Alex Jones despre planul GOOGLE de instaurare a unui BIG BROTHER mondial (VIDEO)

20-08-2014 1 minut Sublinieri

Prin dezvoltarea noilor tehnologii, de la cautarea pe internet la Androidul pentru telefon si tableta si localizarea prin Maps, Google incearca de fapt sa impuna un “Big Brother” mondial. Gigantul american ar lucra la dezvoltarea acestui proiect impreuna cu autoritatile americane.

Cam asta este, in esenta, teoria lui Alex Jones, unul dintre cei mai cunoscuti “predicatori” ai Teoriei Conspiratiei din Statele Unite.

In opinia acestuia, Google, Verizon si alte mari companii din sectorul IT&C lucreaza, in prezent, la dezvoltarea noului internet 3.0, cel in care accesul la continut va fi platit, iar controlul utilizatorilor va deveni total, odata cu dezvoltarea caselor inteligente.

“Sub planul de preluare al Google, Internetul va incepe sa semene cablului TV, vocile independente fiind oprite, iar intregul internet va fi cumparat de catre corporatiile media transnationale”, afirma Alex Jones.

“Oamenii care vor dori sa aiba un simplu blog vor fi taxati peste posibilitatile lor de a plati, iar posturile radio si TV online vor inceta sa mai existe, toate fiind inghitite de catre Steaua Mortii (aluzie la filmul Razboiul Stelelor – n.r.) a corporatiilor transnationale”, a mai spus acesta.

Potrivt lui Jones, planurile lui Google merg chiar mai departe. Dupa ce a monopolizat cautarile pe internet, pentru a afla ce ne intereseaza, si a inceput sa ne monitorizeze convorbirile si deplasarile prin telefoanele si tabletele cu Android, Google se pregateste acum sa ne urmareasca si in propriile case prin dezvoltarea asa-ziselor locuinte inteligente. […]/ integral pe gadgetreport.ro

Nota noastra:

Faptul ca il citam pe Alex Jones strict pe subiectul Google, considerand ca opiniile sale sunt demne de luat in seama aici (doar fiindca aici confirma si inegreaza stiri provenind din multe alte surse), nu ne facem sa il creditam  in sine pe acest reprezentant al unei false alternative, antisistem, din spatiul american. Despre Alex Jones ne-am exprimat critic aici si aici.


Categorii

1. DIVERSE, Google, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Alex Jones despre planul GOOGLE de instaurare a unui BIG BROTHER mondial (VIDEO)

  1. Noile manuale digitale pentru clasele I şi a II-a vor ajunge pe băncile elevilor de la începutul noului an şcolar, 2014-2015.

    http://www.b365.ro/cum-arata-noile-manuale-digitale-pentru-clasele-i-si-a-ii-a-video_213602.html

    Manualul digital al inrautatirii educatiei

    http://www.crestinortodox.ro/editoriale/manualul-digital-inrautatirii-educatiei-146230.html

  2. Știrea mi se pare o prostie și ținând cont că e vorba de Alex Jones nici nu mă mir. Văd că tot există obsesia asta că multinaționalele și autoritățile globale vor cumpăra totul și nimeni nu va putea să își manifeste părerea. Hai să fim serioși. Dacă cei de la putere au puțin creier încât să conducă toată lumea nu sunt atât de proști impunând un regim care să aducă prigoane la oameni. Citiți mai bine “Brave New World” și veți vedea acolo cum pot fi controlate masele mai ușor. În momentul în care dai cu pumnul în masă întotdeauna se va găsi cineva, la un moment dat, să se ridice împotriva ta. Din istoria omenirii măcar atât ar trebui să învățăm…

  3. Google face automat profilul fiecarui utilizator, indiferent de IP, astfel incat toate anunturile, reclamele si cautarile sugerate sunt in functie de cautarile anterioare si paginile vizitate. Asta este valabil si pe youtube, unde iti apar videouri recomandatre profilului tau, conform videourilor vizionate anterior.
    Ca so nu mai spun ca marea majoritate a serverelor folosesc DNS de la google
    ( https://cloud.google.com/products/cloud-dns/?gclid=COvsrK_-o8ACFWX3wgod-bQAXw ) astfel incat google stie orice pagina ai accesat, chiar daca nu a fost accesata folosind motorul de cautare google, pentru asta!

    By default, your profile will appear in Google search results. You can change your profile settings at any time if you don’t want Google and other search engines to index your profile.

    To change your profile search results setting Open Google+.
    https://support.google.com/plus/answer/1151728?hl=en

    Chestia este ca pentru a upgrada la Google+ thebuie sa-ti faci un cont in care dai datele de identificare!

  4. Un picut off topic.
    Am vizionat partial video-ul despre chemtrails si am dat de un altul foarte interesant si folositor. Titlul e dat de altcineva pentru ca autorul nu vorbeste decat de chestii legate de sanatate. Am corelat starea de fapt a celor pe care ii cunosc indeaproape cu ceea ce am aflat din video despre consumul de zahar si hipoglicemie, mai ales cea reactiva, aociata cu accese de furie si neliniste cronica. Cea mai interesanta mi s-a parut informatia ca schizofrenici sunt toti alergici la ceva si ca atunci cand renunta sa ingereze alimentul alergen isi revin la normal, pentru a recidiva cand incep iar sa-l consume. Din comportamenul fetitei mele mi-am dat seama ca alergia afecteaza si creierul si mi s-a confirmat faptul acesta. Si creierul are partea lui de sistem imunitar care are o reactie virulenta atunci cand este provocata o alergie. Consolarea este ca acea stare dispare in scurt timp, dar in cazul vaccinurilor, de exemplu, creierul ramane in starea aia destructiva pentru cativa ani, de unde explozia cazurilor de autism.

    https://www.youtube.com/watch?v=d1g9YWib4mk

  5. erata: schizofrenicii

  6. @Ileana:

    Nu trageti concluzii medicale din videouri de pe youtube. Mai ales cand e vorba de boli complicate, psihice sau de alt gen.

  7. Iertati-ma ca poate generalizez si eu cand trag concluzii. Daca mie mi se verifica informatiile vizionate in ceea ce priveste destui oameni pe care ii cunosc, atunci s-ar putea sa ma entuziasmez un pic mai mult decat trebuie. S-au indesit cazurile de copii cu alergii si cei care mai fac si vaccinuri au sanse extrem de mari sa dezvolte autism. Am o fosta colega de lucru care e cehoaica si are un copil cu autism si ea a exclus din alimentatia copilului glutenul si cazeina si acum e un copil aproape normal. Apoi sunt cateva mamici la biserica, iar ele se confrunta la randul lor cu alergiile copiilor. Alergia la gluten, de exemplu, e foarte periculoasa. Unele componente chimice (le zic eu asa, ca am uitat terminologia) actioneaza precum opioidele asupra creierului sau organismului celui alergic. O las mai moale cu schizofrenicii care isi revin, dar dupa cate am citit despre alergii si efectele lor asupra creierului, mai ales la varste fragede, ma face sa cochetez cu afirmatia ca unele boli mintale sunt legate de alergii. Evident ca mai apasa si pacatele asupra neamului si copiii platesc pentru pacatele parintilor. Dar aici e vorba de un fel de otravire cu alimente, care ar putea fi evitata. Eu, de exemplu sunt alergica la echinaceea. Cand mi-am dat seama nu stiam ca as fi putut dezvolta o boala autoimuna. Dupa ce am dezvoltat Basedow, am citit ca cei cu boli autoimune au sanse mari sa fie alergici la echinaceea. In ceea ce priveste carenta de vitamine B nu pot decat sa recomand sa cititi cu atentie prospectele, pentru ca eu am muscat-o urat de tot cu un medicament luat o perioada lunga de timp care bloca una din vitaminele B si, desi doctorul mi-a spus sa iau suplimente de B-uri, l-am ignorat total, ca sa nu ma ingras si urmarile au fost crunte. Va las cu povestile vanatoresti si cer inca o data iertare daca m-am lasat prea dusa de val.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare