Sinodul Bisericii Greciei a reinnoit CONDAMNAREA MASONERIEI

19-03-2014 30 secunde Sublinieri

Categorii

1. DIVERSE, Ierarhi greci, Masonerie, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Sinodul Bisericii Greciei a reinnoit CONDAMNAREA MASONERIEI

  1. Rog cu nevrednicie Sinodul Bisericii Romaniei(unica Biserica este cea Ortodoxa) sa ma lumineze si pe mine ca si madular nevrednic despre organizatiile masoneriei. Pina acum am judecat cu mintea mea proprie in aceasta privinta si am ajuns la aceeasi concluzie ca si Sinodul Bisericii Greciei.
    Doamne ajuta.

  2. Foarte bună această reînoire a condamnării masoneriei.
    Interesant că ea vine după întrunirea Sinaxei Intaistatatorilor si reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe la Fanar.
    Probabil că Mitropolitul Ieronim al Atenei a dat acolo peste nişte masoni.
    Bine ar fi ca şi Sinodul BOR împreună cu preaFericirea Sa Daniel, să urmeze acest exemplu, dacă cumva şi el este unul dintre ei!

  3. “Dovedire amanuntita a LUCIFERISMULUI ANTIHRISTIC continut in CULTUL MASONERIE”

  4. Pingback: Masoneria romaneasca “isi arata muschii”: RADU BALANESCU, LIDERUL MLNR (Marea Loja Nationala) PRIMESTE O FUNCTIE INALTA IN IERARHIA MASONICA MONDIALA. Ce anunta asta pentru Romania si cum de a ajuns Bucurestiul “centrul masonilor din int
  5. Pingback: “MASONERIE DE FUNDAMENT ORTODOX”? Masonul Viorel Danacu vrea sa recruteze PREOTI. Reactia importanta a Patriarhiei: “POZITIA SINODULUI BOR DIN 1937 CU PRIVIRE LA MASONERIE A RAMAS NESCHIMBATA” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare