REEDUCAREA SEXUALA DIN MAREA BRITANIE NASTE NOI MONSTRI: In numele “identitatii de gen”, o mama degenerata si-a transformat baiatul in fata

20-09-2011 1 minut Sublinieri

Un băiat din Marea Britanie a revenit la şcoală, după vacanţa de vară, îmbrăcat în haine de fată. În vârstă de 10 ani, Samuel suferă de tulburare de identitate de gen, lucru descoperit la doi ani şi jumătate, când a început să se îmbrace în haine de fată şi să se joace cu păpuşile.

Părinţii „fetiţei blocate într-un corp de băiat” au fost de acord cu decizia copilului, spunând presei britanice că îi vor permite ca, de la 12 ani, să înceapă un tratament hormonal, primul pas spre operaţia de schimbare de sex. Atitudinea pozitivă a familiei nu a fost împărtăşită şi de părinţii colegilor de clasă. După anunţul de susţinere din partea directorului şcolii, ceilalţi părinţi au protestat pentru că nu au fost avertizaţi din timp. În curtea instituţiei de învăţământ, ceilalţi adulţi şuşoteau „familie de ciudaţi” când băiatul trecea împreună cu părinţii săi.

Mama copilului le-a transmis că nu doreşte înţelegere, ci stoparea abuzurilor psihologice la care este supus micuţul.E în pas cu moda. Nu există nimic în ea care să aducă a bărbat. Pentru noi, este fiica noastră. Este sensibilă, iubitoare, are un suflet bun. Uneori poate fi o pacoste, dar este minunată şi noi o iubim. Este fetiţa noastră, nu o ciudată“, a declarat Saffron James, mama lui Samuel.

Băiatul, care acum îşi spune Livvy, a avut emoţii în prima zi de şcoală, când şi-a reîntâlnit colegii.

Mergând spre şcoală eram nervoasă, dar încântată şi-mi venea să strig de bucurie. Am fost atât de încântată că nu mi-a păsat ce vor crede ceilalţi despre mine. Chiar dacă unii s-au uitat la mine urât sau mi-au spus lucruri urâte, nu mi-a păsat. Eram fericită că puteam fi eu însămi şi că nu trebuia să mă mai prefac“, a spus „fetiţa”, citată de publicaţia britanică „The Daily Mail“.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “REEDUCAREA SEXUALA DIN MAREA BRITANIE NASTE NOI MONSTRI: In numele “identitatii de gen”, o mama degenerata si-a transformat baiatul in fata

 1. Atât sistemul educativ cât şi mijloacele de informare în masă din multe ţări care se revendică a fi creştine, sunt în mare parte pe mâna unor oportunişti siniştri care în schimbul unui blid de avantaje lumeşti şi trecătoare fac ceea ce li se spune, sau pe mâna unor necreştini fără scrupule, care promovrează cât se poate de explicit o agendă care este din toate punctele de vedere anticreştină. Care este vârful de lance al acestei „agende”? Distrugerea moralei creştine! Cu ce este mai sigur de început pentru ca rezultatele să fie cât mai devastatoare? Cu sexualitatea sub orice forma: distrugerea familiei nucleul vieţii creştinului, descurajarea tinerilor să aleagă calea căsătoriei ca una firească, viaţa în concubinaj, pornografia, homosexualitatea, transsexualitatea, pedofila, you name it. Nu cred că am inclus toate enormităţile care se propagă cu disperare pe toate canalele. Războiul împotriva creştinilor e pe faţă. Cum se luptă creştinii împotriva acestei agresiuni concertate? Prin asimilarea treptată a alternativelor pe care duşmanii lui Dumnezeu le oferă. Puţin cîte puţin. Credeţi că e o exagerare¬? Păi să ne uităm de ce batjocură a ajuns căsătoria în zilele de astăzi. Cea mai eficientă luptă împotriva distrugerii moralei creştine ar fi neaceptarea acestor „oferte”. Ce face majoritatea creştinilor? La acceptă! Bineânţeles că cel rău ispiteşte, dar ar fi nedrept să considerăm că vina este doar de partea ispitei, pentru că şi cei care acceptă ispitirea sunt cel puţin la fel de vinovaţi. Mai grav va fi în momentul în care aceste urâciuni vor fi impuse prin lege. Să nu fie!

 2. Nu stiu daca razboiul se poarta impotriva crestinilor.
  Mai degraba este indreptat impotriva oamenilor, pur si simplu.
  Dintotdeauna oamenii au fost limitati de reguli, iar pana la regulile sociale ai chiar “regulile” impuse de natura, cum ar fi impartirea in sexe si diferentierea rolurilor sexuale, imbatranirea (care este tot o limitare a naturii: lectia ce o ai de invatat de aici este “daca nu-ti controlezi patimile si impulsurile, vine un timp cand in mod firesc nu te mai ajuta trupul sa le urmezi”). Chiar si uratirea care vine cu trecerea timpului este o limitare naturala care ne invata alta lectie: frumusetea nu este ceea ce vede ochiul. Etc.
  Adica omul este supus multor limitari si reguli tocmai pentru a-si insusi anumite lectii care-l ajuta sa-si depaseasca conditia (sau sa-si atinga rostul pt care a fost creat, din punct de vedere crestin).
  Omul actual este invatat sa se revolte chiar impotriva firescului. El nu-siu mai accepta nici macar functiile biologice. Vrea sa fie altceva, vrea sa arate altfel etc.. Dar, culmea absurdului, nici macar NU STIE ce vrea sa fie (pt ca ar trebui sa aiba un set de VALORI care sa-i directioneze idealurile, dar valorile nu exista sau sunt intamplatoare si schimbatoare – deci non valori).
  Omul actual este aruncat intr-o stare de vesnica nemultumire: nemultumit de el, de familie, de ce simte, nemultumit de orice. Asta-l face vesnic in cautare, foarte sugestionabil, intotdeauna deschis schimbarii si compromisului. Dispus sa incerce orice pt a gasi “multumire”.
  Dupa ce ca adultii habar nu au ce vor de la viata (sau de ce traiesc?), au ideea absolut stupida ca cei mici sunt capabili sa decida pentru ei! Asta este ideea care guverneaza educatia occidentala: copilul are dreptul sa aleaga. Dar aceasta fara a i se da intrumentele necesare alegerii, adica un set de valori cu valoare demonstrata in decursul istoriei. Ca si cum ai urca un copil la volanul unei masini (=decizia) spunandu-i ca astfel poate ajunge unde vrea, dar fara sa aiba habar de vreo regula sau harta sau felul in care masina functioneaza. Va ajunge neindoielnic in primul copac.

 3. @anonim,

  cred că este destul de clar că războiul se poartă împotriva creştinilor. La sfârşitul vremurilor – şi se pare că nu suntem foarte departe de acest moment – va veni antihristul, aşa cum este profeţit în Sfânta Scriptură, şi nu va veni un antimahomed, sau un antibuda. Aşadar creştinii sunt cei cu adevărat vizaţi. Că împărăţia vremelnică a antihristului va cuprinde toată omenirea, asta e inevitabil, toţi vor intra în aceeaşi oală, dar creştinii sunt adevăratele ţinte, pentru că ei sunt purtătorii adevăratei credinţe.

  Împărţirea pe sexe, diferenţierea rolulilor sexuale, îmbătrânirea, nu sunt nişte reguli impuse de natură, nici nişte limitări naturale, ci reprezintă rânduiala lui Dumnezeu în lume. Aceste legi şi „limitări” nu sunt nişte îngrădiri, sau nu ar trebui să fie privite ca nişte piedici, ci ele sunt tocmai acele insturmente prin care noi cu ajutorul lui Dumnezeu şi prin voinţa noastră ne lucrăm mântuirea. Că oamenii au uitat de adevărata lor menire şi de responsabilităţile cu care fiecare în mod specific a fost investit de Dumnezeu, asta e o problemă pentru care fiecare va da socoteală în ziua Jusecăţii.

  Omul actual este învăţat să lupte împotriva firescului pentru că a fost învăţat să lupte împotriva lui Dumnezeu şi a poruncilor Lui. Tocmai această împotirivire grăbeşte sfârşitul lumii. Omul nu mai ştie ce vrea, pentru că a pierdut busola valorilor creştine. Hristos a fost foarte clar atunci când a spus: Fără Mine nu puteţi face nimic. Orice face omul fără Hristos e fără valoare, e non valoare.

  Omul de astăzi este aruncat într-o stare de veşnică nemulţumire tocmai de faptele lui, pentru că este într-o permanentă căutare a satisfacerii propriului ego, a propriei vanităţi din cauza lipsei iubirii de Dumnezeu şi de aproapele. A încerca „orice” care să-i aducă mulţumire îl va duce sigur în cea mai mare deznădejde …

  Aceasă idee care guvernează educaţia occidentală şi nu numai, că cei mici sunt capabili să decidă pentru ei nu este o invenţie a adulţilor. Nu, este o parte din planul care se ţese pentru distrugerea valorilor creştine, este o altă pârghie prin care se doreşte distrugerea familiei creştine.

 4. anonim@
  Razboiul se poarta impotriva lui Dumnezeu si a Unsului Sau! Sigur ca in acest razboi diavolul vrea sa distruga omul – cununa creatiei Sale, pentru ca el a fost dintotdeauna urator si ucigas de oameni cum spune Domnul in Scriptura: “El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el.” (Ioan 8,44).
  Poate e singura lui satisfactie, in turbarea lui. De infrant pe Dumnezeu nu-L poate infrange dar poate sa cauzeze suferinta, daune, pierzand sufletele multora.
  Deci, se lupta impotriva crestinilor in primul rand dar vrea sa distruga, sa mutileze creatia lui Dumnezeu si sa ia cat mai multe suflete.

 5. Nu cred ca m-am facut inteleasa.
  In lume sunt putin peste 2 miliarde crestini, din care jumatate sunt catolici.
  Deci nici macar jumatate din populatia globului nu este crestina.

  Totusi exista (sau existau) valori universale, la care aderau majoritatea oamenilor. De exemplu nu ucizi, nu furi, nu comiti adulter etc.
  Ca sa luam doar adulterul… A fost legiferata fidelitatea conjugala inca de pe vremea lui Hammurapi (cu 500 ani inaintea lui Moise!).
  Deci chiar daca oamenii nu erau crestini, existau notiuni precise despre bine si rau, despre comportament moral etc.

  Acesta este sensul in care spun ca lupta se duce asupra oamenilor in general.
  Familia crestina este un caz particular. Nu poti numi familie crestina o familie in care membrii nu sunt botezati si cununati in biserica, nu.
  Dar este atacata familia in general, insasi ideea de familie este desfiintata..
  Astazi eram cu copiii in parc si ascultam povesti intre mamici, fiecare spunea prin cate divorturi a trecut (nu traiesc in Romania). Era neverosimil pt mine! Nu vorbeau de divort, ci de divorturi! Si aceasta este “noua normalitate”.

 6. Nu ştiu în ce măsură au existat vreodată valori morale universale la care să fi aderat majoritatea oamenilor, mai ales în ceea ce priveşte adulterul pe care l-ai menţionat. Fidelitatea conjugală nu a fost legiferată de toate societăţile şi în toate timpurile la fel. Fiecare societate, în funcţie de religia dominantă, a alcătuit propriul cod moral. Dacă ne referim de exemplu la religia musulmană sau la religiile orientale, acolo nu se aplică aceeaşi morală care este valabilă la creştini. Bărbaţii musulmani de exemplu pot avea prin lege mai multe soţii, şi nu sunt consideraţi adulterini, chiar este considerat un lucru foarte moral. Femeia dacă este adulterină este omorâtă în anumite situaţii, acest lucru condiderâdu-se ca o pedeapsă corectă. Ce mai puternic face legea. Orice lege.

  Şi revenind la familie ca şi concept general, repet faptul că se are în vedere în special distrugerea familiei creştine. De ce? Pentru că familia creştină este singura care se bazează pe poruncile lui Dumnezeu. Însăşi întemeierea familiei creştine are la bază o Taină a Bisericii, Taina Cununiei. Familia creştină este considerată ca o cale de mîntuire în care cei doi soţi se ajută reciproc pe această cale a mântuirii. Sfinţii Parinţi au subliniat acest lucru. Naşterea de copii este foarte importantă, dar mântuirea reciprocă a celor doi soţi este ţelul principal. De cel puţin vreo două sute de ani încoace se încearcă, şi după cum se vede se şi reuşeşte, să se distrugă familia creştină, prin toate mijloacele posibile. Prin distrugerea familiei creştine lumea în care trăim o să se ducă de râpă mai repede şi mai sigur, pentru că însuşi nucleul său central este distrus.

 7. admin, s-a transmis raspunsul meu la comentariul făcut de anonim pe 21 Sep 2011 la 08:07?

 8. @ Antuza:

  Nu vedem un raspuns al tau la Anonim aici. Cautam la spam.

 9. Acum da. Iertare!

 10. Pingback: HOMOSEXUALII POT ADOPTA COPIII DIN ROMANIA, conform noii legi a ADOPTIEI INTERNATIONALE IMPUSA LA PRESIUNILE SUA!
 11. Pingback: ...Mai bine le-ar fi lor sa-si lege de gat o piatra si sa fie aruncati in mare (Luca 17, 2): TRATAMENTELE HORMONALE MUTILANTE DE SCHIMBARE DE SEX PENTRU COPII DEVIN UN FENOMEN! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: Desene animate sau MANIFESTE DE PROPAGARE A MAGIEI SI VIOLENTEI?/ Corabia avorturilor/ UN ALT GENOCID: copiii care se supun TRATAMENTELOR DE SCHIMBARE a sexului/ Colegiul Anghel Saligny din Bacau: PE AGENDA PROPAGANDEI HOMOSEXUALE! (Razboiul impotriva fam
 13. Pingback: GADARENII DE AZI. Bebelusul regal, casatoriile homosexuale si teoriile satanice ale “identitatii de gen”. NE-AM OBISNUIT CU RAUL? Pr. Vasile Mihoc despre LUPTA LUMII DEMONIZATE CU TINERII SI COPIII (video) - Recomandari
 14. Pingback: Reputat psihiatru american in Wall Street Journal: TRANSSEXUALISMUL ESTE “TULBURARE MENTALA”. TRATAMENTELE HORMONALE ADMINISTRATE COPIIILOR – UN ABUZ ASUPRA MINORILOR, OPERATIA DE SCHIMBARE DE SEX – INCALCARE A DREPTURILOR OMULUI -
 15. Pingback: DEMITIZAREA UNEI “GAY-HATE CRIME” CARE A SCHIMBAT LEGEA IN AMERICA. Adevarul crud despre o crima si falsificarea realitatii prin MITOLOGIA GRUPARILOR HOMOSEXUALE - Recomandari
 16. Pingback: MAREA BRITANIE INAUGUREAZA ”NOI DRUMURI” ORWELLIENE. Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea l
 17. Pingback: GADARENII DE AZI. Bebelusul regal, casatoriile homosexuale si teoriile satanice ale “identitatii de gen”. NE-AM OBISNUIT CU RAUL? Pr. Vasile Mihoc despre LUPTA LUMII DEMONIZATE CU TINERII SI COPIII (video) | Cuvântul Ortodox
 18. Pingback: STOPATI EXPERIMENTELE DE TIP TRANSGENDER PE COPII! "Atrocitatile" de la o clinica "de gen" din Londra care recomanda SCHIMBAREA DE SEX la COPII socheaza Marea Britanie: "Numărul de copii care au fost trimiși la clinica din nordu
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare