AIUD – Săbiile generalilor români (documentar VIDEO)

13-11-2012 21 secunde Sublinieri

Un film documentar realizat de d-na Cristina Andrei, care a fost difuzat pe canalul TVR 1 din Romania in ziua de 10.11.2012. Materialul face referire la cercetarile arheologice desfasurate la sfarsitul lunii octombrie 2012 in Fabrica din interiorul Penitenciarului din Aiud, jud. Alba. Au fost cautate circa 100 de sabii apartinand unor generali si ofiteri superiori din fosta Armata Regala Romana, confiscate si aduse la Aiud pentru a fi distruse, care au fost ascunse si ingropate de patru fosti detinuti politici in anii 1957 si 1960. Cu toate eforturile depuse, de aceasta data sabiile nu au fost gasite, insa investigatiile si cautarile vor continua.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “AIUD – Săbiile generalilor români (documentar VIDEO)

  1. dacă e ceva ce mă deranjează la voi e că nu puneţi diacritice nici măcar în titlu http://diacritice.opa.ro/

  2. @sorin+admin:

    pe mine nu ma deranjeaza asta, si in general imi plac amanuntele astea mici care le-as vrea altfel, ca am de ce sa ma plang!

  3. @sorin, silviu:

    🙂

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare