Shimon Peres, presedintele Israelului, ameninta cu razboiul: TIMPUL IRANULUI A EXPIRAT!

19-06-2012 44 secunde Sublinieri

 

“Timpul Iranului a expirat” este ultima avertizare dată de Shimon Peres, preşedintele Israelului. “Actuala situaţie, în care regimul islamist de la Teheran continuă programul nuclear, conduce la un război”, scrie CNN.

Cu privire la discuţiile organizate la Moscova pe tema programului nuclear iranian, dacă pot oferi rezultate, Peres a răspuns: “Nu sunt sigur că vor fi rezultate, din două motive. În primul rând, poporul iranian nu este suficient de serios. În al doilea rând, ei cred că pot sabota coaliţia construită de preşedintele Barack Obama. Iranul reprezintă un pericol real”.

“Cred că timpul a expirat pentru că ei continuă să construiască bomba atomică. Continuă să facă lucruri care intră în contradicţie cu prevederile ONU. Construiesc arme nucleare şi fac provocări. Timpul Iranului începe să expire”, a avertizat Peres.

Iranul este suspectat de către statele occidentale că încearcă să fabrice arme atomice sub paravanul unui program nuclear civil, însă regimul islamist de la Teheran respinge acuzaţiile.

Israelul a sugerat în mai multe rânduri că ar putea lansa raiduri aeriene asupra instalaţiilor nucleare iraniene.


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Iran, Israel

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Shimon Peres, presedintele Israelului, ameninta cu razboiul: TIMPUL IRANULUI A EXPIRAT!

  1. offtopic – din seria incalcita a privatizarilor RO va mai prezentam un episod,
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/Economie/228935/hidroelectrica-isi-cere-insolventa.html, halucinant.

  2. Evreii elitiști vor provoca musulmanii din Iran bombardându-i, iar ăia din Iran (sau chiar agenți jidovești deghizați în arabi) vor riposta și vor planta și bombe la Olimpiadă ca să facă flama războiului cât mai mare… Vor urma atentate după atentate… iar la ONU se va impune „pacea” prin stârpirea tuturor teroriștilor=fundamentaliști=tradiționaliști=rasiști etc. și evidența populației la milimetru (cipuri, videocamere, urmăriri, turnătorii)…
    Nu prea se întrevăd perspective deloc pașnice…

  3. am inteles ca din august pt Romania a devenit obligatoriu cardul de sanatate, indiferent daca persoana e salariata, pensionara, sau nu are loc de munca. Statul ne face o oferta: e gratis.

  4. `În primul rând, poporul iranian nu este suficient de serios.`..POPORUL ?

    E o greseala de traducere sau de exprimare, caci altfel confuzia voita intre Stat si Popor poate naste idei…sau asta e ideea ?

  5. Pingback: Iranul isi incordeaza muschii militari si ameninta cu inchiderea stramtorii ORMUZ, inaintea negocierilor cu marile puteri - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: ATENTAT IN BULGARIA asupra unui autocar cu israelieni. NETANYAHU DA VINA PE IRAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Netanyahu: ESTE VREMEA ACTIUNII IMPOTRIVA IRANULUI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare