Cu o mana zidim si cu alta ucidem? (VIDEO) DE LA COPIII-EROI AI ROMANIEI, pilduitorii salvatori care isi pun viata pentru prieteni, LA PROMOVAREA INNEI, vedeta-marioneta propulsata pentru coruperea tinerilor, CA MODEL PENTRU COPII

16-05-2013 3 minute Sublinieri

Din emisiunea “Sinteza zilei” din 21 aprilie 2013 – “Copiii eroi ai Romaniei”

(Nota: Chiar daca participa si masonul New-Age-ist Oreste Teodorescu, cel putin comentariile sale sunt aici, in cea mai mare parte, corecte si chiar incadrabile intr-o viziune crestineasca: in orice caz, ceea ce conteaza pentru noi nu sunt comentariile, ci povestile impresionante si pilduitoare)

Duminică seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a vorbit despre copiii curajoşi care şi-au riscat viaţa pentru alţii. Sunt copii extraordinari şi au poveşti de eroi. Cristi Becheanu, copilul care a salvat un alt copil căzut în fântână, riscându-şi propria viaţă, a vorbit, în direct la Antena 3, despre gestul său.

“Am văzut negură prima oară şi după l-am văzut pe Gabi. I-am zis să întindă mânuţele(…). L-am salvat în 40 de secunde”, a spus eroul din Segarcea. “Nu am cuvinte să-i mulţumesc pentru darul pe care mi l-a făcut sâmbătă”, a spus tatăl micuţului salvat de Cristi. […]

În urmă cu 3 ani, întreaga Românie a cunoscut povestea impresionantă a pompierului de 11 ani. Îl cheamă Daniel Anton, acum în vârstă de 14 ani, şi locuieşte în satul ieşean Glodenii Gândului. Băiatul a scos din flăcări un bebeluş. Nu era rudă cu acesta, dar acest lucru nu a avut pic de importanţă.

Fapta sa eroică NU a fost văzută cu ochi buni de familia bebeluşului salvat. Deşi Daniel i-a salvat viaţa fetiţei, mama micuţei refuză să recunoască acest lucru şi spune că băiatul minte.

Puştiul salvator provine dintr-o familie săracă şi este conştient că trăieşte pentru a munci. Acum 3 ani, trăia într-o casă fără curent. După ce a salvat viaţa fetiţei, familia lui a fost ajutată să aibă curent electric.

Eroul are planuri seriose pentru viitor: vrea să devină pompier profesionist.

Pe 11 iunie se împlinesc 12 ani de când Oana Furnică, atunci în vârstă de 18 ani, a intrat într-un puţ cu diametrul de 30 de centimetri şi a salvat-o pe Alina, o fetiţă de 2 ani. În urma gestului său impresionant, Oana a fost contactată de presa internaţională. A mers să-şi spună povestea în Germania, a dat interviuri în Japonia şi Canada.

Eroina, care astăzi este mamă a trei copii, a vorbit cu modestie despre ce a trăit atunci.Am aflat de la televizor despre caz şi am decis să merg acolo să văd despre ce este vorba. Era multă lume. Înaintea mea au încercat şi alţii să o salveze p fetiţă. M-am oferit să ajut eu, dar n-am primit acordul din prima. N-aveam experienţă. Cineva a spus că sunt o cascadoare din America şi atunci m-au lăsat. Am coborât 6 metri şi am reuşit să o trag de acolo”, a povestit Oana Furnică, în direct, la Antena3.

Eroina din Voluntari a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Voluntari şi a primit trofeul “Inimă de Aur”, plus o casă în care să locuiască.

***

Din emisiunea Sinteza zilei, 1 mai 2013 (Antena 3):

MELANA CAUNI, fata cu chip de înger din Timiş, care s-a aruncat în foc cu mâinile goale pentru a-şi salva fraţii din casa înghiţită de flăcări, a fost invitata lui Mihai Gâdea în ediţia de miercuri seară a emisiunii “Sinteza zilei” de la Antena 3. Adolescenta de numai 18 ani a ajuns cu arsuri grave la spital după ce casa în care locuia s-a aprins în urma unui scurtcircuit. Au fost anunţaţi pompierii, însă până să ajungă, fata şi-a salvat singură fraţii din casa cuprinsă de flăcări.

Ea a povestit la Antena 3 că, după decesul tatălui ei, bolnav de leucemie, ea a fost nevoită să renunţe la şcoală şi să rămână acasă pentru a-şi ajuta mama la creşterea copiilor. Impresionat de povestea acestei familii, Mihai Gâdea a anunţat-o pe adolescenta eroină că, deşi în urma incendiului au rămas doar pereţii negrii ai casei, ea şi familia ei vor avea cât de curând o nouă casă.

Date de contact: Melana Cauni, Localitate: Petroasa Mare,  Comuna: Victor Vlad Delamarina, Jud. Timis

***

Sabina Elena, eleva de la Grupul Şcolar „Korosi Csoma Sandor”, din Covasna, a fost ameninţată cu moartea pe Facebook, după ce a venit la şcoală cu o bandană cu tricolorul de Ziua Maghiarilor de Pretudindeni. “Nu vreau să renunţ pentru că îmi place să port tricolorul, îmi face plăcere, nu îmi este ruşine cu identitatea pe care o am şi totodată suntem îndemnaţi de Constituţia României să ne arătăm patriotismul, nu numai în zilele de 1 Decembrie, sau cu alte ocazii, ci în fiecare zi”, a spus eleva, duminică seară, la Sinteza Zilei.

***

Din “Sinteza zilei”, din 9 mai 2013, cand Inna a fost invitata lui Mihai Gadea la Antena 3.

De dragul audientei, ne invitam explicit copiii la pervertire premeditata? Si stergem cu buretele murdar al destrabalarii si al muzicii satanizante modelele reale de eroi si toate valorile crestine promovate pana atunci?

600999_158031477704711_836998617_n

Legaturi:

***

***


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Documentare/ Reportaje, Eroism, omenie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Cu o mana zidim si cu alta ucidem? (VIDEO) DE LA COPIII-EROI AI ROMANIEI, pilduitorii salvatori care isi pun viata pentru prieteni, LA PROMOVAREA INNEI, vedeta-marioneta propulsata pentru coruperea tinerilor, CA MODEL PENTRU COPII

  1. ceea ce o sa ii faca sa turbeze pe papusarii care trag itele in spate, este ca in Romania intotdeauna vor apare asemenea tineri cu sufletul curat (chiar daca deocamdata in cantitati farmaceutice)

    […]

  2. Pingback: DE CE NU SUNTEM CA MUNTENEGRENII? Invata-vom, oare, ceva din LECTIA DE OMENIE SI EROISM “FIRESC” a fratilor nostri?/ MARTURII, MINUNI si INVATAMINTE dupa accidentul teribil de Rusalii (VIDEO): “Acum pot spune: da, Dumnezeu exista!”
  3. Pingback: INGERI CU ARIPILE TAIATE. Un altfel de genocid: sexualizarea fetitelor prin FARDURI SI IMBRACAMINTE “SEXY” - Recomandari
  4. Pingback: COPIII SI TELEVIZORUL in familiile crestine. DE CE ALEGEM SA NE OTRAVIM SINGURI COPIII? -
  5. Pingback: Uciderea pruncilor – de la Irod la societatea infanticida de astazi. PRUNCII BETLEEMULUI SI PRUNCII SODOMEI: “Ofensiva celui viclean de la începutul lumii nu s-a axat niciodată mai mult pe copii” -
  6. Pingback: EROI SI MINUNI din ROMÂNIA de azi: DANA si IOSIF ROTARIU, parintii care au salvat doi copii abandonati si maltratati si DANIEL OSMANOVICI, prezentatorul TV care a luptat pentru a strange banii celei de-a 37-a operatii a KASSANDREI - Recomandari
  7. Pingback: “Valentine`s Day” – ZIUA CELEBRARII MORTII IUBIRII SI INOCENTEI. Presb. Alina Mirica despre ADOLESCENTII IN LUMEA CARE ZDRENTUIESTE SUFLETELE si MOARTEA DRAGOSTEI DEZGOLITE DE TAINA - Recomandari
  8. cat de tare!! Colosal de impresionant si pilduitor!

    Toti eroii prezentati aici, mai mari sau mai mici, au 2 vizibile trasaturi comune: calmul si modestia.

  9. Pingback: TATAL-EROU din Gorj care isi creste singur cei 8 COPII, MUNCIND DIN GREU, dupa moartea suspecta a sotiei sale (si VIDEO) | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare