ATAC CU BOMBA in centrul capitalei TURCIEI

20-09-2011 59 secunde Sublinieri

O puternica explozie s-a produs marti dimineata in centrul capitalei turce Ankara, transmite Reuters, citand informatii furnizate de televiziunea NTV. Deflagratia a provocat cel putin doi morti si mai multi raniti, dintre care cel putin trei sunt in stare grava. Potrivit unor martori, explozia a avut loc in apropiere de zona in care se afla si biroul premierului Recep Tayyip Erdogan.

Potrivit postului turc de televiziune, explozia ar fi avut loc intr-un microbuz aflat pe o strada in centrul capitalei, iar geamurile cladirilor aflate pe o raza de 50 de metri s-au spart.
Mai multe masini din zona au fost distruse.

Deflagratia a provocat cel putin doi morti si noua raniti, dintre care trei sunt in stare grava. Un oficial local a spus ca nimeni nu a murit, dar ca trei persoane au fost ranite grav.

CNN Turk a anuntat ca cel putin 20 de persoane au fost ranite.

Politia a anuntat, citata de agentia DHA, ca explozia a fost provocata de o bomba.

Reuters scrie ca un nor negru, gros poate fi observat deasupra zonei unde a avut loc deflagratia. Televiziunile din Turcia au prezentat imagini cu mai multe masini ce ard la locul exploziei.

Agentia Anatolian a relatat ca politia a inconjurat zona in cazul in care s-ar mai fi produs o noua explozie.

Agentia de presa Dogan a relatat ca o femeie a fost arestata langa locul exploziei.

CNN Turk a afirmat ca echipe de genisti au fost trimise la locul exploziei.


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Alerte, Teroarea "terorismului", Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare