SE TRANSFORMA UNIUNEA EUROPEANA INTR-UN IMPERIUM FRANCO-GERMAN? Televiziunea de stat poloneza dezvaluie un plan de creare a unui SUPRA-STAT EUROPEAN GIGANTIC

29-06-2016 1 minut Sublinieri

EU-BABEL-TOWER

TVP, televiziunea poloneză de stat, a făcut public un document pe care ministrul de Externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, l-ar fi prezentat luni după-amiază la Praga, în fața Grupului de la Vișegrad, din care fac parte Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Documentul, care cuprinde nouă pagini, i-ar fi fost atribuit lui Jean-Marc Ayrault, ministrul francez de Externe și omologului său german, Steinmeier.

Dacă dispozițiile acestui document, făcut public de TVP, ar intra în vigoare, ar fi vorba despre un superstat european, format din actorii cei mai puternici ai Uniunii Europene actuale.

Spicuim din documentul prezentat de TVP:

Statele membre nu ar mai avea efectiv dreptul la propria armată, la propriile servicii speciale, la un cod penal și un regim fiscal distincte sau la propria monedă și la banca națională.

Proiectul prevede, de asemenea, o politică comună de distribuire a refugiațiilor, punerea la punct a unui sistem de vize, o politică externă comună cu celelalte țări și organizații internaționale.  

Documentul prezentat de TVP mai prevede că UE va fi, în viitor, mult mai activă în managementul crizelor, spune memorandumul, propunând introducerea noțiunii de “European Security Compact” – un număr de principii militare, menite să rezolve crizele aflate în curs de desfășurare, inclusiv o forță de intervenție foarte rapidă, desfășurabilă în teatrul de operațiuni, dezvoltând planuri comune militare și investind în prevenirea conflictelor.

Germania și Franța propun un pact de securitate european, care să înglobeze toate aspectele de securitate și apărare la nivel european, să asigure securitatea cetățenilor UE la toate nivelurile.

Găsiți AICI documentul

Televiziunea poloneză de stat, TVP, a făcut public un document pe care ministrul de Externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, l-ar fi prezentat luni după-amiază la Praga, în fața Grupului de la Vișegrad, din care fac parte Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria. Documentul, care cuprinde nouă pagini, le este atribuit lui Jean-Marc Ayrault, ministrul francez de Externe și omologului său german, Steinmeier.

Potrivit acestuia, în Europa ar urma să fie creat “un super-stat dominat de marile ţări”, situaţie în care ţările membre ar trebui practic să renunţe la propriile forţe armate şi la serviciile speciale naţionale.

Propunerile cuprinse în cele nouă pagini ale respectivului document ar viza următoarele aspecte:

– Țările membre vor renunța la armata proprie, la serviciile speciale.

– Vor adopta un cod penal comun și un sistem fiscal comun.

– Vor renunța la valuta proprie (cei care nu au renunțat deja) și la banca națională a fiecărui stat.

– Politica în privința imigrației și granițelor va fi comună, „refugiații” vor fi distribuiți țărilor membre.

– Politica internațională față de terțe țări și organizații internaționale va fi și ea comună.

Ministrul polonez de Externe Witold Waszczykowski a preiczat deja că Varşovia respinge categoric propunerea franco-germană.


Categorii

1. DIVERSE, Germania, Polonia, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “SE TRANSFORMA UNIUNEA EUROPEANA INTR-UN IMPERIUM FRANCO-GERMAN? Televiziunea de stat poloneza dezvaluie un plan de creare a unui SUPRA-STAT EUROPEAN GIGANTIC

  1. Germania=sluga Statelor Unite .Istoria post-belica ne sugereaza acest fapt.

  2. @emanuel:

    Sluga nemteasca va fi intotdeauna diferita de pudelul englez.

  3. Drept zice emanuel…
    Primul Reich a ridicat capul si s-a intarit cu proptelele Scutului rosu
    Al doilea Reich a fost intermediarul banilor Fed pentru finantarea revolutiei bolsevice;
    Al treilea Reich s-a ridicat cu aceeasi sursa de bani;apoi finantarea s-a intors cu 180 de grade din cauza avansului prea rapid al Wermachtului in branza sovietica in 1941;
    Al patrulea Reich-care inca isi asteapta Fuhrerul sa apara- este ciocanul lui Thor prin care aceeasi sursa accross the ocean vrea sa zdrobeasca iar Europa si s-o arunce in cel mai negru haos.
    Barosul teuton se invarte iar…Ceea ce ma intristeaza este ignoranta totala a nemtilor-nu pot sa-si dea seama ca sunt iar manipulati de $$ioni$m…iar asta incapacitate de a intelege se datoreaza superego-ului german, atent cultivat in ultimii 130 de ani de cei de peste ocean.

  4. Nemtii, daca o fac, o fac cu drag, dar cred ca sunt doar niste bau-bau-uri la ora asta. Polonia, la fel ca si Monica Macovei intr-un articol, dar din alte motive, are multa nevoie de NATO si SUA, pentru ca la polonezi este greu sa aleaga intre nemti si rusi pe care i-au calcat deja sub talpa. S-ar putea insa ca asta sa fie pasul spre niste megastate care toate vor acelasi lucru sa uniformizeze, sa stapaneasca. Li s-a indus atat de mult un sentiment de vina la nemti, incat ei nu mai lupta cu gandul ca ar mai stapani militar pe cineva, caci stapanesc masiv economic si se perfectioneaza la maxim, dar iarna le place la cald.

    Un rus, un francez si un neamt sunt condamnati la moarte prin ghilotinare. Il intreaba pe rus care ii este ultima dorinta. El cere o vodca. Cand sa-i taie capul, ghilotina se dovedeste a fi defecta. Este salvat. Il intreaba pe francez. El vrea o tigara. O fumeaza, baga capul, ghilotina e defecta. Ii dau drumul. Il intreaba si pe nemt care ii este ultima dorinta, iar el nerabdator si putin nervos cere o surubelnita.

  5. Ca sa repare ghilotina.

  6. Pingback: UNIUNEA EUROPEANA – INTRE FEDERALIZARE SI FRAGMENTARE | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: Spre oficializarea COLONIALISMULUI EUROCRAT. Comisia Europeana pune in dezbatere scenariile evolutiei Bcocului comunitar. EUROPA CU DOUA VITEZE sau stratificarea intre TARILE NUCLEU si TARILE PERIFERICE, printre alternative/ GRECIA: MEMORANDUMUL FISCAL S-
  8. Pingback: Spre oficializarea COLONIALISMULUI EUROCRAT. Comisia Europeana pune in dezbatere scenariile evolutiei Blocului comunitar. EUROPA CU DOUA VITEZE sau stratificarea intre TARILE NUCLEU si TARILE PERIFERICE, printre alternative/ GRECIA: MEMORANDUMUL FISCAL S-
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare