Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, promite SPRIJINIREA PRODUCATORULUI ROMÂN. Declaratii surprinzatoare despre produsele ieftine care OTRAVESC POPULATIA SI OMOARA PRODUCATORII INTERNI (Video). Vom vedea si politici conforme acestor declaratii?

23-12-2015 58 secunde Sublinieri

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu despre “otravirea” populatiei si producatorii interni


Ministrul Agriculturii Achim Irimescu despre… de medialert

Multe produse din strainatate care ajung in Romania se vand pentru ca sunt din segmentul cel mai ieftin, dar, astfel, populatia este otravita si producatorul roman omorat, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, cu prilejul vizitei la “Targul de Craciun”.
“Am sa fac tot ce este posibil sa promovez produsele romanesti, pe de o parte, iar pe de alta parte sa asigur o protectie corespunzatoare producatorului si consumatorului roman pentru ca, din pacate, multe produse care ajung in Romania se vand pentru ca ajung din segmentul cel mai ieftin si efectiv otravim populatia si omoram producatorul roman. Repet: orice guvern are datoria sa isi apere si producatorul si consumatorul.

Din cauza aceasta cred ca nu am facut suficient pana acum si eu va promit ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ajuta romanul sa consume cat mai multe produse romanesti”, a spus Achim Irimescu.

Ministrul Agriculturii a afirmat ca va reintroduce controlul la frontiera pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul ca in cazul multor produse din “gama de jos” care ajung pe piata romaneasca sunt utilizate pesticide interzise pe piata europeana.

Achim Irimescu nu a dorit sa nominalizeze tari de unde ar putea proveni produse pentru care sunt utilizate pesticide interzise in UE, dar a amintit cazul de acum cativa ani al unor transporturi de grapefruit din Turcia.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) gazduieste “Targul de Craciun” in perioada 18 – 20 decembrie, eveniment in cadrul caruia vizitatorii vor putea gasi produse alimentare de calitate, cum sunt cele traditionale atestate sau cele realizate dupa retete consacrate, a anuntat, miercuri, ministerul de resort. […]/ integral pe ziare.com


Categorii

1. DIVERSE, Agricultura/ Satul romanesc, Alimentatia (E-uri aditivi cancerigeni), Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, promite SPRIJINIREA PRODUCATORULUI ROMÂN. Declaratii surprinzatoare despre produsele ieftine care OTRAVESC POPULATIA SI OMOARA PRODUCATORII INTERNI (Video). Vom vedea si politici conforme acestor declaratii?

  1. Pingback: 27 de ONG-uri cer, printr-o scrisoare deschisa, primului-ministru Cioloș, MASURI URGENTE DE RESTRICTIONARE A CUMPARARII PAMANTURILOR CATRE STRAINI: “Asistăm la cronica unei morți anunțate: dispariția țăranului român și a agriculturii tradi
  2. Pingback: 27 de ONG-uri cer, printr-o scrisoare deschisa, primului-ministru Cioloș, MASURI URGENTE DE RESTRICTIONARE A CUMPARARII PAMANTURILOR DE CATRE STRAINI: “Asistăm la cronica unei morți anunțate: dispariția țăranului român și a agriculturii tra
  3. Pingback: FOOD INC. Documentar care denunta SISTEMUL ALIMENTAR INDUSTRIAL. Obezitate si diabet pentru profit corporatist (Video) | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare