EROI SI MINUNI din ROMÂNIA de azi: DANA si IOSIF ROTARIU, parintii care au salvat doi copii abandonati si maltratati si DANIEL OSMANOVICI, prezentatorul TV care a luptat pentru a strange banii celei de-a 37-a operatii a KASSANDREI

1-12-2014 3 minute Sublinieri

1417243027549282f0imgimg2

  • ObservatorTV: 

Kassandra, copilul care a învins moartea

Cea mai lungă zi a fost şi cea mai frumoasă pentru Kassandra şi părinţii ei! Astăzi, s-a împlinit un vis! Înainte de prima operaţie, mama Kassandrei se ruga pentru orice ajutor. A venit astăzi şi vă mulţumim pentru asta! Aţi văzut deja minunea în ochii copilei.

O bucurie uriaşă, seninătate, sinceritate şi dorinţă enormă de a face ceva. Pentru a ne mulţumi, nouă, tuturor, Kassandra ne-a cântat şi ne-a recitat poezii.

Glasul cald al Kassandrei nu trădează nimic din suferinţa ei. În zâmbetul larg, nu poţi ghici prin ce chinuri cumplite a trecut în primii ani de viaţă.

Abandonată de mama naturală, Kassi a fost torturată de bunica ei. Zdrobită în bătaie, arsă cu ţigara, desfigurată complet.

La patru ani, Kassi a ajuns pe un pat de spital. Acolo a văzut-o, pentru prima oară, cea care avea să-i devină înger păzitor. Mama ei adoptivă. Dana Rotariu.

O imagine care i-a strâns sufletul. Atunci a decis că o va face pe Kassandra fiica ei. Şi a luat-o acasă. Iosif Rotariu i-a devenit tată.

Dar drumul spre vindecare a fost mai greu decât îşi imaginau. Au urmat luni întregi de dureri şi coşmaruri.

Dar rănile adânci nu erau singurele probleme. Kassandra a fost diagnosticată cu osteomieilită, o boală care nu-i lasă oasele să se dezvolte normal. Trupul ei firav e plin de proteze. Pe braţe şi pe picioare poartă cicatricile a 36 de operaţii. Rănile din suflet s-au cicatrizat primele. Dragostea părinţilor ei a vindecat-o.

Acum, Kassandra se bucură de fiecare clipă, de fiecare joc, de fiecare cântec.

Dar drumul Kassandrei spre o viaţă normală e departe de sfârşit. Nimeni nu ştie de câte operaţii va mai avea nevoie. Deocamdată, se pregăteşte de intervenţia cu numărul 37. La fel de optimistă.

Maraton pentru Kassandra!

Maratonul pentru Kassandra are ecou! Vedete şi oameni obişnuiţi îi sunt alături

Maestrul Dorel Vişan este alături de Kassandra: “Din păcate, ca ea sunt multe suflete în România”

Marele actor a decis să “alerge” şi el maratonul speranţei!

“Mă bucur că faceţi asta pentru un suflet care trebuie salvat. Este extraordinar. Oamenii aceştia sunt minunaţi. De aici începe omenia. Niciun animal nu îşi părăseşte puii, ci îi îngrijeşte. Oamenii, din păcate, fac asta”, a spus actorul.

A REUŞIT! Daniel Osmanovici a intrat în istorie cu cel mai lung BULETIN METEO

Prezentatorul Antenei 1 este un erou! Atât pentru Kassandra, cât şi pentru noi toţi. 37 de ore a rezistat Daniel pentru a o ajuta pe micuţa lui Iosif Rotariu.

Totul a început ieri dimineaţă la ora 6:00! A fost greu, un drum anevoios, dar necesar pentru Kassandra, fetiţa torturată de bunica ei. Ea a reînviat în urmă cu şase ani, când familia Rotariu a decis să o ajute. Acum, este pregătită pentru cea de-a 37-a operaţie.

[…]

Dana şi Iosif Rotariu, părinţi eroi

Eroi sunt şi părinţii Kassandrei. Dana şi Iosif Rotariu. Doi oameni care şi-au asumat să adopte nu unul, ci doi copii bolnavi. Pe Kassandra şi pe Cristian

Nu e o poveste obişnuită. Cristian a fost abandonat la trei ani. “Mama lui l-a părăsit în 25 decembrie, de Crăciun. L-a lăsat în stradă, pe colţul străzii, cu o plasă şi a fugit”, spune Dana.

Şocul abandonului i-a provocat lui Cristi diabet. N-a uitat nici măcar un detaliu din cea mai tristă zi din viaţa lui.”Ţin minte că maică-mea a chemat Salvarea. Ştiu că am ajuns la Spital şi plângeam non-stop”.

La acelaşi spital, se afla şi Romina, fiica cea mare a soţilor Rotariu. Ea s-a apropiat prima de Cristian. L-au luat. După alţi doi ani, destinul lui Cristian avea să se repete, mult mai violent, pentru Kassandra. Şi ea a ajuns la spital.

Avea patru ani şi trupul plin de răni, provocate de bunica naturală. Era la limita morţii, când Dana Rotariu a văzut-o prima oară. Pentru Kassandra, ea era mama pe care o visase toată copilăria. A îndrăznit să-i pună întrebarea care i-a salvat viaţa. “Mama Dana, mă iei acasă?”. Şi a luat-o. Kassi a câştigat, peste noapte, doi părinţi iubitori şi un frăţior.

Iar povestea lor s-a schimbat într-un basm frumos. Dar destinul avea s-o supună pe Kassandra la grele încercări. A făcut 36 de operaţii. Printre amintiri, are sute de imagini ale durerii.

Pentru ca fotografiile ei viitoare să fie mai puţin dureroase, Daniel Osmanovici a luptat 37 de ore. L-a ajutat chiar familia sa. Cei mai importanţi oameni pentru Daniel. Soţia şi fiica sa. Sora, cumnatul şi nepoata lui. Şi cei doi părinţi frumoşi, care l-au îmbrăţişat pe Daniel cu emoţie şi mândrie.

O familie întreagă s-a unit pentru a ajuta o altă familie. Pentru ca povestea lor să aibă un final fericit.

Eroi de azi: DANA si IOSIF ROTARIU, parintii…


DANIEL OSMANOVICI a luptat pentru a 37-a operatie a Kassandrei Rotariu…


KASSANDRA, fiica lui Iosif Rotariu sustinuta de KESERU, DUCKADAM, JENEI, SIMONA HALEP…

Pildele biblice ale lui Dorel Vişan alături de KASSANDRA…


Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Eroism, omenie, Minuni, Suferinta de langa noi, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “EROI SI MINUNI din ROMÂNIA de azi: DANA si IOSIF ROTARIU, parintii care au salvat doi copii abandonati si maltratati si DANIEL OSMANOVICI, prezentatorul TV care a luptat pentru a strange banii celei de-a 37-a operatii a KASSANDREI

  1. Pingback: TATAL-EROU din Gorj care isi creste singur cei 8 COPII, MUNCIND DIN GREU, dupa moartea suspecta a sotiei sale (si VIDEO) | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare