DNA IN PLINA ACTIUNE AGRESIVA DE PR “NATIONALIST”? Institutia cere ARESTUL PREVENTIV pentru “CEL MAI BOGAT ISRAELIAN” si a altor evrei importanti, iar probele ar fi …INTERCEPTARILE SRI

12-03-2016 9 minute Sublinieri

beny_steinmetz_2533396b_98061900

Propunerea DNA de arestare preventivă în lipsă a miliardarului israelian Benjamin „Beny” Steinmetz se va judeca, pe 14 martie, la Curtea de Apel Braşov. În acelaşi dosar, DNA cere arestarea altor trei cetăţeni israelieni: consultantul politic Tal Silberstein, Shimon Sheves – fostul şef de cabinet al premierului Yizhac Rabin – şi afaceristul Moshe Agave.

Potrivit procurorilor DNA, Beny Steinmetz, controlează compania  Beny Steinmetz Group (BSG), având o avere estimată de Forbes la 3,6 miliarde de dolari. El a intrat în afaceri în România în domeniul imobiliar în anii 2000, fiind asociat cu Remus Truică şi cu Tal Silberstein.

În octombrie 2007, se înfiinţează firma BRG Residencial Consulting Services, compania are profil imobiliar, Truică deţinând 50% din acţiuni, restul revenind offshore-ului Riverside Real Estate Corp LTD, controlată de BSG şi, implict, de Beny Steinmetz. Steinmetz este acuzat de DNA de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la spălarea banilor. În decembrie 2015, Beny Steinmetz era cotat drept cel mai bogat israelian, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires şi se afla pe locul 178 din lume.

Averea lui este estimată la 7,4 miliarde de dolari, în scădere cu 10,4% faţă de acceaşi perioadă a anului 2014. Acuzaţiile DNA Potrivit DNA, începând cu luna noiembrie 2006, afaceristul Remus Truică împreună cu Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz, Moshe Agavi (care a aderat ulterior) şi alte persoane, ar fi constituit un grup infracţional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de inculpatul Al României Paul Philippe, prin oferirea de bani/bunuri persoanelor din cadrul autorităţilor/instituţiilor deţinătoare a acestor proprietăţi, instigarea şi complicitatea la săvârşirea, de către aceste persoane, a infracţiunii de abuz în serviciu, prin punerea la dispoziţie şi semnarea înscrisurilor necesare şi prin traficarea influenţei reale asupra funcţionarilor publici.

Procurorii spun că Steinmetz, care venea rar în România, ar fi asigurat cea mai mare parte din bani, în primul rând 4 milioane de euro daţi prinţului Paul pentru cedarea unor drepturi litigioase, în contul firmei reciplia. În acest caz, sunt cercetate mai multe persoane, printre care Dan Andronic, patronul ziarului „Evenimentul Zilei“, afaceristul Claudiu Mateescu, Marius Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, şi academicianul Gheorghe Sin.

Tal, relaţii cu Băsescu şi Ponta

Una dintre declaraţiile care arată rolul lui Steinmetz este dată chiar de prinţul Paul, la DNA: “După ce am semnat contractul cu Reciplia, la un moment dat Remus Truică mi l-a prezentat pe Tal Silberstein care venise din Israel. Tal a spus că el este în spatele firmei Reciplia, că avocaţii sunt ai lui şi că ei sunt proprietarii întregului etaj de la America House, că este consilier a lui Tăriceanu în probleme de PR şi cu Roşia Montană şi că este reprezentantul din România a lui Benny Steinmetz. Tal a mai spus că are relaţie bună cu toţi oamenii politici, cu Tăriceanu, cu Adrian Năstase şi inclusiv cu Băsescu şi Ponta.”

[…]

Distracţiile din Monte Carlo, Dubai sau Bucureşti

Potrivit interceptărilor, Truică era omul de legătură între români şi israelieni, iar fostul şef de Cabinet al lui Adrian Năstase chiar avea influenţă în Executiv. De regulă, lucrurile importante erau discutate faţă în faţă, la Monte Carlo, Dubai sau Bucureşti. „Când vom bea şampanie?”, era întrebarea lui Steinmetz, atunci când întreba de retrocedarea de la Băneasa.  „Sper că în curând. Suntem foarte, foarte… la fiecare două zile mă întâlnesc cu persoane, îţi voi explica aici”, îl asigura Truică. La dosar sunt mai multe discuţii telefonice interceptate. „Ne vedem la Monte Carlo“ Truică era cel care ţinea legătura cu Steinmetz, miliardarul se interesa telefonic de toate demersurile, inclusiv de mita dată unor funcţionari ai statului, cum ar fi discuţia din 6 mai 2008.

[…]/ integral pe adevarul.ro

tal-silberstein-

Fix in perioada in care Presedintele Klaus Iohannis se afla in vizita oficiala in Israel si dupa ce fostul Presedinte Traian Basescu a iesit public si a afirmat ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa plece din functia de sefa a DNA, pe motiv ca s-a imbolnavit putere, DNA cere arestarea preventiva in lipsa a patru oameni de afaceri israelieni. Este vorba despre Tal Silberstein (foto), Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz si Moshe Agavi.

Cel mai important personaj este Benjamin “Beny” Steinmetz, israelian cu o avere estimata la circa 3,5 miliarde de dolari, cunoscut in Romania pentru afacerile imobiliare pe care le-a dezvoltat aici, dar mai ales pentru actiunile pe care le avea in proiectul Rosia Montanta Gold Corporation.

Un alt nume greu din acest dosar este cel al lui Tal Silberstein, fost consultant al lui Traian Basescu, dar si al altor importanti lideri politici. Tal Silberstein, la randul sau a dezvoltat mai multe afaceri in Romania, in principal pe activitati de consiliere si management.

Concret, DNA cere arestarea lui Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz si Moshe Agavi pe motiv ca, din noiembrie 2006, impreuna cu afaceristul Remus Truica ar fi constituit un grup infractional organizat cu scopul de a dobandi pretinsa avere revendicata nelegal de Al Romaniei Paul Philippe, cel care s-a autointitulat “Printul Paul al Romaniei”. Acestia ar fi oferit bani si bunuri persoanelor din cadrul autoritatilor care detineau proprietatile revendicate de “Printul Paul al Romaniei”, in vederea instigarii la savarsirea de catre aceste persoane a infractiunii de abuz in serviciu.

Pentru aceste actiuni, “Printul Paul al Romaniei” le-ar fi promis lui Remus Truica, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz si Moshe Agavi un procent de 50-80% din valoarea bunurilor pe care le revendica in Romania.

Prezentam in continuare integral comunicatul DNA nr. 282/VIII/3 din data de 10 martie 2016:

In completarea comunicatului nr. 230/VIII/3 din 03 martie 2016 privind retrocedarea nelegala unei suprafete de 47 de hectare de padure situata in localitatea Snagov si privind retrocedarea nelegala a Fermei Baneasa, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 17 decembrie 2015, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii:

1. TAL SILBERSTEIN, om de afaceri, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si complicitate la spalarea banilor;

2. SHIMON SHEVEZ si BENJAMIN „BENY” STEINMETZ, oameni de afaceri, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si complicitate la spalarea banilor;
3. MOSHE AGAVI, om de afaceri, pentru savarsirea infractiunii de aderare la un grup infractional organizat.

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si probe care contureaza urmatoarea stare de fapt:

Incepand cu luna noiembrie 2006, inculpatul Truica Remus impreuna cu inculpatii Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz, Moshe Agavi (care a aderat ulterior) si alte persoane, au constituit un grup infractional care a avut ca scop dobandirea intregii averi revendicate nelegal de inculpatul Al Romaniei Paul Philippe, prin oferirea de bani/bunuri persoanelor din cadrul autoritatilor/institutiilor detinatoare a acestor proprietati, instigarea si complicitatea la savarsirea, de catre aceste persoane, a infractiunii de abuz in serviciu, prin punerea la dispozitie si semnarea inscrisurilor necesare si prin traficarea influentei reale asupra functionarilor publici.

Pentru a pune in practica planul infractional, inculpatul Al Romaniei Paul Philippe i-a promis inculpatului Remus Truica si asociatilor lui din grupul infractional o cota parte importanta, intre 50% si 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendica in Romania si, ulterior, le-a si dat acestora bunurile, pe masura obtinerii lor, in schimbul interventiei membrilor grupului pe langa functionari publici cu atributii in reconstituirea / retrocedarea dreptului de proprietate din Bucuresti si din alte judete din tara sau asupra judecatorilor, urmand a se reusi, in mod injust, obtinerea bunurilor revendicate si punerea in posesia lor.

De la data constituirii, membrii grupului au fost permanent implicati in activitatea infractionala si s-au informat reciproc, direct sau indirect, asupra evolutiei si realizarii interesului urmarit prin faptele comise, stabilind de comun acord strategia de urmat si gasind impreuna solutiile cele mai economice pentru grup.

De la punerea in miscare a actiunii penale si pana in prezent, procurorii anticoruptie au facut numeroase demersuri pentru a asigura prezenta celor 4 inculpati in fata organelor judiciare, insa acestia urmaresc tergiversarea cercetarilor fata de ei si in final sustragerea de la urmarirea penala.

Avand in vedere aspectele mentionate anterior, la data de 10 martie 2016, procurorii au inaintat Curtii de Apel Brasov referatul cu propunere de arestare preventiva in lipsa a inculpatilor Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz si Moshe Agavi, pe o perioada de 30 zile, de la data punerii in executarea a mandatelor de arestare preventiva.

Judecarea propunerii de arestare preventiva in lipsa va avea loc la Curtea de Apel Brasov la data de 14 martie 2016.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie“.

DNA cere arestarea a patru oameni de afaceri israelieni, printre care și miliardarul Beny Steinmetz, suspecți în dosarul lui Remus Truică și al lui Paul al României. Averea lui Steinmetz este evaluată de Forbes la 1,2 miliarde de dolari, ea provenind din afaceri cu diamante, minerit și proiecte imobiliare.

[…]

Benjamin “Beny” Steinmetz, unul dintre cei mai discreţi miliardari din Israel

Benjamin “Beny” Steinmetz s-a născut în 1956 în oraşul israelian Netanya. Firma specializată în tranzacţii cu diamante moştenită de la tatăl său s-a extins fulminant şi s-a transformat într-un imperiu cu interese în mineritul de diamante, imobiliare şi exploatarea petrolului.

Cu o avere estimată azi la 1,2 miliarde de dolari, în scădere faţă de alţi ani, când ajungea la 5 miliarde de dolari, Benjamin Steinmetz este unul dintre cei mai discreţi miliardari din Israel. Într-unul dintre puţinele interviuri pe care le-a dat, cotidianului The Guardian, miliardarul respinge orice acuzaţie de corupţie în legătură cu afacerile pe care le coordonează.

“Nu avem schelete în dulap”, spunea în iulie 2013, în replică la acuzaţiile că ar fi dat mită pentru a obţine dreptul de exploatarea a minelor de diamant din Guineea.

Benjamin Steinmetz a avut afaceri în zeci de ţări, pe mai multe continente, inclusiv în România.

Grupul israelian fondat de omul de afaceri anunţa, în 2006, investiţii de jumătate de miliard de euro în mai multe proiecte rezidenţiale din România. A cumpărat terenuri în Capitală, dar şi în zonele limitrofe, a preluat proiecte începute de alte companii, a făcut credite pentru a ridica mii de vile şi apartamente. Însă criza financiară a dus la colapsul firmelor prin care grupul lucra în ţara noastră, aşa că băncile au scos la licitaţie terenurile pentru a recupera sumele investite.

O altă subsidiară a grupului BSG deţine 9% din Gabriel Resources, compania care are peste 80% din acţiunile Roşia Montană Gold Corporation.

Tal Silberstein, consultant politic în campania pentru prezidenţiale a lui Adrian Năstase

Tal Silberstein este licenţiat în inginerie la Universitatea din Tel Aviv şi a obţinut un master în filozofie de la aceeaşi instituţie. Israelianul are în spate o carieră bogată de consultant politic.

Consultantul politic israelian a început să lucreze pentru politicienii din România în 2002. La început cu Traian Băsescu. Din cauza unor neînţelegeri legate de bani, părăseşte PD-ul, iar în 2004 a lucrat la campania pentru prezidenţiale a PSD-istului Adrian Năstase. Ulterior devine sfătuitorul lui Călin Popescu Tăriceanu, precum şi al PNL.

În paralel cu activitatea de consultant politic, Tal Silberstein se ocupă şi de afaceri. În 1999 a devenit fondatorul unei firme specializate în management şi consiliere, pe care a părăsit-o în 2007 ca să se concentreze pe antreprenoriat, cu investiţii în domeniul imobiliar, al resurselor naturale şi al jocurilor de noroc. În 2002, Tal Silberstein a fostimplicat într-un dosar de fraudă legat de modul în care a fost finanţată campania electorală a lui Ehud Barak, un politician israelian, dar cazul a fost clasat.

Shimon Sheves a fost şeful de cabinet al fostului premier israelian Iţak Rabin

Shimon Sheves a fost şeful de cabinet al fostului premier israelian Iţak Rabin, între 1992 şi 1995. După asasinarea acestuia, Sheves a renunţat la cariera politică pentru a intra în afaceri. A fost consilier pentru guverne şi lideri politici din România, Bulgaria, Ungaria, Austria, Serbia şi Statele Unite.

În România, Sheves a fost acţionar al unei companii de asigurări, alături de Tal Silberstein. Printr-un offshore din Insulele Virgine Britanice, cei doi s-au asociat cu Dan Andronic într-o firmă de consultanţă politică. Este societatea care a oferit consiliere lui Adrian Năstase, apoi pentru Călin Popescu Tăriceanu.

În 2000, un tribunal israelian l-a condamnat pe Shimon Sheves la doi ani de închisoare, dar în 2003, Curtea Supremă l-a găsit nevinovat. Statul israelian a făcut apel, iar bărbatul a fost găsit vinovat pentru corupţie, când era funcţionar guvernamental.

Se pare că procurorii români au prins tot mai mult curaj. Cetățenii strâini care învârt sute și sute de milioane de euro în diverse activități în țara noastră au intrat în atenția organelor de anchetă.

O recenta ordonanta a Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, prin care procurorul de caz a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva directorului Muller Christian si a SC Kronospan Zona Libera Constanta SRL, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Iar o asemenea actiune hotarata a organelor de ancheta nu doar ca era de mult asteptata, dar ea reprezinta si un prim pas spre intrarea intr-o normalitate in care sa nu fie pedepsiti doar micii intreprinzatori romani, in timp ce marii jucatori de pe piata, avand in spate cifre de afaceri uriase, isi permiteau sa le rada in nas politistilor, procurorilor si judecatorilor deopotriva. De asemenea, dupa cum anuntam cu ceva vreme in urma, 2016 este anul atacului la multinationale. Si iata ca lucrurile se misca, mai ales ca in acest dosar, din care va prezentam amanunte incendiare, suspectii vor fi trimisi in judecata pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Si, mai mult chiar, precedentul Kronospan poate fi „inceputul sfarsitului” pentru marii investitori care, din pacate, au vazut in Romania doar o tara bananiera, o piata de desfacere din care au smuls cat profit au putut, relateaza National.

Austriecii de la Kronsopan au fost implicati pana peste gat in scandalul defrisarilor ilegale de paduri din Transilvania. Apoi, au tinut din nou capul de afis saptamani intregi in care mii de oameni ieseau zilnic in strada ca sa protesteze impotriva deschiderii fabricii de formaldehida de la Sebes. Mai nou, inspectorii de la Consiliul Consurentei au descins si au ridicat documente de la sediile a sase companii care activeaza pe piata masei lemnoase, printre care si Kronospan Sebes SA, Holzindustrie Schweighofer si Egger Romania. Iar Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, nu s-a sfiit sa vorbeasca despre faptul ca „au aparut noi indicii privind posibile intelegeri intre companiile din domeniu pentru impartirea pietei, surselor de aprovizionare si fixarea preturilor in cadrul licitatiilor organizate”. Cu toate acestea insa, mitul intangibilitatii austriecilor de la Kronospan nu doar ca nu s-a spulberat, dar a si fost intarit de faptul ca autoritatile statului roman pareau timorate, in ciuda plangerilor la adresa gigantului economic. Iata insa ca deodata latul anchetelor se strange serios, odata cu „explozia” in justitie a dosarului nr. 8069/P/2014. Pentru ca, dupa ce organul de cercetare al politiei judiciare a dispus inceperea urmaririi penale, iata ca acum si procurorul de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a dispus, la randul sau, punerea in miscare a urmaririi penale. Ceea ce inseamna ca se poate trimite in judecata, in premiera pentru Romania, un dosar in care suspectii sunt un colos financiar international si directorul acestuia.

Minteau ca sa nu plateasca romanii

Pentru ca, dupa cum reiese din ordonanta procurorului, inculpatii SC Kronospan Zona Libera Constanta SRL si directorul general Muller Christian sunt acuzati oficial de faptul ca „au indus-o in eroare pe persoana vatamata, in calitate de societate prestatoare, prin prezentarea ca adevarata a situatiei mincinoase ca urmare a serviciilor prestate ii va pune la dispozitie documentele necesare pentru emiterea facturilor, fara a realiza insa acest lucru, cu scopul de a obtine pentru SC Kronospan Zona Libera Constanta SRL folosul injust constand in neplata serviciilor prestate”. Practic, firma care a muncit pentru austrieci s-a trezit apoi ca nu vede niciun ban pentru serviciile prestate, oamenii plangandu-se acum ca, atunci cand si-au cerut drepturile prevazute in contract, cei din conducerea colosului ar fi strambat din nas ca „sunt romani”. Si cum este vorba despre un prejudiciu care se apropie de suma de un milion de euro, zeci de muncitori si familiile acestora erau gata sa ramana pe drumuri, dupa ce au muncit luni de zile, fara ca beneficiarii de la Kronospan sa le impute ceva. Poate doar faptul ca sunt romani…

Cipriotii africani

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca in Portul Constanta exista inca nenumarate „oaze” de evaziune fiscala. Si iata ca, daca in sfarsit s-a facut acest prim pas, un nou val de anchete se poate declansa oricand aici. Iar surprizele ar fi mult mai mari decat toate actiunile la un loc ale Antifraudei. Oricum, in acest dosar probabil urmeaza sa fie audiat si „eminenta cenusie” a „politicii de plati” a celor de la Kronospan, Bastian Konzelmann. Dar si misteriosul administrator al companiei, un anume cetatean cipriot Spiros Spyrou, nascut in Africa de Sud, dar pe care nimeni nu l-ar fi vazut vreodata prin Romania, nici macar pentru a imputernici o alta persoana pentru a semna legal documentele firmei.

Nota noastra:

Cu toata dragostea, dar actiunea DNA de a cere arestul preventiv pentru Beny & friends pare a fi o actiune de PR agresiv. Termenii in care e “branduita” actiunea, mai ales in Adevarul, nu lasa loc de indoiala: se supraliciteaza (Steinmetz a devenit “cel mai bogat israelian”) si se face legatura explicita intre “probe” si “interceptari”. Ca sa zica romanu’ verde (si eventual oleaca antisemit?): uite domn`e, nu-i de joaca, SRI a vegheat ca tarisoara sa nu fie jefuita de evreii bogati. Cum sa mai vezi decizia CCR intr-o lumina pozitiva dupa asa demonstratie? Cinic, nu? Mai ales in tara Instititului Elie Wiesel. Ce ti-e si cu statul asta de drepti…

Sigur ca, pe fond, cauza este serioasa, tocmai de aceea opinia de fata nu se refera la dosar, ci la cum este prezentat in presa “afiliata” Binomului DNA-SRI. Si, cel mai probabil, implicatiile sunt mult mai largi, de vreme ce este de notorietate conflictul intre George Soros si Beny Steinmetz, repercutat in batalii mediatice si oengistice pe plan global.

In acest moment, insa, rivalitatea se reflecta si pe plan local, taman la fix in razboiul de cucerire a unor pozitii strategice post-decizia CCR. Din aceeasi manopera PR-istica face parte si articolul din National, preluat de stiripesurse.ro. DNA se “nationalizeaza”! Confruntata cu o vulnerabilitate serioasa in privinta intransigentei sale intotdeauna prompta cu repezentanti ai capitalului romanesc, intotdeauna oarba cu reprezentantii capitalului strain, DNA a decis ca, in contextul acestei batalii simbolice, e cazul sa recupereze la nivel de propaganda, macar, apeland la fibra nationalista a opiniei publice. 

kovezi


Categorii

1. DIVERSE, Justitie, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Servicii secrete

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “DNA IN PLINA ACTIUNE AGRESIVA DE PR “NATIONALIST”? Institutia cere ARESTUL PREVENTIV pentru “CEL MAI BOGAT ISRAELIAN” si a altor evrei importanti, iar probele ar fi …INTERCEPTARILE SRI

  1. Cei 4 zisi “evrei” sunt cetateni israelieni de etnie khazara. Foarte dez ziaristii si presa in general confunda evreii ci israelienii si cu kgazarii. Toti sunt de religie iudaica dar de etnii diferite. Iudekhazarii nu au elemente comune cu evreii in fara de religie , ei fiind de origiti si zone total diferite. Iudeokhazarii sunt de origine turcica din Nordul Marii Caspice pe cand evreii lui Moise au trait in zonee de azi ale Palestinei. In Europa si Rusia au existat iudeokhazarii care au emigrat apoi in toata lumea inclusiv SUA. Inselatoria secolului este ca denumirea de evrei data iudeilor este total improprie deoarece evreii sunt de mai multe etnii ca si ortodocsii ,catolicii sau musulmanii.Evreii se autointituleaza asa dupa religia iudaica facand intentionat confuzia intre religie si etnie. Iudeokhazarii nu sunt popor semit ci un popor barbar, razboinic si care facea jafuri in aria in care traiau pentru care persii i-a batut in cateva razboaie, de aici si atitudinea anti iraniana (ura) mentinuta pana azi.

  2. Pingback: Studiourile DNA prezinta FILMUL PARODIE “SUPER-KOVESI IN LUPTA CU MOSSAD”. Fictiune menita mitologizarii sefei DNA sau joc de putere mai complex? | Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: SCANDALUL-DIVERSIUNE “SPIONAJ” MOSSAD-KOVESI. Un film prin care SEFA DNA intra in “HALL OF FAME”-ul anticoruptiei. Comedia “spionilor” salvati de mamele cu ochii in lacrimi, dezvaluiri tardive despre campaniile electora
  4. Pingback: DIVERSIUNEA SCANDALULUI DE “SPIONAJ” MOSSAD vs. KOVESI. Ce ascunde “filmul” cu acoperire atat de grosolana prin care SEFA DNA poate intra in “HALL OF FAME”-ul anticoruptiei? Comedia “spionilor” evrei salvati
  5. Liviu Dragnea a discutat cu Benjamin Netanyahu despre Fondul Suveran
    Marea capcana a Fondului de Investitii dorit insistent de Dragnea: o firma care va putea sa vanda pachete de actiuni sau active de la marile companii de stat fara sa respecte legislatia privind privatizarea
    http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-21910326-marea-capcana-fondului-investitii-dorit-insistent-dragnea-firma-care-putea-vanda-pachete-actiuni-marile-companii-stat-fara-respecte-legislatia-privind-privatizarea.htm

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare