Cum lucreaza “grupurile de oamenii de stiinta” pentru reeducarea omenirii. Azi: LEGALIZAREA MARIJUANEI

11-01-2012 50 secunde Sublinieri

Marijuana nu are efecte negative asupra plămânilor

In mod suprinzător, oamenii de ştiinţă americani au descoperit că marijuana nu are efecte negative asupra plămânilor, ba chiar le măreşte acestora volumul.

Fumatul unei ţigări de marijuana pe zi nu dăunează sănătăţii plămânilor, spun oamenii de ştiinţă de la Universitatea California, San Francisco.

Mai mult,consumul ocazional de marijuana îmbunătăţeşte uşor circulaţia aerului în plămâni şi volumul acestora, spun cercetătorii, citaţi de LiveScience.com. Se pare că asta s-ar datora faptului că persoanele care fumează de marijuana obişnuiesc să inspire adânc fumul.

Un alt studiu realizat de curând a demonstrat că marijuana îi face mai deştepţi pe bărbaţii de vârstă mijlocie. Fumatul de marijuana le îmunătăţeşte acestora capacităţile cognitive, au conchis oamenii de ştiinţă de la King’s College London.


Asemenea ticalosii sfidatoare cu pretentia de “stiinta” (scoase periodic din joben spre a lua ochii credulilor si fanaticilor revistelor “stiintifice” si a insesi ideiii “sacre” de “stiinta”) care cauta sa legitimeze – impotriva oricaror evidente si a studiilor facute zeci de ani la rand pana acum – caracterul chiar… “benefic” pentru sanatate al drogurilor usoare… nu pot fi decat suspectate de conectarea la aceeasi retea oneroasa de interese, precum si:



Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Cum lucreaza “grupurile de oamenii de stiinta” pentru reeducarea omenirii. Azi: LEGALIZAREA MARIJUANEI

  1. Unul dintre cele mai grave efecte ale consumului de droguri in general (nu doar marijuana)este DIMINUAREA VOINTEI care merge pana la ANULAREA ei. Fara vointa suntem niste legume cu maini si picioare. Nu suntem capabili sa luam decizii la problemele reale ale vietii. Defapt nici nu mai putem percepe viata in mod firesc. Totul devine lipsit de sens, iar a fi “high” se instaleaza ca tel in viata. Consumul de droguri duce la o degradare a personalitatii si destabilizare sufleteasca. Aceasta “traire” au experimentat-o si o experimenteaza toti consumatorii, dar nu isi dau seama decat cei sinceri cu ei insisi. Cei care nu aud glasul constintei care striga cat il tin puterile, nu isi doresc sa schimbe ceva la viata lor. Tocmai si-au anulat vointa si asta le da o stare de “bine”…

    Trist!

    Dumnezeule, lumineaza-ne si ne miluieste! Fara Tine suntem umbra si vis! Tu esti cel care lucreaza si “a vrea” si “a putea” in viata omului. Tu scoate din iad faptura Ta!

  2. Inca un ‘trend’ pe care poate il mai ia consumul de droguri este acela ca ar ‘deschide portile’ catre transcendent, catre ‘lumi spirituale’, chiar ‘catre Dumnezeu’. Ca dovada este curentul ‘rasta’ in care consumul de marijuana (si muzica raggae) a devenit inseparabil de credinta in Dumnezeu; credinta cat se poate de pervertita, dar si amestecata cu reale adevaruri despre Dumnezeu.
    Altii se inspira din culturi ‘shamanistice’ din variate zone de pe glob.
    Multi tineri, si nu numai, devin astfel foarte usor influentati, cand primesc aceste pseudo-traditii religioase deja pe tava. Iar ca sa fie apoi recuperati este de obicei foarte greu si cere mult timp si suferinta. Din pacate, daca mai apar si asemenea enormitati in numele stiintei totul devine in van. Nici nu mai are cum sa se vindece lumea atunci cand isi considera otravurile ca fiind medicamente, dependentele ca fiind libertate. Ca sa nu mai vorbim ca atat timp cat consumul si traficul de droguri este ilegal, numai de astfel de stiri nu au nevoie organele anti-drog si societatea in general. Traim in Babilon, fara exagerare. Sa ne mantuiasca Dumnezeu!

  3. Pingback: Statul Washington legalizeaza MARIJUANA si CASATORIILE HOMOSEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: Romania “rezolva” criza medicamentelor: S-A LEGALIZAT MARIJUANA IN SCOPURI MEDICINALE… [video] - Recomandari
  5. Pingback: PRIORITATILE GLOBALE. Un raport inca “in lucru” al ONU recomanda LEGALIZAREA TUTUROR DROGURILOR! | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare