GEOINGINERIA: de la “schimbarile climatice” la manipularea vremii? CIA finanteaza studii despre CONTROLUL CLIMEI

24-07-2013 52 secunde Sublinieri

geoengineering

CIA finanteaza un studiu prin care se examineaza diferite moduri de geoinginerie – blocarea sau limitarea luminii soarelui pe pamant, scoterea dioxidului de cardon din cer, formarea norilor etc. 

Proiectul, un panel intitulat Geoingineria Climatului: Evaluari tehnice si discutii asupra impactului, este sustinut de Academia Nationala de Stiinte, de National Oceanic si de Administratia Atmosferei, precum si de comunitatea de intelligence a SUA. 

In jargonul de specialitate al serviciilor, aceasta se refera desigur la CIA, a explicat William Kearney un purtator de cuvant al ANS. Dar  de ce vor oamenii in trenci sa se intalneasca cu soarecii de biblioteca?

“Este normal ca pe un subiect ca schimbarea climei Agentia sa lucreze cu oameni de stiinta pentru a intelege mai bine fenomenul si implicatiile sale asupra sigurantei nationale“, a spus Edward Price, purtator de cuvand al CIA. El a refuzat sa confirme rolul agentiei in studiu.

[…] Edward Dunlea, director la National Academies, sustine ca nu e nimic interesant pentru presa in panel. “Nimic nu este clasificat in acest studiu”, a spus Dunlea. “Facem o evlauare a ceea ce este cunoscut in domeniu si a tehnicilor propuse – managmentul radiatiilor solare si indepartarea dioxidului de carbon”. 

Dunlea a refuzat sa citeze CIA pe nume. “Toti sponsorii nostri sunt interesati de subiect ca parte dintr-o discutie mai larga despre schimbarile climatice, care are ramificatii economice, de mediu si in siguranta nationala”, a spus acesta.

Un studiu din 2008 al National Intelligence Council a concluzionat ca schimbarile climatice sunt o amenintare serioasa la siguranta nationala. 

Schimbarea climatica si politicile din domeniu pot afecta stabilitatea interna intr-un numar de state cheie, deschiderea de cai catre mare, accesul la resurse materiale precum si economia globala, cu consecinte geopolitice semnificative”, se afirma in studiul citat.


Categorii

1. DIVERSE, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “GEOINGINERIA: de la “schimbarile climatice” la manipularea vremii? CIA finanteaza studii despre CONTROLUL CLIMEI

  1. “Du-TE Doamne la culcare ca noi controlam de-acuma tot!
    Ne controlam sanatatea!
    Controlam viata si nasterile!
    Controlam cresterea plantelor!
    Controlam vantul si ploaia si cutremurele!
    Controlam cresterea animalelor!
    Poti dormi linistit ca avem noi grija sa distrugem tot ce cu multa dragoste ai creat TU!”

  2. Se joaca de a Dumnezeu. Se vede cine le este stapan si la cine se inchina. Dumnezeu este indelung rabdator, in iconomia lui, dar … le va veni vremea.

  3. @ Alexandrina:

    Sa nu ne lasam prada euforiilor si exaltarilor inselatoare. Un articol poate sa fie… doar un articol si atat. Mai ales cand sunt scrise de persoane care, din pacate, nu marturisesc neaparat si prin modul lor de viata ceva din ceea ce sustin. Ce folos sa blamam Occidentul criminal si sa facem apologia patriei, atata vreme cat noi insine facem parada (pe pagina personala) tocmai de… roadele culturii mortii.

  4. Curiozitatea nu-mi da pace, iar mintea mea ingusta intreaba: care este parada pe pagina personala tocmai de… roadele culturii mortii?

  5. @ Admin:
    aaa pe pagina fetei respective, imi cer scuze am crezut ca ziceti de pagina me apersonala si nu mai intelegeam nimic, ma gandeam ca na mai gresesc si eu ca omul dar na nu mai intelegeam nimic….Acum inteleg dar va da-ti seama ca toti suntem supusi greselii si poate fata si-a dat seama la un momendat ca nu e pe drumul cel bun; e foarte greu cand nu ai de acasa o educatie religioasa ci un numai pentru cum sa traiesti cel mai bine in viata asta, sa rezisti ispitelor; E greu si pentru cei care cat de cat au avut o educatie ortodoxa sa reziste si aici vorbesc din propria experienta. Ma dau eu sfanta acum dar nu am fost departe de loc de fata aceasta…(nu intru in detalii, le stie duhovnicul..)

  6. @ Alexandrina:

    Nu despre asta e vorba, nu ne apucam sa o judecam, dar macar sa fim mai atenti cand ne entuziasmam de cate ceva. De aici am plecat (si nici nu am vrut sa aratam vreo poza daca nu ati fi insistat). Toti suntem supusi greselii, fireste, dar dvs. sau oricare, atunci cand faceati acele pacate nu incercati, probabil, sa pareti altceva si sa va creati o imagine publica de misionara a traditiilor ortodoxe si romanesti. Sau, daca avem inca in viata noastra elemente de care suntem constienti ca nu sunt conforme cu ceea ce credem si marturisim… e logic sa nu ne afisam deliberat cu ele, ba chiar sa ne rusinam, macar pentru a nu sminti pe altii. Pana la urma nu se mai intelege prin ce anume e ucigas Occidentul acesta, de vreme ce mai intai ne infruptam de absolut toate placerile sale?! Haieti intai sa devenim noi fii ai Traditiei, si apoi putem sa fim si credibili cand ii chemam si pe altii sa creada in ele.

    Nu e singurul element (si nici singura fotografie pe care singura si-o pusese) care arata o contradictie suspect de mare si de stridenta intre viata si mesaj. Insusi caracterul viral al mesajului, plus elementele reliefate de articolul de pe Voxpublica ne confirma ca e ceva fata de care e mai bine sa fim rezervati. Cam asta e calea de nastere a unor “vedete” artificiale, care trebuie sa joace un anume rol. E un fenomen, din pacate, foarte raspandit.

  7. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/07/25/rugaciune-examen-feciorie-curatie-tineri-lupta-ispita-desfranarii/

    Acesta însă insista. Aşadar iau fotografia şi, ce să văd! Fata era întinsă jos şi o ţineau doi.

    “Ce legătură are acesta cu ea?”, îl întreb pe tânăr.

    “Este un prieten”, îmi răspunde.

    “Dar o va lua de soţie?”

    „Nu, sunt numai prieteni”, îmi spune.

    „Nu lua în nume de rău copiii, îmi spune unchiul tânărului, aşa sunt tinerii astăzi”.

    „Voi face rugăciune, mi-am spus în sinea mea, să se îndrepte nu coloana ei vertebrală, ci mintea ei şi a ta, omule nenorocit”.

    Unde este cuviinţa de altă dată? Pentru fapta aceasta unchiul lui trebuia să-l ocărască. Copii duhovniceşti… să aibă duhovnic şi să ajungă într-o astfel de stare. Chiar de ar fi luat-o, nu avea nici un motiv să stea întinsă aşa între amândoi. Iar acela insista să-mi arate fotografia şi nu se gândea că lucrul acesta nu este cuviincios. Pe mine nu mă deranjează, dar nu este corect. Ce familie vor întemeia aceşti copii? Dumnezeu să lumineze tineretul ca să-şi revină.

  8. Pricepusi ! 🙂

  9. Pingback: CHEMTRAILS: “CE SE PULVERIZEAZA PE CER?” (documentar VIDEO subtitrat) - Recomandari
  10. Pingback: "BUNICA E O SCROAFA POLUANTA. NU VEI SCAPA NEPEDEPSITA!" - Propaganda ideologiei "verzi" sare la "nivelul urmator": de la INOCULAREA FRICII la INJECTAREA URII intre generatii si la ASALTUL ASUPRA MINTII COPIILOR. "Deja t
  11. Pingback: "BUNICA E O SCROAFA POLUANTA. NU VEI SCAPA NEPEDEPSITA!" - Propaganda extremista a ideologiei "verzi" sare la "nivelul urmator": de la INOCULAREA FRICII la INJECTAREA URII intre generatii si la ASALTUL ASUPRA MINTII COPIILOR.
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare