scrisoarea de mulţumire a părinţilor”, s-a laudat specialistul. Apoi Zavos scotea din buzunar fire de păr şi bucăţi de piele ambalate în celofan: “Aparţin unei fetiţe care a murit la New York”…

Emisiunile de tip reality-show sunt de vină

Producătorii de reality-show-uri pot merge foarte departe, mai ales dacă este să privim peste Ocean. Unde emisiunile americanilor par rupte de…reality. Mai ales faimoasa şi controversata emisiune “Toddlers & Tiaras”, care urmăreşte “procedeul de fabricare” al unei Miss de vârstă cât mai mică. Urmărind, de exempli, pas cu pas, toate eforturile pe care mamele unor fetite (chiar şi de 1 an!) le fac, pentru a-şi înscrie copiii în concursuri de Miss! În una din aceste emisiuni, una dintre aceste mame îşi chinuie în numele frumuseţii fetiţa de 5 ani, epilându-i sprâncenele cu ceară. În tot acest timp, fetiţa tremura de frică şi implora oprirea acestui procedeu. “Nebunia unor părinţi nu are limite când sunt mulţi bani la mijloc”, spun specialiştii. “Deoarece nu şi-ar chinui atât copiii dacă nu ar fi răsplătiţi. Însă nici o răsplată din lume n-ar trebui să te convingă, ca părinte, să faci rău copilului tău”.

Nota noastra:

Este de observat si mediatizarea excesiva a acestor cazuri exponentiale ale sexualizarii copiilor. Astfel, o expunere a publicului la astfel de imagini si evenimente, chiar daca sunt prezentate critic, nu face altceva, intr-o prima faza, decat sa obisnuiasca mentalul colectiv cu o noua relitate de facto, pana cand, in a doua faza, ele devin lucruri curente care nu mai socheaza pe nimeni si, astfel, intra in cotidian.

Pe tema sexualizarii copiilor a se vedea si materialele de aici:

Manual de clasa I: nu există bărbaţi şi femei, ci homo şi heterosexuali

Optzeci de deputaţi ai Uniunii pentru o Mişcare Populară din Franţa (UMP) au cerut marţi ministrului Educaţiei, Luc Chatel, retragerea manualelor şcolare care susţin că “identitatea sexuală” a indivizilor se datorează în egală măsură sexului biologic şi contextului socio-cultural. Cei optzeci de parlamentari se fac ecoul criticilor exprimate pe marginea acestui subiect de conducerea şcolilor catolice. Într-o scrisoare către ministru, citată de Le Parisien, parlamentarii apreciază că manualele de “Ştiinţă şi Viaţă pe Terra” (SVT) de clasa I fac referire la aşa-numita “teorie a genului sexual”.

“Potrivit acestei teorii, persoanele nu mai sunt definite ca bărbaţi şi femei, ci ca practicanţi ai anumitor forme de sexualitate: homosexuali, heterosexuali, bisexuali şi transsexuali”, scriu parlamentarii francezi. Ei consideră că aceasta este “o teorie filosofică şi sociologică fără vreo bază ştiinţifică, care afirmă că identitatea sexuală este o construcţie culturală”.

În clasa I învaţă că sexul nu e totuna cu genul

Semnatarii citează şi un manual publicat la Editura Hachette, care afirmă: “Sexul biologic ne identifică drept masculi sau femele, dar acesta nu este un motiv suficient pentru a ne categorisi de genul masculin sau feminin.” Apreciind că “statul are datoria de a controla mai bine conţinutul manualelor şcolare” şi adăugând că “’teoria genului sexual’ nu figurează stricto sensu în programa de învăţământ pentru SVT”, deputaţii conchid în scrisoarea adresată ministrului Educaţiei: “Contăm pe dumneavoastră să retrageţi din şcoli manualele care prezintă această teorie”.

Într-o circulară din 30 septembrie 2010, ministerul cerea ca programa SVT de clasa I să conţină un capitol intitulat “A deveni bărbat sau femeie”. “Dacă identitatea sexuală şi rolurile sexuale în societate, cu stereotipele lor, aparţin sferei publice, orientarea sexuală face parte din sfera privată.

Patru copii sunt pe cale să fie luaţi din familia lor naturală de către asistenţii sociali deoarece sunt prea graşi, relatează cotidianul britanic Daily Mail, în format electronic. În primul caz de acest gen din lume, părinţii se confruntă cu posibilitatea de a nu-şi mai vedea niciodată copii pentru că nu au reuşit să le menţină greutatea sub control.

Cele trei fiice ale familiei, cu vârste de 11, şapte şi respectiv un an, precum şi fiul în vârstă de cinci ani, vor fi luaţi de asistenţii sociali pentru a fi daţi în plasament, fie spre adopţie, fără posibilitatea păstrării contactului cu familia lor naturală. Pentru ca familia să se reunească, vor trebui să treacă ani, până când copiii vor fi majori şi vor putea decide dacă vor să îşi reîntâlnească părinţii sau nu.

Părinţii sunt căsătoriţi de aproape 20 de ani şi nu li s-a publicat numele pentru a proteja identităţile copiilor. Acum trei ani, cuplul a fost avertizat că dacă micuţii nu reuşesc să slăbească, vor fi daţi în grija statului. Familia a petrecut doi ani într-o casă în care erau supravegheaţi în permanenţă şi în care dieta le era atent monitorizată. Însă chiar şi cu această monitorizare strictă, asistenţii sociali nu au impus reguli cu privire la alimentaţia copiilor şi se pare că nu a existat nicio schimbare în greutatea lor.

Când au aflat despre decizia oficialităţilor, criticii au numit-o o încălcare a drepturilor omului şi un exemplu al puterii Statului de a se amesteca în viaţa familiei. Într-un interviu, mama copiilor, în vârstă de 42 de ani, a comentat: Poate că nu suntem părinţii perfecţi, dar ne iubim copiii din toată inima. Să fim puşi faţă în faţă cu un viitor în care nu îi vom mai vedea niciodată este de nesuportat. S-au luat de noi din cauza mărimii noastre şi pur şi simplu nu au renunţat, cu toate că am făcut tot ce am putut ca să pierdem în greutate şi să ne conformăm cererilor lor. O să luptăm împotriva acestui lucru până în pânzele albe. Avem impresia că până şi prizonierii au mai multe drepturi decât noi.”

Vorbind printre lacrimi, fiica lor mai mare, de 15 ani, a spus:Asistenţii sociali ar trebui să îşi plece capul de ruşine. Greutatea unei persoane este problema acelei persoane şi numai noi putem face ceva în privinţa asta, nu ei. Părinţii mei sunt oameni buni şi ne iubesc pe toţi. Cei patru micuţi nu ştiu ce este pe cale să li se întâmple.”

Cazul a intrat în atenţia asistenţilor sociali la începutul anului 2008, când unul dintre fii şi-a acuzat tatăl că l-ar fi lovit în frunte. În realitate, băiatul căzuse şi se lovise cu capul de un radiator, după cum a recunoscut şi el mai târziu. Cu toate acestea, a fost pentru prima dată când greutatea copiilor a atras atenţia oficialilor şi atunci a început coşmarul.

O noua mostra de ipocrizie a noii atitudini statale fata de familie si, mai exact, fata de cresterea copiilor de proprii lor parinti. Asadar, pentru stat nu e nicio problema daca sunt transformati copiii in instrumente sexuale de la cele mai fragede varste, inclusiv prin injectii cu botox; altminteri, sta cu ochii pe cantar si te poti pomeni si fara copii daca se depaseste gramajul…

Un ordin al Ministerului Sănătăţii a declanşat o vie dezbatere despre importanţa cuvintelor şi despre efectul lor direct asupra vieţii umane. Ministerul Sănătăţii intenţionează să precizeze mai bine condiţiile de înregistrare şi declarare a nou-născutului, în aşa fel încât să permită o statistică demografică mai precisă. În acest scop a eloborat un proiect de Ordin, care defineşte criteriile naşterii şi avortului şi procedurile legate de acestea.

Proiectul Ministerului Sănătăţii pare să aibă cele mai bune intenţii, dar  preia, fără examinare critică, o terminologie care favorizează o concepţie biologistă asupra vieţii umane. În documentul supus dezbaterii publice se vorbeşte despre “produsul de concepţie, expulzat sau extras complet din organismul matern.”

Asociaţia Pro-Vita din Bucureşti, care s-a distins în ultimii ani prin campaniile sale împotriva avortului, a semnalat însă că modul acesta de a vorbi, departe de a fi neutru din punct de vedere ideologic, favorizează o practică avortivă nelimitată. În consecinţă se propune ca în loc de „produs de concepţie” să se spună „copil conceput”, expresie care este consacrată şi de Codul civil.

Insistenţa aceasta asupra terminologiei nu este deloc gratuită. Se ştie că alegerea cuvintelor exprimă mereu o gândire anume, chiar dacă ea nu este formulată mereu explicit. A spune despre copilul nou-născut că este un “produs de concepţie”, exprimă cu siguranţă o concepţie pur biologică, una care exclude cu totul orice gândire religioasă sau care ar admite ideea naturii duale a fiinţei umane. În consecinţă, “produsul de concepţie” ar putea fi cu uşurinţă supus oricărui tratament, fără să antreneze o deliberare de natură morală.

Asociaţia Pro-vita nu face prea multe speculaţii pe această temă, dar insistă totuşi asupra impactului pe care termenii folosiţi îl pot avea asupra mentalităţii medicale. În consecinţă propune şi alte modificări terminologice menite să schimbe „mentalitatea cadrelor medicale implicate, în aşa fel încât să considere copilul născut mort tot o fiinţă umană, cu demnitatea şi respectul cuvenit acestuia”. Asociaţia semnalează faptul că – în numeroase situaţii – trupurile copiilor morţi „sunt incinerate dimpreună cu deşeurile materialelor medicale, în incinta maternităţilor”.

Lipsa unei asumări ideologice mai ferme se vede şi în alte articole ale proiectului de Ordin. Articolul 3 este poate cel mai relevant:Produsul de concepţie expulzat la o vârstă gestaţională mai mică de 24 de săptămâni, care prezintă semne de viaţă, va beneficia de îngrijiri de terapie intensivă neonatală şi va fi înregistrat, în registrul de naşteri, când va atinge vârsta gestaţională de 24 de săptămâni”.

Asociaţia Pro-vita semnalează şi faptul că oficialităţile au bune intenţii pe care nu reuşesc întotdeauna să le ducă până la capăt. De exemplu la Art. 3 al Ordinului se arată că un copil prematur va fi trecut în registrul de naşteri abia la termenul de 24 de săptămâni, deşi el beneficiază în acest timp de „ îngrijiri de terapie intensivă neonatală”. Copilul prematur va parcurge un interval în care status-ul său rămâne incert şi plin de pericole. În aceste condiţii neclare, un copil cu sindromul Down ar putea (cum s-a întâmplat în atâtea rânduri) să nu mai atingă niciodată termenul salvator. Dezbaterea nu e lipsită de dificultăţi, dar cu siguranţă că toate aceste lucruri ar trebui să fie bine precizate terminologic şi procedural şi, nu în ultimul rând, asumate moral fără subterfugii.

Autor: Horaţiu Pepine
Redactor: Petre M. Iancu

  • Cultura Vietii:

Este un bebeluș o ființă umană de la început?

Din clipa când gametul masculin (spermatozoidul) se unește cu gametul ferminin (ovulul), este prezentă o ființă umană unică, cu propriul ADN, diferit de cel al mamei sau al tatălui. După fertilizare, sunt 46 de cromozomi (sau 47 în cazul Sindromului Down) în locul celor două seturi de câte 23 de cromozomi. Ființa rezultată este genetic umană și vie – prin urmare, printr-o definiție biologică standard, o ființă umană. De la fertilizare până la moartea naturală există o întreagă și continuă dezvoltare umană, în timpul căreia persoana are nevoie de oxigen, apă și nutrienți pentru a trăi și a se dezvolta fizic.

Mai jos sunt descrise punctele majore de referință în dezvoltarea fătului

Fertilizarea: Sperma tatălui și ovulul mamei se unesc. Caracteristicile genetice de la fiecare din cei doi se combină pentru a forma un individ unic, abia vizibil cu ochiul liber.Tabers Cyclopedic Medical Dictionary descrie ce se întâmplă apoi: după fertilizare, celulele se înmulțesc, rezultând în formarea unei morule, care se dezvoltă într-un blastocit format din trofoblast și o masă interioară de celule.

Ziua întâi: Prima diviziune a celor patru celule are loc în momentul în care blastocitul coboară în trompele uterine spre uter.

Zilele 5-9: Blastocitul conține acum circa 256 de celule și se implantează în uter.

14 zile: Perioada menstruală a mamei este oprită de semnalele chimice ale copilului.

20 de zile: Inima bebelușului se află în stadii avansate de formare. Încep să se formeze ochii. Creierul, coloana vertebrală și sistemul nervos sunt complete în principiu.

24 de zile: Inima bebelușului nenăscut începe să bată.

28 de zile: Mușchii bebelușului se dezvoltă.Bobocii mâinilor și picioarelor sunt vizibili, și apar primele celule neocorticale. Neocortexul, centrul gândirii complexe și al judecății, nu este prezent la nici un alt mamifer. Copilul nenăscut a crescut în mărime de 10.000 de ori de la fertilizare. Sângele circulă prin propriile vene ale bebelușului, separat de sângele mamei.

35 de zile: Se formează glanda pitulară, gura, urechile și nasul bebelușului.

42 de zile: Capacitatea energetică a inimii bebelușului este deja de 20% din inima unui adult. Scheletul cartilaginos este format complet și începe procesul de osificare al acestuia. Creierul bebelușului coordonează mișcarea voluntară a mușchilor și mișcarea involuntară a organelor. Reflexele sunt prezente. Mama nu are nici a doua perioadă menstruală.

43 de zile: Undele cerebrale ale bebelușului pot fi înregistrate.

45 de zile: Bebelușul începe să-și miște corpul spontan și voluntar. Mugurii dinților de lapte sunt prezenți.

7 săptămâni: Buzele bebelușului sunt sensibile la atingere, iar urechile seamănă cu cele ale membrilor familiei. Primii neuroni(celule nervoase) complet dezvoltați apar la capătul coloanei vertebrale, începând construcția cozii creierului. Această parte a creierului coordonează funcții vitale precum respirația, bătăile inimii și presiunea arterială.

8 săptămâni: Bebelușul nenăscut are aproximativ 2,5 cm și 8 grame în greutate. Sunt prezente toate organele și funcțiile în afară de plămâni. Stomacul produce sucuri digestive, ficatul creează celule sangvine și rinichii funcționează. Mugurii gustului se formează și se întipărește forma unică a amprentelor. Pleoapele și palmele mâinilor sunt sensibile la atingere. Din totalul de 45 de generații de replici de celule care vor exista la maturitatea adultă, două treimi există deja în mod complet. Copilul nenăscut constă acum dintr-un miliard de celule și conține mai multă informație genetică echivalentă decât toate cuvintele vorbite de ființele umane care au trăit vreodată de la începutul rasei umane.

9 săptămâni: Bebelușul nenăscut poate apuca cu degetele obiecte plasate în mâna sa. Se formează unghiile de la mâini și copilul începe să-și sugă degetul mare.

10 săptămâni: Toate părțile corpului sunt sensibile la atingere. Copilul înghite, privește cu ochii întredeschiși, se încruntă, își ridică sprâncenele. Dacă palma îi este mângâiată, va strânge pumnul.

11 săptămâni:Copilașul nenăscut poate afișa toate expresiile faciale, chiar poate zâmbi. Acum respiră constant lichid amniotic și va continua pâna la naștere. Sunt prezente unghiile de la mâini și de la picioare. Papilele gustative funcționează; va bea mai mult lichid amniotic dacă este îndulcit artificial și va bea mai puțin dacă este sărat.

12 săptămâni: Activitatea viguroasă arată personalitatea distinctă a bebelușului. Unii copii sughit constant, alți pot plânge. Bebelușul poate lovi, se poate întoarce, răsuci  și mișca degetele picioarelor, strânge pumnul, poate deschide gura și strânge buzele.

13 săptămâni: Expresiile faciale ale copilașului nenăscut seamăna cu cele ale părinților. Mișcările sale sunt viguroase și grațioase. Sunt prezente corzile vocale și, rareori, cînd aerul intră temporar în uter, se poate auzi plânsul bebelușului. Se poate determina sexul copilașului. Acum poate auzi.

4 luni: Bebelușul poate apuca cu mâinile, înota și se poate da peste cap. Mama poate simți mișcările sale pentru prima dată. Sunt prezente genele. Acum poate fi înregistrată mișcarea rapidă a ochilor, un indiciu al viselor. O lumină foarte puternică pe abdomenul mamei va face ca bebelușul să-și miște încet mâinile și să-și acopere ochii. Muzica puternică va face ca bebelușul să-și acopere urechile.

5 luni: Bebelușul nenăscut și-a format deja obiceiurile de dormit. Răspunde la sunete cu frecvență ce depășesc limita auzită de adulți. Cu adevărat, muzica liniștită îl poate face să doarmă. Crește părul pe cap și pe sprâncene.

6 luni: Cei mai mulți bebeluși sunt viabili în acest moment ( 24 de săptămâni sau circa 60 % din sarcina completă). Apar genele. Greutatea copilașului este de cca. 623 g, iar mărimea de cca. 18 cm.

7 luni: Greutatea copilașului crește la peste un kilogram. Deschide și închide ochii, explorând împrejurimile. Mâinile pot suporta întreaga lui greutate în acest moment. Recunoaște vocea mamei.

8 luni: Greutatea bebelușului crește la peste 2 kilograme și mediul său devine înghesuit.

9 luni: În ultimele 6 săptămâni de sarcină, bebelușul crește în greutate cu circa 28,3 grame pe zi. Cel mai ușor bebeluș născut vreodată și care a supraviețuit avea 280 de grame. Din totalul de 45 de generații de celule care vor fi la maturitate, deja există 41. Bebelușul are acum circa 2 miliarde de celule. Cele patru generații de celule care au mai rămas vor crește în copilărie și adolescență. În termeni de dezvoltare, măsurată în reproducerea celulelor, ne petrecem 90% din viață în uter.

3. Dezvoltarea umană începe cu fertilizarea: Când altcândva devine un bebeluș ființă umană?

(Toate informațiile despre stadiile de dezvoltare ale fătului sunt prezentate din Tabers Cyclopedic Medical Dictionary)

Traducere cu permisiune: Alexandra Bulla, Asociația Darul Vieții
Sursa: Puncte de dezbatere, http://www.hli.org/files/PLTP%20Fetal%20Development.pdf

Contraceptivele orale afectează uterul

Atenţie, femei! Contraceptivele orale pot dăuna sănătăţii. Mai exact, luarea pilulelor poate afecta o parte a uterului. Astfel, femeile care apelează la aceste medicamente pentru a scăpa de durerile din timpul ciclului menstrual sunt predispuse la endometrioză (n.r. afecțiune caracterizată prin dezvoltarea de endometrioame, care sunt tumori benigne, ce se dezvoltă în țesuturi mai îndepărtate de uter).

Cum s-a ajuns la această concluzie? Au fost studiate câteva femei cu endometrioză si altele care erau sănătoase, după care s-a stabilit că cele care foloseau contraceptive orale erau cu mult mai predispuse la aceasta boală decât celelalte, informează ziare.com.

Ce este endometrioza? Potrivit Suite101.com, endometrioza face ca endometrul, o parte din uter, să crească în afara acestuia, în zone precum trompele uterine, ovare, intestinul subţire sau chiar vagin. Este o afecţiune dureroasă, cu disconfort în zona abdomenului, a spatelui şi cu dureri în timpul actului sexual. Unele femei pot rămâne infertile din aceasta cauză, căci trompele uterine sunt înfundate, dar şi pentru că ovarele se pot inflama şi se pot deteriora.

Efectele negative ale pilulei contraceptive

1. Contraceptivele hormonale au efecte secundare severe: Chiar dacă media și grupurile feministe prezintă tipic contraceptivele hormonale ca un dar pentru femei, omit efectele secundare importante raportate în literatura științifică. Administrarea regulată a steroizilor, începând cu contraceptivele hormonale din pilulă până la Depo-Provera injectabilă, au efecte puternice asupra corpului uman. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că ele produc o serie de efecte secundare, de la cele minore, precum durerile de cap, până la cele serioase cum ar fi depresia severă și chiar moartea.

De fapt, contraceptivele hormonale precum pilula au fost catalogate drept cancerigene de către Organizația Mondială pentru Sănătate (OMS). Toate informațiile de mai jos depre pilulă se aplică și altor contraceptive feminine bazate pe hormoni.

2. Efecte secundare standard: Iată doar câteva din efectele secundare ale contraceptivelor orale listate de pe un important website de sănătate, PDRhealth.com, care spune că „efectele secundare nu pot fi anticipate”: „Depresia, pierderea perioadelor menstruale, migrene, greață, vomă, retenție de apă, creșterea greutății, infecție cu ciupercă, …dureri în piept, tuse cu sânge sau respirație tăiată (indicând un posibil cheag de sânge în plămâni) … durere acută sau apăsare în piept ( indicând un posibil atac de cord) … pierderea bruscă a vederii, parțial sau complet (indicând un posibil cheag de sânge în ochi); noduli la sâni (indicând un posibil cancer la sân sau boala sânului fibrocistic), durere acută sau sensibilitate a stomacului (indicând o posibilă tumoare a ficatului) …”

3. Risc crescut de tromboză a venelor: Unul din cele mai grave efecte secundare ale pilulei este riscul crescut de tromboză a venelor sau cheaguri de sânge care pot deveni fatali. Potrivit cu The Guardian (6 martie 2009), proeminent cotidian britanic de stânga, unele versiuni ale pilulei cresc riscul trombozei de 5 ori, după cum raportează Asociația Medicală Britanică și Societatea Farmaceutică Regală a Marii Britanii. Pilula dublează riscul unui atac cerebral și crește riscul cancerului cervical.

4. Pilula cauzează probleme de reglare a hormonilor: În ediția ianuarie 2006 din The Journal of Sexual Medicine, cercetătorii au raportat că în mod anormal, volumul mic de testosteron eliberat, cauzat de folosirea pilulei, persistă după ce femeia încetează să o mai folosească. Corpul femeii folosește testosteronul, la fel ca al bărbatului, pentru a regla funcția sexuală, chiar dacă în cantități mai mici. Raportul DR. Irwin Goldstein spune „Această muncă este apogeul a 7 ani de cercetare în care am notat în practica noastră multe femei cu disfuncții sexuale și probleme hormonale ce au persistat în ciuda întreruperii administrării pilulei.

5. Pilula crește semnificativ riscul diferitelor tipuri de cancer: Pilula crește riscul cancerului la femei tinere. Când iau anticoncepționale hormonle, „adolescentele în special sunt vulnerabile la risc de cancer de sân pentru că sânii lor sunt în creștere,” spune Institutul de Prevenire a Cancerului de sân. Organizația Mondială pentru Sănătate a discutat conexiunea dintre pilulă și cancer de sân în raportul din 2005, precum a făcut și New England Journal of Medicine în ianuarie 2006. Chiar dacă pilula scade riscul de cancer ovarian și endometrial,” potrivit Societății Americane de Cancer, din 100 femei (selecție întâmplătoare) cu cancer, 31 au cancer mamar, 6 endometrial și doar 3 cancer ovarian, deci nu este o asumare sănătoasă de risc, spune Institutul. Cercetătorii OMS au conchis că pilula crește riscul cancerului mamar, cervical și cel al ficatului.

6. Pilula cauzează o degradare a stării de bine: Un studiu al Institutului Kinsey a descoperit că 40% din femeile care au început să folosească pilula au simțit o degradare a “stării de bine” și 40% au simțit de asemenea o scădere a dorinței sexuale. Elle, o apreciată revistă pentru femei, care se găsește în magazine, raportează:Elizabeth Lee Vliet MD, un specialist în sănătatea femeii și autorul Its My Ovaries, Stupid! crede că pilulele contraceptive orale au un impact negativ asupra stării – acuză mai ales formule cu doze mari de progesteron – care pot duce chiar la nevoia de antidepresive: pilula strică dispoziția și libidoul femeii, iar ea sfârșește în Prozac.” (…)

8.Pilula poluează mediul: Mulți din hormonii feminini din pilulă sunt eliminați prin urină și sfârșesc în râurile și lacurile lumii. Cercetătorii găsesc din ce în ce mai multe exemplare de animale hermafrodite în mediile acvatice care ar putea duce la un colaps al populațiilor de pești și la alte populații, urmat de un colaps în populațiile de animale dependente de ele. În Washington Post din 22 aprilie 2009: “Mai mult de 80% din peștele american smallmouth bass din râul Potomac depun icre.” Primul pește hermafrodit de acest tip a fost descoperit în 2003, făcând ca fenomenul să se răspândească rapid. În anumite locuri, spune Post, “100% din peștii masculi aveau câteva caracteristici feminine.” În Post din 8 februarie 2008, cerectătorii opinează că “cauza este probabil un poluant creat de om probabil un chimical de fermă sau deșeuri tratate care pot conține hormoni umani sau reziduri de la pilule.” Un articol mai recent din Post susține că cercetătorii consideră problema legată de un amestec de hormoni și poluanți hormonali sintetici și au descoperit efecte negative la femelele de pește. Nimeni nu știe ce efecte au acești poluanți asupra copiilor. Iain Murray, autorul The ReallyInconvenient Truths a scris în National Review Online (22 aprilie 2008) “Pilula este un poluant. Aceasta o spune orice standard tipic folosit de către ecologi. Face același lucru, dar mai grav, ca și alte chimicale numiți poluanți.”

9. Pilula provoacă avort în unele cazuri: Chiar dacă pilula pare că acționează împotriva concepției întotdeauna, prevenind ovulația și inhibând transportul de spermă prin corpul femeii, în unele cazuri provoacă avort prevenind sau întrerupând implantarea oricărui copil deja conceput. La unele femei, pilula suprimă ovulația complet. La acele femei, la care nu se întâmplă așa, pilula poate permite concepția și provoacă ulterior avortul copiilor nenăscuți.

Sursa: Puncte de dezbatere
http://www.hli.org/files/PLTP%20Negative%20Effects%20of%20the%20Pill.pdf

Pro-vita București a depus denunț penal împotriva unor medici ieșeni

Asociația Pro-Vita – Filiala București a înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași un denunț penal contra a doi medici din municipiul Iași, care fac ilegal întreruperi de sarcină. Elena Stratan, de la cabinetul privat „Avicena“ și Doina Iancu, de la Spitalul „Elena Doamna”, au fost filmate cu camera ascunsă de reporterii cotidianului „Adevărul”, cum îşi iau angajamentul să provoace avortul unei femei însărcinate în 4 luni şi jumătate, contra unor sume de bani. Ancheta a fost publicată în data de 1 august în ediția electronică „Adevărul de Iași” și poate fi consultată aici. Denunțul a fost motivat de conducerea Pro-vita prin obiectivul statutar principal al asociației, anume protejarea copilului născut și nenăscut și afirmarea valorilor vieţii persoanei umane încă de la concepere. (…)

O mamă bolnavă de cancer a adus pe lume un copil perfect sănătos

  • Doxologia:

O pandemie care ucide familia: infidelitatea virtuală

Există un mare pericol la adresa familiilor din societatea actuală. Cel mai grav lucru este că acest „monstru” sau „Godzilla” așa cum este numit de jurnaliștii americani, este invizibil, adică nu este recunoscut ca pericol de către medici și oameni simpli. Acest pericol iminent este prezent și poate deveni efectiv în fiecare casă, raportează Institutul American pentru Căsătorie și Religie (Marriage and Religion Institute), relatează portalul creștin http://www.christianpost.com .

Cei mai mulți dintre experți sunt siliți să recunoască faptul că pornografia și dependența de ea sunt printre cauzele majore ale destrămării familiilor. Și mai grav, aceasta nu este doar o problemă a bărbaților, așa cum tindem să credem. Singurătatea lovește în inima căsniciei, afectând atât soțul cât și soția, dar este mult mai distrugătoare în viața emoțională a femeilor. Soțiile sunt astfel lovite de așa numitul „emo-porn” care este un nou tip de infidelitate, care creează satisfacții emoționale, mau mult decât creează plăcere fizică, conform Asociației „Focus on the Family”. Acest flagel constă în consumarea de imagini care arată bărbați fantastici, care sunt adevărați experți ai dragostei între „cearceafurile conversației”, excesivi de înțelegători, frumoși, manierați, foarte bogați și cu dexteritate emoțională.

„Internetul a schimbat regulile jocului în preferințele femeilor” a spus David Krueger, președinte al „Convenției Creștine pentru Angajamentul Vieții” din statul american Missouri. „Generațiile trecute au căutat din greu reviste ilicite sau filme uzate prin magazine obscure, dar acum filmele cu un conținut pornografic de mare periculozitate sunt accesibile în orice oră liber și fără taxe la oricine are acces la internet” a spus acesta. Krueger a spus că 12% din toate conținuturile web astăzi sunt pornografie, iar 35 % din descărcările de conținut sunt de natură pornografică. Extensia dezastrului moral în viața oamenilor este greu de cuantificat. Astfel, numai în Statele Unite pornografia este o afacere de 12 miliarde de dolari anual, iar în lume de 57 de miliarde anual.

El spune că toți creștinii și conducătorii creștini trebuie să înceapă imediat o misiune fermă și de lungă durată pentru a încuraja oamenii să trăiască o viață în Hristos. Krueger spune că societatea este în cădere liberă și că dezvoltarea unei viziuni biblice despre viața de familie este urgentă, dacă nu deja tardivă. Rațiunile pentru care bărbații se pierd în pornografie sunt bine cunoscute și discutate, însă din ce înce mai multe femei încep o astfel de adicție. Cercetătorii științifici și psihologii încearcă să descopere efectele sociale și psihologice ale pornografiei. Ei spun că toți consumatorii de pornografie se plictisesc cu ceea ce urmăresc și caută tot mai perverse forme de plăcere, uneori până la pedofilie, sadism sau crimă. Pornografia este ca apa sărată, pe măsură ce bei, îți creează o tot mai mare sete. De asemenea, acest fel de adicție creează caricaturi în mințile și inimile soților și soțiilor care nu există în viața reală. „Cei mai mulți muritori nu pot ajunge la un astfel de comportament, așa cum sunt portretizați bărbații din telenovele sau filme romantice” spune Paul Coughlin, autor de cărți creștine și conferențiar despre familie, căsătorie, părinți și prevenția conflictelor. „Așa cum femeile se plâng că sunt comparate cu femeile fantastice din pornografie, tot așa bărbații se plâng că sun comparați cu bărbați artificiali din telenovele”.

Coughlin spune că „în viața reală, bărbații adevărați își consumă bateriile emoționale pentru a trăi o viață reală. Femeile se așteaptă ca ei să e comporte ca niște bărbați care nu există. Cei mai mulți dintre bărbați nu pot fi atât de atenți, politicoși și elevați, într-o căsnicie unde responsabilitățile și comunicarea sunt o sarcină grea pentru ei”, spune Coughlin. Ei sunt catalogați ca fiind insensibili, nesimțiți și negrijulii, de femeile care îi compară cu vedetele care în telenovele nu fac altceva decât să-și declare dragostea. Acest lucru este ca un bulgăre de zăpadă în nemulțumirea familială. Pornografia este așadar o formă de răzbunare emoțională pe un soț care nu se ridică la standardele iluzorii ale televiziunii.

Un nou studiu arată că 30% dintre vizitatorii siturilor pornografice sunt femei. Și de asemenea că femeile transferă în viața reală mult mai ușor fanteziile din minte, gândurile de infidelitate etc. 70% dintre femei spun că această activitate este secretă pentru soții lor. În cuplurile care sunt afectate de infidelitatea virtuală se manifestă imediat un sentiment de nemuțumire, lipsă de respect, lipsă de interes și tendințe de infidelitate. Acest lucru este responsabil de o mare parte din instabilitatea socială din America, conform unui studiu publicat de Institutul American al Căsătoriei și Religiei. De fapt, acesta este un factor major în destrămarea familiei. Experții în familie spun că singure medicamente împotriva acestui flagel sunt credința în Dumnezeu și o viață de familie strânsă și iubitoare. Relațiile corecte și apropiate dintre soți, dintre părinți și copii, monitorizarea folosirii internetului și o viață creștină autentică, sunt căile acestei apărări împotriva infidelității virtuale.

Rețelele sociale – teren de joc minat pentru copii

Sunt doar copii, dar deja sunt prezenți pe internet. Aproape jumătate dintre copiii francezi de 8-17 ani (48%) posedă un cont personal pe o rețea de socializare, conform unui studiu a Institutului TNS Sofres din Franța. „Comisia Națională de Informatică și Libertate” (CNIL) din Franța, una dintre cele mai active organizații de monitorizare și analiză socială a rolului informaticii în viața umană, a prezentat un raport asupra unor studii recente despre rolului internetului, și în special a rețelelor sociale (Facebook, Twiter etc.) în unversul mental al copilului, raportează portalul creștin http://www.la-croix.com. Acest raport este un răspuns la miile de cereri ale părinților îngrijorați de dependența de internet și de rețele sociale a copiilor lor.

Sunt doar copii, dar deja sunt prezenți pe internet. Aproape jumătate dintre copiii francezi de 8-17 ani (48%) posedă un cont personal pe o rețea de socializare, conform unui studiu a Institutului TNS Sofres din Franța. 18% dintre copiii mai mici de 13 ani se afișează pe site-ul Facebook, în ciuda interdicției părinților. De unde necesitatea pentru părinți de a discuta cu copiii lor pentru a preveni riscurile la care se expun, remarcă CNIL, Uniunea Națională a Asociațiilor Familiale (UNAF) și Asociația „Action Innocence” (Acțiunea Inocență). Rețelele sociale sunt pline de riscuri pentru tineri. Un sfert dintre tinerii de până la 18 ani au fost victime ale unor insulte sau bârfe ale unor colegi de rețea, 30% au fost „jenați sau șocați” de conținutul pornografic sau violent al unor postări de pe rețelele sociale. Pe aceleași rețele, mascați în prieteni amabili, tineri drăguți sau copii zburdalnici, se află o mulțime de pedofili, infractori sau chiar răpitori, care extrag informații de valoare despre viitoarele lor victime, remarcă CNIL.

Există o ambivalență a comportamentului tinerilor. Pe de o parte dorința de libertate cu orice preț, pe de alta dependența de deciziile părinților. Dezvoltarea accelerată și precoce a trupului, la adolescenți nu este urmată întotdeauna de o concomitentă dezvoltare a conștiinței riscurilor la care se expun și a discernământului.

Locul calculatorului în casă este strategic

Rolul protejării copiilor revine părinților. CNIL și alte asociații adresează periodic părinților apeluri conținând liste de reguli de bună conduită informatică și de educație. Pentru început, dialogul necesar dintre părinți și copii. „Părinții sunt un pic inhibați de raportarea lor la internet, mai ales dacă nu sunt familiarizați cu acest instrument”.

Conform unui sodaj al CNIL, 45% dintre copii nu vorbesc cu copiii despre practicile lor în cadrul rețelelor sociale. CNIL deschide pentru părinți un site internet special destinat părinților. Locul calculatorului în casă este strategic. „Tinerii se conectează cel mai adesea singuri. Se preconizează ca în casă computerul să nu fie o prezență izolată, departe de prezența unui adult”, explică Bernard Tranchant, de la UNAF. Asociațile mai sus amintite nu recomandă niciodată ca un computer să fie plasat în camera copiilor, acolo unde aceștia pot intra pe situri periculoase. Se estimează că circa un sfert dintre copiii care folosesc rețelele de socializare au privit de mai multe ori situri pornografice, de o violență extremă sau care legitimează crima, consumul de droguri, perversiunile etc.

Părinții sunt datori să explice copiilor, deja asaltați și traumatizați datorită discuțiilor de la școală, că internetul are zone întunecoase și periculoase pentru viața tinerilor. Copiii vor fi încurajați să caute lucruri importante și intersante împreună cu părinții, făcând din internet un mijloc de coeziune inter-familială.

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 154, 30 aug 2011

Codul Moral. Va recomandam o carte publicata acum un an, “Codul de Onoare” (“The Honor Code”) publicata de filozoful american Kwame Anthony Appiah, profesor la Universitatea Princeton din SUA. Cartea discuta evolutia moralitatii la nivel international in ultimii 200 de ani. In speta, cartea explica de ce anumite tendinte morale si/sau imorale se extind sau dispar. Constatarile filozofului sunt actuale si pentru societatea internationala de la inceputul mileniului trei (link).

Colaps moral in Marea Britanie (II). Revolta adolescentilor britanici de la inceputul lunii inca face valuri in Marea Britanie, comentatorii inca intrebandu-se ce a cauzat-o. Pe 17 august, Ian Duncan Smith, Secretarul Britanic al Muncii si Pensiilor, a dat un interviu publicatiei conservatoare britanice in care isi prezinta opinia – revolta a cauzat-o declinul moral al britanicilor (link).

Colapsul moral din Marea Britanie (II). Redam, pe aceeasi tema si cuvantarea tinuta la mijlocul lunii de catre Primul Ministru britanic David Cameron. Revolta, spune el, denota declinul moral al Marii Britanii, cauzat, in principal de (1) declinul familiei; si (2) accentul distorsionat al societatii britanice pe “drepturile omului” in detrimentul responsabilitatii personale si fata de societate (link).

Pedofilie. Unul dintre argumentele pro-homosexualitate vehiculate de activistii homosexuali este afirmatia ca Asociatia Americana de Psihiatrie (APA) nu mai considera ca acest comportament este o boala. In fapt, APA a normalizat homosexualitatea in 1973, scotand-o din lista bolilor mintale. Acum, aceeasi asociatie merge mai departe, lucrand la normalizarea pedofiliei. Deja s-au facut pasi in acest sens – in Manualul Statistic de Boli, editia IV, APA precizeaza in dreptul pedofiliei ca aceasta este o boala numai daca ii produce neplaceri sau tulburari practicantului ! (link)

Pe 16 august a avut loc o conferinta pe tema pedofiliei la Baltimore, SUA. Participantii la conferinta au fost profesori la universitati americane prestigioase, printre ele Harvard si Johns Hopkins. Impreuna, aceste „minti luminate” au afirma ca relatiile sexuale cu minori nu sunt o problema atat timp cat se desfasoara in dragoste si fara fortarea minorului. Acelasi argument afirmat si de cei arestati in Romania in scandalul homo-pedofil „Doru Iuga” de la OTV. Unde va duce si legalizarea pedofiliei? La casatorii intre degenerati de 50 de ani cu copii de 11 ani? (link)

Homosexuali amendati. Municipalitatea Sao Jose dos Campos din statul brazilian Sao Paolo a adoptat o ordonanta care pedepseste cu amenda de pana la $620 oricare persoana care distribuie materiale desemnate sa-i indemne pe minori sa devina homosexuali. Dornici mereu sa atraga noi persoana in acest comportament deviant, homosexualii au sarit ca arsi afirmand ca ordonanta e “neconstitutionala” (link).

Homosexualii in voga ca tati. O tendinta degenerata se reliefeaza in Marea Britanie: femei care-si doresc copii, dar care nu sunt casatorite, cauta barbati homosexuali ca sa le faca copii. Unii homosexuali, spun unele dintre ele, sunt mai “frumosi” ca barbatii heterosexuali si mai dotati cu talente. Cazurile acestea sunt etichetate “co-parinti, prieteni, dar nu amanti” (“co-parents: friends not lovers”) (link).

Casatoria in declin in Asia. Pe 20 august, publicatia britanica The Economist a publicat un articol extensiv pe tema declinului casatoriei in randurile tinerilor asiatici. Tot mai putine femei sunt interesate de casatorie. Dezvoltarea economica vertiginoasa din Japonia, Singapore, China, India, Coreea si Taiwan a dus la “independenta” crescanda a femeilor fata de barbati, multe dintre ele preferand sa nu se casatoreasca deloc ori sa traiasca in concubinaj. Aproape o treime dintre femeile japoneze in anii 30 ai vietii nu sunt casatorite. 20% din femeile din Taiwan in anii 30 sunt necasatorite. In Bangkok, 20% dintre femeile intre 40 si 44 de ani nu sunt casatorite. In Singapore, 27% din femeile din aceasta grupa de varsta nu sunt casatorite. Si nu au si nici nu fac copii. Declinul demografic al acestor tari se pare ca devine ireversibil (link).

“Purificare etica” in Canada. Homosexualii din Columbia Britanica promoveaza cu agresivitatea “toleranta” homosexualitatii in scolile din provincie. Liga Catolica a Drepturilor Civile din provincie insa a demarat o actiune judecatoreasca pentru a stopa propaganda homosexuala in scoli, afirmand ca aceasta campanie e una de “purificare etica” (“ethical cleasing”), adica de propagare a homosexualitatii in detrimentul normelor etice si morale din societate (link).

DA dar NU. Va informam cu luni in urma ca niste crestini britanici au dat in judecata guvernul britanic pentru ca se foloseste de Comisia de Egalitate si de Drepturile Omului pentru incalcarea drepturilor religioase ale crestinilor britanici. Patru actiuni sunt pe rol la ora actuala la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Guvernul britanic a anuntat, tot cu luni in urma, ca va adopta o politica mai neutra fata de persoanele religioase, dar recent a declarat, in mod contrar, ca nu intentioneaza sa-si schimbe politica. Crestinii britanici se plang ca guvernul britanic da drept de cauza homosexualilor atunci cand e vorba de conflictul dintre libertatea religioasa si drepturile homosexualilor (link).

Mama surogat. Pe 13 august, Los Angeles Times a publicat un articol interesant despre o filiera internationala care tintea cumpararea si vanzarea de copii nou-nascuti. Filiera incepuse in California, trecuse prin Asia si apoi ajunsese in Ucraina. Printre cei implicati au fost traficanti de fiinte umane si avocati (link).

Casatorii homosexuale. In toamna anului viitor, cetatenii statului american Minnesota vor vota daca vor sa legalizeze sau sa interzica prin constitutie casatoriile intre homosexuali. Batalia a inceput, articolul alaturat dand ultimele detalii despre eforturile crestinilor si ale homosexualilor in campania constitutionala. Minnesota deja interzice prin lege casatoriile homosexuale, dar crestinii doresc sa le interzica ireversibil prin constitutie. Pe moment sondajele media dau castig de cauza homosexualilor (link).

Tatii conteaza. Inca un articol pe tema importantei tatilor in cresterea copiilor (link).

Avortul selectiv. Inca un comentariu pe tema avortului selectiv pe baza de sex practicat in Asia. Autorul argumenteaza ca avortul selectiv e incompatibil cu pozitia femeilor care avorteaza, cum ca avortul e o forta “eliberatoare” pentru femei. Cum adica, se intreaba autorul, femeile avorteaza fetitele doar pe motivul ca sunt fetite? (link)

Avort – Peru. In alegerile prezidentiale din vara aceasta, peruanii au ales un socialist de teapa presedintelui bolivian si venezuelan. Grupurile profamilie si provita din Peru sunt alarmate deoarece de la preluarea puterii, presedintele Ollanta Humala a numit in functii importante ministrii si personalitati pro-avort si antifamilie, inclusiv Ministrul Femeilor. Acest Minister e deja infiltrat de organizatii internationale care promoveaza controlul populatiei. Administratia Obama a investit milioane de dolari pentru sterilizarea femeilor incase si doar in ultimii ani 400.000 dintre ele au fost sterilizate. De origine inca, Humala afirma ca e impotriva casatoriilor homosexuale, asa cum e si presedintele Boliviei si al Venezuelei (link).

Satui de vaccinuri? Un numar tot mai mare de parinti americani refuza sa-si vaccineze copiii. Asemenea parintilor din Romania sau din alte tari, ei s-au saturat de presiunile din toate partile sa-si vaccineze copiii, fiind indusi in eroare de propaganda singurelor parti care castiga din vaccinarea copiilor nostri – companiile internationale farmaceutice. Asa a fost de mai bine de 100 de ani. Acestea au convins guvernele sa sterilizeze fiintele umane pe motive eugeniste, rasiale, iar acum, pentru a-si mentine profiturile, pe baza unor afirmatii neverificabile privind abilitatea vaccinurilor de a preveni unele boli (link).

Homosexuali infectati. Un raport emis recent de Centrul de Control al Bolilor din SUA conchide ca 20% dintre barbatii homosexuali americani sunt infectati cu SIDA. Imaginati-va costul social, dar mai ales economic al acestui flagel. In scurt timp, acesti oameni nu vor mai putea munci, vor cere asistenta medicala din fondurile publice sau asigurarile primite prin locul de munca, cauzand o crestere a primelor de asigurari si a costurilor de asigurari medicale (link).

Australia, mai toleranta fata de homosexuali? In contextul actual derulat in Australia de guvernul australian privind posibilitatea legalizarii casatoriilor homosexuale, ziarul The Australian publica diverse articole despre viata homosexualilor australieni. Cel care vi-l recomandam pretinde ca australienii devin tot mai deschisi spre legiferarea casatoriilor homosexuale (link).

Femei “emancipate” si nefericite. Cele mai nefericite femei din Europa sunt cele din Italia, spune un sondaj de opinie efectuat in cele mai populate 5 tari din Europa. 4000 de femei au participat la sondaj. 76% din femeile casnice italiene afirma ca sunt nefericite, in comparatie cu 51% in Marea Britanie, 53% in Germania, 57% in Franta, si 63% in Spania. Care e problema? Femeile au tot mai putini copii, sunt educate, au mai mult timp la dispozitie, nu mai au de confruntat dificultatile tipice asociate cu viata traditionala, pot divorta, au dobandit dreptul sa avorteze, etc. Poate de aceea sunt nefericite – lipsa de copii si a vietii de familie (link).

Franta – islamul intrece catolicismul. La ora actuala sunt mai multe moschei in constructie in Franta decat biserici catolice, iar numarul musulmanilor practicanti e mai mare decat cel al catolicilor practicanti. Aproape 150 de moschei sunt in constructie in prezent in Franta. Franta are numarul cel mai mare de musulmani din Europa. In ultimii 10 ani, numarul moscheilor s-a dublat, ajungand la 2000. Cererea de moschei insa e mult mai mare, 4000 fiind un numar adecvat, afirma liderii comunitatii musulmane din Franta (link).

Sinucidere asistata – la TV. Sinuciderea asistata devine o forma de divertisment media in Marea Britanie (link).

Eutanasia in Belgia. Anul acesta se asteapta ca peste 1000 de persoane sa fie ucise in Belgia prin eutanasiere, adica 1% din numarul total al deceselor. Comentatorii insa afirma ca practica eutanasiei in Belgia a decazut intr-o practica de prevelare a organelor. Cu alte cuvinte, unele persoane sunt eutanasiate fara consimtamantul lor, cu scopul de a li se preleva organe. Belgia a legalizat eutanasia in 2002. De atunci, numarul anual al eutanasierilor in Belgia s-a dublat (link).

Noul feminism. In ultimele saptamani am scris despre ceea ce sociologii americani tot mai des descriu ca fiind “noul feminism”, promovat de data asta de femeile proeminente crestine americane, printre ele fosta guvernatoare a statului Alaska, Sarah Palin, si Michelle Bachmann, candidata la presedintia americana. Aceste femei sunt provalori, profamilie, procasatorie, si proviata. Popularitatea de care se bucura a atras si atentia feministelor seculariste – cu gelozie. Notam comentariul, pe aceasta tema, in spaniola, al lui Naomi Wolf, exponentul feminismului secular american, asa-numit numit „de a treia generatie”. Feminismul secular american e in deriva, iar femeile crestine americane devin tot mai influente. Deloc de mirare, Wolf il numeste “feminism reactionar” (link).


Categorii

Bolile generatiei digitale, Comercializarea copilariei, Cultura desfraului, Educatie, Facebook, Homosexualitate, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Fenomenul dracesc al “copiilor siliconati” ia amploare: EXPLOATAREA SEXUALA A COPIILOR!/ Efectele negative ale anticonceptionalelor/ PRECEDENTE DEOSEBIT DE GRAVE: Manual de liceu care ii invata pe copii ca nu exista barbati si femei, ci homo si heterosexuali (Franta)! PARINTI DECAZUTI DIN DREPTURI PENTRU CA AVEAU COPIII OBEZI (Anglia)!/ Infidelitatea virtuala/ RETELELE SOCIALE SI COPIII (Stiri familie, 6 septembrie 2011)

  1. Într-adevăr „ A Brave New World”.

    Ar trebui analizate cauzele acestor fenomene care sunt “doar” nişte efecte, altfel situaţia nu are şanse de a schimba vreodată.

    Sclavagism contemporan: fetiţe care începând cu vârsta de 5 ani sunt vândute unor bărbaţi cu 30, 40 sau chiar 50 de ani mai în vârstă decât ele. Înţelegerea de vânzare-cumpărare este ”pecetluită” de către bărbaţii celor două familii: tatăl şi „soţul” respectivelor fetiţe. Consecinţele sunt tragice: boala şi moartea multora dintre acestea, care sunt de fapt doar nişte simple obiecte sexuale, care nu au nici o valoare umană.

    http://www.realitatea.net/lumea-secreta-a-fetitelor-mireasa-casatorite-de-la-5-ani-cu-barbati-batrani_842770.html

    http://www.gandul.info/magazin/national-geographic-reportaj-socant-despre-soarta-mireselor-copil-fortate-de-parinti-sa-se-marite-de-la-10-ani-8327847

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/raport-10-milioane-de-mirese-copil-sunt-maritate-fortat-in-lume-935420.html

    http://www.youtube.com/watch?v=qJS2tVQBhI0

  2. Cu privire la articolul:
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/manual-de-clasa-i-nu-exista-barbati-si-femei-ci-homo-si-heterosexuali-943699.html
    ar mai fi de spus urmatoarele:

    In primul rand este vorba de o teorie care se preda in clasa intaia de liceu, adica adolescentilor ce au varsta de 16 ani, o varsta cand nu sunt departe de prima dragoste. Ori, la aceasta varsta a cautarilor si a formarii personalitatii, lor li se spune ca:

    “Sexul biologic ne identifică drept masculi sau femele, dar acesta nu este un motiv suficient pentru a ne categorisi de genul masculin sau feminin., identitatea sexuala fiind “construita de-a lungul intregii noastre vieti, intr-o interactiune constanta intre biologic si contextul sociocultural”

    Iar aceasta presupune sa li se dea posibiliatea ca inca de la aceasta varsta sa devina homosexuali, fara sa-si faca vre-o problema de constiinta. In plus li se sugereaza ca pot alege oricand sa fie sau sa nu fie “de genul masculin sau feminin”, in functie de “contextul sociocultural”.

    Aici ar mai fi de facut o observatie asupra termenilor folositi: “sexul biologic ne identifica drept masculi si femele”, adica precum la animale, pentru ca numai la animale vorbim despre masculi si femele, lucru in consens cu teoria evolutiei, care admite ca omul este o maimuta ceva mai evoluata.

    Conform acestei teori a genului, cineva care se naste “mascul”, de exemplu, in functie de “contextul sociocultural” poate alege sa fie de “genul feminin sau masculin”. Aberatiile si deformatiile care se pot naste de aici sunt enorme, si cu consecinte monstruase asupra persoanei umane.

  3. Pingback: SCHIMBARE DE SEX prin tratament hormonal de la 6 ani! GROAZNIC EXPERIMENT SATANIC PRACTICAT DE "PARINTI", UN CUPLU DE LESBIENE...
  4. Pingback: HOMOSEXUALII POT ADOPTA COPIII DIN ROMANIA, conform noii legi a ADOPTIEI INTERNATIONALE IMPUSA LA PRESIUNILE SUA!
  5. Pingback: Parintele Savatie Bastovoi: TRAIM INTR-O MARE PESTERA DIGITALA/ Cum se DISTRUGE un cont pe FACEBOOK? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: ABERATII FEMINISTE: apelativul “domnisoara”, INTERZIS intr-un oras din FRANTA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Blestemul FACEBOOK - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: AVORTUL HORMONAL: Christa Todea-Gross despre METODELE CONTRACEPTIVE (pilula de a doua zi, sterilet etc.) si MANIPULAREA LIMBAJULUI MEDICAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: INGERI CU ARIPILE TAIATE. Un altfel de genocid: sexualizarea fetitelor prin FARDURI SI IMBRACAMINTE “SEXY” - Recomandari
  10. Pingback: Uciderea pruncilor – de la Irod la societatea infanticida de astazi. PRUNCII BETLEEMULUI SI PRUNCII SODOMEI: “Ofensiva celui viclean de la începutul lumii nu s-a axat niciodată mai mult pe copii” -
  11. Pingback: “Valentine`s Day” – ZIUA CELEBRARII MORTII IUBIRII SI INOCENTEI. Presb. Alina Mirica despre ADOLESCENTII IN LUMEA CARE ZDRENTUIESTE SUFLETELE si MOARTEA DRAGOSTEI DEZGOLITE DE TAINA | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare