Consiliul local Pungesti organizeaza REFERENDUM PRIVIND EXPLORAREA GAZELOR DE SIST, dupa ce a decis… interzicerea oricarei activitati referitoare la gazul de sist

17-10-2013 1 minut Sublinieri

DSC_5044

Consilierii locali din comuna Pungesti au hotarat joi in unanimitate ca in 24 noiembrie sa fie organizat referendumul pentru consultarea populatiei privind explorarea gazelor de sist de catre compania americana Chevron, anunta Agerpres.

Tot joi consilierii locali din Pungesti au votat in unanimitate o hotarare privind interzicerea explorarii si exploatarii gazelor de sist pe teritoriul comunei. In cadrul intalnirii convocate de indata, au fost prezenti 12 din cei 13 consilieri locali, acestia votand, de asemenea in unanimitate, organizarea unui referendum local pe tema explorarii si exploatarii gazelor de sist.

Tot in cadrul sedintei de joi, s-a propus organizarea unui referendum local pentru demiterea primarului Mircia Vlase (PSD). Un numar de sapte consilieri au votat impotriva, patru alesi locali au votat pentru, iar unul s-a abtinut de la vot. Primarul Mircia Vlase nu a participat la sedinta CL Pungesti.

La Pungesti, in localitatea Silistea, oamenii au continuat protestele incepute de luni, 14 octombrie. Dupa ce in cursul zilei de miercuri, in zona au fost concentrate forte de ordine impresionante, joi dimineata efectivele de jandarmi si politisti, dar si utilajele Chevron au parasit locul in care se desfasoara protestul.

6124964-afp-mediafax-foto-adrian-arnautu (1)

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Gazele de sist, PUNGESTI

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Consiliul local Pungesti organizeaza REFERENDUM PRIVIND EXPLORAREA GAZELOR DE SIST, dupa ce a decis… interzicerea oricarei activitati referitoare la gazul de sist

  1. Asta demonstreaza ca nu ne este caracteristic sa avem niste principii clare de conduita in viata, mai putin principiul “las’ ca vad eu ce fac cand o fi sa fie”. Nici macar reperele morale nu le respectam decat atunci cand ne convine. De asta toti veneticii care se intampla sa aiba ceva interese pe aici fac ce vor din noi, pentru ca ei planifica din timp si cerceteaza cu metoda. Daca vrem cu adevarat sa se schimbe ceva in viata noastra trebuie mai intai sa ne schimbam noi insine, fiecare din noi. Din pacate, asa cum am considerat ca protestele de strada anti-Gabriel Resources se vor termina inutil si urat (ceea ce e pe cale sa se intample), tot asa cred ca nimeni nu va invata nimic din asta si romanii se vor complace sa traisca de azi pe maine, cel mult revoltandu-se anarhic daca chiar nu mai suporta, zicand ca e “cum o vrea Dumnezeu”, de parca noi nu participam la lume deloc. Asta e.

  2. Pingback: “ANARHISTII” BALIGII SI “POPIMEA OBSCURANTIST-MEDIEVALA”: noua amenintare la adresa sigurantei nationale! - Recomandari
  3. Pingback: EXCLUSIV: ORDINUL DE INSTITUIRE A “ZONEI SPECIALE DE SIGURANTA” DE LA PUNGESTI. Ce sta la baza celei mai importante restrangeri a drepturilor fundamentale din istoria recenta a Romaniei? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare