PROTESTELE VIOLENTE DIN GRECIA: dovada ca incendiile din Atena au fost opera AGENTILOR PROVOCATORI

14-02-2012 1 minut Sublinieri

atena1

Decalaratia poprietarului cinematograului Asti, din piata Korai, conform careia duminica seara a fost abordat de catre koukoulofori (protestatari mascati) care i-au cerut o suma de bani pentru a nu distruge cinematograful, a produs senzatie. Cinematograful, care a fost construit in perioada 1934 – 1938, a fost vandalizat in zona intrarii.

Vorbind la postul de radio 9.84, Giorgos Steryakis a spus:  “Nu am fost ajutati nici de catre politie, nici de altcineva. Au aparut cunoscutii “koukoulofori”, ne-au cerut bani pentru a nu ne distruge proprietatea. Si politia nu era nicaieri”.

De asemenea, a declarant ca cei care l-au abordat erau greci, si nu a dat detalii despre suma ceruta ca taxa de protectie.

Nota noastra:

Persoana care a tradus stirea a adaugat:

Un alt subiect interesant e legat de faptul ca ieri de la ora 12.00 dupa amiaza nimeni nu a mai putut retrage bani de la ATM-uri (de la nici o banca). Pana dimineata nu au permis nimanui sa faca retrageri cash. Cel putin asta s-a intamplat in Atena. Nu stiu daca a fost si in restul Greciei aceasta situatie.

Revenind la incendii, remarcam un pattern comun cu violentele din Londra si cu cele din Bucuresti: pasivitatea sau chiar absenta totala din peisaj a politiei.

In plus, la Atena, ca si la Bucuresti, marea masa a demonstrantilor nici nu a avut de gand sa se comporte violent, deci politia nu ar fi riscat absolut nimic daca ar fi asigurat linistea. Dar… nu asta a fost scopul, ci infiltrarea agentilor provocatori de meserie care sa faca haos, sa incendieze, sa disperseze lumea venita la protest si sa il compromita.

Politicienii lor abia au asteptat, infierand violentele, procedand, astfel, ca “fratiorii” lor din Romania, alti executanti (dar mult mai obedienti) ai austeritatii impuse de eurocrati.


Categorii

1. DIVERSE, Criza datoriilor suverane, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Revolte populare, revolutii, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “PROTESTELE VIOLENTE DIN GRECIA: dovada ca incendiile din Atena au fost opera AGENTILOR PROVOCATORI

  1. iertare de intrebare: cate sute de mii au manifestat pentru eliberarea Staretului Efrem ?

    Opinie strict personala: cata vreme Parintele Efrem e tinut ca un borfas in puscarie, nici sa se astepte la ceva bun in Grecia. Va urma, cred, dupa broaste si tauni, prefacerea apei in sange…iar ingerul mortii cred ca are pregatita sabia.

    Si in Romania un calugar a fost dezbracat si umilit si bagat la puscarie..si ce bine ne-a fost. Si acela a fost gasit responsabil de o moarte, explicabila sau nu, dar cel putin putem spune ca a fost de fata la moartea unui om..

  2. @c2:

    iertare de intrebare: cate sute de mii au manifestat pentru eliberarea Staretului Efrem ?

    Adevarat…

  3. Pingback: Nigel Farage, fulminant in Parlamentul European: TROICA (UE-FMI-BCE) taraste Grecia catre HAOS SI REVOLUTIE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: GRECIA, conform Financial Times: “PRIMA COLONIE EURO”; VA SANGERA PANA LA MOARTE daca nu iese din zona. Problema: zona euro a fost construita FARA IESIRI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare