DINU GIURESCU despre reintoarcerea atmosferei “deceniului intunecat” comunist: AMENINTARE CONTINUA, O APASARE CARE DUCE LA CINISM (video)

24-04-2014 1 minut Sublinieri

..si despre Rosia Montana, gazele de sist, saracia pensionarilor si lipsa de perspective a tinerilor


DINU GIURESCU la Realitatea TV, de Pasti (2014… de medialert

Academiciul deplânge atmosfera sumbră în care se scaldă în acești ani România. “Retrăim epoca din ’48 și ’64-65 în care amenințarea era continuă (cu arestările din ultima perioadă, n.red.). Acum când e și cu mascații, duba, înainte duba te ridica noaptea. Această apăsare poate să ducă la indiferență, poate să ducă la oarecare cinism, când o țară a exportat 2,5 milioane de cetățeni, așa ceva nu s-a întâmplat înainte. Emigrarea asta în masă definitivă sau temporară… mă uit la tineret, mă întreb ce fac acești tineri, care e perspectiva, ce-i așteaptă”, a declarat Dinu Giurescu, la Realitatea TV.

 

*


Categorii

1. DIVERSE, DINU C. GIURESCU, Gazele de sist, Razboiul impotriva Romaniei, ROSIA MONTANA, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “DINU GIURESCU despre reintoarcerea atmosferei “deceniului intunecat” comunist: AMENINTARE CONTINUA, O APASARE CARE DUCE LA CINISM (video)

  1. Pingback: ACADEMICIANUL DINU GIURESCU A MURIT. Ultimele sale interviuri, ultimele avertismente: "Suntem sub imperiul prabusirii noastre ca neam" (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare