SEFUL BILDERBERG IN ROMANIA: Etienne Davignon la o conferinta patronata de BNR si Mugur Isarescu!

12-10-2011 3 minute Sublinieri

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg, vine în Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni să vorbească despre “Uniunea Europeana după criza datoriilor suverane”, sub patronajul Băncii Naţionale a României şi a guvernatorului Mugur Isărescu.

Conferinţa va avea loc vineri la sediul Băncii Naţionale, şi pe lângă Davigon va vorbi şi  Richard Haass, preşedintele Consiliului pentru Relaţii Externe al SUA, se arată într-un comunicat al BNR. Invitaţia aparţine companiei Media Consulta, a ziaruluiPuterea şi a Realitatea TV, iar conferinţa va fi moderată de Emil Hurezeanu. Vicontele Etienne Davignon (79 de ani) este un cunoscut polician belgian, născut însă în Ungaria, la Budapesta. Face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, şi în 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al şaselea preşedinte al organizaţiei.

Grupul Bilderberg este una dintre acele organizaţii semi-secrete despre care se spune că ar conduce din umbră lumea. Grupul, care reuneşte personalităţi de talie globală, are întâlniri anuale, alternativ, în Europa şi America. Prima conferinţă a sa a avut loc acum aproape 60 de ani, în Olanda, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek, iar printre fondatorii săi sunt celebrul petrolist Rockefeller sau familia de bancheri Rotschild. Media nu are acces, lista participanţilor la întîlniri nu se publică în avans, nu există comunicate de presă. Şi din cauza acestei secretomanii, organizaţia cu scopuri globaliste ce reuneşte elita lumii politice şi financiare şi promovează viziunea elitelor occidentale, este acuzată că pune la cale evenimentele care schimbă soarta omenirii. Spre exemplu, la reuniunea din 2010, s-a spus că s-ar fi discutat despre un posibil atac asupra Iranului dar şi despre viitorul colaps al monedei euro care ar conduce la apariţia unei noi monede globale. Grupul ar număra 180 de personalităţi, printre care Bill Gates, prinţul Charles sau Henry Kissinger.

1. Cercurile pasionate de viitorul omenirii si teoriile conspiratiei

Cf. prestigiosului nostru guvernator, doar mintile bolnave, dominate de ideea conspiratiei mondiale, pot crede ca grupurile din care face parte domnia sa conduc lumea. Este adevarat insa, recunoaste, ca aceste cercuri discuta despre viitorul omenirii, doar ca nici macar ele nu stiu unde se indreapta lumea.

Asa si este. Partial… Cercurile respective, cum ar fi Comisia Trilaterala, sunt alcatuite din decidenti cheie ai lumii sau/si formatori de opinie publica – guvernatori ai bancilor centrale, sefi de stat, ministri, tehnocrati, editori din mass-media etc. Asadar, simpla compozitie a unui astfel de cerc pune in alta lumina problema influentarii “afacerilor lumii”: pentru ca nu avem de-a face cu pensionari care dau in bob ca sa afle ce va fi peste 5 ani, ci avem oameni cu putere de decizie si cu putere de influentare a opiniei publice.

Pe scurt, avem de-a face, in aceste cercuri:

– cu lideri ai lumii

– care discuta viitorul omenirii

– si care stabilesc o agenda de comun acord implementabila institutional de decidenti si “propovaduita” in opinia publica de formatori.

Partea cu agenda comuna a fost, printr-un gest demn de trisor de alba-neagra, acoperita de Mugur Isarescu. Ar fi mai mult decat naiv sa ceara cuiva dl guvernator sa creada ca liderii lumii se intalnesc in astfel de cercuri doar ca sa bea cafea.

Dar chiar daca am admite, prin reducere la absurd, ca in aceste cercuri nu s-ar stabili o agenda anume (asa cum se stabileste), ar ramane faptul cert ca acolo se discuta despre viitorul omenirii, adica se discuta IDEI DESPRE CUM AR TREBUI GUVERNATA LUMEA, de catre cei care o si conduc pe plan local. Si suntem siguri ca Dl guvernator nu ar putea sa nu fie de acord cu urmatoarea realitate general valabila: ideile guverneaza lumea.

Dar, daca ideile guverneaza lumea, atunci cu atat mai mult o fac ideile discutate in cadrul acestor cercuri alcatuite din lideri ai lumii, de unde rezulta, pe cale de consecinta, ca… aceste cercuri conduc lumea.

Q.e.d. (Si asta chiar fara sa facem apel la nicio teorie conspirationista, ci la logica si la bunul simt).

2. Aceste cercuri nu stiu unde se indreapta lumea

De doua ori adevarat.

– intr-adevar, aceste cercuri nu stiu care va fi deznodamantul ultim al lucrarii lor. Ele nu stiu ca, daca ceasul le apartine, este lasat de la Dumnezeu, si ca finalul a ceea ce se intampla va fi, dupa aparitia fiului pierzarii, A Doua Venire a lui Hristos, de aceasta data in slava, pentru a judeca pamantul.

– nestiind insa care va fi viitorul, le este inca odata dovedita rautatea si trufia de a avea pretentia demiurgica de a construi o noua ordine mondiala, institutionala sau cum le mai place sa-si boteze fantasmele utopice si ucigase. Daca au o cunoastere atat de failibila, asa cum ii place si lui Soros sa pretinda, atunci de ce se incapataneaza sa traseze planuri de salvare, uniuni inter-statale, interventii pe burse, acorduri financiare cu tari, adica sa stabileasca o serie de masuri care sunt specifice nu unor minti constiente de limitele lor, ci unor capete cu pretentii de omniscienta, de planificatori totali ai vietii societatii umane? Adica unor capete… iluminate.


Categorii

1. DIVERSE, Criza datoriilor suverane, Criza mondiala, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare