SUA: PRIMII COPII MODIFICATI GENETIC

29-06-2012 40 secunde Sublinieri

Experimente genetice nou nascuti

Primii copii modificaţi genetic au fost creaţi într-un laborator din Statele Unite. Informaţia a provocat un scandal pe teme etice la nivel mondial, relatează Daily Mail.

Cei 30 de copii s-au născut ca urmare a unor serii de experimente. Până în prezent, doi copii au fost deja testaţi şi cercetătorii au descoperit gene ce provin de la trei părinţi diferiţi.

Programul experimental are loc la Institutul de Medicină Reproductivă din New Jersey. Copiii s-au născut ca urmare a unor experimente realizate pe femei care nu puteau să conceapă.

Analizele realizate pe doi copii de un an au confirmat că micuţii au moştenit material genetic de la trei persoane diferite, două femei şi un bărbat. Copiii vor putea transmite, la rândul lor, genele modificate mai departe, urmaşilor lor.

Oamenii de ştiinţă se tem că această tehnică ar putea fi utilizată pentru a crea o nouă rasă de oameni, cu trăsături şi caracteristici fizice şi psihice la alegere.

Profesorul Jacques Cohen, citat de Jurnalul de Reproducere Umană, mărturiseşte că acesta este „primul experiment de modificare genetică umană, care a dat naştere unor copii sănătoşi şi normali”.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “SUA: PRIMII COPII MODIFICATI GENETIC

  1. Uhuhu! Aici mândrie cu carul. Ne-am ajuns dumnezei, dacă deja creăm oameni după cum dispunem noi. Nu văd prea bine efectul consecinţelor acestei activităţi asupra lumii. Şi nu sunt un pesimist. Dea Dumnezeu să mă înşel!

  2. Dumnezeu sa ne ierte!

  3. Draga Cristian,

    Nu e bine ce ai spus in ultima propozitie. Sa nu dea Dumnezeu sa te inseli, pentru ca nu te inseli. Dumnezeu nu are cum sa binecuvanteze aceste fapte, deci consecintele vor fi corespunzatoare. Ce putem spera este o interzicere totala a acestor experimente, precum s-a realizat interzicerea totala a exploziilor nucleare (subterane sau de suprafata). Eu sper ca omenirea inca mai are anticorpi…

  4. “Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga. Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.”

    Sfintul Antonie

    PS.New Jersey nu e departe de New York,de aceea staretul nu l-a mai citat,cred eu…

    Au aparut si copiii obiecte.Se vor gasi in curind la taraba,printre morcovi,castraveti,cearsafuri,kitscuri,tablouri…Se proiecteaza pe calculator,cu ochi albastri,blonzi sau bruneti,dupa punga fiecaruia,…pentru pedofili cu forme mai pregnante,pentru armata cu muschi puternici si cu capul mic,pentru societate, sa nu depaseasca virsta de 60 de ani,pentru evitarea pensiilor,etc.

    ….

    Copilul,Rodul iubirii dintre sot si sotie,tata si mama ? Iar crestinii acestia ?

  5. :)) si ce il critica pe Hitler pentru ideile sale in legatura cu rasa ariana ..rasa superioara … nu tot asta vroia si Hitler cand a inceput sa-i extermine pe cei cu handicap fizic si pshihic …in general pe cei considerati slabi …o rasa superioara plina de calitati si fara defecte oare nu inseamna acelasi lucru ? acum prin chimicalele din alimente nu tot la exterminare in masa suntem supusi ? de ce ? probabil ca sa faca loc acestei rase superioare si servila lui …antihrist. zic si eu 🙂

  6. Conducatorii acestei lumi, care finanteaza campaniile electorale, nu iubesc oamenii carora Dumnezeu le da viata, fiindca acestia oricat de pacatosi ar fi, nu se lasa manevrati total, ci cer drepturi, libertate, se revolta impotriva nedreptatilor flagrante.
    Asa ca isi creeaza proprii “umanoizi”, programati genetic sa aiba un anumit comportament…

    Cum pedeleii sunt foarte prieteni cu americanii, poate ca o sa apeleze la ajutorul lor ca sa creeze “ungureni” 🙂

    Imi dau seama din ce in ce mai clar de ce sfintii parinti spun ca acei crestini care vor trai vremurile din urma vor fi mai mari decat mucenicii…Fiindca le va fi extrem de greu sa isi pastreze credinta, nadejdea si dragostea, inconjurati de “umanoizi” si creatorii lor…

    Dar Dumnezeu Este Mare, Este Atotputernic, si nu-si va lasa “turma” in coltii lupilor !

  7. Cand omul va ajunge sa umble la arborele vietii(Dubla elice a ADN-uiui uman),atunci Dumnezeu va sfarsi aceasta lume….Parca asa spunea o profetie…
    Doamne, mantuieste-ne pe noi pacatosii !

  8. Pingback: VASILE VOICULESCU (†26 aprilie 1963) despre SUFLETUL FARA IUBIRE. O distopie profetica exceptionala despre LOBOTOMIZAREA LUMII -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare