RUSIA, ACUZATA CA SPIONEAZA SCUTUL DE LA DEVESELU DIN SERBIA

17-10-2011 34 secunde Sublinieri

Serghei Shoigu alaturi de Putin

Rusia a dezmintit informatiile potrivit carora centrul de ajutor pentru situatii de urgenta pe care l-a inaugurat luni in Serbia, in orasul Nis, are drept scop spionarea Romaniei, unde vor fi instalate componente ale scutului american antiracheta, relateaza agentia AP, preluata de Washington Post.
Aceste zvonuri au aparut in urma cu doi ani, cand presedintele Dmitri Medvedev a anuntat ca Serbia si Rusia au convenit crearea acestui centru, la aeroportul din Nis, in apropierea granitei cu Romania. In timpul ceremoniei de inaugurare care a avut loc luni, ministrul rus pentru situatii de urgenta, Serghei Shoigu, a carcterizat aceste speculatii drept “pure inventii”.

Shoigu a sustinut ca acest centru va gazdui experti si echipamente menite sa lupte impotriva incendiilor de padure, a inundatiilor, cutremurelor si altor dezastre naturale. Interceptorii scutului american antiracheta urmeaza a fi amplasati pe baza militara de la Deveselu, in apropiere de Caracal.


Categorii

1. DIVERSE, Scutul antiracheta (Deveselu)

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “RUSIA, ACUZATA CA SPIONEAZA SCUTUL DE LA DEVESELU DIN SERBIA

  1. Pingback: Rusia vorbeste despre CATASTROFA ANTAGONIZARII marilor puteri dupa esecul negocierilor asupra SCUTULUI ANTIRACHETA al SUA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: Rusia nu exclude folosirea LOVITURILOR PREVENTIVE impotriva SCUTULUI ANTIRACHETA NATO - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare