Ministerul de externe al Rusiei: ROMANIA NU E UN STAT PRIETENOS. Ce a determinat reactia oficialilor rusi?

9-10-2012 38 secunde Sublinieri

Ministerul rus de Externe se declară împotriva faptului ca noua stație de metrou din Sankt-Petersburg să fie numită „București”, transmite UNIMEDIA, cu referire la VESTI.MD.

România este un stat care nu poate fi calificat drept prietenos, iar relațiile cu acesta stagnează. Acesta este conținutul scrisorii trimis de Ministerul rus de Externe către primăria orașului Sankt-Petersburg. Mai mult decât atât, în scrisoare se menționează faptul că România sprijină NATO, iar acești factori, potrivit diplomaților, sunt suficienți pentru a-i da stației o altă denumire, mai spune sursa.

În cele din urmă, decizia finală cu privire la denumirea stației de metrou din Sankt Petersburg rămâne în competența autorităților locale. Sursa menționează că astfel de cazuri de ingerințe în lucrările comisiei toponomice nu au mai existat în istoria Sankt-Petersburgului.

UNIMEDIA reamintește că stația de metrou „București” urmează a fi deschisă în satul Kupcino, ce se află în suburbia Sankt Petersburgului, în decembrie 2012.

Nota noastra:

Foarte vigilenti oficialii MAE rus. Cum ar fi sa eliminam si noi toate denumirile rusesti din Romania pe motiv ca pretul gazelor e prea mare, furaciunea Tezaurului nu s-a rezolvat si problema Basarabiei si Bucovinei nicidecum?


Categorii

1. DIVERSE

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Ministerul de externe al Rusiei: ROMANIA NU E UN STAT PRIETENOS. Ce a determinat reactia oficialilor rusi?

  1. cerem pe aceasta cale sa se rezolve furaciunea Basarabiei,Bucovinei si a Tezaurului Romanesc!

  2. hehe, bine zis, dati-ne closca inapoi si puteti sa denumiti statia si ,,ilici”…

  3. Si , Si sau oui,oui?

  4. Rusii au mingea in curtea lor: sa dea inapoi tot ce au jefuit, sau macar jumatate, sau macar o zecime, pentru ca tot nu mai pot da inapoi in vecii vecilor. Cred ca multi dintre noi ar fi gata sa schimbe baricada de vreme ce rusii s-au incsris aparent pe coordonate traditionale, apara familia, natiunea credinta – versus americani care se autodistrug. Dar din pacate se reconfirma un adevar trist: aceasta natiune ortodoxa este gata sa calce in picioare onoarea lor, buna vecinatate si credinta comuna. Pacat pentru ei. Nu au inteles mesaju Sfantului Serafim de Sarov, nu au inteles nici mesajul Sfantului Ioan Maximovici: “Dumnezeu a pedepsit natiunea rusa pentru faradelegile ei dar i-a dat i-a aratat si calea pe care sa se indrepte, aratand omenirii calea spre mantuire”. Noi i-i iubim pe acesti mari sfinti, dar nu putem sa fim de partea imperiului cu picioare de lut. Rusii nu fac ici un gest de reparare ci dimpotriva…
    Tot “Sfantul Ardealului” (parintele Arsenie Boca)va avea dreptate pana la urma…

  5. Cui sa-i dea Rusia tezaurul inapoi ? Americanilor,evreilor ?…caci Romania este o tara sub ocupatie,fara guvern,fara partide,fara justitie,fara armata,fara mass-media,etc ( romanesti )Cred ca tezaurul ar sta pe pamint romanesc intre 2 si 4 zile maximum…dupa care ar ajunge la itzic si strul via triunghiul Bermudelor.Similar Basarabia si Bucovina,tot pe mina acelorasi…

    PS.mare circ la americani ( alta tara sub ocupatie ),se pare ca bibi,rabi,itzic si cu strul il vor alege pe Romney presedinte,ca sa arate lumii intregi,ca cine nu e cu bibi(netanyahu ),pierde alegerile.Nu ca Obama nu ar fi fost ales de aceiasi,dar pentru semnalizare,sa priceapa lumea cine e sefu pe planeta.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare