IPS Serafim de Pireu este ”fundamentalist” si ”antisemit” pentru Hillary Clinton. Cum explica mitropolitul Departamentului de stat VENIREA ANTIHRISTULUI si rolul BILDERBERG

21-09-2012 3 minute Sublinieri

Protestul Înaltpreasfințitului Serafim, Mitropolitul Pireului (Grecia),

adresat Ministrului de Externe al Statelor Unite ale Americii

Înaltpreasfințitul Serafim, Mitropolitul Pireului protestează, prin intermediul ambasadorului SUA la Atena, către Ministrul de Externe al SUA pentru menționarea lui în Raportul despre libertățile religioase din Grecia. Scrisoarea lui este următoarea:
Pireu, 7 septembrie 2012

Excelenței Sale,
Domnul Daniel B. Smith
Ambasador al SUA la Atena

Excelența Voastră, domnule ambasador,

Vă prezint protestul mea scris pentru menționarea numelui meu în Raportul despre libertățile religioase al Ministerului de Externe al țării dvs și vă rog călduros să înaintați această plângere Excelenței Sale, doamnei ministru. Vă mulțumesc anticipat, Excelență, și fie ca Dumnezeu Cel Dătător de bunătâți să vă dăruiască dvs. și familiei dvs. sănătate, fericire și propășire.

Mitropolitul Serafim al Pireului

Republica Elenă
Sfânta Mitropolie de Pireu
str. Akti Themistokle, nr. 190
C. P. 185 39 PIREU
Τel.: 210 4514833
Fax: 210 4518476

Pireu, în 7 septembrie 2012

Către Excelența Sa
Doamna Hilary Clinton
Ministru de Externe și Secretar de Stat Al Statelor Unite ale Americii

Din Washington

Excelența Voastră, doamnă ministru,

În Raportul ministerului dvs. referitor la respectarea libertăților religioase în toată lumea și în mod special în țara mea, numele meu este folosit, iar acțiunile și cuvintele mele sunt descrise fără a mi se da însă nici o posibilitate de a explica cum stau lucrurile în realitate.

Ca cetățean al lumii și locuitor al acestei planete mă simt dator să îmi exprim protestul deoarece în mod clar, prin modul în care sunt redactate rapoartele ministerului dvs. sunt încălcate drepturile umane și chiar Constituția SUA, a țării pe care au întemeiat-o părinții poporului dvs. pe valorile universal umane care s-au născut în țara mea, adică cele ale libertății, democrației și al respectului persoanei umane.

Desigur cunoașteți, ca om politic cu experiență și persoană cu o contribuție majoră în marea dvs. țară că în statele de drept este inacceptabil faptul de a condamna pe cineva fără a-i da șansa să se apere și a încălca principiul juridic universal: să nu îți pronunți judecata  pentru vreo problemă înainte de a asculta ambele părți.

Protestez, așadar, cu tărie pentru că, fără să fiu întrebat despre ce se întâmplă cu adevărat sau despre ce am spus în realitate, sunt de fapt acuzat la nivel mondial, fiind numit fundamentalist și un om care încalcă drepturile semenilor mei.

Dacă angajații ministerului dvs. ar fi avut respectul și conștiința de a mă întreba înainte de a mă acuza ce se întâmplă de fapt în legătură cu tema menționată, i-aș fi informat că m-am adresat în scris Arhiepiscopului Nicolae Foskolos al romano-catolicilor din Atena și l-am rugat ca exact ce se face la Școala romano-catolică Sfântul Pavel din Pireu să se facă și la Școala romano-catolică a Sfintei Ioana de Lorena din Pireu, adică slujba de sfințire a apei de la începutul anului școlar, care pentru Biserica Ortodoxă reprezintă o lucrare sacerdotală să fie săvârșită pentru elevii ortodocși ai Școlii de către un preot ortodox, iar pentru elevii romano-catolici – care sunt o minoritate – de un preot romano-catolic, deoarece conștiința de sine ortodoxă și dreptul canonic ortodox interzic rugăciunea împreună cu eterodocșii și cu persoane care nu iau parte la comuniunea euharistică.

Însă Arhiepiscopul romano-catolicilor nu a găsit de cuviință să îmi trimită nici un răspuns și, prin urmare, pentru a apăra conștiința de sine a elevilor ortodocși ai Școlii, ca episcop și păstor al lor, am apelat la procedura de justiție prevăzută de lege în fața autorităților judiciare competente. Așadar, ce altceva aveam eu posibilitatea să fac în fața intransigenței și a insistenței cu încăpățânare în practica slăbirii conșțtiinței de sine ortodoxe ?

Există, după părerea dvs., ceva inacceptabil în această poziție a mea ? Concluzia logică ce rezultă este că raportul dvs. se referă la persoana mea în mod părtinitor, devreme ce nu se cunoșteau adevăratele fapte și a fost trecut cu vedere în întregime comportamentul arhiepiscopului romano-catolic. Punerea în legătură, fără dovezi, în raportul dvs. a părerilor mele cu expresii antisemitice constituie o denaturare clară a cuvintelor mele și deplina mea calomniere, pentru că niciodată nu m-am exprimat împotriva poporului evreu, pe care îl respect, ca și pe oricare alt popor de pe pământ, ci doar repet protestele puternice ale evreilor ortodocși împotriva denaturării iudaismului și a devierii de la o abordare teistă a vieții la un sistem ocult prin învățătura întunecată a Kabalei, care constituie o supraviețuire a satanismului și a practicilor magiei negre.

Așadar, niciodată eu nu am declarat idei și puncte de vedere antisemitice, ci ca episcop creștin am interpretat profețiile Vechiului Testament și în mod special cele ale profetului David și ale profetului Ilie, am dovedit că Mesia cel așteptat a venit în lume în persoana Domnului Iisus Hristos și cel care este așteptat de iudaism să vină și i se pregătește construirea celui de-al treilea Templu al lui Solomon, precum și simbolurile liturgice și cultice, așa cum se vede pe internet, nu este altul decât cel menționat în Apocalipsa Evanghelistului Ioan ca fiind Antihristul. 

În fine, considerați drept fundamentalism și antisemitism realitatea evidentă și universală că sistemul bancar constituie o acțiune economică iubită a lobby-ului evreiesc puternic din țara dvs.?

Puteți să ne informați a cui proprietate sunt cele trei companii mondiale de evaluare a capacității de susținere monetară a țărilor și a economiilor: Moody’s, Standart and Poors și Fitch ? Puteți să ne informați de ce naționalitate este întemeietorul Comisiei Trilaterale ?

Puteți să ne informați de ce naționalitate sunt membrii lojei masonice Ben Berith, care are sediul în Washington și își are filialele în lumea întreagă, precum și în țara mea ? Puteți să ne informați care este corpul de conducere al Clubului Bildeberg, cel prezentat drept think tank ?

Încheind scrisoarea mea, urez sincer menținerea păcii lui Dumnezeu pe pământ, a înțelegerii reciproce și a conviețuirii oamenilor. Exprimarea liberă a conștiinței fiecărui om e valoarea supremă pe care suntem datori să o apărăm chiar și cu viața noastră și desigur justiția impune respectul drepturilor celor mai slabi și al celor care nu au puterea în această lume.

 

Cu rugăciuni și urări, Mitropolitul Serafim al Pireului,

traducere din neogreacă de pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu, consilier cultural

Legaturi:

*


Categorii

Masonerie, Mitropolitul Serafim de Pireu, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “IPS Serafim de Pireu este ”fundamentalist” si ”antisemit” pentru Hillary Clinton. Cum explica mitropolitul Departamentului de stat VENIREA ANTIHRISTULUI si rolul BILDERBERG

  1. Să ne rugăm pentru Înaltpreasfințitul Serafim, Mitropolitul Pireului ca şi pentru Ierarhii din Biserica Ortodoxă Romînă.
    Slavă Ţie Preasfântă Treime. Aliluia. Mulţumim Doamne.

    Doamne ajută-ne!

  2. Normal!
    Pentru miscarea masonica nationalismul si sentimentul religios sunt extremism si fundamentalism. Doar RELATIVISMUL este corect politic, desi este erezia ereziilor.
    Pentru mine, Grecia a fost executata pentru a fi oferita de exemplu didactic planetei, referitor la soarta statelor nationaliste si religioase.
    Dar fiecare cetatean al planetei este vinovat pentru instaurarea acestei dictaturi mondiale. Ne comportam ca populatie, nu ca cetateni!

  3. DACà VOM URCA CU LUMINA IN POD LILIECII NE VOR MULTUMI ?
    CIND ATINGI RANA BOLNAVULUI ACESTA TIPà …

  4. VREDNIC ESTE ! cu adevarat IPS Serafim al Pireului

    sa ne rugam ca Maica Domnului sa-l ocroteasca !

  5. Pingback: Pastorala patrunzatoare la Nasterea Domnului a MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU. De ce omul de azi nu mai intelege vestea minunata adusa de Maica lui Dumnezeu? SI DESPRE RAUTATEA UCIGASA A IROZILOR DINTOTDEAUNA -
  6. Pingback: IPS Serafim de Pireu: dovedire amanuntita a LUCIFERISMULUI ANTIHRISTIC continut in CULTUL MASONERIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Reuniunea BILDEBERG 2013 are loc in Marea Britanie. "BINE ATI VENIT IN 1984"/ Printre participanti: Seful Comisiei Europene, presedinta FMI, ministri de finante si sefi de banci nationale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Doamne Iisuse Hristoase Miluieste-l pe Mitropolitul Serafim. Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara-l si pazeste-l pe Mitropolitul Serafim de tot raul.

  9. Pingback: Textul integral al predicilor pregatite de IPS SERAFIM de PIREU pentru vizita in România (Constanta): “NOUA ERA” CEA VESNICA A LUI HRISTOS vs. VECHEA “NOUA ERA” A ANTIHRISTULUI. Cuvinte viguroase despre MASONERIE, PANEREZIA ECUMEN
  10. Pingback: ACESTI SATANISTI CARE NE CONDUC SI NOUA LOR ORDINE LUCIFERICA… Ceremonie terifianta cu mesaj explicit ANTIHRISTIC in Elvetia, la inaugurarea celui mai mare TUNEL din lume, Gotthard (VIDEO, FOTO) si INTALNIREA “ELITELOR” BILDERBERG la Dre
  11. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”. KILLARY CLINTO
  12. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGHEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”/ KILLARY CLINT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare