Activist homosexual: AVORTUL AR TREBUI SA DEVINA OBLIGATORIU PENTRU CONTROLUL POPULATIEI

8-11-2013 1 minut Sublinieri

DanSavageAbortionMandatory-250px-240x230

SYDNEY, November 6, 2013 (LifeSiteNews.com) –Femeile ar trebui fortate sa isi avorteze copiii in urmatorii 30 de ani, ca masura a controlului populatiei, considera activistul homosexual Dan Savage. 

Savage, am carui program “anti-agresiune” a fost promovat intens de Presedintele Obama, a facut aceasta afirmatie in timpul unui panel din cadrul Festivalului Ideilor Periculoase.

Lisa Malouf, un membru din audienta, a incheiat programul intreband: “care din asa-zisele idei periculoase credeti ca va avea cel mai mare potential sa schimbe lumea in mai bine daca ar fi implementata”?

Dupa un moment de gandire, Savage a raspuns: “Controlul populatiei. Sunt prea multi oameni pe planeta.” “Stii, sunt pro-alegere, cred ca femeia ar trebui sa aiba dreptul de a-si controla corpurile”, a adaugat el. “Uneori, in cele mai intunecate momente ale mele, sunt anti-alegere. Cred ca avortul ar trebui sa fie obligatoriu pentru 30 de ani”. 

Audienta a raspuns cu aplauze indelungi la sugestia ca femeile sa-si piarda controlul asupra fertilitatii. 

Savage nu a spus cati la cati copii ar avea voie, daca ar avea voie vreunul, femeile. Regimul cel mai restrictiv din lume in aceasta privinta, China, a introdus legea copilului unic in 1979, lege ce ar fi “prevenit” 400 milioane nasteri, conform People’s Daily. Acest numar include aproximativ 336 milioane avorturi, majoritatea fortate. 

Desi Savage nu a retractat, inregistrarea video arata clar ca vorbea serios.

“Privind retrospectiv, Savage ar putea insista ca era doar o gluma, dar nu e niciun zambet pe fata lui si punctul de vedere pare a fi facut intr-un mod serios”, a scris Tim Stanley de la London TelegraphEl a adaugat ca, pentru ca Savage a vorbit despre “avort, el va fi aparat, probabil, de radicalii pro-alegere (pro-avort – n.n.). Dar el spune, de fapt, ca femeile ar trebui sa fie fortate sa-si avorteze copii astfel incat sa nu mai fie asa multi oameni prin preajma care sa-l deranjeze pe Savage.”

Afirmatia lui Savage despre avort a fost a doua in cadrul progamului de o ora al ABC. La un moment dat a spus unui alt participant la panel, Peter Hitchens, fratele crestin pro-viata al raposatului (militant ateu – n.n.) Christopher Hitchens, “a forta femeile sa nasca impotriva vointei lor dauneaza femeilor”.

Hitchens a raspuns provocarii lui Malouf afirmand ca “cea mai periculoasa idee din istoria si filosofia umanitatii ramane credinta ca Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu si a inviat din morti. Si aceasta este cea mai periculoasa idee pe care o vei intalni vreodata.”

Dumnezeirea lui Hristos este, de asemenea, periculoasa, “pentru ca schimba intreg comportamentul uman si toate responsabilitatile noastre”, a spus Hitchens. “Face ca universul, dintr-un haos lipsit de sens, sa se descopere ca un loc proiectat (gandit) in care exista dreptate si nadejde si, astfel, toti avem datoria de a descoperi natura acelei dreptati si sa lucram catre acea nadejde”. 

“Ne schimba”, a spus el. “Si daca Il respingem ne schimba.”

[…]

Savage nu este singura figura influenta cu legaturi la Casa Alba care sustine avortul obligatoriu ca o politica nationala demna de a fi luata in calcul.Consilierul pe probleme de stiinta din administratia Obama John Holdren a scris in cartea sa din 1978, Ecoscience, ca “legile de control al populatiei, chiar si cele ce ar include avortul obligatoriu, ar putea fi sustine sub actuala constitutie daca criza populatiei devine indeajuns de severa pentru a pune in pericol societatea.”

traducere razbointrucuvant


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Razboiul impotriva populatiei, Traduceri

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Activist homosexual: AVORTUL AR TREBUI SA DEVINA OBLIGATORIU PENTRU CONTROLUL POPULATIEI

  1. de acord, punctual, pentru mama domniei sale…sau controlul asta al populatiei (al pornirilor nu) e valabil doar pentru altii ?

  2. o intrebare simpla

    ar fi avut aceeasi parere acest activist gay daca el insusi ar fi fost obiectul avortului la care ar fi fost fortata mama lui ?

    dar, asa e omul, daca s-a vazut “aranjat” pe el… ce mai conteaza celalalt ?

  3. Daca lumea a ajuns sa fie condusa de niste dereglati indraciti,nu va avea zile bune…Deja nu le mai are.Dar copiii trebuie aparati-toti!-chiar daca nu e personal.Daca sint abuzati,violati,maltratati,imbolnaviti,infometati si insetati,speriati si infricosati,umiliti,abandonati sau rapiti,torturati si exploatati ,avortati si ucisi…si tot noianul dementei adultilor lumii acesteea bolnave,in fine ,tot acest deja iad pe trebuie sa-l suporte copiii lumii de azi,noi,cei care am mai ramas cit de cit integri in sufletele noastre si care ii iubim ,ii dorim ,ca ei dau sens existentei omului normal,ce vom face?! Vom inchide si noi ochii?Atunci nici nu mai meritam sa traim.
    Oricum,mai ales pentru copii trebuie toti sa ne rugam,Lui Dumnezeu,Maicii Domnului,tuturor sfintilor,ingerilor…Copiii nu se pot apara singuri.Pare ca lumea de azi nu e demna de copiii pe care Dumnezeu inca ni-i mai daruieste.
    Inconstientii care fac propaganda avortului de fapt imping omenirea la moarte definitiva.Si la iad.

  4. China este de mulți ani un avertisment în această privință. N-am nici o îndoială că aici se va ajunge dacă lumea, în general, va continua să susțină sau să practice avortul. Tot darul de la Dumnezeu se va lua.

    Cu cât se vor naște mai puțini copii cu atât vor fi mai multe lipsuri pe pământ.

  5. Stefan cel Mare ne arata calea!
    Si Ioan Gura de Aur vorbeste de o “sfanta enervare”!
    Exista legitima aparare cand te aperi pe tine dar exista ceva mai presus de legitima aparare, mai sfant, cu mult decat a te apara pe tine: a-i apara pe copii, pe cei slabi, pe parinti, pe batrani, a-ti apara neamul si credinta.

  6. Un lucru este sigur: desi lumea va fi pregnata de acest soi de indraciti, crestinii cati vor fi, vor avea mari necazuri, dar vor avea o stare sufleteasca interioara cu mult mai buna decat cei care vor incerca sa-i distruga. Viata lor va fi cu mult mai luminata si mai rasplatita, vor fi cu mult mai aparati decat restul lumii, calauzita de orbi, chiar daca nu se va vedea pentru ca celor care-i vor prigonii nu li se va da s-o vada. Prigonitorii vor avea o viata infinit mai rea, mai chinuitoare, mai otravita, fara sperante si marcata de pericole, o viata in care vor fi condamnati sa-l vada pe cel pe care-l asculta, prin vedenii ingrozitoare de care nu vor putea sa mai scape.

  7. Pingback: “Reforme istorice” sau PR chinezesc? CHINA “ABOLESTE” TABERELE DE REEDUCARE SI “RELAXEAZA” POLITICA GENOCIDALA A COPILULUI UNIC - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare